Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu teollisuus

Vakavarainen valomainos-, mainosteippaus- ja markiisiyritys

Yli 30 vuotta toiminut, velaton ja vakavarainen yritys etsii uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä yritystoimintaa.Yritys toimii Länsi-Suomen alueella ja toiminta on keskittynyt valomainosten, teippausten ja markiisien valmistukseen, asennukseen sekä huolto-/korjauspalveluihin. Yrityksen asiakaskunnan muodostavat pääosin yritysasiakkaat, mutta markiiseja myydään myös kuluttaja-asiakkaille. Teippauksia tehdään niin liikekiinteistöjen ikkunoihin kuin autoihinkin. Yrityksen nykyinen markkina-alue kattaa noin 150 km säteen toimipistettä ympäröivillä alueilla.Yrityksen asiakaskunta on vakiintunutta ja yritys toimii myös alihankkijana isommille yrityksille. Yritys työllistää tällä hetkellä yrittäjän, mutta tuotteille ja palveluille on olemassa valmista kysyntää yritystoiminnan edelleen kasvattamiseksi. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän sopimuksen mukaan yrityksen toimintaan. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka haluavat jatkaa ja kehittää valmista yritystoimintaa. Valomainosten asennus-/huolto- ja korjauspalveluiden tuottaminen edellyttää sähköalan osaamista. Myös metallitöiden osaamisesta sekä  tarraohjelmien hallinnasta on merkittävää etua uudelle yrittäjälle. Asennus- ja huoltotyöt edellyttävät myös hyvää fyysistä kuntoa. Yrityksen toimitila/paja 120m2, sijaitsee 1600 m2 tontilla. Sekä tontti että toimitilakiinteistö ovat nykyisen yrittäjän omistuksessa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 2008. Kiinteistö soveltuu erinomaisesti toimintaan ja siinä on esim. iso nosto-ovi, jonka kautta teipattavat ajoneuvot voidaan ajaa sisätiloihin. Kiinteistö on kokonaan yrityksen käytössä ja se sijaitsee pientaloalueella. Tilavalla tontilla on rakennusoikeutta jäljellä noin 200 m2, joten samalle tontille on mahdollista rakentaa esim. asuinkiinteistö yrittäjän käyttöön. Tilat käsittävät avaran hallin, varastotilat, toimiston ja sosiaalitilat. Yrityskauppaan sisältyy koko yritys, kiinteistö sekä yritystoiminnassa tarvittavia koneita ja kalustoa. Yrityksen toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi. Luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Strateginen markkinointitoimisto

Pitkän linjan markkinointiviestinnän toimisto hakee liiketoiminnalleen jatkajaa. Yhtiön palvelutarjooma sisältää kaikki markkinoinnin elementit asiakkaan brändin kasvattamiseen. Sitoutunut ja itseohjautunut henkilöstö koostuu joukosta kokeneita markkinointiviestinnän osaajia. Yhtiön asiakaskunta on hyvin jakautunut toimintakentän ollessa koko Suomi. Yhtiöllä on myös ulkomaisia asiakkuuksia. Yhtiö vastaa monien asiakkaidensa koko markkinointityöstä ja tahtotilana onkin aina kasvattaa asiakkuuksista kumppanuuksia. Yhtiön vuosittainen liikevaihto on 1.000.000-1.500.000 euron välillä ja kannattavuus hyvällä tasolla.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Myydään majoituskylä

Kokonaisuuteen kuuluu 9 kappaletta siirrettäviä modulirakenteisia asuinrakennuksia. Ohessa olevasta kuvasta kohteesta näkyy lisätietoa ja pohja-piirustuksia. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Ajoneuvotestaus- ja ajoharjoittelukeskus

Myydään ajoharjoittelu- ja testiratakeskus. Yritys tarjoaa Pohjois-Euroopan laajimpia ympärivuotisesti käytettäviä palveluita testaukseen, mm. monipuoliset nykystandardien mukaiset ajoneuvojen ja renkaiden testiradat myös raskaalle kalustolle, autokoulujen ajoharjoitteluradat ja huoltohallin. Lisäksi radan yhteydessä on tasokkaat kokous- ja koulutustilat sekä ravintolatilat, jossa tilausravintola. Yritys tuottaa myös elämyspalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksellä on vakituisina asiakkaina mm. rengas- ja ajoneuvotestaajia ja kevyen ja raskaan kaluston maahantuojia, autokouluja sekä kuljettajakoulutusta antavia oppilaitoksia. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Kauppaan sisältyy radat laitteistoineen sekä rakennukset kalusteineen ja varusteineen. Maapohja on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella kaupungilta. Uuden omistajan on helppo jatkaa toimintaa ja kasvattaa sitä esim. panostamalla asiakastilaisuuksiin ja elämyspalveluihin, joihin ympäristö tarjoaa ”Lapin olosuhteet” helposti saavutettavana eri puolilta Suomea. Keskuksen viereen on valmistumassa myös Special Pro -luokan kiihdytysrata lähiaikoina, kiihdytysradan valmistuminen tuo merkittävästi kasvavan kävijämäärän ansioista lisämahdollisuuksia keskuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hautaustoimisto
435 000 €

Menestyvä ja maineikas kukkakauppa ja hautaustoimisto

Myydään paikkakunnalla arvostettu, pitkään toiminut ja vakiintuneen aseman saanut kannattava kukkakauppa ja hautaustoimisto. Viime vuodet liikevaihto on ollut kasvussa ja kasvun ennakoidaan jatkuvan. Markkinaosuus paikkakunnalla ja lähialueilla on kehittynyt myönteisesti. Liikevaihdosta kukkakauppa tuo 40 % ja hautaustoimisto 60 %. Yritys sijaitsee kaupungin keskeisellä paikalla omissa toimitiloissa. Yrittäjää kutsuvat uudet haasteet. 
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tekninen kauppa
252 500 €

Ammattilaistyökalujen valmistaja ja tukkukauppa

Varsinais-Suomessa pitkään toiminut laadukkaiden käsityökalujen valmistaja ja tukkukauppa myytävänä. Yrityksen tuotteet on suunnattu erityisesti ammattilaiskäyttöön. Tuotteet on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovaa käyttöä. Korkea laatutaso onkin yrityksen toiminnan ydin.Yrityksellä on laaja jälleenmyyntiverkosto, jota kautta tuotteiden myynti tapahtuu kattavasti ympäri Suomen. Lisäksi osa tuotteista menee vientiin. Yrityksen toimintatavat ja prosessit on kehitetty pitkälle ja mahdollistavat tulevaisuudessa liiketoiminnan kasvun tehokkaasti.Uudelta omistajalta toivotaankin myynti- ja kehitysorientoitunutta otetta. Yritys sopii erinomaisesti uudelle myyntikykyiselle yrittäjälle tai jo olemassa olevan yritystoiminnan kasvattamiseen uusilla tuotteilla.  Yrityksestä myydään joko enemmistö tai vaihtoehtoisesti koko osakekanta.Myynnin syynä on pääomistajan eläköityminen.Hintapyynnön perustelutMahdollisuus ostaa myös 100 % osakekannasta. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
285 000 €
PÄIVITETTY

Innovaattori, tekijä ja visionääri. Etsimme sinua!

Myydään alueensa johtava tapahtumatuotantoon, erityisesti musiikkitapahtumiin, keskittyvä liiketoiminta. Tartu harvinaiseen tilaisuuteen. Ryhdy luomaan ihmisille huippukokemuksia tunnetulla brändillä, tehokkaalla verkostolla, laajalla somenäkyvyydellä ja uniikeilla keikkapaikoilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule kuulemaan tarjolla olevan liiketoiminnan sisällöstä ja sen tuomista tulevaisuuden mahdollisuuksista.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen

Kiinteistökokonaisuus länsirannikolla 24 vuokrakohdetta

Kaksi hyväkuntoista asunto-osakeyhtiötä, joissa yhteensä 24 vuokrattavaa huoneistoa (yksiöistä isoihin perhekoteihin, liike/toimitiloja) myynnissä läntisessä Suomessa idyllisellä merenrannan paikkakunnalla. Myynnissä kiinteistöjen koko osakekanta, joka soveltuu hyvin sijoittajalle, yrittäjälle tai vaikka perhe/sukuyritykseksi.    Sijainti alueella, jossa suhdanteet eivät herkästi vaikuta kysyntään ja yksityisiä vuokrakohteita on erittäin vähän. Alueella on vapaa-ajanasumisen, veneilyn ja matkailun toimintoja, joten matkailualan liiketoiminta on hyvin mahdollista kiinteistöissä.   Vuokrattavia tiloja tällä hetkellä 1100 m2, muita tiloja 700 m2 ja kokonaispinta-ala noin 1850 m2. Myytävät kohteet sijaitsevat omilla tonteilla ja useista asunnoista on merinäköala.   Hyvä ja vakaa vuokratuotto, sisältää myös nostopotentiaalia. Paljon erittäin pitkäaikaisia vuokralaisia ja heillä hyvä vuokranmaksukyky. Toiminnassa on huomioitu rakennusten ja ympäristön erityislaatuinen historia ja myytävät kohteet ovat pitkään olleet samalla omistajalla.   Velaton myyntihinta 1,8 miljoonaa euroa (taloyhtiölainoja yhteensä noin 100 000 euroa).   Lisätietoja sähköpostitse.    
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Insinööritoimisto

Kiinteistötekniikan asiantuntijayritys

Pääasialliset palvelut LVI-teknisiä tutkimus- ja tarkastuspalveluita, lisäksi kiinteistöjen kokonaisvaltaisia LVISR-kuntoarvioita. Asiakasympäristönä asuin-, liike-, palvelu- ja teollisuusrakennukset Suomessa. Toimintaympäristö pääkaupunkiseudulta Vaasan korkeudelle. Yrityksellä omaa laadukasta tutkimuslaitekantaa, jonka puolesta mahdollista toiminnan fyysinen laajentaminen toisellekin paikkakunnalle. Toiminut liki 20 vuotta, tunnettu ja luotettu toimija.
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat

Pitkään toiminut LVI-alan menestyjäyritys

Yhtiö on toiminut pitkään ja sillä on vakuuttavat referenssit vaativista taloteknisistä hankkeista. Yrityksen palvelut kattavat kaiken LVI-, sähkö- ja automaatiourakoinnin sekä suunnittelun ja se toimii pääurakoitsijana. Yritys työllistää oman henkilökunnan lisäksi alihankkijoita. Kokonaishenkilöstövahvuus on n. 20 henkeä. Yhtiön tulos on erinomainen. Tarjouksen mukaan.
Länsi-Suomi
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image