JÄTÄ ILMOITUS

Kauneus, hyvinvointi ja liikunta Länsi-Suomi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kampaamo tai parturi

Toteuta haaveesi omasta parturiliikkeestä!

Parturi Iitukka Oy Turussa hyvällä asiakaspiirillä ja sijainnilla. Kaikki kunnossa, kotisivut, nettiajanvaraus, domain,yms. kaikki siirrettävissä sinulle parturityöstä pitävä ammattilainen. Tartu tilaisuuteen ja työllistä itsesi, jatka työtäni mukavan, monipuolisen asikaspiirin kanssa. Lisätietoja iltaisin ja viikonloppuisin. p.0449760057, sp: parturi@iitukka.fi  www.iitukka.fi  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kauneushoitola

Kauneushoitolan tarvikkeita

Myydään kauneushoitolan tarvikkeita: - asiakkaan hoitotuoli, valkoinen, sähkökäyttöinen 4 v: (moottori uusittu 1,5v sitten) 350 €- vastaanottotiski, 2-osainen: 300 €- puinen hyllykkö pienillä pyörillä: 100 €- Cavitaatio laite (suomalainen), vartalon kiinteytys ja selluliittiin, 3v vanha, tehokas: 4000 €  (maksanut uutena 9500 €)- sekä paljon ihokarvojen poistoon tarkoitettuja tavaroita: uudet lämmittimet, liuskat, ennen jälkeen tuotteet ym.- paljon eri tuoksuisia parafiineja: a´10 € 450 g pkt. Isompi määrä edullisesti.- klassiset ripset ja siihen tarvikkeet (iso määrä), edullisesti!(mukaan saa maksutta myös volyymit jos haluaa)  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Kauneushoitola

Kauneushoitola

Myydään tuottava ja tyylikäs kauneushoitola, jossa vakiintunut asiakaskunta. Hoitola on toiminut 11 vuotta alueella ja saavuttanut hyvän maineen. Uudet nettisivut hyvällä optimoinnilla ja näkyvyydellä sekä aktiivinen Facebook. Valoisat, remontoidut hienot tilat katutasossa. Välinehuoltotilat erikseen kasvo- ja jalkahoidoille. Kauneushoitolan edessä maksutonta parkkitilaa, joka tuo asiakkaita kauempaakin. Erittäin kattava hoitovalikoima laitteineen takaa asiakasvirran. Kaksi hoitohuonetta, joissa molemmissa moottoroidut hoitopedit. Vuokratilat edullisella vuokralla. Tiloissa toimii myös hieroja. Nopeat kaupat mahdollista. Hinta sovitaan ostajan kanssa. Nykyinen omistaja opastaa ja sitoutuu auttamaan alkuun. 
29 000 €
Myydään
Kuntosali

Myytävänä perinteinen kuntosali Turussa

Tästä yrittäjähenkiselle personal trainerille tai muuten vaan kuntosalitoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle pienellä sijoituksella oma kuntosali. Sali on ollut pitkään toiminnassa ja sillä on vakiintunut asiakaskunta. Sali on ollut toiminnassa jo 9 vuotta, ja joka vuosi on tasaisesti kasvatettu liikevaihtoa. Sali on ollut kakkkostyönä yrittäjälle. Salilla on todella monipuolinen laitekanta vipuvarsilaitteita ja painopakkalaitteita sekä vapaat painot.  Tästä nyt periaatteesta laitteiden arvolla kuntosali ja kaupan päälle tulee vakaa asiakaskunta.  Salilla on pitkä vuokrasopimus ja myös mahdollisuus laajentaa toimintaa ja tiloja. Myydään paikkakunnalta muuton takia, tarjoa rohkeasti.   
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image