JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, leipomo tai konditoria

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Leipomo tai konditoria
10 000 €

Myydään artesaanileipomo Ketunleipä Raumalla

Etsitään jatkajaa vuodesta 2014 toimineelle artesaanileipomolle, joka on erikoistunut sekä tummien että vaaleiden hapanjuurileipien leipomiseen. Leipomo Ketunleipä toimii 120m2 vuokratiloissa Rauman keskustassa Nummen alueella, idyllisellä vanhalla meijerillä. Tilojen yhteydessä on oma myymälä ja mahdollisuus kahvion pitämiseen. Tuotteilla on jälleenmyyjiä Rauman alueen kauppojen lisäksi myös mm. Porissa ja Tampereella. Ketunleivän missiona on tuoda puhdas ja maukas hapanjuurileipä jokaiseen ruokapöytään. Käyttämämme raaka-aineet ovat pääsääntöisesti luomua ja/tai lähellä tuotettua. Lisäaineita tai teollista hiivaa emme käytä ollenkaan. Tämä ikivanha perinteinen tapa leipoa leipää on koko ajan nouseva trendi, ja uskollisten kanta-asiakkaiden määrä kasvaa koko ajan. Rakkaudella ajan kanssa hapatettu leipä tekee niin hyvää vatsalle ja sopii monille, joille ei nopeasti kohotettu ja prosessoitu leipä sovi. Leipomon nykyinen yrittäjä joutuu terveyssyistä luopumaan yrityksestä, mutta on valmis tarvittaessa perehdyttämään uuden yrittäjän perusteellisesti hapanjuurileivonnan ja leipomoyrittämisen saloihin. Aikaisempaa kokemusta alalta ei siis välttämättä tarvita, kunhan on intoa oppia uutta ja valmis tekemään töitä sen eteen. Myös hyvä fyysinen kunto ja terveys on edellytys leipomon pyörittämiselle, sillä lähes kaikki työvaiheet tehdään käsin. Liiketoimintakauppaan sisältyy tarvittavat laitteet ja kalusto, välineet, nimi, reseptiikka sekä rajattu määrä perehdytystä ja tietysti myös kaikki ne ideat, jotka ovat jääneet takataskuun. Myös yksi osa-aikainen työntekijä olisi halukas jatkamaan uuden yrittäjän palveluksessa. Myös pelkän nimen ja reseptiikan osto erikseen on mahdollista, jos haluaa vaikkapa laajentaa jo nykyistä liiketoimintaansa. Myös liiketoiminnan siirto Raumalta toiselle paikkakunnalle on mahdollista, esimerkiksi Porissa ja Tampereella on jo valmista asiakaskuntaakin. Tässä olisi loistava tilaisuus esimerkiksi yrittäjäpariskunnalle tai -kaveruksille lähteä yhdessä jatkamaan ja kehittämään Ketunleivän tarinaa! Myös yksinyrittäjälle se on mahdollista yhden työntekijän kanssa. Valmis brändi, valmiit tuotteet, tilat, välineet, jakelukanavat ja asiakkaat. Kehitysmahdollisuuksia on myös lukuisia. Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää! Nyt pääsee pikkurahalla kiinni lähes valmiiseen pöytään, toki kehitystä ja töitä pitää tehdä koko ajan ja myyntiä kasvattaa. Tee tarjous, mutta ole nopea! Aikaa ei ole enää paljon.  
Myydään
Leipomo tai konditoria
100 000 €

70 vuotta toiminut Leipomo Vaasan Vähäkyrössä

Hakomäen Leipomo on vuodesta 1950 saakka palvelut asiakkaitaan herkullisilla tuotteillaan. Tuotteitamme ovat mm. erilaiset leivokset, munkit, leivät ja kakut sekä sämpylät. Asiakkaitamme ovat vähittäiskaupat, kuntasektori sekä yksityisasiakkaat. Toiminta on kasvussa, mutta nyt on tullut aika siirtyä eläkkeelle. Nyt haemme toiminnalle jatkajaa. Liiketoimintakaupassa siirtyvät tarvittavat koneet ja laitteet sekä reseptiikka ja alkuvarasto. Autan halutessa jatkajaa alkuun. Työllistämme 4-5 henkilöä. Mahdollisuus neuvotella 1v. vuokra sisältyväksi kauppasummaan. 
Myydään
Leipomo tai konditoria
200 000 €

Leipomo Länsi-Suomessa

Myydään leipomon liiketoiminta tai osakekanta. Yritys toimii vuokratiloissa, jotka mahdollista ostaa. Pitkään alalla toiminut yritys, jolla valmis asiakaskunta ja hyvät tuotteet. Opastamme uuden omistajan alkuun sopimuksen mukaan.
Länsi-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria
33 000 €

Leipomo-konditoria Linnan Helmi Porissa

Myydään Porin Kauppahallissa toimiva Leipomo-konditoria Linnan Helmi liiketoimintakauppana. Leipomon tuotevalikoimaan kuuluvat perinteiset leipä- ja kahvileipätuotteet sekä tilaustuotteina erilaiset kakut ja muut makeat ja suolaiset leivonnaiset. Leipomon tuotteita myydään kauppahallissa ja suoraan asiakasyrityksille. Hyvässä nosteessa oleva leipomoalan kasvuyritys on nostanut profiiliaan huomattavan menestyksekkäästi markkinoinnilla, myymälätilojen kunnostuksella sekä panostamalla asiakaskokemukseen. Kauppahallin leipomo on toiminut nykyisellä nimellä kesäkuusta 2018 lähtien, sitä ennen se toimi nimellä T.K. Huhtasen kotileipomo. Nykyinen omistaja myy leipomon yritystoiminnan terveyssyistä. Ahkeran tuotekehityksen tuloksena syntynyt tämänhetkinen valikoima on saanut äärettömän hyvää palautetta asiakkailta. Asiakaskunta koostuu pääasiassa porilaisista, mutta yritys on saanut kanta-asiakkaita ympäri Suomen ja aina Australiaa myöden. Valikoimiin kuuluu myös ruoka-allergikoille ja erityisruokavaliota noudattaville sopivia tuotteita. Erityistä suosiota ovat keränneet juureen leivottavat hapanleivät. Monet Linnan Helmen tuotteista sopivat erinomaisesti myös laajemmille markkinoille. Leipomolla on tuotteiden puolesta todella suuri käyttämätön potentiaali laajentaa asiakaskuntaa esimerkiksi ruokakauppoihin, torikauppaan ja markkinoihin, sekä toimimaan alihankkijana muille leipomoille. Leipomon resurssit ja tilat riittäisivät tarvittaessa kaksinkertaistamaan tuotannon.   Liiketoimintakauppa sisältää valmiin asiakaskunnan, reseptiikan sekä kaluston – kaiken, mitä leipomossa tarvitaan. Siirtyviä työntekijöitä ei ole. Leipomon nykyisen toiminnan saa halutessa integroitua helposti toiseen yritykseen. Nykyinen omistaja on tarvittaessa valmis perehdyttämään uuden yrittäjän. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää! Ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image