JÄTÄ ILMOITUS
 • Ilmoitustunnus: 108220

L A P P E E N R A N T A, Scandia Rent & Leasing Franchising yrittäjä

Alkuinvestointi: 40 000 €
Franchising Palvelut 1
Franchising Palvelut 2
Franchising Palvelut 3
Franchising Palvelut 4
Franchising Palvelut 5

Haluatko olla osa menestyvää ja voittavaa joukkuetta Suomen johtavan Scandia Rent & Autoleasing autopalveluketjun yrittäjänä, vahvasti kasvavassa perheessämme? Kun yrittäjä ja  yritys on myyntihenkinen, 24/7 asiakaspalvelu on toiminnan kulmakivi sekä logistiikka toimii, tässä on varma kanava saada yritykselle todella vahva kasvu. 

35-vuotiaan Scandia Rentin perusta on Suomen vanhimmissa autovuokraamoissa, joilla on seitsemän vuosikymmenen kokemus kotimaisesta sekä kansainvälisistä autonvuokrausmarkkinoista. Ketjumme kaikki yrittäjät ovat oman alueensa hyvin tuntevia ja koulutettu autovuokraamoalan- ja logistiikan ammattilaisiksi. Scandia Rent -toiminta pohjautuu franchising-toimintamalliin ja haemme joukkoomme taloudellisesti terveellä pohjalla olevia autoalan työtä pelkäämätömiä yrittäjiä ja yrityksiä.

2500 ajoneuvon Scandia Rentin valtteja ovat kotimaisuus ja ketjun kattavuus. Nyt etsimme autovuokraamoyrittäjää Lappeenrannan talousalueelle. Mahdolliset valmiit liiketaloudelliset edellytykset ovat eduksi. 

Autokalusto pystytään toimittamaan vuokrattavaksi ilman alkuinvestointeja. Liiketoiminta kuitenkin vaatii yrittäjältä ja yritykseltä vakaata taloudellista tilannetta ja resursseja panostaa toimintaan.

Hae Scandia Rent -yrittäjäksi tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen kautta tai soita suoraan toimitusjohtajalle +358 547 4007 tai hall.pj. 0505050017 ja kerro itsestäsi lisää. Olemme erityisen kiinnostuneita yrittäjäkokemuksistasi ja siitä, onko sinulla jo toiminnassa olevaa yritystoimintaa. 

 • Paikkakunta
  Lappeenranta,Etelä-Karjala,Itä-Suomi
 • Toimiala
  Palvelut
 • Verkkosivu
 • Toimipisteitä yhteensä
  100
 • Alkuinvestointi
  40 000 €
 • Yksikön keskimääräinen liikevaihto
  700 000 €
loder image
loder image