JÄTÄ ILMOITUS

Yritykset, ravintola

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola
800 000 €

Upea Laanilan Kievari etsii jatkajaa Saariselälle

Nyt tarjolla on ainutlaatuinen tilaisuus ravintola- ja matkailualasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle, sillä Saariselällä sijaitseva Laanilan Kievari etsii yritystoiminnan jatkajaa yrittäjän eläköityessä. Nykyinen yrittäjä on rakentanut Laanilan Kievarista kahdeksassa vuodessa upean elämyskohteen ja kaikki on heti valmiina yritystoiminnan jatkajalle. Hyvämaineinen ja ammattimaisesti markkinoitu Laanilan Kievari sijaitsee omalla 1,3 hehtaarin tontilla, 3 km etäisyydellä Saariselän keskustasta. Tontilla sijaitsee myös yrityskaupan mukana myytävä nykyisten omistajien asuinrakennus ja työntekijöiden asunto.  Laanilassa on myös kaksi tilaussaunaa (8 hlöä ja 30 hlöä) ja 10 hengen palju. Saunareissun voi täydentää virkistävällä avantopulahduksella, sillä Laanilassa on seudun ainoa uimalampi. Laadukkaista, puhtaista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista tunnetun Laanilan Kievarin ravintola tarjoaa asiakkaille ikimuistoisia ja rentoja hetkiä upeiden makuelämysten äärellä. Asiakkaiden ruokailuelämys täydentyy erinomaisella viinivalikoimalla. Laanilan Kievari on Tripadvisorin parhaalla (1.) sijalla Saariselän ravintoloista. Laanila on täydellinen elämyskohde sekä yksityishenkilöille että yritysasiakkaille. Nykyinen asiakaskunta muodostuukin molemmista ryhmistä sekä kotimaasta että ulkomailta. Laanilan ja Saariselän upeat maisemat tarjoavat monipuolisia retkeily-, vaellus- ja ulkoiluvaihtoehtoja vuodenajan mukaan. Laanilan Kievarilla on erinomaiset suhteet paikallisiin palveluntarjoajiin ja matkailuyrittäjiin. Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta?Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi!
Myydään
Ravintola

Kannattava lounasravintola Lapissa

Useita vuosia Lapissa toimineelle ja maistuvasta ruoastaan tunnetulle lounasravintolalle etsitään jatkajaa nykyisen yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Lounaspöydän lisäksi saatavilla on ruoka-annoksia. Ravintolassa on 62 asiakaspaikkaa. Ravintolalla on vakiintunut asiakaskunta ja kesä on ravintolan sesonkiaikaa.  Liiketoimintakauppaan sisältyvät ravintolan toiminta, koneet, laitteet ja kalusto, ravintolan nimi, kotisivut ja sosiaalisen median sivu. Ravintola toimii vuokratiloissa, joissa on mahdollisuuksia myös laajempaan liiketoimintaan. Yritys työllistää kokopäiväisesti kaksi henkilöä. Siirtyvää henkilökuntaa ei ole, mutta apua on tarvittaessa saatavilla alkuvaiheeseen.  Yritys soveltuu mainiosti esimerkiksi ravintola-alan hyvin  tuntevalle yrittäjäpariskunnalle. Tartu tilaisuuteen ja tule ravintolayrittäjäksi Pohjois-Suomeen! Lähetä yhteydenottopyyntösi viestitse, niin keskustellaan luottamuksellisesti lisää.
Myydään
Ravintola

Myytävänä kannattava ravintola hyvällä paikalla Ylläksellä

Liiketoiminta muodostuu samassa rakennuksesssa sijaitsevasta pizzeriasta, pubista ja kuudesta huoneistosta, joita vuokrataan lomailijoille. Yrittäjäpariskunta on luonut menestyvän ravintola-alan yrityksen ja toimivan konseptin. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa. Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa pidentämällä aukioloaikoja (ravintola on kiinni neljä kuukautta vuodesta) sekä markkinoimalla huoneistoja varaussivustojen kautta. Myydään liiketoiminta ja kiinteistö yhdessä tai erikseen.  
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image