Post an ad!

Yritykset, sisustus- ja lahjatavaraliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike
PÄIVITETTY

Sisustus-, lahjatavara- ja matkamuistoliike / varasto Levillä

Haluatko sinä toteuttaa unelmasi sisustus- ja lahjatavarakauppiaana vilkkaassa Levin matkailukeskuksessa? Levin keskustassa toimiva Čáppat Oy hakee nyt jatkajaa toiminnalleen. Čáppat tarjoaa lahjatavara-, sisustus- ja hyvinvointituotteita sekä matkamuistoja. Yritys on rakentanut houkuttelevan tuotevalikoiman laadukkaista koti- ja ulkomaisista tuotteista. Kivijalkaliikkeen lisäksi yrityksellä on kasvavaa suosiota saavuttanut verkkokauppa. Yrityksellä on laadukkaat kotisivut ja verkkokauppa, kiinnostava tuotevalikoima ja hyvät yhteydet päämiehiin. Nämä tarjoavat jatkajalle hyvät mahdollisuudet kasvattaa yrityksen liiketoimintaa, erityisesti verkkokaupan puolella panostamalla sen markkinointiin. Kivijalkaliike palvelee matkailijoiden lisäksi alueen ja lähikuntien asukkaita.  Yritys työllistää tällä hetkellä 1 – 2 henkeä yrittäjän lisäksi. Yritys toimii 160 m2 vuokratiloissa. Myynnissä on  ensisijaisesti koko osakeyhtiö (edullisesti), mutta myös liiketoimintakauppa / varasto on myynnissä. Yrittäjä on valmis opastamaan jatkajan. Yrittäjä itse luopuu yrityksestä henkilökohtaisista syistä. Olethan yhteydessä, niin keskustellaan lisää. Tutustu yritykseen osoitteessa: https://cappat.fi/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Myydään Ylläksellä toimiva Sisustus ja Lifestyleputiikki + nettikauppa

Myydään Lapissa vuosia toiminut suosittu Sisustus- ja Lifestyleliike Seita Shop sekä seitashop.fi verkkokauppa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tavarantoimittajat ja toimiva verkkokauppa. Yritys sijaitsee Ylläksellä, suositun tunturikeskuksen keskeisellä liikepaikalla. Yritys toimii vuokratussa 150 m2 liiketiloissa Jounin Kauppakeskuksessa, keskellä Äkäslompolon kylää, aivan Jounin Kaupan naapurissa. Seitashop.fi verkkokauppa toimii samassa toimipisteessä. Ylläs on suuri tunturikeskus länsilapissa, Kolarin kunnassa. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Kasvavat kävijämäärät ja alueen rakentaminen, hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet, oma verkkokauppa sekä vahva somepresenssi ovat erinomainen pohja uudelle yrittäjälle. Ylläksen alueen matkailun räjähdysmäisen kasvun, matkailun investointien sekä kaavoitushankkeiden vuoksi Ylläksen alueen kehitys jatkuu voimakkaana tulevina vuosina.  Nykyisen yrittäjän siirtyessä uusiin haasteisiin, yrityskaupan myötä saat käyttöösi: -Tyylikkään myymälän -Selkeän verkkokaupan -Nykyaikaisen kassa- ja varastonseurantajärjestelmän, mikä on integroitu verkkokauppaan -Valmiin myyntivaraston -Tehokkaan ja toimivan konseptin -Laajan toimittajaverkoston -Uskollisen asiakaskunnan ja Lapin matkailun nousun mukana tulevan jatkuvan kävijämäärien kasvun -Yrityksen sometilit ja sähköpostitilaajat (facebook 22 500 seuraajaa, Instagram 4550 seuraajaa) -Nykyisen yrittäjän tuen sujuvaa vaihdosta varten   Tartu tähän hienoon tilausuuteen tehdä oma Lapin valloituksesi ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi oheisella viestilomakkeella. Tarkempien tietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Saat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image