Post an ad!

Yritykset, osakeyhtiö

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt
3 850 €

Myydään vuonna 2007 perustettu Löytöristeilyt Oy/ Discovery Cruises!

Myydään vuonna 2007 perustettu risteily-yritys. Yrityksellä ei ole ollut toimintaa viime vuosina. Yrityksen toimialana on risteilytoiminnan lisäksi mm. varustamotoiminta, taksitoiminta, matkailupalvelut, luontoaktiviteetit, henkilöstövuokraus ym.  Yritys on velaton ja ilman vastuita. Varoja yhtiöllä on n. 1850 euroa. Osakepääoma on 4500 euroa ja osakemäärä 4500 osaketta. Toiminimi Löytöristeilyt Oy, rinnakkaisnimi Discovery Cruises Ltd.
Koko Suomi
Osakkuudet
Valmiit osakeyhtiöt

Digitaalinen palvelualustaliiketoiminta: Etsitään osakasta

Etsitään markkinointi ja myyntitaustaista osakasta kiinnostavaan ja erittäin lupaavaan uuteen alustatalouden Startup-yhtiöön. Yhtiö toimii rajatulla toimialalla yhdistäen asiakkaat ja palveluntarjoajat. Markkina (kotimaassa) on satoja miljoonia euroja vuodessa, missä tavoitellaan realistisesti vahvaa markkinajohtajan asemaa. Konseptimme on jo testattu markkinalla ja liiketoimintamallimme on lupaava ja riskitasoltaan hallittavissa. Etsimme vahvistusta pieneen ydintiimiimme, ja tarjoamme osakkuutta ammattitaitoiselle, asiasta innostuneelle ja tavoiteorientoituneelle henkilölle. Osallistut kehittämiseen ja vastaat markkinoinnin sekä myynnin strategiasta, kumppanuudesta ja brändin rakentamisesta. Ohjaat johtoa ja toimitusjohtajaa muun hallituksen kanssa ja tuet aloittavan yhtiön monenlaista tekemistä. Tarvittaessa olet valmis käärimään myös "hihat" ja toteuttamaan suunnitelmat. Emme kuitenkaan odota sinun osallistuvan täysipäiväisesti päivittäiseen toimintaan ellet siihen pysty. Omistusosuus yhtiöstä on neuvoteltavissa riippuen panoksestasi. Olemme kehitysvaiheessa ja ratkaisumme valmistuu 2023 alussa. Kohdealueemme on aluksi Suomi, mutta tavoittelemme asemaa myös kansainvälisesti. Ota yhteys niin kerromme lisää salassapitosopimuksen jälkeen.
Koko Suomi
Ostetaan
Valmiit osakeyhtiöt

Ostamme kaikenlaiset yhtiöt

Saatavat palvelut: Ostamme kaikenlaiset yritykset ja vapautamme sinut vastuusta. Rahoitukset (luottohäiriö ei este) Yrityssaneeraukset. Yrityssaneerausohjelman avulla yrityksellä mahdollisuus saada rahoitusta kari.aairaksinen@gmail.com
Koko Suomi
Myydään
Valmiit osakeyhtiöt
3 000 €

Myydään valmis osakeyhtiö, nettisivut sekä somekanavat

Tästä helposti pyörittämään omaa osakeyhtiötä!   Myydään osakeyhtiö, jonka päätoimialaa on ollut nettipalvelun pyörittäminen sekä somemarkkinointi eri somekanavissa. Liiketoiminta on tauolla ajanpuutteen vuoksi.  Toimintaa voi muokata oman fiiliksen mukaan eri suuntaan, mutta vastuullisuusnäkökulma on ollut kantava tekijä somekanavissa.  Myynnissä on osakeyhtiön lisäksi toimiva nettisivusto, mukana tulevat somekanavat, mm. Facebook-sivu sekä aktiivinen Facebookryhmä (4700 jäsentä) sekä Instagram tili. Sähköpostipalvelin on myös käytössä.  Liiketoiminta on keskittynyt vastuullisiin, ekologisiin tuotteisiin ja palveluihin, mutta toimintaa voi tosiaan viedä oman fiiliksen mukaan myös esim jälleenmyyntiin tmv. Osakeyhtiö on myynnissä ajanpuutten vuoksi, kysy rohkeasti lisää!  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image