Post an ad!

Yrityspörssi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Hotelli

Vuokrataan Hotelli- /Ravintolakokonaisuus Mäntän Ydinkeskus

Vuokrataan monipuolinen hotelli-/ravintolakokonaisuus omalla tontilla.  Kohde sijaitsee keskeisellä paikalla Mäntän taidekaupungissa. Ihanteellinen esimerkiksi ruokaravintoloitsijalle. Sijainti: Kauppaneuvoksenkatu, 35800 Mänttä-Vilppula. Sisältää:  - Hotellihuoneita 14 kpl  - Saunaosasto / kattoterassi - Iso suurtalouskeittiö laitteineen Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. Tiedustelut Hannu Viertokoski puh. 0456500996 tai  hsvliikekiinteistot@gmail.com
Mänttä-Vilppula
Myydään
Vaate- ja asusteliike

Palveleva farkku- ja vaateliike

Myydään farkku- ja muotiliike, joka on palvellut yli 40 vuoden ajan taidekaupunki Mänttä-Vilppulassa. Yritys on paikkakunnan ainoa kivijalka-vaateliike ja siellä myydään farkkujen lisäksi miesten, naisten ja nuorten vaatteita. Yrityksellä on laaja asiakaskunta, asiakkaita tulee paikkakuntalaisten lisäksi naapurikunnista ja lisäksi kesäaikaan vilkkaalla matkailupaikkakunnalla vierailijat. Myynnissä on yrityksen liiketoiminta sekä liiketila. Yrityksen vahvuutena on hyvä palvelu, tunnettu nimi, halutut vaatemerkit ja pieni, ajantasaisista tuotteista koostuva varasto sekä hyvä sijainti. Yrityksellä on oma, noin 100 m2:n liiketila liikerakennuksessa aivan Mäntän keskustassa.  Jatkaja voi ostaa kokonaisuuden tai neuvotella pelkästään liiketoiminnan ostamisesta ja jäädä vuokralle liiketilaan.  Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi pitkäaikainen työntekijä. Yritykselle haetaan yrittäjähenkistä, hyvään asiakaspalveluun uskovaa, reipasta jatkajaa. Eläkkeelle siirtyvä yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Mänttä-Vilppula
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image