ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myytävänä kalan kasvatus- ja jalostuslaitos Pellossa
Hinta: 125 000 €

Eläkkeelle siirtymisen vuoksi myydään yrityskokonaisuus  johon kuuluu Pellon Naamijoella oleva kalankasvatuslaitos ja Pellon Lempeässä  sijaitseva kalanjalostuslaitos. ( toimipaikkojen etäisyys n. 10 km ). Toiminta on kannattavaa.


Kasvatuslaitos pohjavesialtaineen kaikkineen on oma ja omalla kiinteistöllä ; jalostuslaitos on Pellon kunnan vuokratiloissa; yritys omistaa kaikki jalostustoiminnassa käytössä olevat koneet ja laitteet. 


Eläkkeelle siirtyvä yrittäjä voi sitoutua erikseen sovittavaan konsultointijaksoon ja voi myös työskennellä yrityksessä mikäli siihen tarvetta on.
Mikäli et halua ostaa koko kokonaisuutta niin voimme keskustella myös pelkästä jalostuslaitoksen ostosta ja tuossa vaihtoehdossa nykyinen yrittäjä voi sitoutua jatkamaan kasvatustoimintaa ja siten toimittamaan kirjolohiraaka-ainetta jalostuslaitoksen tarpeisiin.


Tämä ylimenovaihe voi kestää 3 vuotta ja tuohon ajanjaksoon sisältyy myös kasvatusluvan uusiminen.


Jalostuslaitoksen kaupan yhteydessä sovitaan myös kasvatuslaitoksen hinta ja siirtymävaiheen jälkeen uudella yrittäjällä on tuolla sovitulla hinnalla etuosto-oikeus kasvatuslaitokseen.


Jalostuslaitoksen tuotteisto ja asiakaskunta on valmiina ja myyntihinta puristetaan minimiin. On myös sovittu, että " tosiostajalle " saan  antaa muutaman asiakkaan yhteystiedot ja heiltä voi kuulla aitoa palautetta tähänastisista toimintatavoista ja tuotteista. Samaiselle " tosiostajalle " voi myös rahoitusapua olla saatavana.


Tutustumalla oheiseen 4 videon videosarjaan saat varsin kattavan käsityksen yrityksestä. Ota yhteyttä joko toimitusjohtaja Harry Ylisaukko-ojaan : harry(at)tornionlaaksonjaloste.fi tai Pellon Kehitys  Oy:n toimitusjohtajaan Timo Sirkkalaan : timo(at)pellonkehitys.fi.


Katso video : https://www.youtube.com/playlist?list=PLwpAFvIvOWTC6K41duIvGKt0gq8Sn5wLR


 

 • Ilmoitustunnus:
  5257
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Maa-, metsä- ja kalatalous
 • Liikevaihtoluokka:
  200 001 € - 300 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  Kasvatuslaitos on oma mutta jalostuslaitos toimii vuokratiloissa.
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Lappi
 • Www:

Ilmoittaja

Harry Ylisaukko-oja
+358407290543
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Kannattava metsäkoneyritys Pohjois-Pohja...

  Myydään kannattava ja pitkään toiminut metsäkoneyritys Pohjois-Pohjanmaalla eläköitymisen vuoksi. Liikevaihto n. 1,6 mil, 3 koneketjua.

 •  
  Vuokrataan Hossan
  Vuokrataan Hossan Poropuiston liiketoimi...

  Hossan Poropuisto sijaitsee Suomen uusimman kansallispuiston tuntumassa ja onainut poro-ohjelmia tuottava yritys alueella. Yritys on voimakkaassa kasvuvauhdissa alueen muiden matkailuyritysten kasvun myötä. Yritys tarjoaa ravintola- ja...

 • ASIANTUNTIJA VäLITTää
  XCS
  Metsäpalveluyritys

  Metsäpalveluyrittäjä jää eläkkeelle ja myy Pohjois-Pohjanmaalla yli 40 vuotta toimineen metsäpalveluyrityksensä. Yritys tekee puukauppaa, puunkorjuuta, metsäneuvontaa ja puunhankintaa. Yrityksellä on hakkuukone (1999), ajokone (1990), kaksi...

 •  
  Myydään TAIMISTON
  Myydään TAIMISTON liiketoiminta

  Myydään Paloniemen taimiston siirrettävä 200 m2 kasvihuone, kalusteet, tarvikkeet, emotaimet sekä nettisivut. Taimiston pääasiallisina tuotteina ovat perannat, joita valikoimissa on noin 200. Tällä hetkellä taimistolla on Avainlippu, mikä on...

Apua yrityskauppaan
Katso yrityskaupan ammattilaiset alueeltasi. Klikkaa ja löydät 2 Lappin asiantuntijaa täältä >>
Rahoitusratkaisut ja yhteistyökumppanimme yrityskauppaan
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!