ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Lähteentien Pirtti etsii uutta toimijaa
Hinta: 850 000 €

 


 


 


Myyn yhtiöni (Veerantalo Oy) omistuksessa olevan Lähteentien Pirtin kiinteistön ja yritykseni liiketoiminnan lähellä Rovaniemen keskustaa.


Kiinteistö on hyvässä kunnossa ja liiketoiminta nykymallillakin kannattavaa. Pirtti on tunnettu erityisesti pito- ja juhlapalvelustaan. Kymmenen toimintavuoden aikana Pirtillä on järjestetty satoja muistotilaisuuksia, häitä, syntymäpäiviä, yhdistysten tapahtumia, koulutuksia ja seminaareja sekä konsertteja ja taidenäyttelyitä.


Lisäksi olemme kehittäneet käsityökoulun historiaan ja hyvään lappilaiseen ruokaan kietoutuvan ohjelmakokonaisuuden erityisesti matkailijoille tuotenimellä visitoldrovaniemi.fi ja sen markkinointi on alkanut. Ohjelmapalveluja ovat totetuttamassa muun muassa Napapiirin Korukivikerho ja Pirtin käsityökerholaiset.


Näyttääkin siltä, että tunnelmallinen hirsitalo lähes keskellä kaupunkia, yhdessä tekeminen ja kiireetön ruokailu kiinnostavat eri puolilla maailmaa.


Tästä on avautumassa merkittävä liikevaihdon kasvu.


Pirtin tontilla (698-4-218-2) on käyttämätöntä rakennusoikeutta 700 kerrosneliötä. Asemakaavan poikkeusluvalla tontille voisi rakentaa esimerkiksi majoitustiloja. Tontti on Rovaniemen kaupungin vuokratontti ja nykyinen vuokraoikeus on voimassa vuoteen 2069 saakka.


Lähteentien Pirtti on rakennettu vuonna 1949 kauppalan naisten käsityökouluksi. Se on toiminut lähes kolme vuosikymmentä käsityökouluna, kolme vuosikymmentä kehitysvammaisten päiväkeskuksena ja kymmenen vuotta yrityskäytössä. Juhlatila on esteetön.


Kiinteistö on suojeltu merkinnällä sr-2.


Kymmenen vuotta Pirtin remontoijana ja yrittäjänä on kohtuullisen pitkä ja opettavainen aika. Nyt on jonkun muun vuoro kehittää, luoda uutta, mutta kuitenkin arvostaa talon poikkeuksellista tarinaa, käsityökoulun vahvoja naisia ja paikallista historiaa.


Ja ehkä uusi omistaja arvostaisi myös Pirtin tiistaipäiviä, sillä ne ovat olleet viikon kohokohta niin yrittäjälle kuin kymmenille muillekin. Tiistai on ollut ikäihmisten päivä eli tarjolla on ollut virikkeellistä päivätoimintaa, kotiruokaa ja yhteislauluja. Yhteislauluihin osallistuu 60-70 eläkeläistä.


Lähteentien Pirtillä on oma YouTube-kanavansa nimellä Lähteentien Pirtti - Visit Old Rovaniemi.


 

 • Ilmoitustunnus:
  6018
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Majoitus, ravintola, elintarvike
 • Liikevaihtoluokka:
  100 001 € - 200 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistön koko:
  Lähteentien Pirtti
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Lappi
 • Www:

Ilmoittaja

Maarit Simoska
044 200 6880
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Apua yrityskauppaan
Katso yrityskaupan ammattilaiset alueeltasi. Klikkaa ja löydät 3 Lappin asiantuntijaa täältä >>
Rahoitusratkaisut ja yhteistyökumppanimme yrityskauppaan
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!