ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Myytävänä ravintolan liiketoiminta Etelä-Karjalassa
Hinta: Ei hinnoiteltu

Suosittu ja kehityskelpoinen ravintolaliiketoiminta erinomaisella liikepaikalla luonnonkauniissa Savitaipaleen kuntakeskuksessa. Ravintola on tunnettu hyvästä ruuasta ja erinomaisesta palvelusta. Toimiva, tilava ja ajanmukainen valmistuskeittiö sekä koneet, laitteisto ja välineistö ovat ammattilaistasoa. Viihtyisä, romanttishenkinen sisustus tarjoaa tunnelmallisen ympäristön erilaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Ravintolassa on A-oikeudet, asiakaspaikkoja enimmillään 120. Ihanan tunnelmallinen 50-paikkainen ympärivuotinen terassi mahdollistaa monipuolisen palvelukonseptin luomisen. Ravintola toimii samassa kiinteistössä kuin kunnan toinen majoitusyritys.

Asiakaskunta muodostuu osin paikallisista, hostelli/hotelli-, liikuntaryhmistä ja yritysasiakkaista, osin kauempaa tulevista, myös ulkomaisista matkailijoista.

Kauppaan kuuluvat ravintolan liiketoiminta, Burger Heaven-brandi, ravintolan koneiden, kalustuksen ja välineistön käyttöoikeus sekä valmiit www-sivut ja some-yhteydet. Samoin vaihto-omaisuus kauppahetken inventaarion mukaan. Ravintola toimii vuokratiloissa. Liiketilasta ei peritä erillistä vuokraa mutta ostaja vastaa liiketilan käyttökustannuksista (lämmitys, vesi, sähkö, jätehuolto). 

Tässä on erinomainen tilaisuus yrittäjälle, -pariskunnalle ja/tai -perheelle, joka arvostaa maanläheistä elämää ja jolla on toteuttamiskelpoisia ideoita maakunnallisten palveluiden kehittämiseksi. Kunnan koulukeskus ja urheilupuisto sijaitsevat aivan ravintolan vieressä. Tämä lisää mahdollisuuksia ravintola- ja catering-liiketoimintojen kasvattamiselle.

Lisätietoja ja yhteyden otot:
Päivi Eitomaa
050 560 3163
[email protected]

 • Ilmoitustunnus:
  6116
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Majoitus, ravintola, elintarvike
 • Liikevaihtoluokka:
  100 001 € - 200 000 €
 • Työntekijöitä:
  2-3
 • Kiinteistö on:
  Oma
 • Paikkakunta:
  Etelä-Karjala

Ilmoittaja

Päivi Eitomaa
050 560 3163
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.

ASIANTUNTIJAN ILMOITUS

Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
Apua yrityskauppaan ja franchisingyrittäjyyteen.
Katso yrityskaupan ammattilaiset alueeltasi. Klikkaa ja löydät 13 Etelä-Karjalan asiantuntijaa täältä >>
Yhteistyössä
Yrityspörssi.fi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!