secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
9 500 000 €

Monipuolinen matkailuyritys Saariselältä

Myydään menestyvä ja erittäin tunnettu, vuodesta 1996 toiminut, monipuolisen palvelutarjonnan omaava matkailuyritys Saariselän ydinkeskustasta, torin kupeesta. Yrityksellä on vankka jalansija Saariselällä ja nykyisten yrittäjien eläkeiän lähestyessä toiminnalle etsitään jatkajaa. Palvelutarjonta on rakennettu toisiaan tukevaksi niin että tuotto on tasaista ympäri vuoden. Asiakkaille tarjotaan esim. majoitus- ja ravintolapalveluita sekä ohjelmapalveluita (Husky&Co.), kuten moottorikelkka-, poro ja huskysafareita ym. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin kotimaisista kuin ulkomaisistakin asiakkaista. Saariselän kävijäkunta jakaantuu sesonkien mukaan, talvikaudella pääosa asiakkaista tulee ulkomailta, muina aikoina enimmäkseen kotimaasta. Lapin matkailun liikevaihto on ollut jatkuvassa kasvussa ja kasvunäkymät ovat varsinkin nyt poikkeusvuosien jälkeen erinomaiset. Erityisesti kesäkausi on ollut viime aikoina kovassa nosteessa. Kahden osakeyhtiön alla toimiva matkailuyritys myydään kokonaisuudessaan. Kauppaan kuuluu merkittävä kiinteistömassa joka muodostaakin merkittävän osan hintapyynnöstä. Kiinteistömassaan kuuluu rakennuksia yhteensä yli 7000m2, sisältäen mm. ruokaravintolan (500m2),  pubin ( 700m2), majoituskiinteistön (82kpl 2hh), huskyfarmin (5ha) toimintoineen (650m2), keskustassa sijaitsevan kelohirsihuvilan (700m2, 24 vuodepaikkaa) ja asunto-osakeyhtiön (3 rivitaloa, yht. 14 erikokoista huoneistoa). Kiinteistöt sijaitsevat pääosin valtion vuokramaalla. Rakennusoikeutta on jäljellä tuhansia neliöitä, joka tarjoaa vaikkapa majoitustoimintaan erinomaiset kehittämismahdollisuudet.  Yhtiöiden toiminta työllistää sesongista riippuen n. 50 henkilöä, määräaikaisilla ns. sesonkityösopimuksella heistä on töissä n. 40 henkilöä. Sesonkityövoimalle pystytään tarjoamaan majoitus omasta takaa. Nykyisen henkilöstön halutaan jatkavan palveluksessa yrityskauppojen jälkeen, nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan niin sovittaessa. Arvonmääritys tehty ulkopuolisen asiantuntijan toimesta. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
2 300 000 €
PÄIVITETTY

Myydään hoivatilaa hyvällä paikalla Lahdessa

Myydään kiinteistöyhtiö joka on vastuullisesti ja ekologisesti remontoitu hiljattain, rakennusoikeutta on vielä reilusti jäljellä. Tilat sopivat hyvin hoiva-asiakkaille ja tukiasumiseen. Tontilla 2 kpl (3 krs.) pienkerrostaloa, jotka tehty alunperin hoivatoiminnan käyttöön. Taloissa yhteensä 40 kpl esteetöntä, apuvälineillä liikkuville sopivaa, noin 20 m2-huonetta, joissa esteettömät ja tilavat inva wc:t suihkuineen. Taloissa isot potilashissit ja hyvät yhteiset tilat, kerroksissa saunat. Talot kunnostettu vuonna 2019. Rakennusoikeutta jäljellä reilusti, n. 1500 m2. Talojen välissä yhteinen puutarha. Kaava sallii asumiskäytön lisäksi toimitila- ja majoitustoiminnan kiinteistössä, kehittämismahdollisuudet ovat siis erittäin hyvät. Tutustu yhtiön toimintaan tarkemmin täällä: https://tapanilankartanokodit.fi/ Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikekiinteistö
2 250 000 €

HÄMEENLINNA, liike- ja toimitilakiinteistö, yht. 1470 krs-m2

Keskeisellä, hyvällä ja vilkkaalla Hämeenlinnan Tiiriön liikekeskusalueella sijaitseva liike- ja toimitilakiinteistö, os. Pitkätanhuankatu 2. Hyväkuntoinen, vuosina 2004 ja 2009 valm. liikerakennus. Maa- ja kaukolämpöjärjestelmät, aurinkopaneelit, koneellinen ilmanvaihto LTO ym. Tiloissa hyvät ja pitkäaikaiset vuokralaiset. Hyväkuntoiset tilat, asfaltoitu piha-alue jossa hyvin parkkitilaa. Kysy lisätietoja ja sovi esittelystä.
Hämeenlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 950 000 €

Menestyvä kemianalan luottotoimittaja

Päämieheni etsii lähes 40 vuoden ajan toimineelle kemianalan luottotoimittajalle jatkajaa. Yrityksellä on vahva tuloskunto, vakaa tilauskanta ja talous erittäin vakaalla pohjalla. Yrityksellä on pitkäai-kaisia liiketoimintasuhteita isojen kemiaan liittyvien teollisuuden- ja tutkimusalojen toimijoiden kanssa.  Uudella yrittäjällä on mahdollisuus laajentaa ja kasvattaa liiketoimintaa edelleen niin Suomessa kuin ulko-maillekin.  Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti yrittäjälle, yritykselle tai alan ammattilaiselle, joka haluaa kasvattaa ja laa-jentaa liiketoimintaansa tai työllistää itsensä ja tarpeellisen määrän alan ammattilaisia. Kasvupotentiaalia on mahdollista löytää myös muista alan tuotteista ja liiketoimintamalleista. Tulevan yrittäjän ei tarvitse olla ke-mianalan ammattilainen.  Yritys sijaitsee Oulun alueella vuokratiloissa, jotka on jo rakennusvaiheessa suunniteltu yrityksen tarpeisiin soveltuviksi. Toimitilat voi halutessaan myös ostaa.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Valmiit osakeyhtiöt
1 850 000 €

Tilaisuus kiinteistösijoittajalle

Koy Virkkalan Klubitalo, Kala-Kokkosentie, yhteensä 3346 m216 vuokrattua asuntoa yhteensä 1230 m2,1029 m2 juhlatilat vuokrattumahdollisuus lisärakentamiseen 3 asuntoa Keskinäinen Kiinteistö Oy Gröndahl, Virkkalantie 22,vuokratut liikehuoneistot katutaso ja kellari108 + 292 + 442,80 m2 Asunto Oy Veljeskulma, Virkkalantie 18vuokrattu liiketila. katutaso, 44 m2 As Oy Lohjan Miljoonatalo, Marttatuvantie 34 vuokrattua 95 m2asuntoa ja kaksi autotallia Vuokratulo yhteensä 18 000,00 kuukaudessaVastikkeet yhteensä noin 4100,00 kuukaudessa. Yhteishinta 1,850 miljoonaa eli 9 % vuokratuotto
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 800 000 €

Etelä-Suomessa toimiva tukkuliike

Vanha (yli 40 vuotta) Etelä-Suomessa toiminut maahantuonti- ja tukkuliike on nyt myynnissä. Yhtiön markkina-alueena on koko Suomi ja yhtiön asiakaskunta (yrityksiä) on pitkäaikaista. Yhtiöllä on toimivat vuokratilat ja yhtiö jatkojalostaa tuotteita omalla konekalustolla. Yhtiön merkittävät kilpailuedut ovat hyvä sijainti, toimivat tuotanto- ja varastotilat ja varaston laaja valikoima, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Yhtiön liikevaihto on 3.0M€ ja henkilöstöä on 10. Hintapyyntö on 1,8M€ (osakekauppa 100%).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 800 000 €

Etelä-Suomessa toimiva tukkuliike

Vanha (yli 40 vuotta) Etelä-Suomessa toiminut maahantuonti- ja tukkuliike on nyt myynnissä. Yhtiön markkina-alueena on koko Suomi ja yhtiön asiakaskunta (yrityksiä) on pitkäaikaista. Yhtiöllä on toimivat vuokratilat ja yhtiö jatkojalostaa tuotteita omalla konekalustolla. Yhtiön merkittävät kilpailuedut ovat hyvä sijainti, toimivat tuotanto- ja varastotilat ja varaston laaja valikoima, joka mahdollistaa nopeat toimitukset. Yhtiön liikevaihto on 3.0M€ ja henkilöstöä on 10. Hintapyyntö on 1,8M€ (osakekauppa 100%).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuljetusliike
1 450 000 €

KULJETUS-, KUNNOSSAPITO- SEKÄ MAANRAKENNUSTÖITÄ HARJOITTAVA YRITYS

  Kasvava, toimialansa perinteinen, laadukas, ajantasainen ja moderni kumppani, jolla on hyvä tilauskanta ja kattava kalusto. Kalusto täyttää myös pääosin nykyisin vaadittavat korkeimmat päästönormit (EURO JA Stage-luokitukset). Henkilökunta on toiminut yrityksessä pitkään ja he ovat sitoutuneita yritykseen. Yritys on tunnettu ja se on pitkän toiminta-aikansa kuluessa saanut hyvän maineen alueen toimintakentässä. Kalusto ja henkilöstön osaaminen mahdollistavat liiketoiminnalle useamman tukijalan. 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hotelli
1 400 000 €

Hotelli Kalevala

Hotelli Kalevala   Sijaitsee 3 kilometriä Kuhmon keskustasta. Kuvankauniin Lammasjärven rannalla sijaitsevan kokonaisuuden on suunnitellut arkkitehti Ilpo Väisänen ja se rakennettu Kalevala-eepoksen Kokko-linnun muotoon.  Majoituskapasiteetti 47 huonetta, anniskelupaikkoja yhteensä 514 sekä terassipaikkoja järvinäkymin. Omaa rantaviivaa uimarantoineen noin 250 metriä. Palvelupakettia täydentää modernit saunaosastot sisä - ja ulkoporealtaineen sekä wellness-osasto ja 3 kokoustilaa.  Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy urheilukeskus: hiihto- ja biathlonstadio, fresbee-golf-rata, tenniskenttä ja beach-ball-kenttä sekä talvisotamuseo ja luontokeskus Petola Laajentuminen on mahdollista koska rakennusoikeutta jäljellä 3107 m2 Myytävällä yrityksellä on myös matkanjärjestäjän oikeudet. Kiinteistöä on huollettu ja remontoitu suunnitelmallisesti. Kauppa tehdään osakekauppana ja myydään koko osakekanta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto
1 350 000 €

LVI -alan menestyjäyritys

Yritys tuottaa LVI -urakointiin, asennuksiin ja huoltoon liittyviä palvelu. Sillä on asiantunteva ja osaava henkilökunta ja pitkä toimintahistoria alalla. Yrityksen toimintaa kuuluu lämpöpumput (ilma, vesi, maalämpö), lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihtojärjestelmät, vesi- ja viemäri, urakointi, huolto ja muut palvelut. Sillä on hyvä tilauskanta ja vahva asema alan kilpailukentässä. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rakennustarvikkeet ja -palvelut
1 290 000 €

Levin Rauta - menestyvä, kylän ainoa rautakauppa Kittilässä

Myynnissä pitkän historian omaava, menestyvä rautakauppa Kittilän keskustassa. Myynnissä eläköitymisen vuoksi.  Toimintaa vuodesta 1992 lähtien, yrityksellä on hyvin vakiintunut asiakaskunta; Alueen rakennusliikkeet, asunnon ja mökkien omistajat alueella. Yritys ei kuulu mihinkään alan ketjuun eikä se ole franchising -toimija.  Yhtiö omistaa tällä hetkellä toimitalon itse, yritys on jakautumassa toimitilat omistavaan yhtiöön ja liiketoiminnan omistavaan yhtiöön. Tarvittaessa on mahdollisuus ostaa molemmat yhtiöt, toisesta tehdään tarjous erikseen.  Hinta sisältää varaston, käyttöomaisuuden (ei myymälä- tai hallirakennuksia), liikearvon, brändin, tuotto-olettaman 3 v. ja käyttökassan. Yritys sopii hyvin alueella jo toimivalle yrittäjälle tai sinne haluavalle. Toiminta voidaan siirtää uudelle omistajalle syksyn 2023 aikana tai myöhemmin. Ota yhteyttä - teemme nda:n ja saat lisätietoa toiminnasta. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut toimialat
1 200 000 €

Myydään kannattava logistiikka-alan HV yritys pääkaupunkiseudulla

Nyt on erinomainen tilaisuus ostaa kannattava, vakavarainen ja hienosti hoidettu 17 vuotta toiminut logistiikka-alan henkilöstövuokraus yritys. Liikevaihto: 1,1 - 1.4 M € Käyttökate: n. 30% Yrityksen tase on kevyt eikä sillä ole velkaa.  Sopii mainiosti joko sijoittajalle tai osaksi yrityskokonaisuutta. Nykyinen omistaja voi jatkaa operatiivisessa johdossa sekä mahdollisesti myös jäädä vähemmistöosakkaaksi erikseen sovittavaksi ajaksi. Toimintamalli on hiottu erittäin toimivaksi ja sitä on helppo skaalata uusiin asiakkuuksiin.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
1 200 000 €

MENESTYVÄ ELINTARVIKEALAN TUOTANTO

Yritys tuottaa einestuotteita kauppoihin, marketteihin ja suurmyymälöihin lähinnä Etelä-Suomeen. Yrityksen tuotteet ovat saaneet vahvan sijan kauppojen hyllyssä. Yhtiön brändi antaa kuvan laadukkaista tuotteista jotka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Toiminnassa on kiinnitetty eritystä huomiota myös palveluun ja toimitusvarmuuteen. Yrityksellä hyvät kasvumahdollisuudet laajentaa tuotteiden myyntiä koko Suomeen.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hoivakoti
1 115 000 €

Toimiva hyvin menestyvä Lastensuojelun yksikkö

Hyvä maineinen seitsemän paikkainen Ammatillinen perhekoti Keskisellä Uudellamaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kiinteistö rakennettu 2008-2009, oma tontti, edulliset asumiskustannukset.  Julkiset yhteydet melkein ovelle asti. Kauppahinta sisältää kiinteistön lisäksi, myös kiinteistön irtaimiston, 9 paikkaisen tila-auton sekä olemassa olevat sopimukset. Myydään koko yrityksen osakekanta sisältäen kaiken, eläköitymisen vuoksi. Mikäli sinulla on Sosionomi (AMK ) tutkinto, lähihoitaja tai muu sosiaalialan koulutus ja kokemusta sijaishuollosta tässä on sinulle vakituinen työ. Voit myös palkata henkilökunnan ja toimia vain yrittäjä/omistajana. Useiden eri kuntien kanssa solmituilla puitesopimuksilla voit jatkaa toimintaa keskeytyksettä välittömästi.            
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistösijoittaminen
1 050 000 €

Tornio I Kiviranta I Maahantuonti - ja tukkukauppa sekä teollisuustila

Tornion Kivirannalla, Veturitallintiellä myytävänä yli 1000m2 kokoinen teollisuustila sekä Virvatuli valaisimet Oy (0969987-4) maahantuonti- ja tukkukauppa. Kauppaan sisältyy myös n. 200 000 euron arvoinen varasto.  Halli on valmistettu vuonna 2010, joten on todella hyvässä kunnossa. Rakennusta on käytetty valaisimien varastointiin, lähetystoimintaan ja toimistotyöhön, joten käytön jälkiä ei käytännössä ole. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta vielä yli 300m2 jäljellä. Kohteelta menee hyväkuntoiset tiet kuljettamaan tavaraa ympäri Suomea tai maailmaa. Kiinteistö sijaitsee omalla, asfaltoidulla, tontilla. Taloustiedot: https://www.is.fi/yritys/virvatuli-valaisimet-oy/tornio/0969987-4/ Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
1 000 000 €

Menestyvä palvelualan erikoisliike

Pitkään pääkaupunkiseudulla toiminut menestyvä palvelualan erikoisliike. Yhtiön liiketoimintapaikat ovat sijainniltaan erinomaisia ja henkilökunta osaavaa. Yhtiö on tuottanut omistajalleen tasaista tulovirtaa ja sen perusliiketoiminta on luonteeltaan vakaata. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
980 000 €

MENESTYVÄ TELAKKATEOLLISUUDEN / RAKENNUSALAN YRITYS

  Oman alansa ehdottoman laadukas kumppani/toimija, jolla on sekä hyvä tulos että tilauskanta. Henkilökunta on osaavaa ja sitoutunutta. Yritys on tunnettu ja se on saanut hyvän maineen alansa toimintaympäristössä. Työt Varsinais-Suomessa. 
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
950 000 €

Tunnettu, pitkään toiminut lasiliike pääkaupunkiseudulla

Yritys tunnetaan vahvan historiansa ja referenssien myötä laadukkaana, luotettavana lasitusliikkeenä. Vakiintunut asiakaskunta tuottaa yritykseen jatkuvaa tilauskantaa. Lasitusliike on toiminut vuosia tuloksellisesti ja se on vakavarainen.
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image