secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään elintarvikealan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti
50 000 €

Myydään luomuvihannes myymälä Hakaniemen hallissa 19m2

Myydään luomuvihannes myymälä Hakaniemen hallissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto

Myytävänä leipomo

Myydään toimiva leipomo, jonka asiakaita ovat lähikuntien kaupat. Lisäksi asiakkaita ovat yksityishenkilöt, joille tehdään tilauksesta.  Leipomon toimintaa ja valikoimaa mahdollista kehittää. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Kahvilayrittäjäksi Joensuuhun

Etsimme Teokem Oy:n  liiketilan yhteyteen kahvilayrittäjää vilkkaan Pankakoskentien ja Kuurnankadun risteyskohtaa Pihalla on runsaasti paikoitustilaa ja myös isommalla kalustolla on helppo tulla asioimaan kahvilassa. Vuokrattava tila on näyttävä lasiseinäinen  7 m korkea tila, johon saa 40 paikkaisen kahvilatilan ja lisäksi seinän vieressä on n.100 neliön aurinkoterassi valmiina Pankakoskentien suuntaan. Pilkontiellä toimii useita yritystä ja koko teollisuusalueen yritykset ovat lähistöllä, joten asiakaskuntaa on alueella paljon ja kaikki ohikulkuliikenne lisäksi hyödynnettävissä hyvän sijainnin ansiosta. Vuokrattavan tilan koko on n. 150 neliötä ja tuleva yrittäjä tekee itse tilaan tarvittavat muutokset omilla kustannuksillaan. Lisätietoja antavat: Peter Hiltula :  0505498372, peter.hiltula@teokem.fi Kari Pitko 0400260929, kari.pitko@teokem.fi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
120 000 €
PÄIVITETTY

Perinteinen liha-alan yritys

Myydään pitkään toiminut, perinteinen ja hyvämaineinen liha-alan yritys Keski-Suomesta. Yrityksellä on monipuolista liiketoimintaa ja vakiintunut asiakaskunta. Yritys on toiminut samalla paikkakunnalla lähes 40 vuotta. Asiakaskunta koostuu yksityis- ja yritysasiakkaista. Yrityksellä on omaa elintarviketuotantoa, myymälä- ja lounasravintolatoimintaa, cateringpalveluita sekä tukkumyyntiä. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää ja liikevaihtoa kasvattaa esim. lisäämällä lounaspaikkojen ja myymälöiden määrää sekä kehittämällä catering –puolen tarjontaa. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyinen yrittäjä on valmis sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen sopimuksen mukaan.  Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, voidaan myydä myös osissa, eroteltuna esim. lounaspaikka liiketoiminta kauppana. Nykyiset yrittäjät ovat vaihtamassa alaa ja ovat valmiita tekemää kaupat nopeallakin aikataululla. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto

Kotileipomo Rääkkylässä

Myydään vuodesta 2005 toiminut kotileipomon liiketoiminta Rääkkylän Rasivaarassa. Leipomo sijaitsee Rautakaupan yhteydessä ja harjoittaa leipomotoiminnan lisäksi kahviotoimintaa ja pitopalvelutoimintaa. Tuotteiden suoramyynti tapahtuu leipomo-kahvilan tiloissa. Yrityksen tuotteiden kirjo on laaja ja koostuu niin makeista kuin suolaisista leipomotuotteista. Yrityksen päätuotteita ovat herkulliset käsintehdyt karjalanpiirakat, joista yrityksellä on toimitussopimus paikallisen kauppaliikkeen kanssa. Sopimus muodostaa n 25 % osuuden koko yrityksen liikevaihdosta. Leipomokahvila on erittäin suosittu taukopaikka paikallisten asukkaiden ja töissä liikkujien keskuudessa ja sillä on erittäin vakiintunut tyytyväinen asiakaskunta. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi 2 työntekijää. Yrittäjä on tarvittaessa halukas jatkamaan muutaman vuoden työntekijänä leipomolla. Erinomainen mahdollisuus leipomotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjähenkiselle henkilölle aloittaa yrittäjyys tai vaikka olemassa olevalle alan toimijalle kasvattaa liiketoimintaansa yrityskaupan avulla. Pyydä lisätietoja Business Joensuu Oy:n omistajanvaihdospalvelulta ja tule tutustumaan paikan päälle yrityksen liiketoimintaan erikseen sovittavana ajankohtana. PYYDÄ LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!    
Rääkkylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
1 200 000 €

MENESTYVÄ ELINTARVIKEALAN TUOTANTO

Yritys tuottaa einestuotteita kauppoihin, marketteihin ja suurmyymälöihin lähinnä Etelä-Suomeen. Yrityksen tuotteet ovat saaneet vahvan sijan kauppojen hyllyssä. Yhtiön brändi antaa kuvan laadukkaista tuotteista jotka on valmistettu huolella valikoiduista raaka-aineista. Toiminnassa on kiinnitetty eritystä huomiota myös palveluun ja toimitusvarmuuteen. Yrityksellä hyvät kasvumahdollisuudet laajentaa tuotteiden myyntiä koko Suomeen.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
130 000 €

Myydään teurastamo ja leikkaamo

Kiteellä toimiva teurastamo ja leikkaamo oma kiinteistö ja tontti.Meiilä on vahva brändi omalla alueella on toimittu 18 vuotta.Teurastetaan ja leikataan sikoja,nautaa,lampaita ja hevosia.Asiakkaina kaupat, ravintolat ja yksityiset asiakkaat.Hyvät pakkauskoneet(rasiapakkaus ja syvävetokone).
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Kannattava elintarviketukku Etelä-Suomesta

Myydään maahantuontia harjoittava elintarvike myyntiyrityksen liiketoiminta tai osakeyhtiö elintarvikealasta kiinnostuneelle tai jo elintarvikealalla toimivalle yritykselle. Yritys on toiminut vuodesta 1995 vuodesta lähtien elintarvikealalla ja erikoistunut tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Asiakaskunta koostuu marketeista ja erikoisliikkeistä. Uusi toimija saa kaikki tarvittavat välineet sekä valmiin myyntikonseptin sisältäen asiakasrekisterin, varaston kylmiöineen ja kylmä-auton. Liiketoiminnan voi aloittaa vaikka heti. Nykyinen yrittäjä on valmis jäämään aluksi palkattuna auttamaan uutta toimijaa.   Toiminta-alueena on koko Suomi. Yritys työllistää yrittäjän ja 7-10 työntekijää. Kehitysmahdollisuudet ovat erinomaiset. Muun muassa digitaalisen markkinoinnin hyödyntäminen kaupanteossa ja markkinoinnissa on tehokas kasvun mahdollistaja. Yrittäjä lähestyy eläkeikää ja on valmis myymään kannattavan liiketoiminnan!  Saat yrityksestä lisätietoja Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto

Myydään tuotantolaitos Vantaa n. 500m2

Myydään hyvä tuotantolaitos joka valmistaa ruoka-annoksia kauppoihin myytäväksi lv. n.1.000.000€ asiakkaat ovat kauppaketjut.   Toimii vuokratiloissa Vantaalla vuokra on 4.500€ sisältää alv:n
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Luomu- ja terveystuotteita tarjoava yritys Pirkanmaalta

Myynnissä Pirkanmaan alueella toimiva luomu- ja terveystuotteita tarjoava yritys. Yhtiö toimittaa luomutuotteita ja kotimaisia tuotteita kaikkialle ympäri Suomen. Yhtiön valikoimasta löytyy satoja erilaisia luomu- lähiruoka- ja luonnontuotetta. Tuotteita myyvät muun muassa suuret vähittäiskauppaketjut sekä terveys- ja luontaistuoteliikkeet. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti

Happy Times-yrittäjäksi Joensuuhun

Happy Times etsii Joensuuhun yrittäjää keskustan parhaimpiin paikkoihin lukeutuvalle myyntipaikalle! Olemme  kasvava suomalainen Franchising-konsepti, joka keskittyy suomalaisten suosimaan herkkuun, jäätelöön. Jäätelöannoksiamme ei valmisteta tai tarjoilla perinteiseen tapaan, vaan ne valmistetaan -25 asteisella jäisellä levyllä asiakkaan silmien alla ja annokset tarjoillaan Happy Timesin raikkaista hymyn korviin nostavista kupeista! Pyydä lisätietoja ja lataa liitetiedostot niin saat yhteystietomme ja lisää käsitystä konseptistamme ja toimintamallistamme. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikealan palvelut

M-Market ruokakauppa Paimiosta

Myydään Paimiossa sijaitseva M-Market ruokakauppa. Haemme myymälällemme ostajaa, joka pitää asiakaspalvelusta ja hallitsee nykyajan digimarkkinoinnin. Toivomme myös, että olet työtä pelkäämätön ja myyntihenkinen. Kompakti ja toimiva kyläkauppamme sijaitsee Vistan kylällä Paimiossa. Toimimme omissa noin 200 m2 tiloissa ja meillä on todella mukavat paikalliset asiakkaat. Kaupassamme on veikkausmyynti, matkahuollon asiamiespalvelu ja pienimuotoinen kahvila. Myymälämme työllistää kahden yrittäjän lisäksi kaksi työntekijää. Liikevaihtomme on 1- 2,5 miljoonan euron vuositasolla. Kauppaan sisältyy M-Markettimme liiketoiminta sekä myymälän toimitila. Vaihtoehtoisesti mahdollisuus ostaa yhtiön koko osakekanta. Tässä erinomainen mahdollisuus vaihtaa alaa tai ryhtyä työntekijästä kauppiaaksi. Lisätietoja saat yrittäjiltä. Ota rohkeasti yhteyttä! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto

Johtava kuluttajatuotteita valmistava elintarvikeyritys

Myydään toimintansa vakiinnuttanut, kasvupotentiaalia omaava, erikoisalueensa johtava kuluttajatuotteita valmistava elintarvikeyritys tai sen pääomistus (2/3). Pääomistaja on jäämässä eläkkeelle. Yrityksellä on hyvä brändi, jonka markkinointiin on panostettu. Tuotevalikoima on kattava ja alan laatujohtaja. Yritys sijaitsee Varsinais-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupungista. Toiminta-alueena on koko Suomi ja kansainvälinen verkkokauppa. Yritys valmistaa itse kaikki tuotteensa, toimii kaupungin vuokrakiinteistössä. Tuotteiden jakelu tapahtuu koko maan kattavan jakeluverkoston kautta. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikealan palvelut
80 000 €

Saigon Noodle Bar - Vietnamese Restaurant Rovaniemi

Saigon Noodle Bar is the first and unique Vietnamese restaurant in the Lapland area. We are a group of student entrepreneurs aiming to offer Fresh – Green – Authentic Saigon Taste. We are young and energetic student entrepreneurs. Saigon Team achieves amazing prizes and becomes more popular thanks to business partners, from school, magazines and local newspaper. Location: Rovakatu 26, center of Rovaniemi Amazing review: Tripadvisor: 5/5 Google Map: 4.7/5 Financing report:  https://www.asiakastieto.fi/forkyrke/fi/saigon-noodle-bar-oy/31230263/yleiskuva website:  https://saigonnoodlebar-rovaniemi.com/  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Elintarviketuotanto
2 500 €

Suomalaisyrityksen läpimurto kansainvälisille vesimarkkinoille

Suomessa on tutkimusten mukaan maailman paraslaatuisin juomavesi, jotkut puhuvat jopa sinisestä kullasta.  Olemme aloittaneet suomalaisen veden myynnin kansainvälisille markkinoille, toimituksemme käynnistyvät vuonna 2023. Markkinoiden koko on valtavan suuri, maailmassa myydään 560 miljoonaa litraa pullovettä päivässä. Arvostamme suomalaista luontoa, siksi pakkaamme vetemme patentoimiimme, alan ekologisimpiin pakkauksiin, saamme myös tästä merkittävän kilpailuedun, suuret logistiset säästöt ja alaa paremman myyntikatteen.  Tiimistämme löytyy paljon alan kokemusta ja osaamista, myös kansainvälisiltä juomamarkkinoilta. Omistamme myös oman tehtaan tuotantolinjojen valmistukseen.  Media kirjoittaa suomalaisen veden mahdollisuuksista mm. seuraavasti: "pullotettu vesi on satojen miljardien business", "vesi on seuraava öljy", "sininen kulta kiinnostaa maailman sijoittajia".  Haluatko sinä mukaan omistajaksemme? Osakeanteihimme on tullut sijoituksia jo yli 1,6 miljoonan euron edestä noin 140 suomalaiselta. Osakeantimme suljetaan piakkoin. Minimisijoitus on 2.500€ Tästä näet esittelyn yrityksestämme ja tuotteistamme Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Elintarvikkeiden myynti
60 000 €

Myytävänä suklaatuotteiden maahantuontiyrityksen liiketoiminta.

Espoolaisessa kauppakeskuksessa toimivan, laadukkaiden suklaatuotteiden maahantuojalla on uskolliset asiakkaat, kehittyvä verkkokauppa ja pieni myymälä / kahvila hyvällä liikepaikalla.   Asiakaspaikkoja myymälä/kahvilassa on 6 ja neliöitä 37,5 Asiakaspaikkamäärä on mahdollista suurentaa. Työntekijät (2+1) pyörittävät päivittäistä toimintaa itsenäisesti. Liiketoiminta myydään koneineen ja laitteineen sekä vuokraoikeuksineen. Uusi yrittäjä tekee sopimuksen nykyisen päämiehen kanssa tai jatkaa halutessaan omalla konseptillaan ja verkostollaan.  Vuokra ilmoitetaan pyydettäessä  
Kohteet 1 - 16 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image