secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään hyvinvointialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Terveyspalvelualan yritys

Myydään Etelä-Suomessa tunnettu pitkään toiminut ja hyvämaineinen hyvinvointi- ja terveyspalveluita tarjoava ketju. Tällä hetkellä koulutettujien hierojien lisäksi on neljä muuta alan ammattilaista. Liiketoimintakaupassa uudelle omistajalle siirtyvät asiakaskunta, tunnettu nimi, kalusto ja laitteet sekä yhteistyösopimukset. Liiketoiminta on helposti skaalattavissa ja monistettavissa kysytyillä markkinoilla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu

Palautumiseen kehitetyn hoitolakonseptin liiketoiminta

Haluatko olla osa maailman ensimmäistä palautumiseen kehitettyä hoitolakonseptia? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa CTN Recovery Studio, joka on tunnettu Suomessa kehitetyistä huipputeknisistä hoitolaitteistaan ja tehokkaista hoidoistaan.   Hoitolalla hoidat kohdennetusti ja tehostetusti erilaisia kiputiloja, jotka johtuvat esimerkiksi liikunnasta, tapaturmista tai sairauksista. Kaikki hoidot ovat täysin lääkkeettömiä, joten voit olla varma, että saat hyvää hoitoa ilman lääkityksen haittavaikutuksia.   Laitehoidoillamme on uskomattomia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin. Studio koostuu patentoiduista CTN-innovaatioista, jotka yhdistämme huipputeknologiaan. Meiltä löytyy laaja valikoima erilaisia hoitoja, kuten fysioterapiaa, hierontaa, cryoterapiaa, esteettisiä hoitoja kuten kasvohoitoja, hampaiden valkaisuhoitoja sekä kiinteyttäviä hoitoja. Voit siis tarjota asiakkaillesi laajan valikoiman hoitoja, joista he voivat valita juuri heille sopivan hoitomuodon.   Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää laitteet sekä hoitolan liiketoiminnan. Tarkempi kaupan sisältö sekä hinta neuvotellaan ostajan kanssa. Myyjä on valmis rahoittamaan osan kauppahinnasta. Liiketoiminta myydään alle tasearvon, koska myyjä ei enää tarvitse kyseistä demopistettä.   Tilamme ovat aivan viimeisen päälle hienot ja sijaintimme on loistava Kansakoulunkadulla, Kampissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tämä sijainti tuo varmasti lisää asiakkaita studioosi.   Jos olet kiinnostunut ostamaan tämän liiketoiminnan ota yhteyttä ja keskustellaan lisää tästä upeasta mahdollisuudesta.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Hyvinvointipalvelu
62 000 €

HYPOXI KOTKAN LIIKETOIMINTA

HYPOXI on todistetusti toimiva, maailmalla menestystä saavuttanut kehonmuokkausmenetelmä, joka on kasvanut vauhdilla ja laajentunut useille eri mantereille. Yksittäisen HYPOXI-studion pääasiallinen toiminta ja liikevaihto muodostuvat HYPOXI-kokonaisuuden (Hypoxiterapia laitteissa+ohjaus) myynnistä ja markkinoinnista. Hypoxityö on palkitsevaa ja kiitollista sillä asiakkaat ovat tyytyväisiä hoitokokonaisuuteen. Hypoxia voidaan käyttää kuntouksen tukena, palauttamaan hermostoa, lymfaattisena hoitona sekä lempeänä laihdutuksen tukena. Yrittäjän kiinostus hyvinvointi-alaan ja ihmisten ohjaamiseen terveiden elämäntapojen parissa on plussaa. Kotkan studio työllistää yrittäjän lisäksi yhden kokopäiväisen studiovastaavan.    Hypoxi Kotka sijaitsee osoitteessa Huumantie 5, samassa rakennuksessa ja tiiviissä yhteistyössä hyvinvointikeskus Huuman kanssa. Samalla alueella ei ole vastaavaa toimintaa, joten ei myöskään kilpailua. Liiketoimintakaupassa myydään Hypoxi Kotkan hyvässä kunnossa oleva hypoxi –kalusto tarvikkeineen, asiakasrekisteri ym liiketoiminnan materiaali. Asiakaspohja on laaja ja tyytyväisyysprosentti Kotkan studiolla on korkea.   Myyjä on lupautunut perehdyttämään ostajan, mikäli hän niin haluaa. Myös jatkossa sekä nykyinen yrittäjä että maahantuoja ovat käytettävissä neuvoineen. Asiakaskuntaa voi laajentaa urheiluseuroihin ja muihin mahdollisiin ryhmiin. Maksuvälineenä studiolla on käytetty pankki- ja luottokorttien sekä laskun lisäksi myös liikuntaseteleitä- ja kortteja.   Liiketoimintaan ja itse menetelmään annetaan koulutusta (maahantuojan osalta). Tällä liiketoiminnalla saa hyvän elinkeinon jo pelkästäänkin, mutta on myös yhdistettävissä jonkun muun liiketoiminnan kanssa kuten esimerkiksi kuntosalin yhteyteen. Menetelmä soveltuu kaikille hyvinvoinnista kiinnostuneille laihduttajille, kuntoliikkujille, urheilijoille ja aivan tavallisille ihmisille kellä ei ole liikunallista taustaa. Tämän liiketoiminnan harjoittamiseen ei tarvitse erikseen mitään viranomaisten asettamia lupavaatimuksia ja studion toiminta on valmiiksi hiottu palvelukokonaisuus jota maahantuoja tukee yhteisillä markkinointimateriaaleilla ja koulutuksella. Yli 97% Hypoxin asiakkaista ovat erittäin tyytyväisiä tai tyytyväisiä Hypoxi-jaksoonsa (asiakastyytyväisyyskysely) . Hypoxin suosio läpi Suomen on noussut vuosi vuodelta. Hypoxi kotka on toiminut läpi koko pandemia-ajan sillä studiolla on helposti järjestettävissä myös turvalliset yksityistreenit.   Kotkan Hypoxi yrittäjät myyvät hyvin toimivan Kotkan liiketoimen laitteineen ajanpuutteen vuoksi. Yrittäjät suuntaavat katseensa uusiin haasteisiin lähes 10 vuotisen Hypoxi ajanjakson jälkeen kohti muuttuneita intressejä.    Kysy rohkeasti lisää!   Toimipisteet ja toiminnan esittely: www.hypoxi.fi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image