secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kampaamo tai parturi

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
80 000 €

Etsitään jatkajaa parturi-kampaamolle Helsingissä

Liike tuottaa voittoa ja vuokra on kohtuullinen. Myydään parturi-kampaamo erinomaisella liikepaikalla kauppakeskuksen vilkkaimmassa kerroksessa. Liike on toiminut samalla paikalla kauppakeskuksessa jo noin 5 vuotta. Liiketoiminta kauppaan kuuluu huolella rakennettu brändi, nettisivut, sometilit ja kalustusteet. Liiketila on 60 neliötä. Tiimiin kuuluu 4-5 sopimusyrittäjää. Toimintaa on mahdollisuus jatkaa liiketoimintakaupan jälkeen ilman keskeytyksiä. Kaikki tarvittava on valmiina. Nykyinen omistaja perehdyttää uuden omistajan liiketoimintaan. Perehdytyksen tavasta ja kestosta sovitaan kaupan yhteydessä. Liiketoiminnan hinta on 80 000€ + tuotevaraston arvo kaupanteko päivänä.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
99 000 €

Myytävänä Vantaan itäosassa sijaitsevan parturi-kampaamon liiketoimint

Koneineen, laitteineen ja kalusteineen.Hyvin varusteltu, laadukkaasti remontoitu, pitäkään toiminut ja menestynyt parturi-kampaamovilkkaalla liikepaikalla, Tikkurilan keskustan tuntumassa.7 työpistettä, 3 pesupaikkaaKohteessa työskentelee nyt 2 sopimusvuokralaista ja yksi vuokratuoliyrittäjä.Neliöt 82,5Myydään nykyisen yrittäjän paikkakunnalta muuton vuoksiVuokra 3100,00 (ei alv rek) / kk Myynti- ja värivarasto myydään eri sopimuksen mukaan
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
45 000 €

Laadukas parturi-kampaamo Helsingin parhaalla sijainnilla

Tule omistajaksi yhteen Helsingin parhaimmista parturi-kampaamoista! Belhair Salon on upeasti remontoitu, tyylikäs ja moderni kampaamo kaupungin parhaalla paikalla Bulevardilla. Kampaamollamme on hyvä maine ja tunnettu nimi. Erikoisosaamistamme ovat vaalennukset. Liikevaihtomme on kasvussa, ja käytössämme on tehokas sähköinen ajanvaraussysteemi Timma. Belhair Salon sijaitsee erinomaisella paikalla Bulevardilla laadukkaasti remontoidussa vuokratilassa. Kahdessa kerroksessa oleva liiketilamme on suunniteltu asiakaskokemuksen maksimoimiseksi. Laadukas asiakaskunta, jolla on hyvä maksuvalmius sekä tehokkaat digitaaliset markkinointikanavat.  Belhair Salonin laadukas verkkosivu ja suositut somekanavat auttavat sinua tavoittamaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan liiketoimintaa entisestään. Voit tutustua toimintaamme verkkosivuillamme www.belhairsalon.fi sekä suosituilla Instagram- ja Tiktok-tileillämme. Myös muut somekanavat ovat käytössä ja sisältyvät kauppaan.  Liiketoiminta on kannattavaa ja työllistää optimitilanteessa 3-4 henkilöä. Yksi osakkaista voi jäädä töihin ja johtaa töitä pätevän kampaajan ominaisuudessa. Tämä on loistava tilaisuus omistaa yksi parhaista parturi-kampaamoista Helsingissä. Liiketoimintakauppa sisältää parturi-kampaamon kasvavan liiketoiminnan, vuokraoikeuden, hyvän nimen, kattavat markkinointikanavat, kaluston ja laitteet sekä varaston.  Ota yhteyttä ja tartu tähän tilaisuuteen! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi

Edullinen parturi-kampaamon liiketoiminta Savonlinnan keskustassa

Tämä parturi-kampaamo omaa erittäin tunnetun ja myös arkkitehtuurisesti kiinnostavan sijainnin. Parturi-kampaamon liiketoimintaa on harjoitettu samoissa tiloissa jo v. -62 lähtien ja tämä kaartuva kerrostalo palolaitoksen vastapäätä erottuu edukseen tavallisten talojen joukosta. Talossa ovat viihtyneet niin edelliset yrittäjät, kun asiakkaat. Nyt haetaan järjestyksessään kolmatta kauneusalan yrittäjää jatkamaan palvelujen tuottamista tässä kohteessa. Tilat mahdollistavat jopa kolmen henkilön työskentelyn. Kokonaispinta-ala 61m2, mikä jakautuu puoliksi katutasoon ja hieman alempana olevaan takatilaan. Huoneistoon kaksi sisäänkäyntiä ja asiakaspaikat viereisen polttoainejakelupisteen luona. Yrittäjäksi voit lähteä joko ostamalla liiketoiminnan + vuokraamalla tilan tai ostamalla liiketoiminnan + tilat. Hinta liiketoimintakaupasta ilman liikekiinteistöä 5 000 €. Hinta liiketoimintakaupasta sis. liikekiinteistön osakkeet yht. 15 000 €. Kaupan ehdot neuvoteltavissa. Lisätietoja: Yrittäjä Jaana Tavi-Salonen puh. 015 532 475 Yritysneuvoja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi
Savonlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kampaamo tai parturi
25 000 €

Myydään hyvä Parturi-Kampaamo 30m2

Myydään hyvä paturi 2 tuolia+pesupaikka
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image