secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kuntosali

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kuntosali
45 000 €

Myydään kuntokeskus Riihimäellä

Myydään n. 360 m2 kuntokeskuksen liiketoiminta Riihimäellä. Sali on moderni, mutta kotoisa ja asiakkaat ovat todella mukavia. Hyvät markkinointityökalut käytössä ja näkyvyys esim. Googlessa ja Facebookissa. Käytössä on sähköinen kulunvalvonta-, verkkokauppa- ja tuntivarausjärjestelmä, joten toiminnanohjaus on helppoa. Painotus on kuntosalissa, mutta tarjolla on myös ryhmäliikuntatunnit, sekä monipuolisesti erilaisia valmennuksia personal trainer –ammatilaisten ohjaamana. Vuokratilat ovat remontoitu liikuntakäyttöön vuonna 2017, ja ilmastointi on muutettu vastaaman käyttötarvetta. Käytössä on koneellinen viilennys. Sali on työllistänyt omistajia, sekä lisäksi osa-aikaisia työntekijöitä ja yksilöohjaajia. Salin on mahdollista työllistää kokoaikaisesti 1-2 henkilöä. Kuntokeskukseen kuuluu:  -Monipuolinen kuntosali 250 m2, jossa cardio –alueella juoksumatot, kuntopyörät ja soutulaite alkulämmittelyyn, kattava valikoima painopakkalaitteita, Käsipainot kahdessa pisteessä, vapaapainoalue, sekä crosstraining-alue. Rajattu alue lapsiparkille, jossa tekemistä perheen pienimmille. Välipala-automaatti. -Ryhmäliikuntatila 40 m2, jossa on 4kpl spinning pyöriä ja tarvittavat varusteet monipuoliseen ryhmäliikuntaan, sekä saadettävä tunnelmavalaistus. Tarjolla on koko Les Mills –virtual palvelun tarjonta ja ryhmäliikuntatunnit vapaasti valittavissa. Tilan voi varata omaan käyttöön. -Rentoutus- ja venyttelyhuone 15 m2, jossa on säädettävä tunnelmavalaistus, sekä hierontatuoli. Tilan voi varata omaan käyttöön. Tila on helppo muuttaa myös toiseen käyttötarkoitukseen. -10 m2 lukittava tila, johon voi ottaa vuokralle vaikka fysioterapeutin tai hierojan. -Pukuhuoneet miehille ja naisille, joissa suihkut ja WC:t, sekä lukitavat kaapit.    
Riihimäki
Myydään
Kuntosali
49 000 €

Myydään liikuntakeskuksen liiketoiminta Helsingissä

Myydään n. 400 m2 liikuntakeskuksen liiketoiminta hyvällä sijainnilla Helsingissä. Sali on ollut toiminnassa jo useamman vuoden ja sillä on vakiintunut asiakaskunta, jossa on sekä henkilö- että yritysasiakkaita. Monipuoliset markkinointityökalut käytössä ja hyvä näkyvyys esim. googlessa. Salilla on käytössä sähköinen Enkora kulunvalvonta, verkkokauppa ja tuntivarausjärjestelmä, joten toiminnanohjaus on helppoa. Painotus salilla on suosituilla ryhmäliikuntatunneilla ja personaltrainer palveluilla. Meillä on mukana toiminnassa huippuohjaajia. Yritys toimii vuokratiloissa ja vuokranantajan kanssa on alustavasti neuvoteltu vuokrasopimuksen jatkosta. Tilat ovat remontoitu liikuntakäyttöön vuonna 2017. Sali on työllistänyt osa-aikaisesti omistajat ( 2 hlöä) sekä lisäksi ryhmäliikunta- ja yksilöohjaajia. Salin on mahdollista työllistää kokoaikaisesti 1-2 henkilöä. Liikuntakeskukseen kuuluu:  Ryhmäliikuntatila 100 m2, jossa on tatami ja jossa on ohjattu mm. kampppailulajeja sekä toiminnallista harjoittelua. Ryhmäliikuntatila 100 m2, jossa on vaimennettu parketti, jossa on ohjattu mm. kehonhuolto, tanssi- ja pilatestunteja. Kuntosalin 60 m2 Pukuhuoneet miehille ja naisille, joissa suihkut ja WC:t Sauna/ kokoustila noin 10-20 henkilölle Keittiö Myyntihinta 49000 euroa sisältäen n. 25000 euron kaluston.  
Myydään
Kuntosali

Kuntosali- ja hierontakeskus hyvällä paikalla Ilomantsissa

Myydään kuntosali ja hieronta -liiketoimintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta hyvällä paikalla Ilomantsissa, jolla on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Palveluihin kuuluvat mm. hieronta kuntotestaukset, kuntosaliryhmät ja Tyky-ryhmät.  Toiminta on pitkäikäistä sekä yritys on tunnettu paikkakunnalla. Ilomantsi on potentiaalinen toimintaympäristö yrittämiselle. Yrityksellä ei ole tarvetta suuremmille investoinneille. Kuntosalilla käytössä ovat HUR-paineilmalaitteet. Paineilmalaitteiden ansiosta harjoittelu on helppoa ja turvallista. Laitteet ovat äänettömiä ja vastuksen saa säädettyä helposti nappia painamalla. Lisäksi salilla on kaksi juoksumattoa, soutulaite, crosstrainer, sekä kuntopyörät. Myös irtopainot ja erilaiset jumppavälineet kuuluvat valikoimiin.  Laitteisto on hyväkuntoista ja ajanmukaista. Halutessa teemme yksilöllisen harjoitusohjelman sekä opastamme laitteiden käytössä. Kuntosalimme on käytössä  kaikkina päivinä klo 5.30-23.00, sisään pääse avainkortilla. Toimitila on ostettavissa tai vuokrattavissa ja se sijaitsee Ilomantsin ydinkeskustassa. Rakennuksessa on kuntosalin lisäksi asunto, jossa hierontapiste ja toimisto sijaitsevat. Katso lisätiedot täältä.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image