secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Myydään kuntosali

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuntosali
74 000 €

Hyvämaineinen kuntosalitoiminta Uudessakaupungissa

Myydään vakaan ja arvostetun aseman Uudessakaupungissa saavuttanut Kuntostudio Naisvoima. Yrityksen toiminta-ajatus on tarjota tavalliselle kuntoilijalle ja terveysliikkujalle viihtyisä kuntoiluympäristö. Yrityksen nimen mukaisesti se tarjoaa palvelujaan vain naisille. Lisäksi yrityksen toimintafilosofiaan kuuluu perinteisen pinnallisen kuntosalimaailman mallin välttäminen. Tämä on saanut asiakkailta laajasti kiitosta. Yritys ja yrittäjä ovat luoneet uudenlaisen kuntoilumaailman vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa. Asiakkaat ovat pääsääntöisesti kuluttaja-asiakkaita. Iso asiakasryhmä on ohjattujen aamupäivätuntien eläkeläisasiakkaat. Lisäksi ohjattujen iltatuntien asiakkaat ovat työssäkäyviä, terveysliikunnalla kunnostaan huolehtivia aikuisia naisia. Nuoret ovat pääsääntöisesti salikortilla omaan tahtiin treenaajia, mutta löytyy joukosta myös työikäisiä, jotka eivät halua olla aikatauluihin sidottuja. Kuntosalilla on avainkortilla toimiva kulunvalvontajärjestelmä, joka mahdollistaa asiakkaille hyvin omatoimisen kuntoilun. Toimintaa voi helposti ja nopeasti laajentaa esim. verkkovalmennuksilla, kohderyhmää laajentamalla, panostamalla vaikkapa b2b-palveluiden markkinointiin tai tarjoamalla lisäpalveluita hierontojen ja fysioterapia-palveluiden muodossa. Uuden yrittäjän on siis helppo laajentaa toimintaa oman osaamisen mukaan. Yrityskaupat toteutetaan liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu liiketila, kuntosalin kalusto, eli laitteet ja pientarvikkeet sekä asiakkaat ja liiketoiminta kokonaisuudessaan. Nykyinen yrittäjä perehdyttää uuden yrittäjän liiketoimintaan sopimuksen mukaan. Toiminta sopii erinomaisesti sosiaaliselle ja empaattiselle liikunta-alan ammattilaiselle. Yritys myydään koska nykyinen yrittäjä haluaa keskittyä jatkossa päätoimeensa. Ota yhteyttä ja tartu tilaisuuteen lähteä luotsaamaan valmista liikunta-alan liiketoimintaa!
Uusikaupunki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuntosali
30 000 €

Osakkuus kasvavasta CrossFit -salista

Myydään 50% osakkuus kasvavasta ja tuottavasta CrossFit -salista. Yritys on toiminut muutaman vuoden ajan ja liikevaihto on ollut jatkuvassa, n. 20-30% kasvussa vuosittain. Yritys toimii Uudellamaalla, toimintaa on pyöritetty sivutoimisesti. Toisen yrittäjän keskittyessä kokonaan omiin töihinsä, myydään yrityksen osakekannasta 50% uudelle omistajalle. Tässä on erinomainen tilaisuus esim. liikunta-alan ammattilaiselle ja CrossFit- alan osaajalle lähteä mukaan kasvattamaan kasvavaa ja kehittyvä yritystä matalalla riskillä. Yritys on tunnettu varsinkin CrossFit- osaamisestaan ja yrityksellä on hyvä maine.  Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa nopeastikin, esim. tarjoamalla palveluita laajemmalla tarjonnalla ja spesifisillä palvelupaketeilla jo olemassa oleville asiakkaille. Lisäksi satsaamalla mainontaan ja markkinointiin voi kasvattaa asiakaskuntaa entuudestaan. Yrityksen käytössä olevat tilat ovat erittäin toimivat CrossFit- treenikäyttöön ja tilojen käytettävyydessäkin on mahdollisuuksia kasvattaa liikevaihtoa. CrossFit- salin sijainti on loistava ja hyvin hyödynnettävissä. Ota yhteyttä lisätietoja varten. Luottamukselliset yhteydenotot viestilomakkeen kautta.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Kuntosali

Myydään osakkuus Joensuussa toimivasta kuntosalista

Yrityksellä on kaksi Joensuussa toimivaa kuntokeskusta, jotka on kattavasti varustettu laadukkailla Technogymin ja Normannin laitteilla. Toinen saleista toimii edullisessa vuokratilassa ja toinen toimipiste on oma. Kumpikin toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja asiakaspaikoitustilaa on hyvin. Yrityksellä on sitoutunut ja vakiintunut kävijäkunta, oma brändi ja tunnettuus alueella. Liiketoiminta on ollut kannattavaa (myös koronapandemian aikana) ja kasvupotentiaalia löytyy. Salit toimivat vilkkailla alueilla eikä lähistöllä ole isompia kilpailijoita. Osakkaaksi etsitään henkilöä, jolla olisi halua osallistua operatiiviseen toimintaan ja kehittää yritystä aktiivisesti. Lisätietoja saat salassapitosopimuksen allekirjoittamalla täältä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kuntosali

Kuntosali- ja hierontakeskus hyvällä paikalla Ilomantsissa

Myydään kuntosali ja hieronta -liiketoimintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta hyvällä paikalla Ilomantsissa, jolla on vakiintunut ja tyytyväinen asiakaskunta. Palveluihin kuuluvat mm. hieronta kuntotestaukset, kuntosaliryhmät ja Tyky-ryhmät.  Toiminta on pitkäikäistä sekä yritys on tunnettu paikkakunnalla. Ilomantsi on potentiaalinen toimintaympäristö yrittämiselle. Yrityksellä ei ole tarvetta suuremmille investoinneille. Kuntosalilla käytössä ovat HUR-paineilmalaitteet. Paineilmalaitteiden ansiosta harjoittelu on helppoa ja turvallista. Laitteet ovat äänettömiä ja vastuksen saa säädettyä helposti nappia painamalla. Lisäksi salilla on kaksi juoksumattoa, soutulaite, crosstrainer, sekä kuntopyörät. Myös irtopainot ja erilaiset jumppavälineet kuuluvat valikoimiin.  Laitteisto on hyväkuntoista ja ajanmukaista. Halutessa teemme yksilöllisen harjoitusohjelman sekä opastamme laitteiden käytössä. Kuntosalimme on käytössä  kaikkina päivinä klo 5.30-23.00, sisään pääse avainkortilla. Toimitila on ostettavissa tai vuokrattavissa ja se sijaitsee Ilomantsin ydinkeskustassa. Rakennuksessa on kuntosalin lisäksi asunto, jossa hierontapiste ja toimisto sijaitsevat. Katso lisätiedot täältä.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image