secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään liikunta-alan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
200 000 €

Myynnissä menestynyt ja kannattava Crossfit Sali

Etsimme vajaan kymmenen vuotta toimineelle Crossfit kuntosaliyritykselle uutta omistajaa. Yritys sijaitsee erinomaisella sijainnilla Kehä 1 sisäpuolella. Liiketoiminta pyörii +10 valmentajan sekä yrittäjän voimin, toiminta on erinomaisen automatisoitua sekä sähköistetty. Yrityksen liikevaihto on vuosittain kasvanut 200.000 -> 300.000, tuloksentekoa syömättä n. 10%, joten yrittäjälle on hyvä palkka, että tuotto-olettamaa tiedossa. Brändi on kohdeyleisön tunnistama sekä arvostettu laadukkaista, että kohdennetuista palveluistaan. Salin tilat ovat laadukkaat ja omaavat potentiaalin asiakasmäärän kasvattamiseen nykyisestä +250 jatkuva laskutuksen piirissä olevasta asiakkaasta Yritys myydään omistajan perhetilanteen sekä elämäntilanne muutosten myötä. Kauppahinta muodostuu tuotto-olettamasta, kuntosalin omaisuudesta sekä brändiarvosta. Ota yhteyttä, teemme NDA:n ja saat yrityksestä tarkemmat tiedot. Antti Kauppinen antti.kauppinen@herlevi-holding.fi 0504680534
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
40 000 €

Myydään Kuplafutista harjoittava yritys -Liiketoiminta tai osakekauppa

Local Vibes Oy:n hallinnoiman Båltsit brändin liiketoiminta muodostuu kuplafutispelien järjestämisestä yksityishenkilöille, seuroille ja yrityksille. Kuplafutis on yksinkertaistettuna jalkapalloa, jossa lisämausteen peliin tuo muoviset ilmalla täytettävät kuplat, jotka puetaan pelaajien päälle pelien ajaksi. Nämä kuplat mahdollistavat hieman rajummat taklaukset, kierimiset ja temppuilut pelin aikana. Tällä tavoin tavallisesta jalkapallosta saadaan hullunhauska elämys, joka sopii kaikille vauvasta vaariin. Båltsit haluaa mieltyä Suomessa markkinajohtajaksi ja tunnetuimmaksi toimijaksi kuplafutista tarjoavista yrityksistä.   Pääasiallinen toiminta-alueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Turku, Vierumäki, Lahti, Kotka, Kouvola, Hämeenlinna, Tampere ja Pori. Fyysiset varastot ja yhtesityökumppaniyritykset sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Vierumäellä, joissa Båltseilla ja nykyisen yrityksen osakkailla on vahva ja pitkä kokemus, sekä tunnettuus elämyspalveluiden tuottajana. Kuplafutispelejä Båltsit järjestää kesäisin puistoissa, nurmi- ja tekonurmikentillä sekä muilla soveltuvilla alueilla, esimerkiksi hyvin hoidetulla mökin takapihan nurmikolla. Talvisin pelejä järjestetään sisähalleissa, joissa on soveltuva nurmikenttä tai muu sileä pelialusta. Tällaisia ovat Helsingissä esimerkiksi Liikuntakeskus Esport, Turussa Raision LähiTapiola Areena ja Vierumäellä Monitoimiareena. Kyseisiä halleja operoi yritykset, joihin Båltseilla on pitkät suhteet ja esimerkiksi Raision LähiTapiola Areenan ja Vierumäen kanssa meillä on yhteistyösopimus, jossa me myymme heille tapahtumia ja he myyvät meidän palveluitamme. Båltsien kuplafutis on esimerkiksi näkyvillä Vierumäen liikuntamenuussa. Mottomme on, että liikumme sinne, missä asiakas on. Yrityksellämme on käytössä kaksi pakettiautoa, jotka mahdollistavat kuplien siirron myös lähikaupunkeihin ja kuntiin. Yksi pakettiauto sijaitsee Espoossa autohallissa ja toinen Turussa autokatoksessa. Liikuteltavuus laajentaa toimintakenttää ja luo kasvun mahdollisuuksia myös sesongin ulkopuolelle. Mahdollisuus tuoda pelit asiakkaan luo, on myös selkeä kilpailuetu asiakkaidemme mielestä, sillä he arvostavat joustavaa palvelua ja ovat valmiita myös tästä maksamaan. Asiakaskohderyhmämme muodostuvat: Yksityishenkilöistä, jotka järjestävät esimerkiksi polttareita, synttäreitä, perheen yhteisiä päiviä tai muita juhlia, joihin kuplafutis soveltuu paremmin kuin hyvin.  Kouluista ja seuroista, jotka järjestävät esimerkiksi liikuntakokeiluita oppilaille tai seuran jäsenille. Yrityksistä, jotka järjestävät henkilöstölleen työhyvinvointi/virkistystapahtumia.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
45 000 €

Padel

Myydään padel-pelikenttä vilkkaan matkailukeskuksen ytimestä Kalajoella. Pelikenttä sijaitsee keskeisellä paikalla Kalajoen Hiekkasärkkien ytimessä Jukuparkin naapurissa. Liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa nykyisestä, rakennuslupa on jo olemassa toisellekin kentälle ja lisäksi tontille saa rakentaa toimintaa palvelevia rakennelmia/aitauksia. Tontti on 1000 m2 ja vuokrattu Kalajoen kaupungilta. Toimintaa on nykyisellään mahdollista pyörittää täysin etänä; kentän huolto ja siivous voidaan ulkoistaa paikalliselle toimijalle (1 h/vko), varausjärjestelmä on sähköinen ja toimii itsenäisesti (varaus, laskutus ja ovikoodit). Padel-toiminta myydään kokonaisuudessaan liiketoimintakauppana hintaan 45 000 euroa. Kauppaan kuuluu mm. netti- ja somesivut, varausjärjestelmä ja padel–kenttä varusteineen. Myös koko yhtiön ostaminen mahdollista.  Alueen matkailijamäärät ovat olleet kovassa nosteessa ja tulevaisuudennäkymät ovat hyvät. Voit tutustua alueeseen osoitteessa: Loma Kalajoella - Kalajoen Hiekkasärkät kutsuvat - Visit Kalajoki ja pelikenttään osoitteessa: Padel Kalajoki Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu

Hyvää tulosta tekevä golfkenttä Tampereen keskustassa

Myydään osakeyhtiömuotoisen, hyvää tulosta tekevän ja kasvavan golfkentän kaikki osakkeet.  Yritys on vilkkaasti toimiva ja velaton. Eläkkeellä oleva omistaja, intohimoinen golfari, etsii sopivaa, innostunutta jatkajaa yritystoiminnalle. Yrityksen toiminta on erittäin tuottavaa. Golfseuralla on tällä hetkellä 1400 jäsentä.  Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi puh. 0400 636926.    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Liikunta-alan palvelu
279 000 €

Padel-liiketoiminta keskeisellä paikalla Uudenmaan alueella

Yhtiö tarjoaa Uudenmaan alueella puitteet padelin pelaamiseen sekä mahdollisuuden lajin valmennukseen.Hallin sijainti keskusta-alueella mahdollistaa helpon saapumisen niin omilla, kuin julkisilla kulkuvälineilläkin.Toimintaa harjoitetaan vuokratiloissa, joihin on investoitu merkittävästi luotaessa toiminnan harjoittamiseen soveltuvat tasokkaat puitteet.Palveluihin kuuluvat myös golf-simulaattorit, A-oikeudellinen kahvio, välinemyynti, valmennus, tapahtumat ja seurayhteistyö.Uusi omistaja voi pyörittää liiketoimintaa sivutoimisesti sekä ilman läsnäoloaan.Hintapyynnön perustelutKasvussa olevat padel- ja golf-harrastus. Kannattava liiketoiminta. Kustannustehokas tapa toimia. Asiakkaiden itsepalveluperiaate sekä -teknologia. Ei vaadi uuden omistajan läsnäoloa ja uusi omistaja voi harjoittaa liiketoimintaa sivutoimisesti. Tasokkaat kentät sekä muut tilat. Tarvittavat merkittävät investoinnit on jo tehty ja uusia akuutteja investointitarpeita ei ole. Keskeinen sijainti. Hyvä saavutettavuus eri kulkuvälineillä.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image