secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään kauppapuutarha Raumalla

Myydään Rauman kaupunkialueella sijaitseva toiminnassa oleva Kauppapuutarha A. Ryynänen ky, joka on toiminut omalla 1,4 hehtaarin tontilla jo vuodesta 1977. Tontilla on 2-kerroksinen omakotitalo lisäsiivellä sekä asfaltoidut piha-alueet. Neljä kasvihuonetta: Kasvihuoneiden pinta-alat ovat: 480m2, 480m2, 1000m2 ja 360m2. Kaikissa kasvihuoneissa on tälläkin hetkellä viljelyä. Isoimmassa huoneessa on automatisoitu ruukkusalaattituotanto. Muut tilat:  - Myymälä 160m2. Myymälässä sosiaalitilat sekä 40m2 kylmiö. - 447m2 kellari, jossa on ollut taimivarasto sekä kukkasipulien juurrutustilat. - n. 300m2 varastorakennus - Lämpökeskus, lämmitysmuotona hake ja öljy, lisäksi 180kW generaattori 44 vuoden aikana kauppapuutarha on kerännyt laajan asiakaskunnan, hyvän maineen sekä se on hyvin tunnettu Raumalla ja sen talousalueella. Tälläkin hetkellä toimitamme kukkia ja vihanneksia ympäri Raumaa ja Satakuntaa. Ota rohkeasti yhteyttä Anssiin ja tule tutustumaan kauppapuutarhaan ja sen toimintaan.   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Leinikki

Myydään Joensuun vanhin ja vakaan asiakaskunnan omaava kukkakauppa, joka on arvostettu omintakeisesta ja ajanmukaisesta sidontatyylistä. Liike sijaitsee erinomaisella ja helposti lähestyttävällä liikepaikalla Joensuun keskustassa. Samoissa liiketiloissa toimii myös juhlatilaisuuksiin erikoistunut kahvila-konditoria. Myymälän lisäksi myyntiä tehdään verkkokaupan ja kukkavälitystoiminnan kautta. Lähettimme toimittaa tilaukset vastaanottajille Pohjois-Karjalan alueella. Toimintaa on mahdollista laajentaa ja liikevaihtoa kasvattaa.  Myyjä  on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän yritystoimintaan. Erinomainen mahdollisuus yrittäjyydestä ja kukista kiinnostuneelle henkilölle  aloittaa yrittäjyys tai yritykselle kasvattaa jo olemassa olevaa liiketoimintaa yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, niin pyydä lisätietoja ja ota yhteyttä. Sovitaan aika tapaamiselle ja yritykseen tutustumiselle LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa & hautaustoimisto etsii toiminnalleen jatkajaa

Hartolan Kukkakauppa ja Hautaustoimisto Ky etsii toiminnalleen jatkajaa yrittäjän sairastumisen vuoksi. Yritys on aloittanut toimintansa 1999.  Toiminta vuokratiloissa. Liikevaihto v. 2022 oli noin 250.000 €, josta hautaustoiminnan osuus 46 %. Viihtyisä toimitila sijaitsee keskeisellä paikalla Hartolassa.  Tontilla kesäkukkia varten kasvihuone sekä liiketiloissa itsepalvelupiste, josta kukkia voi ostaa kaupan ollessa kiinni. Tässä hyvä mahdollisuus alasta kiinnostuneille!  Saatavissa myös perehdytysapua. Lisätietoja: Heini Merinen 040 565 9422, heini.merinen@paijanteentilikeskus.fi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
30 000 €

Perinteikäs ja hyvin tunnettu kukkakauppa Porissa

Jo vuosikymmeniä samassa paikassa Porin käppärän hautausmaan vieressä toiminut kukkakauppa etsii uutta ja innokasta omistajaa. Tämän kukkakaupan tuntee jokainen Porilainen, sillä se on ollut omalla paikallaan jo 50-luvulta lähtien.  Kauppa on ollut auki pääosin 7kk vuodessa, mutta mahdollisuudet pidempiinkin aukioloihin on. Palveluvalikoimaa mahdollisuus laajentaa entisestään esimerkksi hautaistutusten ylläpidon puolelle. Toimitiloissa toimivat ja tilavat kylmäkaapit. Kauppa pitää sisällään myös kiinteistön, joka on turvallisesti kaupungin vuokratontilla. Tässä täydellinen mahdollisuus ottaa haltuun varmasti yksi Porin parhaista kukkamyyntipaikoista. Yrityksen liikevaihto on noin 80-90 000 euroa/7kk Vielä ehtii Kesän myyntisesonkiin!   lisätiedot: Kari Varis p.040 5069855  kari.varis@memoroy.com    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
200 000 €

Tule yrittäjäksi Kukka- ja puutarhakauppa Lillukkaan Säkylään!

Satakunnassa, Säkylässä sijaitseva kukkakauppa ja puutarhakauppa -  etsii toiminnalleen jatkajaa yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Olemme toimineet vuodesta 1985, asiakaskunta koostuu sekä yksityisasiakkaista kuin myös yrityksistä, kunnista ja seurakunnista. Tarjoamme palveluja monipuolisesti; erilaisia kukkasidontoja, vihersuunnittelua, pihakonsultaatiota sekä pihan kunnossapitoa yksityisasiakkaille ja yrityksille. Teemme myös yhteistyötä pihanrakentajien kanssa ja huolehdimme Attendo hoivakotien pihojen kesähoidosta Länsi-Suomen alueella. Meillä on toimiva verkkokauppa, Interfloran kukkienvälityspalvelu ja kuulumme valtakunnalliseen yksityisten puutarhakauppiaiden Viherrinkiketjuun. Toimimme vuokratiloissa mutta kiinteistö on mahdollista saada mukaan kauppaan, mikäli ostaja niin toivoo. Kauppa toteutuu liiketoimintakauppana, johon kuuluu kaikki tarvittava laitteisto sekä toimivat verkkosivut ja verkkokauppa. Tarjoamme myös perehdytyksen alkuun. Hintapyyntö on 100 000 sekä varaston arvo. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
25 000 €

Yrittäjäksi kukkakauppaan Kuopioon

Tervetuloa yrittäjäksi Kukkakauppa Cosmokseen! Jo vuosikymmenen asiakkaita palvellut kukkakauppa etsii jatkajaa nykyisen yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kukkakauppa Cosmos sijaitsee kivenheiton päässä Kuopion torilta sataman kupeessa. Vakiintuneeseen asiakaskuntaan kuuluvat sekä kuluttaja-asiakkaat että yritykset. Perinteisen kivijalkamyymälän lisäksi yrityksellä on hyvin toimiva eKukka-verkkokauppa, Dataflora ja Wolt. Yritys myydään osakekauppana. Yrityksessä on yksi omistaja ja yksi vakituinen työntekijä. Yritys toimii vuokratiloissa, vuokrasopimus on siirrettävissä jatkajalle. Toimi sopii juuri alalle valmistuneelle tai jo pidempään alalla työskennelleelle. Nykyinen yrittäjä auttaa sinua liiketoiminnan haltuunotossa sopimuksen mukaan. Yhteystiedot: yrittäjä Sirkka Tuomainen, 0505321885.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
345 000 €

Myydään Kauppapuutarha ja kukkakauppa

1,9 hehtaarin omalla jokiranta tontilla oleva puutarha  tontilla on omakotitalo noin 160m2 sekä huoltorakennus 285m2 5kpl kasvihuoneita joista 4kpl on viljelys käytössä ja 1 varastona huoneiden pinta-alat on 1212m2, 1410m2, 712m2, 108m2 ja 450m2 sekä myymälä/ sosiatilat 380m2 jossa sijaitsee myös vara generaattori ja pannuhuone. Myylän koko noin 100m2 ja myymälässä 2 kylmiötä jotka noin 10m2 per kylmiö  rantaviivaa noin 300m Hinta sisältää tontin, rakennukset ja varaston/irtaimiston eli nyt pääsee suoraan jatkamaan   mahdollisuus jatkaa toimintaa suoraan koska puutarha/ kukkakauppa omaa hyvän ja ison asiakas kunnan niin kuluttaja kun yrityspuolelta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala
48 000 €

Haaveista totta! Menestyvä kukkakauppa Sastamalan keskustassa

Oletko haaveillut oman kukkakaupan pitämisestä? Nyt loistava tilaisuus aloittaa valmiilta pohjalta. Liike tuloksellinen ja uusi yrittäjä voi HETI nostaa palkaa myös itselleen.  VIELÄ ehdit ennen joukukauppa!   Puistokadun Kukkatupa Oy on vuonna 2010 perustettu kukkakauppa Sastamalassa Vammalan keskustassa pääkadun varrella.  Vuokratilat 100 m2, joissa yritys toiminut perustamisestaan lähtien. Yrityksellä vakiintunut asiakaskunta. Kukkatuvan tuotevalikoimaan kuuluu mm. leikkokukat, sidontatyöt, kimput, viherkasvit, sesonkikukat ja niihin liittyvät tarvikkeet. Yrityksellä hyvin toimiva ekukka verkkokauppa sekä Interflora jäsenyys. Yrityksellä ei ole pitkäaikaista velkaa. Kuulumme AAA-luokkaan   Yrityksestä laadittu myyntiesite, jossa mm. taloudellinen kehitys 2018 - 2020 ja budjetti 2021-2023 ja yrityksen rakenne yksityiskohtaisesti. Yritys myydään osakekauppana. Yrityksessä kaksi omistajaa tällä hetkellä ja mahdollisuus ostaa myös ensin puolet ja vuoden optiolla toinen puolikas niin halutessaan.   Tuore juttu ilmestynyt Puutarha&kauppa- lehdessä 15/22, pyydä luettavaksi!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Tunnettu taimitarha ja taimien verkkokauppa

Myydään tunnettu ja perinteikäs Rengon Taimitarha Oy. Olemme palvelleet asiakkaitamme jo 80-luvulta lähtien samalla paikalla Hämeenlinnassa. Tarjoamme laadukkaita taimia nopeasti ja joustavasti toimivien myyntikanaviemme kautta. Markkina-alueemme on koko Suomi ja sijaintimme asiakkaiden palvelemiseen on logistisesti erinomainen. Valtaosa myynnistämme tulee viherrakennuspuolen tukkuasiakkailta ja lisäksi meillä oma verkkokauppa, jolla on merkittävä rooli. Teemme myös suoramyyntiä.  Nykyisen yrittäjän eläkeiän lähestyessä haemme jatkajaa toiminnalle. Yritys on työllistänyt ympärivuotisesti yhden henkilön ja sesonkiaikana kolmesta neljään henkilöä. Kaupan on koko osakeyhtiö. Toimimme omissa tiloissa Hämeenlinnassa ja meiltä löytyy kaikki tarvittava välineistä, koneet ja kalusto.  Hyvät kehittämis- ja kasvumahdollisuudet osaavalle jatkajalle. Tässä oivallinen tilaisuus uudelle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle. Ota yhteyttä!  
Hämeenlinna
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image