secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
189 000 €

Myydään hyvää tulosta tekevä kukkakauppa sekä verkkokauppa

Myydään kivijalkakukkakauppa ja verkkokauppa Myydään hyvää tulosta tekevä kivijalkakukkakauppa, jolla on myös toimiva verkkokauppa. Pitkään toiminut kukkakauppa sijaitsee Pirkanmaalla ja se on hyvämaineinen. Liiketoimintakauppa, jossa myydään samalla kalusto ja varasto. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.  
Keski-Suomi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Myydään pitkään toiminut kukkakauppa Pirkanmaalta

Myydään pitkään toiminut kukkakauppa yrittäjän eläköitymisen johdosta. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja liikepaikalla onkin toiminut kukkakauppa lähes 50 vuotta. Alueella ei ole muita kukkakauppoja. Yritys on alueella tunnettu ja toimintamallia on mahdollisuus kehittää yhä entisestään. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi yksi tilapäinen henkilö tarpeen mukaan. Vuokratiloissa toimivan liikkeen myymälä ja työ/varastotilat ovat hieman alle 100 neliötä. Liike sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalassa.
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image