secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään kukkakauppa tai puutarha

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
4 000 €

KUKKAKAUPPA LOISTAVA TILAISUUS

LOISTAVA TILAISUUS UUDELLE KUKKAKAUPALLE. Kaikki tarvittava kukkakaupan avaamiseen. Tilava liiketila 60+40+70 m2, vuokratila, vuokra alle 1.000,00. Kauppaan sisältyy kolme kylmälasikkoa myymälässä. Tämän lisäksi alakerrassa on kaksi isoa kylmiötä. Tarvittavat kalusteet, koneet mm. uudehko kassakone, maljakoita ja runsaasti kuivatavaraa. Loistava sijainti maantieteellisesti keskellä Helsinkiä. Nopeasti Helsingin keskusta, Espoo, Vantaa ja Kauniainen. Tilassa ollut kukkakauppa yli 25 vuotta. NOPEALLA KAUPALLA edullinen hinta.  Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla m.helminen5@gmail.com tai puhelin 044 916 2175. ALOITTAMAAN PÄÄSET NOPEASTI.
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Living Roomin liiketoiminta Helsingin Punavuoressa

Pitkien perinteiden ammattikukkakauppa Living Room Helsingin Punavuoressa etsii liiketoiminnan jatkajaa. Living Room toimii upeassa, 57 m2 liiketilassa kävelykadun varrella. Tilan sijainti mahdollistaa myös sesonkien ja teemojen myötä vaihtuvan ulkomyyntipisteen. Tarjolla on erinomainen tilaisuus asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille. Toimintaa on mahdollista laajentaa mm. lahja- ja sisustustavaroihin. Nykyinen yrittäjä omistaa myös livingroom.fi –verkko-osoitteen, jonka alle on mahdollista rakentaa kokonainen Lifestyle-liiketoimintakokonaisuus. Vaativiinkin sidontatöihin erikoistunut liike on yksi Helsingin vanhimpia kukkakauppoja. Liikkeelle on kertynyt vuosien varrella vakaa ja maksukykyinen asiakaskunta sekä kuluttaja- että yritysasiakaspuolella. Living Room on pitkään tehnyt yhteistyötä useiden kukkien ja oheistarvikkeiden maahantuojien sekä kotimaisten kauppapuutarhojen kanssa. Living Roomilla on luotettavan toimijan maine ja erinomaiset suhteet kukkavälitystoimijoihin sekä lähettipalveluihin. Nykyisen yrittäjän kanssa on mahdollista sopia liiketoiminnan jatkajan perehdyttämisestä toimintaan ja asiakaskuntaan. Kiinnostuitko tästä upeasta mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä nykyiseen yrittäjään lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Paula Schaffter, puh. 040 827 9245 tai kukkakauppa@livingroom.fi
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala

Kukkakauppa Raision keskustassa ja kaksi verkkokauppaa

Haetaan jatkajaa Raision Kukkapalveluun eläköitymisen johdosta. Lähes neljäkymmentä vuotta toiminut täyden palvelun kukkakauppa sijaitsee Raision keskustassa ja on avoinna maanantaista lauantaihin. Yritys palvelee myös kahden verkkokaupan välityksellä. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta ja myös yritysasiakkaita. Kukkakauppa toimii omassa tilassa, mutta jatkajan löytyessä myös tilan vuokraus on mahdollinen. Jatkajalta edellytetään floristin koulutusta tai vastaavaa sidonta-ammattitaitoa. Nykyinen yrittäjä perehdyttää uutta yrittäjää mielellään. Kukkakaupan kiireisen arjen vuoksi ensiyhteydenotot pyydetään yhteydenottolomakkeen kautta.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image