JÄTÄ ILMOITUS

Myydään lastentarvikeliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Lastentarvikeliike

Lastenvaateliike ja verkkokauppa (myös osakkuus)

  Myydään lastenvaateliike ja verkkokauppa keskeisellä paikalla Pirkanmaalla. Yrityskaupan toteutus on liiketoimintakauppa. Varasto myydään erikseen. Tässä on valmis toimiva tyylikäs konsepti, jota on helppo kasvattaa. Verkkokauppa on lastenvaateliiketoiminnassa iso mahdollisuus, voit aloittaa myös osakkaana. Lisätietoja Sadulta. Käytämme kuvituskuvaa.      
195 000 €
Myydään
Lastentarvikeliike

Myydään tunnettu ja arvostettu Tepsut -lastenkenkä tuotemerkki

Tepsut on yli 30 vuotta vanha hyvin tunnettu suomalainen lastenkenkämerkki. Tepsut-lastenkengille on edelleen hyvin vahvaa kysyntää niin tavarataloista kuin yksityisiltä lääkäreiltä ja fysioterapeuteilta. Hintapyyntöluokka: alle 500 t€. Liikevaihtoluokka: alle 500 t€. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Advance Teamiin. Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä toimitilavälityksissä paikallisesti koko Suomessa, www.advanceteam.fi .Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Lastentarvikeliike

YKSINOIKEUS PATENTOIDUN LASTEN SUIHKUALTAAN MYYNTIIN

Myytävänä on yrityksen liiketoiminta, johon kuuluvat oma muotti,  tuotantoprosessin sekä jakelutien sopimuskanta, valmiit nettisivut, verkkokauppa, US Design patent ja yksinoikeus vaippaikäisten lasten Babystanderi hoito- ja suihkualtaan myyntiin Suomessa ja ulkomailla. Myös koko yritys, Babystanderi Oy 2550286-7 osakkeet tai enemmistö niistä on mahdollista ostaa. Kaikki immateriaalioikeudet ovat myös myytävänä. Ostajalla on valmis liiketoimintakonsepti ja mahdollisuus lähteä kehittämään yrityksestä itselleen mieleistä markkinassa, jossa babystanderi on edelläkävijä. Muutaman vuoden aikana tuotetta on myyty pelkästään Suomessa ja joitakin Viroon. Suomessa päiväkodeissa lähes 10000 lasta hoidetaan joka päivä babystanderia apuna käyttäen. Eniten tuotteita on Turun kaupungissa.   Babystanderi®-kaluste on apuväline, joka tuo helpotusta arkiseen lastenhoitoon - hoitotyön kuormittavuus vähenee - yleinen hygienia paranee - vuorovaikutus hoitotilanteessa paranee.  Tuote on suunniteltu vaippoja käyttäville taaperoille. Babystanderi on kotimainen, yrittäjän suunnittelema valmiste, jonka mahdollisuudet löytää laajempaa esim. vientimarkkinaa ovat käytännöllisesti katsoen rajattomat. Kalusteen valmistusketju on valmis ja jakelutienä on oman myynnin lisäksi neljä jälleenmyyjää. Kaluste valmistetaan Suomessa vastuullisesti ja  korkealaatuisesti /Finncont Oy Virrat. Tuotteella on patentti, EU mallisuoja ja US Design patent. Babystanderi® on rekisteröity tavaramerkki. Tuotteelle on myönnetty Desing from Finland- ja Avainlippu- merkit.   Katso tarkemmin https://www.babystanderi.fi https://fi-fi.facebook.com/pesuteline/    Lisätietoja ja yhteydenotot Seija Hasunen Babystanderi Oy yrittäjä puh. 044 222 1131 seija.hasunen@babystanderi.fi Os: Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta
Ei hinnoiteltu
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image