secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään maahantuonti- ja vientiyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
58 000 €

Työkalujen ja koneiden maahantuontiyritys

Työkalujen maahantuontia vuodesta 1990. Vakiintunut yritysasiakaskunta ympäri Suomen. Hyvät ja luotettavat agentuurit. Toimitukset Euroopasta, Aasiasta ja USA sta. Toiminta vuokratiloissa, keskeisellä paikalla Porissa.
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
600 000 €

Mittaus- ja laboratoriolaitteiden maahantuonti- ja huoltoyritys

Maahantuonti- ja palveluyritys, jolla on hyvä ja uskollinen asiakaskunta. Toiminta on kannattavaa ja yrityksellä on erittäin kilpailukykyinen tuote- sekä palvelutarjonta. Palvelut rakentuvat erikoisosaamiselle ja auktorisoinneille. Yrityksellä on huomattava kasvupotenttiaali sekä tuotteissa että palveluissa. Tämä yritys on hyvä kohde ostajalle, joka haluaa laajentaa nykyisen yrityksen toimintaa tai jatkaa yrittäjänä myynnissä olevassa yrityksessä. Jos yritys kiinnostaa sinua, niin ole yhteydessä meihin.
Myydään
Maahantuonti ja -vienti
180 000 €

Myytävänä ranskalainen maahantuonti ja herkkuliike Helsingissä

MYYTÄVÄNÄ RANSKALAISEN HERKKULIIKKEEN JA MAAHANTUONNIN LIIKETOIMINTA   Korkeatasoisten ranskalaisten herkkutuotteiden maahantuonti, sopimukset, luxus-sisustettu toimipiste Bulevardilla kalusteineen ja laitteineen sekä macarons-kahvilakärry ostokeskuksessa.   Ainutlaatuisen viehättävä ja laadukas ranskalaisten laatutuotteiden myymälä kahvilaoikeuksilla.   Kauppaan kuuluu brändi, some-kanavat, nettikauppa ja nettisivut sekä sopimukset tuotteiden maahantuonnista.  
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image