secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään yritys, muu kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Urheiluvälinekauppa Etelä-Suomessa

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava toimittajaverkosto sekä vahva asema urheiluyhteistyössä. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Tunnettu musiikkiliike Raahessa

Myydään tunnettu ja hyvämaineinen, lähes 30 vuotta toiminut musiikkiliike Raahen keskustasta. Yritys on saanut kiitosta hyvästä ja asiantuntevasta palvelustaan. Asiakaskunta koostuu pääasiassa paikallisista kuluttajista mutta liikevaihtoa tulee myös toimituksista kunnille, kaupungeille, yrityksille, yhdistyksille jne. Yritys tarjoaa monipuolista musiikkialan palvelua, soitinkaupan lisäksi on tarjolla esim. soitinhuoltoja, asennustöitä, laitevuokrausta, soitonopetusta ja vakuutusarvioita. Yrityksen toimitiloissa on myös musiikkistudio, jonka toiminnasta on hyvä kuvaus täällä: https://raahesound.blogspot.com/ Yritys myydään liiketoimintakauppana, kaupan sisällöstä voidaan sopia tarkemmin. Lisäksi on mahdollista ostaa myös liiketilat, joissa yritys toimii.  Musiikkiliikkeen toimintaa on mahdollista kehittää uuden yrittäjän osaamisen ja mielenkiinnonkohteiden mukaan. Tässä on kuitenkin musiikkialan osaajalle valmis paketti, jota on helppo lähteä kehittämään. Yrityksellä on vahva jalansija Raahessa ja valmis, uskollinen asiakaskunta. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
38 000 €

Tee tarjous! Oman lastenvaatemalliston verkkokauppa

Vaatesuunnittelijat hoi! Myytävä yritys on toiminut kymmenen vuotta lastenvaatealalla. Yritys myy omaa lastenvaatemallistoa oman verkkokaupan kautta, myyntiä on myös jälleenmyyjille. Myytävän yrityksen tuotteet suunnitellaan itse ja ne valmistetaan tutuilla yhteistyökumppaneilla. Oletko vaatesuunnittelija?Kiinnostoituko? Liiketoimintakaupassa myydään mm. verkkokauppa-alusta, brändi, asiakaslistaus ja varasto sekä myyntikonttorin kalusto. Tässä on valmis paketti yrittäjälle tai yrittäjäksi haaveilevalle. Tee tarjous!    
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
40 000 €

Toimitusjohtaja, osakas, rakennusalan kansainvälinen innovaatio

Olemme patentoineet ensimmäisenä maailmassa täysin uudenlaisen innovaation erittäin suurille kansainvälisille rakennusalan markkinoille. Innovaatio on uudenlainen ratkaisu, joka viilentää kuumissa maissa huoneilmaa itsestään noin 20 %. Innovaatio tarjoaa merkittävän edistysaskeleen rakennusalalle ja saneerausalalle ilmaston lämmetessä ja aikana, jona energian hinta on korkea. Innovaatiomme avulla tuotteemme jakelijat saavat todella vahvat myyntiargumentit ja samalla ison markkinan ympäristökuormitus vähenee todella paljon. Tuotekehityksemme on loppusuoralla, kaupallistaminen alkaa pian. Käymme parhaillaan neuvotteluja monien alan suurimpien, kansainvälisten yritysten kanssa. Markkinapotentiaalimme on valtavan suuri, meillä on useita tuotekategorioita, joihin innovaatiomme sopii.  Meillä on edellytykset tehdä erittäin kannattavaa liiketoimintaa ja samalla suuri kansainvälinen ympäristöteko.Tiimissämme on vahvaa suomalaista alan osaamista. Tavoitteenamme on kasvaa erittäin suurilla markkinoilla hyvinkin nopeasti. Vaihtoehtona on myös nopea exit tai osaexit jo vuonna 2023.Vaikka innovaatiomme on suojattu useilla patenttihakemuksilla, esittelemme sitä rajoitetusti ja vain henkilöille, jotka allekirjoittavat salassapitosopimuksen.  Haluamme tulevan toimitusohtajan mukaan nauttimaan menestyksestämme ja tarjoamme 40.000€ edestä uusia osakkeita sopivaksi katsomallemme henkilölle.   
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
50 000 €

Hallitusammattilainen elintarvikealan kansainväliseen yhtiöön

Olemme suomalainen, pienikokoinen, mutta kasvuhaluinen elintarvikealan konserni. Tähtäämme rohkeasti kansainvälisille markkinoille. Meillä on osittain omaa, perinteistä tuotantoa, mutta myös vahva kumppaniverkosto ja omia patentoituja uutuustuotteita. Tuotteemme ovat tutkitusti alansa kansainvälistä huippua. Markkinoiden koko on valtava, mutta se on pääasiassa Suomen ulkopuolella. Haluamme erottua massamarkkinoilla täysin erilaisella konseptilla, jossa vain paras laatu ja ympäristöystävällisyys ovat tärkeimmät tekijät. Jakelumme tapahtuu eri maissa olevien, aktiivisten verkostojen kautta. Osalle tuotteistamme on jo iso kansainvälinen asiakaskunta, mutta uudet tuoteperheemme ovat vasta lähdössä maailmalle. Uudelta hallituksen jäseneltä odotamme kaltaistamme rohkeutta haastaa kanssamme perinteistä markkinaa hyvin erilaisella konseptilla, kansainvälistä osaamista, ennakkoluulottomuutta ja osallistumista yrityksemme kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen.  Kerro taustastasi niin otamme yhteyttä.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa

Myydään kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa. Erinomainen sijainti keskeisellä paikalla asiakasvirtojen äärellä. Liikkeen tarjontaan kuuluu: - Kehystyspalvelut - Taiteilijatarvikkeiden myynti - Taulujen myynti  Liike toimii Raision keskustassa kävelykadulla n. 52 m2 vuokratiloissa. Helppo saapua autolla tai kävellen. Parkkihallista pääsee katettua reittiä pitkin liikkeeseen asti.  Asiakkaat tulevat monipuolisesti Turun alueelta ja kehyskunnista. Asiakaskunta koostuu taiteen harrastajista, taiteilijoista sekä yrityksistä. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon sisältyy erinomainen yritysnimi, valmis asiakaskunta ja taidealan liike irtaimistoineen ja tuotevarastoineen, jonka avulla liiketoiminnan pyörittämistä voi jatkaa heti. Myös ostettu kehysvarasto, verkkosivut, domain ja yrityksen Facebook-tilit kuuluvat kauppaan.  Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yhteystietojen saamiseksi ja tule tutustumaan!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Saunatuotteiden tuotanto- ja myyntiyritys

Kotimaisten, ekologisten sauna- ja kylpytuotteiden tuotantoon, myyntiin ja jakeluun erikoistunut yritys etsii jatkajaa kannattavalle yritystoiminnalle. Yrityksellä on myös maahantuonti ja vientitoimintaa. Vakiintunut yritys on toiminut vuodesta 2016, joka vuosi liikevaihtoa kasvattaen ja markkina-asemaa vahvistaen. Liikevaihto on ollut parhaimmillaan vajaat 200 000 euroa. Yritys työllistää nykyisen yrittäjän. Yrityskaupassa myynnissä on koko yrityksen osakekanta ja toiminta.  Yrityksen oman tuotekehityksen sydämenä toimii oma patentoitu keksintö Löylynsielu, joka tarjoaa saunomisen ystäville pehmeän täyteläiset löylyt. Patentti sisältyy kauppaan. Tuotteella on Suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Yrityksen tuotevalikoima kattaa mm. laadukkaat sauna- ja kylpytarvikkeet, teemaan liittyvät sisustustavarat ja tekstiilit sekä erikoiskiukaat. Tuotteita myydään mm. Uudellamaalla sijaitsevassa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Yrityksellä on lisäksi sopimukset kolmen ison jälleenmyyjäketjun kanssa Suomessa. Tuotteita löytyy myös pienempien yksittäisten myyjien valikoimista ja osa myynnistä suuntautuu vientiin. Tällä hetkellä yritys on tehnyt avauksia mm. seuraavien maiden markkinoille: USA, Kanada, Venäjä, Saksa, Puola, Unkari, Ruotsi sekä useisiin muihin EU-maihin.  Yrityksen toiminta on helposti laajennettavissa ja kehitettävissä edelleen. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti myynti- ja markkinointihenkiselle ja tuotantotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai yritykselle, jolla on jo valmiina alan toimintaa. Yritys toimii noin 160 m2 vuokratilassa, joka käsittää myös myymälätilan. Tila sopii hyvin nykyiseen toimintamalliin ja on vuokratasoltaan edullinen.  Tarjolla on täysin valmis paketti, jossa nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde toteuttamaan omaa yrittäjyysunelmaasi nykypäivän trendituotteiden parissa. Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella yhteydenottolomakkeella.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Menestyvä heijastinten valmistus- ja myyntiyritys

Myydään ainutlaatuisen tarinan omaava, pitkään toiminut, jalankulkijaheijastinten edelläkävijäyritys. Yrityksen toiminta on todella kannattavaa, tuotepaletti on laadukas ja ekologinen. Tulevaisuudennäkymät ovat tuotteisiin ja jakeluverkostoon tehtyjen panostusten ansiosta erittäin valoisat. Valmistus on Suomessa, myyntiä globaalisti; EU, USA, Norja, Sveitsi, E-Korea. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen ja nykyiset yrittäjät ovat valmiita sitoutumaan uuden yrittäjän perehdyttämiseen tarpeen mukaan niin sovittaessa. Tällä hetkellä yritys työllistää kahden yrittäjän lisäksi yhden työntekijän. Alihankintaverkosto on osaava ja kattava. Yhtiö myydään ensisijaisesti kokonaisuudessaan mutta myös osakkuudesta voidaan neuvotella. Yrityksen arvioitu arvo noin 500.000 €.   Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
100 000 €

Tunnettu Team Sportia ketjun urheiluasiantuntija / urheiluliike

Jope Sport Oy – Team Sportia Kankaapää on Satakunnan alueella Kankaanpäässä 28 vuotta toiminut urheiluliike. Yrityksen historia on maineikas ja on alueella tunnettu sekä pidetty urheiluasiantuntija ja urheiluvälineiden myyntiliike. Yrittäjäpariskunta on perustanut yrityksen ja ovat eläköitymisen myötä etsimässä yhdessä Team Sportian (SGN Sportia Oy) kanssa uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä tarinaa sekä viemään sen seuraavalle tasolle.     Yritys sijaitsee Kankaanpään keskustassa erinomaisissa liiketiloissa, jossa yritys on vuokralla. Toimitilan omistavat nykyiset yrittäjät toisen yhtiön kautta. Toimitiloissa on varastointimahdollisuus verkkokaupan sekä tuotevolyymin kasvattamiselle. Yrittäjät ovat nostaneet palkkaa yhtiöstä palkka/vuokra yhdistelmänä. Yrityksen liikevaihto koostuu tällä hetkellä täysin kivijalkamyymälän myynneistä. Bruttotulos +30%, viimeisten vuosien käyttökate ka. 5-7% luokkaa.   Yrityksen Myyntihinta 100.000 € perustuu käytännössä vaihto-omaisuuden/varaston arvoon. Kauppahinnan arvioitu takaisinmaksuaika nykyisellä toimintamallilla 4–5 vuotta. Tarkempia lisätietoja talouteen ja yritykseen liittyen saat ottamalla yhteyttä, teemme NDA:n ja saat yrityksestä tarkemmat tiedot.   Antti Kauppinen 0504680534 antti.kauppinen@herlevi-holding.fi
Kankaanpää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Taidetarvikkeiden erikoisliike ja verkkokauppa

Jyväskylän keskustassa sijaitseva kivijalkamyymälä on Keski-Suomen kattavin taidetarvikkeiden erikoisliike. Vuokratiloissa toimivan kivijalkamyymälän yhteydessä toimii myös verkkokauppa www.taidetarvike.fi. Verkkokaupan toiminta-alueena on koko Suomi. Taidetarvikeliike on toiminut samassa liiketilassa yli kymmenen vuotta, josta Artlo Oy:nä kuusi vuotta. Toiminta on vakiintunutta ja asiakaskunta valmis, mutta uusia asiakkuuksia on myös mahdollisuus sitouttaa. Asiakaskuntaan kuuluu muun muassa yksityisasiakkaita, niin harrastajia kuin ammattilaisia, taiteilijaseuroja, sekä yrityksiä ja opistoja. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden tai kaksi osa-aikaista työntekijää. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän yrityksen käytäntöihin sovitusti. Kiinnostus luovia aloja kohtaan ja kokemus vähittäiskaupasta on hyödyksi. Liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa kehittämällä esimerkiksi verkkokauppaa ja somemarkkinointia. Liiketoimintaa on mahdollista kehittää hyvältä pohjalta haluamaansa suuntaan esimerkiksi pitämällä kysyttyjä työpajatyyppisiä kursseja ja asiakasiltoja tai esimerkiksi lisäämällä omaa maahantuontia. Yritys on osoittanut kykynsä sopeutua muuttuviin maailman tilanteisiin viime vuosina. Yritys myydään osakeyhtiönä kokonaisuudessaan, sisältäen muun muassa valmiin brändi-ilmeen (logot, markkinointimateriaalit yms.), valmiit tavarantoimittajakontaktit ja sopimukset, verkkokaupan, tavaravaraston sekä päivittäisessä liiketoiminnassa tarvittavat myymälätarvikkeet ja työvälineet (esim. verkkokaupan pakkaamon työvälineet).
Jyväskylä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Mottimaja Oy osakekanta

Mottimaja Oy osakekanta Mottimaja Oy on pienkoneiden paalupaikka Ilomantsissa ja Lieksassa. Meiltä löydät huippumerkit ja varaosat metsätöihin, puutarhanhoitoon, veneilyy, mönkijöihin sekä lisäksi paljon muita tuotteita. Olemme usean tunnetun ja laadukkaan merkin valtuutettu myynti- ja huoltoedustaja ja teemme huoltoja- ja korjauksia lähes kaikkiin pienkoneisiin merkistä riippumatta. Meiltä löytyy monia tuotteita myös käytettyinä ja voit tutustua myynnissä oleviin tuotteisiin tori.fi-sivustolla. Kaikki käytetyt koneet ja laitteet ovat testattuja. Luovutamme tuotteet aina käyttökunnossa, sekä annamme käyttöopastuksen. Yrityksen kokonaisliikevaihto on n. 1 ooo ooo € ja yritys työllistää omistajan lisäksi 7 henkilöä. Yritystoiminta on kannattavaa. Yritys toimii Ilomantsissa omassa kiinteistössä ja Lieksassa vuokratuissa toimitiloissa.  Molemmat toimitilat sijaitsevat hyvillä ja helposti lähestyttävillä liikepaikoilla. Jos olet pienkonekaupasta kiinnostunut yrittäjyyttä miettivä henkilö tai jo alalla toimiva yritys, niin tässä on sinulle erinomainen mahdollisuus aloittaa yrittäjyys tai kasvattaa liiketoimintaasi yrityskaupoin. Pyydä lisätietoja, ota yhteyttä ja tule tutustumaan yritykseen ja sen liiketoimintaan! LISÄTIETOJA SAAT TÄSTÄ!      
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
10 000 €

Haetaan osakasta

Halutaan osakasta seksuaaliterveyskauppaan. Yritys toimii kivijalkamyymälänä ja verkkokauppana Etelä-Pohjanmaalla. Nyt hakisin osakasta joka lähtisi mukaan kasvattamaan yritystoimintaa. Myymälässä ja varsinkin verkkokaupassa potentiaalia kehittää kasvua. Kehityspotentiaalia maahantuonnissa jota tehdään vain omaan myyntiin tällä hetkellä. Kasvu on ollut mukavassa nosteessa koko toiminnan ajan. Toiminta-ajetuksemme on hyvä palvelu siistissä myymälässä, ennakkoluuloja rikkoen. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietoja varten.
Seinäjoki
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Tuntsa-tuotemerkin liiketoiminta

Myydään Tuntsa-tuotemerkki ja sen alla oleva liiketoiminta, johon kuuluu nettikauppa ja tekstiilituotteiden valmistusoikeudet, mallit ja mahdollinen varasto. Liiketoimintaa tällä hetkellä harjoittavan yrityksen nimi on Stick-On Oy. Tuotevalikoimaan kuuluu:-Erä- ja vapaa-ajan tekstiilit-Lapinkotien valmistus-Retkeilymajoitteet Yrityksen tuotteille on tällä hetkellä kysyntää huomattavasti enemmän kuin yritys kykenee tuottamaan. Etsimmekin liiketoiminnalle ostajaa, jolla on kapasiteettia ja valmiuksia vastata lisääntyvään kysyntään näiden valmistuksessa. Tuntsa-tuotteet sopisivat erinomaisesti jollekin tekstiilivalmistajalle jo olemassa olevan tuotannon kasvattamiseksi. Omistajalla on eläkeaika edessä eikä sen vuoksi ole enää niin paljon paloa satsata tuotannon kehittämiseen. Myös osaavan työvoiman saanti yrityksen nykyiselle toimipaikalle on haastavaa. Nykyinen yrittäjä on toiminut Tuntsa-tuotemerkin kehittämisessä jo 35 vuotta ja nyt olisi aika siirtää kapula eteenpäin. Nykyinen toiminta on ollut omistajilleen kannattavaa ja riittävää, mutta tuoreilla voimilla kasvun mahdollisuuksia olisi paljon. Nykyinen yrittäjä voi olla apuna jatkajalle toiminnan alussa, sekä tarjota jatkajalle ompelutaitoa kaupan jälkeen yhden henkilön vuosityön verran. Hinta määräytyy kaupan lopullisen sisällön perusteella. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Puhdistusaineiden valmistus

Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi tai kehittää jo olemassaolevaa toimintaansa Laadukkaiden Puhdistusaineiden valmistajana.  Aloita kannattava oma tuotannollinen valmistuskokonaisuus ja markkinointi alueellasi. Olemme kestävän kehityksen tiellä ja panostaneet tuotannossamme erityisesti ympäristön hyvinvointiin. Valmistus ja markkinointi vähittäiskauppiaille, kuluttajille, teollisuuteen, suurkeittiöihin, kiinteistöhuoltoon, henkilökohtaiseen hygieniaan, maatalouteen ym. Yrityskaupassa myydään täysi toimintavalmius: tuotantovälineet, raaka-aineet, valmisteet. Myös valmisvarastoa sopimuksen mukaan välitöntä toiminnan jatkumista varten. Yrityksen nykyinen toiminimi ei kuulu kauppaan. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda oma design ja haluamasi tuotemerkki omalla nimelläsi. Valitse itse yritysmuotosi vaikka Tmi tai Oy. Varsinainen markkina-alue on laaja, joten liiketoimintaa voi pyörittä missä vain Suomessa. Hinta: Sopimuksen mukaan, riippuen siitä mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Täydellinen koulutus ja konsultointi ostajalle. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

KOUVOLAN VERHOSALONKI

Haetaan uutta yrittäjää verhojen- ja sisustuskankaiden erikoismyymälän jatkajaksi, nykyisen yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Kouvolan Verho Salonki on verhojen ja sisustuskankaiden erikoismyymälä, joka sijaitsee, Kouvolan keskustassa. Liike on toiminut vuodesta 1993 lähtien, joka on tarjonnut asiantuntevaa palvelua jo 30- vuoden kokemuksella. Yritys toimii vuokralla toimivissa ja tilavissa tiloissa, keskeisellä paikalla Kouvolan keskustassa. Yrityksellä vakiintunut ja laaja asiakaskunta, joka palvelee niin yksityisiä kuin yritysasiakkaita. Tässä sinulle mahtava tilaisuus jatkaa, kehittää ja laajentaa toimintaa, valmiin yritystoiminnan pohjalta, uutena omistajana. Nykyinen yrittäjä opastaa ja auttaa mielellään uuden yrittäjän alkuun kaikella vuosien aikana kerryttämällä kokemuksellaan.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset
80 000 €

Kaihdinliike

Myynnissä vilkkaalla markkina-alueella sijaitsevan ja hyvämaineisen kaihdinliikkeen liiketoiminta. Kaihdinliike on toiminut samassa paikassa yli 20 vuotta ja nykyisellä omistajalla 10 vuotta. Asiakaskunta koostu pääosin yksityisasiakkaista, mutta tavaroiden toimitukset taipuvat myös isompiin projekteihin. Tuotevalikoimaa ovat erityyppiset kaihtimet, verhokiskot ja markiisit. Valikoimaan kuuluvat myös moottoroidut tuotteet, jossa markkina on kokoajan kasvamaan päin. Kivijalkamyymälän näyttelytilan toimintaa tukee siellä tapahtuva verhojen valmistus. Yritys toimii vuokratiloissa. 10 vuotta yritys on työllistänyt hyvin 2 henkilöä, toisella päätoimi myymälässä ja toisella kentällä mittaus - ja katselmuskäynneillä sekä asennuksilla. Yritys on pyörinyt aikalailla omalla painollaan eli kasvumahdollisuuksia on hyvin lisäämällä markkinointia sekä toisen asentajan työllistämisellä, jota kautta myös tuotteiden myyntiä pystyy lisäämään. Liiketoimintakauppaan kuuluvat kivijalkamyymälän liiketoiminta, koneet, kalusto ja varasto. Uudelle yrittäjälle tarjotaan sopimuksen mukaan kattava perehdytys yrityksen toimintaan. Tästä on uuden yrittäjän hyvä jatkaa vahvalla pohjalla tuottoisaa liiketoimintaa, jossa tukena on hyvät tavarantoimittajat sekä valmis asiakaskunta. Liikevaihto keskimäärin 205000€/vuosi(tarkastelujakso 2019-2022). Mikäli kiinnostuit niin olethan yhteydessä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Pitkään toiminut kangaskauppa

Myytävänä kangaskauppa yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi.   Kauppa toiminut nykyisellä yrittäjällä yli 30 vuotta. Pääasiallinen myynti koostuu verho- ja asustekankaista, mutta myös jonkin verran muita käsityötarvikkeita (vetoketjuja, nappeja, nauhoja ja merkkauslankoja) sekä sisustustarvikkeita on myytävänä.  Korjausompelu kuulunut suurelta osin toimintaan. Liikkeessä on lisäksi pesulavälityspalvelu.   Sijainti Kurikassa, n. 20 000 asukkaan kaupungissa Etelä-Pohjanmaalla. Myymälä palvelee asiakkaita lähes 60 km:n säteellä. Liike toimii n 60m2 vuokratilassa katutasossa. Merkittävä asiakas sijaitsee viereisessä liiketilassa. Liikevaihto n.50 000/vuosi. Yrityksen toiminta myydään liiketoimintakauppana, ts. kauppaan kuuluu vaihtovarasto, kalusteet, koneet ja brändi.    Yritykseen voi tutustua halutessaan vaikka työharjoittelun kautta, nykyinen yrittäjä voi myös aloittajan niin halutessa auttaa alkuun.   Tarkempia tietoja yrittäjältä puh: 050 5212 087
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muut kaupan alan yritykset

Poikkeuksellisen kannattava kangas- ja käsityötarvikeliike Lapissa

Myydään kahdella paikkakunnalla Lapissa toimiva menestyvä ja erittäin kannattava kangas- ja käsityötarvikeliike.  Kemissä ja Tornissa toimiva liike on alansa johtava toimija Lapissa ja laajentumismahdollisuuksia uusille paikkakunnillekin löytyy. Liiketoiminta on erittäin kannattavaa, yrityksen liikevoitto on jo usean vuoden ajan ollut 20-30 % välillä. Erinomaiset päämiessuhteet suurimpiin alan toimittajiin Suomessa sekä Euroopassa. Hyvien päämiessuhteiden ansiosta myös kasvumahdollisuuksia.  Kangaskukkula toimii Kemissä ja Torniossa palvelee koko Meri-Lapin asukkaita ja julkista hallintoa. Asiakkaita kaupassa käy koko lapin alueelta sekä Ruotsista.  Myydään liiketoimitoimintakauppana toimiva ja tuottava kokonaisuus. Kauppaan sisältyy Kangaskukkulan liiketoiminta, asiakasrekisteri, toimivat verkkosivut ja markkinointimateriaalit, varasto ja liikkeiden irtaimisto. Liike toimii omassa kiinteistössä Torniossa joka on mahdollista sisällyttää kauppaan. Kemin liike sijaitsee Kauppakeskus Coronassa. Tässä ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa tuottavaa liiketoimintaa heti hyvin toimivalla konseptilla. Myynnin syynä nykyisen yrittäjän eläkeikä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image