secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään yritys, muu kaupan ala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Muut kaupan alan yritykset

Lahjatavarapuoti Kelokasi

Kelokasi on Sodankylässä toimiva lahjatavara ja lankapuoti, jonka valikoimasta löytyy paljon muutakin kauppatavaraa. Yhtiön toiminta on jakautunut kahteen kokonaisuuteen; omassa Sodankylän keskustassa olevassa liikehuoneistossa tapahtuvaan lahjatavara- ja lankapuotitoimintaan sekä vuokratiloissa tapahtuvaan Lapin jalopuusta, kelohongasta valmistettavien korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Yhtiö työllistää yrittäjän lisäksi kokopäiväisesti yhden työntekijän. Yhtiön liikevaihto on 200.000 – 400.000 euron luokassa vuodesta riippuen. Yritys tarjoaa pariskunnalle oivallisen tavan siirtyä yrittäjyyteen. Yrityksessä valmis kassavirta ja asiakaskunta, sekä kohde tarjoaa monia kehittämisen mahdollisuuksia joihin nykyinen yrittäjä ei ole tarttunut. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana ja voidaan palastella omiksi kokonaisuuksiksi. Oman kelohonkatuotannon osalta tuotanto ei vaadi sellaista erityisosaamista, jota nykyinen yrittäjä ei kykenisi opettamaan. Jos sinulla kiinnostaa yrittäjyys Sodankylässä, ole yhteydessä Johannekseen tai suoraan Kariin ja keskustellaan kohteesta tarkemmin. Autamme sinua rahoituksen järjestelyssä, uuden liiketoiminnan suunnittelussa että mahdollisten tukien selvittämisessä (starttiraha, muut tuet) sekä tarvittaessa valmennamme sinusta yrittäjän mikäli tarvitset tukea toimintasi alkutaipaleelle.  
Sodankylä
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Urheiluvälinekauppa Etelä-Suomessa

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, kattava toimittajaverkosto sekä vahva asema urheiluyhteistyössä. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€. Hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Etelä-Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Myydään sisustustuotteiden ja lelujen tukku ja vähittäismyyntiliike

Myynnissä hyvällä paikalla sijaitseva sisustustuotteiden ja lelujen tukku ja vähittäismyyntiliike. Asiakaskunta on erittäin monipuolinen ja viime vuosina kasvanut enemmän lapsiperheiden suuntaan. Isovanhemmat ja nuoret perheet ovat erittäin suuressa kasvussa. Vuosien varrella vakiintuneet asiakkaat ovat pysyneet aktiivisesti mukana. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana ja kauppaan kuuluu nimi ja koko liiketoiminta varastoineen. Myös kaikki koneet, kalusteet sekä erittäin toimiva sosiaalisen median seuraajat. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Verhokiskoihin erikoistunut yritys omalla verkkokaupalla

Myydään osakeyhtiömuotoisen yrityksen kaikki osakkeet, joka sisältää yrityksen, verkko-osoitteen www.kiskokauppa.fi sekä www.kiskotukku.fi.   Yritys on hyvin toimiva ja velaton.   Yritys myy verhokiskoja sekä tarvikkeita. 70% myynnistä tulee omasta verkkokaupasta jonka kasvu on voimakasta. Yrityksellä on myös omaa maahantuontia. Kaikki myydävät tuotteet löytyy omasta varastosta.   Asiakkaitamme ovat yksityiset sekä yritykset ja yritys toteuttaa projekteja myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yrityksen toiminta ei ole sidottu sijainttiin.   Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta sekä laadukkaat tuotteet kilpailukykyisillä hinnoilla kuitenkin erinomaisella katteella. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee auttamaan uutta omistajaa kumppaniverkoston haltuun otossa.   Hyvin hoidettu yritys, jolla on kasvavan menestyksen edellytykset. Vakiintunut liiketoiminta. Erittäin vahva kilpailuasema. Hyvät asiakassuhteet ja kumppaniverkostot. Tunnettu ja arvostettu yritysbrändi.     Tarkemmat laskelmat arvonmäärityksestä on saatavissa kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä.   Hp: 280000€
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Sauvon Kenkä Ky

Myydään perinteikäs Sauvon Kenkä (perustettu v. 1956) nykyisten yrittäjien eläköitymisen vuoksi. Kannattava yritys toimii omistamissaan tiloissa (myymälä n 260 m2, varastotilat n 160 m2) Kemin keskustassa, tavaratalo City-Kulmassa, Kauppakatu 9. Valikoimiimme kuuluu muodikkaat, laadukkaat, hyvälestiset naisten ja miesten kengät. Omaamme uskollisen asiakaskunnan, joka kattaa Kemin lisäksi myös Tornion ja muut lähialueet. Nykyisellä liiketoiminnallaan yritys tarjoaa hyvin toimeentulon uudelle yrittäjälle + osa-aikaiselle työntekijälle tai yrittäjäpariskunnalle. Yritystä on myös mahdollista kehittää esim. verkkokaupan avulla, jonka yrityksen laajat varastotilat mahdollistavat. Tule siis rohkeasti katsomaan, olisko juuri tämä yritys sinua varten! Jos olet kiinnostunut, kerrothan hieman itsestäsi oheiseen sähköpostiosoitteeseen.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Hyvämaineinen sisustusliike etsii jatkajaa

Kaupungin keskustassa hyvällä liikepaikalla sijaitseva hyvämaineinen pieni sisustusliike etsii toiminnalleen jatkajaa. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista sisustuspalvelua, jossa keskiössä ovat verhojen suunnittelu, ompeleminen ja asentaminen. Liikkeestämme löydät malleja tapeteista ja matoista sekä laajan malliston verho- ja verhoilukankaita. Tarjoamme myös verhoilua pienhuonekaluille. Liiketoiminta on helposti muokattavissa ja laajennettavissa digimaailmaan. Tarjoamme laajan ja kattavan perehdytyksen alkuun. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamisellisesti.
Varsinais-Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
140 000 €

Myydään pyöräliike Porissa

Pitkään Porissa toiminut menestyvä pyöräliike etsii yritystoiminnan jatkajaa. Pyöräliikkeen palveluihin kuuluvat myynti, huolto ja varaosapalvelut. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja hyvät tunnetut polkupyörämerkit. Liike sijaitsee katutasossa erinomaisella paikalla Porin keskustassa. Liiketila on 60m2 ja alakerrassa toimiva huolto- ja varastotila on 100m2. Kysy rohkeasti lisää.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Sauna- ja kylpytuotteiden tuotanto-/myyntiyritys

Kotimaisten, ekologisten sauna- ja kylpytuotteiden tuotantoon, myyntiin ja jakeluun erikoistunut yritys etsii jatkajaa kannattavalle yritystoiminnalle. Yrityksellä on myös maahantuonti ja vientitoimintaa. Vakiintunut yritys on toiminut vuodesta 2016, joka vuosi liikevaihtoa kasvattaen ja markkina-asemaa vahvistaen. Liikevaihto on tällä hetkellä vajaat 200 000 euroa. Yritys työllistää nykyisen yrittäjän. Yrityskaupassa myynnissä on koko yrityksen osakekanta ja toiminta.  Yrityksen oman tuotekehityksen sydämenä toimii oma patentoitu keksintö, joka tarjoaa saunomisen ystäville pehmeän täyteläiset löylyt. Patentti sisältyy kauppaan. Tuotteella on Suomalaisen työn Avainlippu-merkki. Yrityksen tuotevalikoima kattaa mm. laadukkaat sauna- ja kylpytarvikkeet, teemaan liittyvät sisustustavarat ja tekstiilit sekä erikoiskiukaat. Tuotteita myydään mm. Uudellamaalla sijaitsevassa kivijalkamyymälässä ja verkkokaupassa. Yrityksellä on lisäksi sopimukset kolmen ison jälleenmyyjäketjun kanssa Suomessa. Tuotteita löytyy myös pienempien yksittäisten myyjien valikoimista ja osa myynnistä suuntautuu vientiin. Tällä hetkellä yritys on tehnyt avauksia mm. seuraavien maiden markkinoille: USA, Kanada, Venäjä, Saksa, Puola, Unkari, Ruotsi sekä useisiin muihin EU-maihin.  Yrityksen toiminta on helposti laajennettavissa ja kehitettävissä edelleen. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti myynti- ja markkinointihenkiselle ja tuotantotoiminnasta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. Yritys toimii noin 200 m2 vuokratilassa, joka käsittää myös myymälätilan. Tila sopii hyvin nykyiseen toimintamalliin ja on vuokratasoltaan edullinen.  Tarjolla on täysin valmis paketti, jossa nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Tartu nyt tilaisuuteen ja lähde toteuttamaan omaa yrittäjyysunelmaasi nykypäivän trendituotteiden parissa. Pyydämme ensiyhteydenotot neuvottelujen käynnistämiseksi oheisella yhteydenottolomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa

Myydään kehystys- ja taidealan yritys Raisiossa. Erinomainen sijainti keskeisellä paikalla asiakasvirtojen äärellä. Liikkeen tarjontaan kuuluu: - Kehystyspalvelut - Taiteilijatarvikkeiden myynti - Taulujen myynti  Liike toimii Raision keskustassa kävelykadulla n. 52 m2 vuokratiloissa. Helppo saapua autolla tai kävellen. Parkkihallista pääsee katettua reittiä pitkin liikkeeseen asti.  Asiakkaat tulevat monipuolisesti Turun alueelta ja kehyskunnista. Asiakaskunta koostuu taiteen harrastajista, taiteilijoista sekä yrityksistä. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon sisältyy erinomainen yritysnimi, valmis asiakaskunta ja taidealan liike irtaimistoineen ja tuotevarastoineen, jonka avulla liiketoiminnan pyörittämistä voi jatkaa heti. Myös ostettu kehysvarasto, verkkosivut, domain ja yrityksen Facebook-tilit kuuluvat kauppaan.  Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yhteystietojen saamiseksi ja tule tutustumaan!  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
260 000 €

Yritys, joka myy ja asentaa sälekaihtimia ja rullaverhoja

Yhtiö myy ja asentaa sälekaihtimia, rullaverhoja sekä markiiseja ja myy sekä osin valmistaa muita alan tuotteita.   Asiakkaita ovat yksityiset sekä yritykset ja yhtiö toteuttaa hankkeita myös uudis- sekä korjausrakennuskohteissa. Yksityisasiakkaiden osuus liikevaihdosta on kasvussa.   Kilpailutekijöitä ovat nopea sekä kokonaisvaltainen toiminta. Menestystekijänä on myös yhtiön hyvä maine eri sidosryhmien keskuudessa. Toimivat suhteet sidosryhmiin on saatu aikaan pitkän yhteistyön tuloksena. Yhtiön myyjä tulee auttamaan uutta omistajaa kumppaniverkoston haltuun otossa.   Meneillään tuoteryhmälanseerauksen myötä yhtiö voidaan luokitella kasvuyritykseksi.   Hintapyynnön perustelut Hyvin hoidettu yritys, jolla on kasvavan menestyksen edellytykset. Vakiintunut liiketoiminta. Erittäin vahva kilpailuasema. Hyvät asiakassuhteet ja kumppaniverkostot. Tunnettu ja arvostettu yritysbrändi. Liiketoiminnan vuosittaiseksi oikaistuksi käyttökatteeksi nykyisen kaltaisesti liiketoimintaa harjoittaen on arvioitu 90 000 euroa. Tarkemmat laskelmat arvonmäärityksestä on saatavissa kohteen salassapitosopimuksen hyväksymisen jälkeen.   Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään. Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Karjalan Kone-Hydro Oy

Myydään yli 30 vuotta Joensuussa toiminut Karjalan Kone-Hydro Oy yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Toimialana on hydrauliikkaletkujen valmistus asiakkaan mallin mukaan ja piensarjatuotanto koneenrakentajille. Hydrauliikka- ja pneumatiikkatarvikekauppa. Tarvikkeiden ja varaosien kauppa. Työkalukauppa. Motolaipat ja tarvikkeet. Uudelle yrittäjälle hydrauliikka-alan tuntemus on tarpeen. Englannin ja venäjän kielen taito on eduksi, asiakaskuntaa on myös Venäjällä. Toimintaa on ajettu viime vuosina alas, mutta uuden yrittäjän on mahdollista helposti käynnistää toiminta uudelleen.  Toimitilat, noin 550 m2, ovat edullisesti vuokrattavissa. Julkisivuremontin toinen vaihe on valmistunut toukokuussa 2021. Sisätiloja voidaan remontoida sopimuksen mukaan. Toimitila sijaitsee teollisuusalueella, näkyvällä liikepaikalla. Pihatilaa on runsaasti. Toiminta/kalusto on myös siirrettävissä muihin tiloihin tai toiselle paikkakunnalle. Lisätiedot yrityksestä saat täältä: Karjalan Kone-Hydro Oy | Yrityspörssi | Myytävät yritykset | Business Joensuu Oy
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Taidekellari V. Hollming & Co. etsii liiketoiminnan jatkajaa

Taidekellari V. Hollming & Co. tunnetaan luotettavana taidekauppana.Yritys on perustettu vuonna 1954. Yrityksen liiketoiminnalle etsitään jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä.Yrityksen liiketoiminnan muodostavat suomalaisen uuden ja vanhan taiteen ostaminen, myyminen, vaihtaminen sekä kehystyspalvelut ja taidearvioinnit.Yrityksen päämarkkina-alue on pääkaupunkiseutu ja laajemmin koko Suomi.Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. yrityksen varasto, jonka muodostavat taulut, veistokset, sisustuspeilit ja kehykset. Perinteikkäällä ja arvostetulla yrityksellä on paljon vakiintuneita asiakkaita sekä kontakteja taidealan verkostoihin.Osaan yrityksen taidevalikoimaan on mahdollista tutustua osoitteessa:http://www.vhollming.fi/ Yritys toimii hyvällä liikepaikalla Helsingin keskustassa. Liiketila on vuokrattu ja se on kooltaan 84 m2. Tila soveltuu erittäin hyvin myös taitelijoiden näyttelytilaksi. Vuokranantaja neuvottelee uuden yrittäjän kanssa mielellään vuokrasopimuksen jatkosta.Tämä tilaisuus sopii taiteentuntijalle, taidealan koulutuksen ja kiinnostuksen omaavalle yrittäjälle.Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi:Taidekellari V. Hollming & Co.Puhelin: 045 2611 947Sähköposti: myynti@vhollming.fi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Puhdistusaineiden valmistus Pohjois-Suomen alueella

Tässä erinomainen tilaisuus alkaa yrittäjäksi tai kehittää jo olemassaolevaa toimintaansa Pohjois-Suomen alueella Laadukkaiden Puhdistusaineiden valmistajana. Hyvä mahdollisuus myöskin Venäjän markkinoille. Aloita kannattava oma tuotannollinen valmistuskokonaisuus ja markkinointi alueellasi. Olemme kestävän kehityksen tiellä ja panostaneet tuotannossamme erityisesti ympäristön hyvinvointiin. Valmistus ja markkinointi vähittäiskauppiaille, kuluttajille, teollisuuteen, suurkeittiöihin, kiinteistöhuoltoon, henkilökohtaiseen hygieniaan, maatalouteen ym. Yrityskaupassa myydään täysi toimintavalmius: tuotantovälineet, raaka-aineet, valmisteet. Myös valmisvarastoa sopimuksen mukaan välitöntä toiminnan jatkumista varten. Yrityksen nykyinen toiminimi ei kuulu kauppaan. Nyt sinulla on mahdollisuus luoda oma design ja haluamasi tuotemerkki omalla nimelläsi. Valitse itse yritysmuotosi vaikka Tmi tai Oy. Tämä liiketoiminta on myös helppo siirtää halutulle paikkakunnalle, koska varsinainen markkina-alue on laaja. Hinta: Sopimuksen mukaan, riippuen siitä mitä kaikkea kauppaan kuuluu. Täydellinen koulutus ja konsultointi ostajalle. Ota yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
130 000 €

Taidekehystämö ja grafiikkamyymälä

Tarjolla on hyvällä liikepaikalla ja erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä yli 30 vuotta toiminut kehystysliike. Yritys on menestynyt ja se on tunnettu hyvästä laadustaan ja palvelustaan. Asiakaskunta vakiintunut ja uskollinen. Hyvät yhteistyöverkostot ja tavarantoimittajat. Tässä toimiva paketti uudelle yrittäjälle.  Tarvittaessa nykyinen omistaja voi opastaa alkuun tai jopa uuteen ammattiin sopimuksen mukaan. Liikevaihto ja hyvä käyttökate mahdollistavat työpaikan kahdelle hengelle. Talouden tunnusluvut toimialan parhaat. Myynnissä taidegrafiikkaa nimekkäiltä suomalaisilta graafikoilta.  Liiketoimintaa voi kehittää edelleen muuhun taiteeseen ja sisustukseen. Käytössä toimiva ja tasokas verkkokauppa. 50 m2 vuokratilassa pitkä-aikainen sopimus taloyhtiön kanssa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, kalusteet, laitteet, välineet, varasto, nimi ja asiakaskunta sekä  nettisivut ja verkkokauppa.  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Seinäjoen sisustus etsii toiminnalleen jatkajaa

Olemme sisustusalan liike, joka palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä asiakkaita.  Toimintamme on laaja ja monipuolinen. Myymme ja asennamme monipuolisesti sisustusalan tuotteita kuten maalit sisälle ja ulos, tapetit, laatat, parketit, listat, maalauslaatoitustyökalut. Valikoimastamme löydät myös keittiöt ja kylpyhuone tarvikkeet, TakkaCenter takat, savuhormit ja Nunnauunit.  Myydään koko osake-yhtiö johon sisältyy varastossa olevat tuotteet, kalusteet, koneet, edustus sopimukset; Värisilmä, Laattapiste, Mirror Line, Carlo Casagrande kalusteet, Nunnauuni, Takka Center, Härmä Air, Orient Occident lattiapinnoitteet, Virtasen Maalitehdas, Fintex maalit, Tapwell hanat, LAPELLAND mökkivaunu edustus sekä https://remrak.fi/ verkkokauppa. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti
Seinäjoki
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
7 500 €

Huutokauppayritys, VASARAHINTA PAM!

Kaikenlainen laillinen huutokauppatoiminta, Suomessa missä päin tahansa. Hinta vain 7.500 €. Kauppaan kuuluu Yritysnimi Vasarahinta PAM, Verkkotunnukset vasarahinta.fi/.com, sekä logo.  Hanki kerralla vahva Domain, millä teet  tuottavaa huutokauppaa seuraavat 50 vuotta! Tutustu myös muihin alan Domaineihin (Verkkotunnuksiin), Domainsijoittaja.fi
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
15 500 €

SUUR-HELSINGIN ASUNTO-HUUTOKAUPPA

Tässä pienellä sijoituksella mahdollisuus suuriin tuloihin. Konsultoimme uutta yrittäjää alkuun. On paljon kuolinpesiä, avioeroja ja muutenkin pitäisi myydä nopeasti. Huutokauppa on ainut tapa tehdä kauppa nopeasti PÄIVÄN HINTAAN! Tämä on maailmalla yleinen menetelmä.  Kauppaan kuuluu Yritysnimi, Verkkotunnus eli Domain, (asunto-huutokauppa.fi/.com) sekä logo. Yritysmuodon voit valita. T:mi, Kommandiittiyhtiö, Osakeyhtiö tai Aputoiminimi. Uusi yhtiö on turvallinen aloittaa. Tällä toiminimellä ei ole ollut toimintaa. Hoidamme tarvittaessa kaikki kauppaan tarvittavat Kaupparekisterin paperit. Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja rekisteröityjä työllistäviä yritysideoita. Hinta vain 15.500 € / tarjous. Jos tarvitsee niin olen alussa valmis olemaan meklarina.
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset
5 750 €

RUOKAKOTIOVELLE. Ruokaa tarvitaan joka päivä!

Ruokakotiovelle.fi, .com. Yritys sopii naiselle tai Miehelle. Tämä on tulevaisuuden ala, jossa pääsee kevyellä työllä ja pienellä sijoituksella tuntuviin tuloihin. Kauppaan kuuluu yritysnimi, Domain eli verkkotunnus, logo (auto ei kuulu). Hoidamme kaikki Kaupparekisterin paperit. Voit itse keskittyä yrityksen käynnistämiseen. Yhtiömuodon voit valita. T:mi, Kommandiittiyhtiö tai Osakeyhtiö. Uusi, puhdas yhtiö on turvallinen aloittaa. Tässä on tulevaisuuden mahdollisuus vaikkka Franchising-yritykselle. Nimi on vahva! Voit aloittaa Suomessa missä vain.  Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja rekisteröityjä työllistäviä liikeideoita. Kaikki yritysideat myydään! Hyvällä Domainillla luodaan vahva yrityspohja. Hinta 5,750 € Toimitiloja ei tarvitse 1-2 henkilöä riittää aluksi Ei toimintaa aikaisemmin
Koko Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image