secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään sisustus- ja lahjatavaraliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Uniikki sisustusliike ja verkkokauppa Live4

Nyt myynnissä ainutlaatuinen sisustusliikkeemme Live4, joka sijaitsee Kuopion keskustassa kaupungin parhaalla paikalla. Meiltä löytyy myös oma verkkokauppa, jota mahdollistaa myynnin kaikkialle Suomeen. Liikkeemme on toiminut menestyksekkäästi jo viiden vuoden ajan tarjoten kauniita, ekologisia sisustustuotteita, jotka erottuvat muista myymälöistä. Live4:stä löydät laajan valikoiman vastuullisia ja luonnonläheisiä tuotteita, jotka sopivat kaikenlaisiin koteihin ja sisustustyyleihin. Meillä on hyvät suhteet laadukkaisiin toimittajiin ja valikoimassamme on uniikkeja brändejä, joita et välttämättä löydä muualta Suomesta. Asiakaskuntamme tulee pääasiassa Kuopiosta ja lähialueilta, mutta brändillämme on tunnettuutta myös muualla Suomessa. Toimimme vuokratiloissa Kuopion torin laidalla kaupungin parhaalla sijainnilla.  Tällä hetkellä suurin osa liikevaihdostamme tulee myymälän kautta, mutta verkkokaupan ja digitaalisen markkinoinnin kehittäminen tarjoavat erinomaiset edellytyksen kasvattaa liiketoimintaa. Ostajalla on mahdollisuus kehittää myös omaa maahantuontia ja valikoimaa. Liiketila on täysin valmiina jatkajalle ja tarjoamme hyvän perehdytyksen uudelle yrittäjälle. Myydään yrityksen koko osakekanta.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan liikkeeseemme ja verkkokauppaamme www.live4.fi sekä sosiaalisen median tileihimme. Tässä loistava mahdollisuus sisustuksesta kiinnostuneelle myynti- ja markkointihenkiselle yrittäjälle! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Matto ja Maali Koskinen Oy hakee jatkajaa yritykselle!

Matto ja Maali Koskinen Oy on vuosikymmeniä Saarijärven alueella toiminut sisustusalan vähittaismyyntiin ja alan työpalveluihin keskittynyt ammattiliike. Matto ja Maali Koskinen on alan osaajana luotettava ja asemansa vakiinnuttanut toimija niin julkisen puolen kuin yksityistenkin asiakkaiden keskuudessa.   Kaupan toteutus ensisijaisesti liiketoimintakauppana.   Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Hannuun p. 040 5544 244 tai hannu.koskinen@mattojamaalikoskinen.fi
Saarijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Sisustus-, lahjatavara- ja matkamuistoliike / varasto Levillä

Haluatko sinä toteuttaa unelmasi sisustus- ja lahjatavarakauppiaana vilkkaassa Levin matkailukeskuksessa? Levin keskustassa toimiva Čáppat Oy hakee nyt jatkajaa toiminnalleen. Čáppat tarjoaa lahjatavara-, sisustus- ja hyvinvointituotteita sekä matkamuistoja. Yritys on rakentanut houkuttelevan tuotevalikoiman laadukkaista koti- ja ulkomaisista tuotteista. Kivijalkaliikkeen lisäksi yrityksellä on kasvavaa suosiota saavuttanut verkkokauppa. Yrityksellä on laadukkaat kotisivut ja verkkokauppa, kiinnostava tuotevalikoima ja hyvät yhteydet päämiehiin. Nämä tarjoavat jatkajalle hyvät mahdollisuudet kasvattaa yrityksen liiketoimintaa, erityisesti verkkokaupan puolella panostamalla sen markkinointiin. Kivijalkaliike palvelee matkailijoiden lisäksi alueen ja lähikuntien asukkaita.  Yritys työllistää tällä hetkellä 1 – 2 henkeä yrittäjän lisäksi. Yritys toimii 160 m2 vuokratiloissa. Myynnissä on  ensisijaisesti koko osakeyhtiö (edullisesti), mutta myös liiketoimintakauppa / varasto on myynnissä. Yrittäjä on valmis opastamaan jatkajan. Yrittäjä itse luopuu yrityksestä henkilökohtaisista syistä. Olethan yhteydessä, niin keskustellaan lisää. Tutustu yritykseen osoitteessa: https://cappat.fi/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

HUIPPUTILAISUUS SOME-OSAAJALLE!

Myydään Pohjoismaiden suurin hienoimpien itävaltalaisten kristalliprismojen ja esineiden maahantuonti, tukku ja vähittäiskauppa. Sekä kruunujen pesu, korjaus, entisöinti ja sisustuselementtien rakentaminen. Myynnistä löytyy myös kristallien sisäänrakennetut LED polttimot ym.   Maahantuontiin kuuluvat myös esim. - Gobeliinityynyt ja seinävaatteet - Vanhanajan 100% puuvilla pitkät yöpaidat ja aamutakit - Lasten  -"- - Pellava puserot ja hameet - Tina - Ym.   Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, varasto, verkkokauppa,  asiakaskunta ja perehdytys.   Yrityksen liiketoiminta on todella helppo moninkertaistaa, jos hallitset sosiaalisen median ja verkkomarkkinoinnin. Nykyinen omistaja on ikänsä puolesta käyttänyt vain printtimainontaa.   Yrityksellä on kivijalkakauppa Helsingin keskustassa,  mutta toiminta on helposti siirrettävissä muuallekin maassa.   Omistaja on jäämässä eläkkeelle, mutta valmis auttamaan ja perehdyttämään.   JOS KIINNOSTUIT, LÄHETÄ LUOTTAMUKSELLISET LISÄTIEDUSTELUT OHEISELLA VIESTILOMAKKEELLA.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image