secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään sisustus- ja lahjatavaraliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Sisustus-, lahjatavara- ja matkamuistoliike Levillä

Haluatko sinä toteuttaa unelmasi sisustus- ja lahjatavarakauppiaana vilkkaassa Levin matkailukeskuksessa? Levin keskustassa toimiva Čáppat Oy hakee nyt jatkajaa toiminnalleen. Čáppat tarjoaa lahjatavara-, sisustus- ja hyvinvointituotteita sekä matkamuistoja. Yritys on rakentanut houkuttelevan tuotevalikoiman laadukkaista koti- ja ulkomaisista tuotteista. Kivijalkaliikkeen lisäksi yrityksellä on kasvavaa suosiota saavuttanut verkkokauppa. Yrityksellä on laadukkaat kotisivut ja verkkokauppa, kiinnostava tuotevalikoima ja hyvät yhteydet päämiehiin. Nämä tarjoavat jatkajalle hyvät mahdollisuudet kasvattaa yrityksen liiketoimintaa, erityisesti verkkokaupan puolella panostamalla sen markkinointiin. Kivijalkaliike palvelee matkailijoiden lisäksi alueen ja lähikuntien asukkaita.  Yritys työllistää tällä hetkellä 1 – 2 henkeä yrittäjän lisäksi. Yritys toimii 160 m2 vuokratiloissa. Myynnissä on  ensisijaisesti koko osakeyhtiö, mutta myös liiketoimintakauppa voi tulla kyseeseen. Yrittäjä on valmis opastamaan jatkajan. Yrittäjä itse luopuu yrityksestä henkilökohtaisista syistä. Olethan yhteydessä, niin keskustellaan lisää. Tutustu yritykseen osoitteessa: https://cappat.fi/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike
140 000 €

Kannattava herkkukauppa Pohjanmaalla

Erittäin pitkät perinteet omaava herkkukauppa. Yrityksellä on paikkakunnalla vakiintunut asiakaskunta, tavarantoimittajat ja toimiva verkkokauppa. Kaksi myymälää sekä B2B-myynti. Yrityksellä ei ole omaa tuotantoa.Liikevaihto 500t€, erittäin hyvä kannattavuus. Nykyisen yrittäjän siirtyessä uusiin haasteisiin tässä valmis konsepti jolla kauniit myymälät, valmis varasto, laaja kuvapankki, hyvä SoMe-näkyvyys ja toimiva verkkokauppa. Nykyinen yrittäjä tukee tarvittaessa alussa.  Tarkempien tietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Saat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

Myydään Ylläksellä toimiva Sisustus ja Lifestyleputiikki + nettikauppa

Myydään Lapissa vuosia toiminut suosittu Sisustus- ja Lifestyleliike Seita Shop sekä seitashop.fi verkkokauppa. Yrityksellä on vakiintunut asiakaskunta, tavarantoimittajat ja toimiva verkkokauppa. Yritys sijaitsee Ylläksellä, suositun tunturikeskuksen keskeisellä liikepaikalla. Yritys toimii vuokratussa 150 m2 liiketiloissa Jounin Kauppakeskuksessa, keskellä Äkäslompolon kylää, aivan Jounin Kaupan naapurissa. Seitashop.fi verkkokauppa toimii samassa toimipisteessä. Ylläs on suuri tunturikeskus länsilapissa, Kolarin kunnassa. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Kasvavat kävijämäärät ja alueen rakentaminen, hyvät ja pitkäaikaiset asiakassuhteet, oma verkkokauppa sekä vahva somepresenssi ovat erinomainen pohja uudelle yrittäjälle. Ylläksen alueen matkailun räjähdysmäisen kasvun, matkailun investointien sekä kaavoitushankkeiden vuoksi Ylläksen alueen kehitys jatkuu voimakkaana tulevina vuosina.  Nykyisen yrittäjän siirtyessä uusiin haasteisiin, yrityskaupan myötä saat käyttöösi: -Tyylikkään myymälän -Selkeän verkkokaupan -Nykyaikaisen kassa- ja varastonseurantajärjestelmän, mikä on integroitu verkkokauppaan -Valmiin myyntivaraston -Tehokkaan ja toimivan konseptin -Laajan toimittajaverkoston -Uskollisen asiakaskunnan ja Lapin matkailun nousun mukana tulevan jatkuvan kävijämäärien kasvun -Yrityksen sometilit ja sähköpostitilaajat (facebook 22 500 seuraajaa, Instagram 4550 seuraajaa) -Nykyisen yrittäjän tuen sujuvaa vaihdosta varten   Tartu tähän hienoon tilausuuteen tehdä oma Lapin valloituksesi ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi oheisella viestilomakkeella. Tarkempien tietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Saat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike

HUIPPUTILAISUUS SOME-OSAAJALLE!

Myydään Pohjoismaiden suurin hienoimpien itävaltalaisten kristalliprismojen ja esineiden maahantuonti, tukku ja vähittäiskauppa. Sekä kruunujen pesu, korjaus, entisöinti ja sisustuselementtien rakentaminen. Myynnistä löytyy myös kristallien sisäänrakennetut LED polttimot ym.   Maahantuontiin kuuluvat myös esim. - Gobeliinityynyt ja seinävaatteet - Vanhanajan 100% puuvilla pitkät yöpaidat ja aamutakit - Lasten  -"- - Pellava puserot ja hameet - Tina - Ym.   Kauppaan kuuluu yrityksen liiketoiminta, varasto, verkkokauppa,  asiakaskunta ja perehdytys.   Yrityksen liiketoiminta on todella helppo moninkertaistaa, jos hallitset sosiaalisen median ja verkkomarkkinoinnin. Nykyinen omistaja on ikänsä puolesta käyttänyt vain printtimainontaa.   Yrityksellä on kivijalkakauppa Helsingin keskustassa,  mutta toiminta on helposti siirrettävissä muuallekin maassa.   Omistaja on jäämässä eläkkeelle, mutta valmis auttamaan ja perehdyttämään.   JOS KIINNOSTUIT, LÄHETÄ LUOTTAMUKSELLISET LISÄTIEDUSTELUT OHEISELLA VIESTILOMAKKEELLA.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sisustus- ja lahjatavaraliike
307 000 €

Matto- ja sisustustarvikkeiden tukkukauppa

Yhtiön tuotteita ovat itse maahantuodut matot, pöytäliinat ja muut sisustustuotteet.Tuotteita myydään omalla tuotemerkillä, päämiesten tuotemerkeillä ja jälleenmyyjät myyvät tuotteita myös omilla brändeillään. Yhtiöllä on käytössään Design from Finland -merkki. Mallistoa räätälöidään asiakkaiden tarpeen mukaan.Asiakkaina ovat kaikki suurimmat alan tuotteita myyvät yhtiöt. Asiakkaita on onnistuttu palvelemaan erittäin kilpailukykyisesti ja yhtiön asiakassuhteet ovat todella vahvalla pohjalla.Yrityksen brändi, tuotebrändi ja sekä päämies- että asiakassuhteet ovat yhtiön omaisuutta. Nykyinen omistajataho tulee yhtiön omistajanvaihdoksen yhteydessä sekä sen jälkeisen haltuun otossa avustamisen aikana omalta osaltaan varmistamaan hyvien asiakas- ja päämiessuhteiden jatkumista.Päämiehinä on useita Euroopassa ja Kauko-Idässä sijaitsevia tehtaita.Yhtiön käytössä on vuokrahalli, jossa sijaitsevat yhtiön varasto, toimisto sekä näyttelytilat. Tilat ovat kaikilta osin riittävät, viihtyisät ja erinomaisesti yhtiön käyttötarkoitukseen sopivat sekä logistiikan kannalta erinomaiset.Käytössä olevat tilat mahdollistavat myös tavaroiden varastoinnin asiakkaille.Hintapyynnön perustelutYhtiön omistuksen mukana siirtyvät kaikki Suomen suurimmat alan asiakkaat. Ostaja saa hyvin valikoidut tehtaat, joiden kanssa yhteistyötä on kehitetty vuosia. Yhtiöllä on erittäin käyttökelpoinen toimitila hyvien liikenneyhteyksien varrella. Integraatiomahdollisuus suuremman yrityksen kanssa. Sähköiset tilausportaalit useiden verkkokauppa-asiakkaiden kanssa. Automaattiset järjestelmätilaukset useiden suurimpiin kuuluvien asiakkaiden kanssa. Ammattitaitoinen henkilökunta. Mahdollisuus sopia työsuhteesta omistajatahon kanssa.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Etelä-Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image