JÄTÄ ILMOITUS

Myydään terveystuotekauppa tai luontaistuotemyymälä

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Viennin osaaja luonnon kosmetiikka-alan yritykseen

Luonnon kosmetiikka on erittäin vahvasti kasvava trendi maailmalla. Olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut luonnon- ja luomukosmetiikkaan sekä ammattikosmetiikkaan. Yrityksemme noudattaa korkeaa vaatimustasoa sekä eettistä tuotantotapaa, takaamme tuotteiden aidon, ympäristöä kunnioittavan, vastuullisen valmistuksen aina raaka-aineista lopputuotteen valmistamiseen asti. Toiminnan vahvan kasvun myötä etsimme yritykseemme kansainvälisen myynnin kehittämisestä kiinnostunutta osakasta. Tarjoamme osuutta yrityksestämme mikäli löydämme sitoutuneen ja osaavan partnerin, joka on valmis sijoittamaan lupaavassa ja kasvavassa markkinassa toimivaan yritykseemme. Uuden osakkaan minimipanos 30.000€. Uusi osakkaamme voi asua missä päin Suomea tahansa, jopa ulkomailla. Lähesty kertomalla lyhyesti taustastasi, otamme sopiviin henkilöihin yhteyttä. Myös yritysten mukaan ottaminen mahdollista.
30 000 €
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Terveyskauppa Orimattilassa

Myydään Luontaistuote-/ Terveyskauppa Orimattilan parhaalla paikalla.  Kauppa sijaitsee keskustan parhaalla paikalla vilkkaassa S-Marketissa, josta tulossa Prisma. Luontaistuotekauppa on Orimattilan ainoa, joten kilpailua ei ole.  Sopii uudellekin yrittäjälle, sillä luontaistuotealan koulutusta on saatavana työn ohella. Toteutus liiketoimintakauppana. Kauppa on työllistänyt yrittäjän. Myynnin syynä yrittäjän paikkakunnan ja alan vaihto.  Kauppa kuuluu Aito-ketjuun, mutta ketjuun liittyminen ei ole pakollista.    
59 000 €
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Centron Puoti Fuengirola

Suomalainen elintarvike ja luontaistuotemyymälä. Vilkkaassa Centro Finlandiassa,Fuengirola. Myydään henkilökunnan kera tai ilman. Erittäin hyvin toimiva konsepti,sopii myös sijoittajalle.    
180 000 €
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Hoitavia luonnontuotteita myyvä yritys, jolla on oma verkkokauppa

Myydään tarjousten perusteella Luonnon Aarreaitta. Luonnontuotealalla tunnettu, hoitavia luonnontuotteita myyvä yritys, jolla on oma suom. ja eng. verkkokauppa. Vakiintunutta ja uskollista asiakaskuntaa, hyvä ja kiehtova brändi, velaton. Yritykselle rekisteröity laaja-alaisia toimintamahdollisuuksia/tavaramerkkejä. Sopii hyvin sellaiselle toimijalle, jolla on jo tältä alalta jonkinlaista omaa tuotantoa esim. yksityinen apteekki tai joku muu taho, joka haluaa laajentaa toimialuettaan hoitavilla luonnontuotteilla ja kasvattaa toimintaansa tulevaisuudessa monipuolisesti rekisteröityjen tavaramerkkien alla. Tai sellaiselle toimijalle, joka haluaa tehdä jatkossa omia, kotimaisia luonnontuotteita. Someosaajalle todellinen mahdollisuus ja sille, joka taitaa ulkomaankaupan. Lisätietoja puh. 050-374 2743/Riikka Levonen
Ei hinnoiteltu
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Luontaistuotekauppa ja vaihtoehtoisten hoitojen keskus Tallinnassa

Myydään luontaistuotekauppa ja vaihtoehtoinen keskus Tallinnan satamasta halvalla (perhetilanteesta johtuen). Liikevahto n. 100 000 €. Tarjolla on laadukkaita luontaistuotteita ja vaihtoehtoisia hoitoja. Liiketilassa on kalusteet ja tilat pienien luentojen pitämiseen. Liiketilassa on 3 alivuokrattavaa huonetta muille palveluntarjoajille. Firmalla on verkkokauppa, joka toimittaa Suomeen. Katteet paremmat kuin yleisesti luontaistuotekaupassa. Palvelumyynnin osuus liikevaihdosta n. 12 000 € vuodessa. Hinta sisältää varastossa olevat tuotteet. Huom. hintaan sisältyy viikon perehdytys tehtävään. Firmalla ei ole velkaa. Ainut suomalaisille suunnattu luontaistuotekauppa/vaihtoehtoisten hoitojen keskus Tallinnassa. Hyvät sopimukset tavarantoimittajien kanssa. Soita/laita viestiä, niin keskustellaan tarkemmin. Tilaisuus esim. omaa luontaistuotekauppaa suunnittelevalle.
24 900 €
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image