JÄTÄ ILMOITUS

Myydään terveystuotekauppa tai luontaistuotemyymälä

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Yrittäjäkumppani luonnon kosmetiikka-alan yritykseen

Luonnon kosmetiikka on erittäin vahvasti kasvava trendi maailmalla. Olemme suomalainen yritys, joka on erikoistunut luonnon- ja luomukosmetiikkaan sekä ammattikosmetiikkaan. Yrityksemme noudattaa korkeaa vaatimustasoa sekä eettistä tuotantotapaa, takaamme tuotteiden aidon, ympäristöä kunnioittavan, vastuullisen valmistuksen aina raaka-aineista lopputuotteen valmistamiseen asti. Toiminnan vahvan kasvun myötä etsimme yritykseemme merkittävän kokoisen osakemäärän omistavaa ja yrityksen kehittämisestä kiinnostunutta osakasta / yrittäjäkumppania. Tarjoamme osuutta yrityksestämme mikäli löydämme sitoutuneen ja osaavan partnerin, joka on valmis investoimaan lupaavassa ja kasvavassa markkinassa toimivaan yrityksemme osakkeisiin. Uuden osakkaan minimipanos 130.000€. Uusi osakkaamme voi asua missä päin Suomea tahansa, jopa ulkomailla. Lähesty kertomalla lyhyesti taustastasi, otamme sopiviin henkilöihin yhteyttä. Myös yritysten mukaan ottaminen mahdollista.
130 000 €
Myydään
Terveys- ja luontaistuotemyymälä

Centron Puoti Fuengirola

Suomalainen elintarvike ja luontaistuotemyymälä. Vilkkaassa Centro Finlandiassa,Fuengirola. Myydään henkilökunnan kera tai ilman. Erittäin hyvin toimiva konsepti,sopii myös sijoittajalle.    
180 000 €
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image