secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään tukkuliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Tukkukauppa
2 795 000 €

Kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteiden tukkukaupan liiketoiminta

Myydään perinteikkään kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteiden maahantuonti- ja tukkukauppaa harjoittavan yhtiön liiketoiminta.  Yhtiöllä on oma nettikauppa ja sen tuotteita on myynnissä myös Amazonin verkkokaupassa sekä Virossa jälleenmyyjän kautta. Kotimaassa yhtiön tuotteita on myynnissä lähes kaikissa merkittävissä vähittäiskaupan ketjuissa. Yhtiöllä on myös kaksi omaa tuotemerkkiä. Liiketoimintaa harjoitetaan pääkaupunkiseudulta käsin, missä myös sen varasto sijaitsee. Ostaja voi halutessaan jatkaa toimintaa vuokralaisena nykyisissä tiloissa tai siirtää sen toisaalle. Liiketoiminta tuottaa vakaata kassavirtaa ja se on ollut säännöllisesti kannattavaa.  Kuluvan tilikauden liikevaihtoennuste ylittää 2.500.000 euroa ja käyttökatteen ennustetaan ylittävän 650.000 €. Ostokohde soveltuu erinomaisesti yhdelle tai useammalle yksityishenkilölle, joka haluaa yrittäjäksi ja lähteä liikkeelle valmiilla tuoteportfoliolla ja jakelukanavilla. Myyntiin, markkinointiin (ml. sosiaalinen media) ja verkkokaupan kehittämiseen panostamalla liiketoiminnan kasvulle on ainoastaan taivas rajana. Ostokohde soveltuu hyvin myös toiselle yhtiölle, joka hakee toimintansa, tuotevalikoimansa tai esimerkiksi jakelukanaviensa laajentamista. Lisätietoja: Jyrki KiuruPuhelin 050 571 8236
Koko Suomi
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Tukkukauppa

Valmis markkinoilla oleva tukku- ja jälleenmyyntialan yritys

Valmis, velaton merkittävän kasvun ja jalansijan markkinoilla saanut tukku- ja jälleenmyyntialalla toimiva yritys etsii jatkajaa tai osakasta yritystoiminnalle nykyisen yrittäjän eläköityessä. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti sinulle,  joka etsit uusia haasteita työelämääsi tai haluat valmiin toimivan kasvualustan ideoillesi. Tarjoamme osaavalle ja aktiiviselle jatkajalle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa toimintaa nopeasti sekä kotimaassa että EU:n sisämarkkinoilla. Yritys on toiminut yli 10 vuotta ja viimeiset 4 vuotta ripeän kasvun aikaa. Yritys on vakiinnuttanut nykyisen asemansa etenkin sk-tukkumarkkinoilla. Saat hoitoosi Suomen suurimmmat sk-alan tukut esim: Kespro, Metro, Heino jne. Asiakaskuntaasi kuuluvat myös  ketjuyritykset mm.  Restel, Kotipizza ym. Luonnollisesti kaikki ravintola- ja kahvila-alan ketjut ja normaalit yksityisasiakkaat ovat tähtäimessäsi.Yrityksellä on valmiina oma EAN-koodisto helpottamassa merkittävästi jälleenmyyntiä myös muille tukkuasiakkaille esim. rautakaupat. Yrityksen nykyiseen liiketoimintaan kuuluvat:- Kotimaiset, ainoat Pizzalapiot ym, jotka ovat 100%:sti kierrätettävissä. Laite- ja tarvikemyynti kattaa muut oheistarvikkeet ja koneet ammatti-/ravintolakäyttöön. Lisänä itsenäisen Etelä-Suomalaisen Meijerin pizzajuustojen jälleenmyyntija kuljetus (ulkoistettu) tehdään ravintola-alan sopimusasiakkaille Turun alueella. Yritys toimii siisteissä vuokratiloissa, hyvien kulkuyhteyksien varrella Hollolassa. Tilat ovat toimivat ja kustannustehokkaat nykyiseen liiketoimintaan. Toiminta on myös mahdollista siirtää. Matkahuollon kanssa tehty valmis kuljetussopimus kattaa koko maan. Uusi (2021)  verkkolaskutusjärjestelmä ja sähköiset asiakasrekisterit mahdollistavat esim. verkkokaupan kehittämisen nopeasti uusilla tietokoneilla (2020/21). Yrityksen kotisivut https://pizzalapiot.fi ovat auki ja ”työn”  alla syksyllä. Nykyinen yrittäjä on toiminut ravintola-alan koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden parissa ja myynnissä yli 20 v ajan. Meillä on hyvät asiakassuhteet, verkostot sekä alan toimijoihin että tavarantoimittajiin kotimaassa ja EU:ssa. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan yrityksen toimintaan, asiakaskuntaan ja kehittämismahdollisuuksiin erikseen sovittavalla tavalla. Tartu heti tähän erinomaisen upeaan tilaisuuteen ja varmista oma paikkasi tulevaisuuden ”koordinaattorina” näillä markkinoilla! Ota yhteys neuvottelujen käynnistämiseksi! Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot sähköpostilla info@restaturku.fi  
Koko Suomi
Myydään
Tukkukauppa

Monien mahdollisuuksien luomu-yritys!

Myydään 80-luvulta toiminnassa olleen, luomutuotteiden hankintaan, maahantuontiin ja myyntiin keskittyneen yrityksen kannattava liiketoiminta ja tuotemerkki. Nyt hyvä mahdollisuus hypätä liikkuvaan junaan ja jatkaa toimintaa helposti sellaisenaan ja/tai kehittää sitä oman vision mukaiseksi. Mahdollisuudet ovat moneen, pohjan ollessa kunnossa. Yrityksen ydinliiketoiminta on luomuvihannesten ja hedelmien hankinta pakkaus ja myynti vähittäiskauppiaille. Toiminta-alue on Pohjois-Suomi, Etelä-Pohjanmaalta ylöspäin. Toiminta ei ole alueeseen sidottu, mutta alueelta löytyy vakiintuneet kauppias-asiakkuudet ja reilun 30-vuoden aikana karttunut kuluttajakunta. Myös hankinta-kanavat ovat valmiit ja vakiintuneet. Jakelu on järjestetty suurilta osin ulkoisiin käsiin, mutta siihen myös omaa panosta vaaditaan. Yritys on työllistänyt ja tuonut elannon yrittäjäpariskunnan lisäksi vaihtelevalle määrälle ekstra-käsiä, vuosikymmenten aikana. Viimeisinä vuosina yrityksessä on keskitytty yrityksen liiketoiminnan kirkastamiseen ja operatiivisen toiminnan hiomiseen. Tänä päivänä yritys on täysin velaton, pyörii verrattain pienellä panoksella, kannattavalla tuloksella ja tarjoaa heti toimeentulon esimerkiksi uudelle innokkaalle ja alasta kiinnostuneelle yrittäjäparille tai kaveruksille. Toki tästä voi myös toiseen yritykseen sulauttamalla saada helposti liikevaihtoa, uusia asiakkaita ja kassavirtaa. Alana, luomuotuotteet ja tuotanto, lienee edelleen tulevaisuuden ala ja mahdollisuudet ovat sitenkin monet.  Myynnissä ensisijaisesti liiketoiminta sellaisenaan. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Oulun-seudulla ja tarvittaessa myös toimitilojen myynnistä ja vuokrauksesta voidaan keskustella. Kiinnostuksen ja tarpeen mukaan toimitilojen (jotka käsittävät n. 900m2 monikäyttöisiä pakkaamo-, halli-, sosiaali- ja eristettyjä varastotiloja) lisäksi löytyy myös kasvihuoneita (n. 2000m2) ja valmiiksi rakennettu, toimiva verkkokauppa. Näiden myynnistä ja vuokrauksesta, myös täysin erikseen, voidaan hyvin neuvotella. Ota reippaasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Tukkukauppa

Toimistotarvikkeita ja monitoimilaitteita toimittava yritys

Yrityksellä on toimiva verkkokauppa, laadukkaat tuotemerkit sekä monipuolinen valikoima. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Myydään
Tukkukauppa
370 000 €

Tunnettu askartelu- ja sisustustukku

Tukun varastossa on noin 3000 eri tuotetta. Uusi ohjelma ja hyvin toimiva varasto mahdollistavat tilausten nopean toimittamisen asiakkaille. Sähköinen tilausjärjestelmä helpottaa asiakasta löytämään juuri itselleen sopivat tuotteet laajasta valikoimasta.Hintapyynnön perustelutLiiketoiminta ja -omaisuus tuottaa kauppahinnan takaisin 4 vuodessa. Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
Tukkukauppa

Uusiutuvan energian alalla toimiva tukkuliike

Myydään energia-alalla toimiva tukkuliike. Yritys on toiminut Suomessa on 10 vuotta. Toiminta on kannattavaa ja liiketoiminta on vahvalla pohjalla. Valmis asiakaskunta ja markkina-asema. Yrityksellä on alalla hyvä maine ja tunnettuus.  Yritys toimii tukkurina energia-alan ja vesikaivo-urakoinnin tuotteille. Ympäristöystävällinen ja kilpailukykyinen valikoima, joka on paketoitu helposti ostettaviksi kokonaisuuksiksi urakointia helpottamaan. Myös tuoteratkaisujen kuljetukset urakkapaikoille kuuluvat yrityksen palveluvalikoimaan.  Yrityksellä on vuokrattu varastotila pääkaupunkiseudulla. Toimintaa voidaan nykylaajuudessaan pyörittää yhden hengen voimin.  Myynnin syynä on eläköityminen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään ja jatkamaan tarvittaessa uuden omistajan palveluksessa.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
loder image