secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkokauppa

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkokauppa
4 900 €

Koti- ja puutarhatuotteiden valmis verkkokauppa

Työllistä itsesi koti- ja puutarhatuotteiden verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja työ kotona. Jos olet innostunut kotiin ja puutarhaan liittyvistä tuotteista ja haluat perustaa verkkokaupan, me rakennamme sinulle nyt sellaisen. Valitsemme yhdessä verkkokaupalle sopivan nimen ja sitten avaamme sinne valmiiksi satojen laadukkaiden tuotteiden valikoiman, joissa toimitukset asiakkaille tapahtuvat suoraan pohjoismaisesta varastosta. Sinulla ei ole tarvetta pitää varastoa ja sitoa siihen varoja. Tuotevalikoima sisältää tuotteita kasvimaalle, puutarharakenteita, kasvihuoneita, ulkoleikkivälineitä jne jne. Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuaikataulusta voidaan sopia ja lopulta uusi verkkokauppasi maksaa tämän kehitysprojektin omana kulunaan. Nyt syksyllä on hyvä aika laittaa kauppa pystyyn ja olla valmiina kevään sesonkia varten! Lisätiedot: Kajastus Group kajastusoy@outlook.com 0405005566  
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
12 000 €

KARU verkkokauppa – industrial tyylisiä huonekaluja kierrätyspuusta

Karuwood Oy on muodikas verkkokauppa (www.karuwood.fi), jonka tuotteet edustavat uutta eurooppalaista trendiä sisustuksen saralla. Kierrätetystä puusta valmistetut huonekalut ja sisustustuotteet ovat olleet nouseva trendi jo pitkään ja KARUn mallisto on suunniteltu vastaamaan kuluttajien kasvavaa kysyntää. Kaikki tuotteemme valmistetaan yhdessä Euroopan suurimmista kierrätetyn puun huonekalutehtaasta puusepän käsityötaidolla. Toimitukset tapahtuvat 3-4 viikon toimitusajalla kuluttajille ja lisäksi Suomessa Vantaalla on pieni käsivarasto nopeisiin toimituksiin. Valmiin malliston lisäksi KARU pystyy valmistamaan räätälöityjä mallistoja yrityksille ja julkisille tahoille. Piirustukset ja detaljikuvat syntyvät suunnittelijamme avulla nopealla aikataululla. Karuwood Oy:n historia on tuore. KARU verkkokauppa avattiin vuonna 2018 ja KARU brändi lanseerattiin syksyllä Habitare messuilla. Kommentit messukävijöiltä olivat erittäin positiivisia ja kaikki messuosaston tuotteet myytiin messujen aikana loppuun. Kohta tämän jälkeen molemmat perustajat Pia ja Kirsi, joutuivat kuitenkin keskittymään uusiin päivätyön vaatimiin haasteisiin ja KARU brändin kehittämiseen jäi minimaalisesti aikaa. Nyt perustajat ovat päättäneet luopua yrityksestä kokonaan. Uudelle yrittäjälle KARU tarjoaa valmiin ja toimivan verkkokaupan sekä tyylikkään malliston, jonka kasvattaminen onnistuu hyvien yhteistyökumppanien kanssa. Yhteistyösopimus tehtaan kanssa on voimassa toistaiseksi. KARU on täysin valmis konsepti aktiivisen verkkokaupan kasvattamiseen ja uusien asiakkaiden löytämiseen. Yrityksen verkkokaupan pyörittäminen vaatii 1-2 henkilön kokopäiväisen työpanoksen ja lisäksi yrityksiä ja julkistahoja voi lähestyä suorilla kontakteilla omalla räätälöidyllä mallistolla.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
59 900 €

Myydään korujen, asusteiden ja sisustustuotteiden verkkokauppa

Nyt myyntiin upea kokonaisuus jossa mahdollisuudet laajentaa helposti tukkutoimintaan ja näin kasvattaa myyntiä oleellisesti. Korujenmaailma.fi on tunnettu brändi jossa on halutut tuotteet ja pienenä yrityksenä mahdollisuus reagoida nopeastikkin kysyntään. Tällä hetkellä verkkokaupan lisäksi on liike ABC Lahdesjärvellä Tampereella, joka lähinnä toimii verkkokaupan varastona ja on auki yrittäjän muiden kiireiden vuoksi satunnaisesti. Liikepaikka ei kuulu hintaan. Korujenmaailma.fi on perustettu vuonna 2009 ja toiminut kannattavasti yli 10 vuotta. Myynnin syy on yrittäjän muu yritystoiminta ja työtilanne jonka vuoksi aikaa tälle yritykselle ei ole ollut.  Liiketoimintakauppaan kuuluu Korujenmaailman verkkokauppa, Facebook -sivut (yli 4500 tykkääjää), varasto (varaston arvo ostohinnoin noin 50 000 €, myyntihinnoin yli 550 000 €), myymäläkalusteita, messulakana ja siihen kuuluvaa messuseinää sekä opastus verkkokaupan päivittämiseen. Liiketoiminta voidaan siirtää mihin tahansa Suomea helposti kun verkkokaupan toiminta käsittää koko Suomen. Mahdollisuus laajentaa myös ulkomaille. Verkkokauppaa tarvittaessa voidaan pyörittää myös kotoa käsin jolloin liiketilan kustannuksia ei synny tai verkkokaupan oheen perustaa myös liike hyvälle liikepaikalla.  Verkkokaupassa yhteistyö maksujen kautta Klarnan kanssa ja verkkosivut ovat Kotisivukoneen kautta jotka Fonectalla teetetty. Päivitys helppoa ja nopeaa. Verkkokaupan kulut noin 100 €/kk.  Osta tästä edullisesti itsellesi työpaikka ja mahdollisuus hyviinkin tienesteihin.  
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
129 000 €

Kelttikorut 925 Oy, Korujen verkkokauppa ja tapahtumamyynti

Myydään pitkään toiminut korualan perheyritys, joka palvelee asiakkaitaan verkkokaupassa ja tapahtumissa ympäri Suomen. Yrityksellä on oma korumallisto, jota on kehitetty yli kahden vuosikymmenen ajan. Verkkokauppa on uudistunut vuosi sitten ja sen kautta tuleva liikevaihto on merkittävässä kasvussa. Yrityksellä on lojaali ja laaja kanta-asiakaskunta Suomessa. Tuotteiden myyntiä ulkomaille on pilotoitu ja kasvupotentiaalia on kansainvälisessä kaupassa, joskin kansainvälinen kasvu vaatisi panostuksia. Yrityksellä on luotettavat eurooppalaiset tavarantoimittajat, joiden kanssa yhteistyö sujuu hyvin. Yritys hyödyntää markkinoinnissa etenkin sosiaalista mediaa. Liiketoimintakauppaan sisältyvät yrityksen brändi, liiketoiminta, verkkokauppa, varasto (varaston arvo noin 50 000 €) ja asiakasrekisteri. Yritys toimii omissa tiloissa, jotka on haluttaessa mahdollista vuokrata tai ostaa (liiketila ei sisälly hintaan). Liiketoiminta on helposti siirrettävissä minne päin Suomea tahansa. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden henkilön kokopäiväisesti ja lisäksi kausityöntekijöitä tapahtumakohtaisesti. Tule jatkamaan ja kehittämään liiketoimintaa. Yrityksellä on selkeä konsepti, josta uuden yrittäjän on hyvä jatkaa. Verkkokauppaosaaminen on olennaista kasvun mahdollistamiseksi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
20 000 €

Myydään sisustusalan verkkokauppa ja liiketoiminta

Myydään sisustustuotteiden liiketoiminta, verkkokauppa ja varasto.  Toimintaa on ollut vuodesta 2014, liikevaihto vuosittain n. 100 000€, tuotteissa hyvä kate. Tuotteisiin on yksinoikeus myydä Suomeen ja Ruotsiin. Tavarantoimittajiin on erinomaiset välit ja tukea saatavilla heiltä. Varasto ja logistiikka on ulkoistettu, ei tarvetta omille liiketiloille.  Kauppaan kuuluu domainit, verkkokauppa, Facebook, Instagram, LinkedIn ja Pinterest sekä Mailchimp-tilit, varasto ja asiakasrekisterit. Varaston arvo myynti-ilmoituksen kirjoitushetkellä n. 5000 €.  Asiakaskunta koostuu pääosin yritys- ja julkisen puolen asiakkaista. Myyntiä on koko Suomen ja Ruotsin alueelle, keskittyen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille. Liiketoimintaa voi kuitenkin harjoittaa mistä tahansa. Jälleenmyyntiverkostona rautakauppoja, yhteistyökumppaneina sisustussuunnittelijoita ja AV-asentajia.   Uudelle jatkajalle annetaan koulutus ja avustetaan tuotetietoudessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Jatkajalle näytetään miten liiketoimintaa on tähän asti pyöritetty sekä matkan varrella opitut hyvät myynnin- ja asiakssuhteiden edistämistavat. Liiketoiminnan voi integroida jo valmiiseen toimintaan ja nauttia synergia-eduista tai vakiintuneisuuden ja automatisoinnin ansiosta liiketoiminta sopii myös aloittavalle kasvuhaluiselle verkkokauppiaalle. 
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

Sisustusverkkokauppa ja liiketoiminta

Oletko haaveillut omasta sisustuskaupasta tai verkkokaupasta? Nyt loistavan valikoiman ja hyvän tarinan, sekä brändin sisustus- ja lifestyleverkkokauppa etsii uutta jatkajaa. Verkkokauppa on ollut sivutoiminen projekti ja jäänyt vaille ansitsemaansa huomiota muuttuneen työtilanteen vuoksi. Tämä rakkaudella rakennettu verkkokauppa hakeekin nyt uutta innokasta jatkajaa.  Verkkokauppa on perustettu keväällä 2018,  julkaisualusta on Wordpress. Sivuja on helppo itse muokata ja päivittää. Toimivuus kaikilla laitteilla on hyvä. Sivut ovat visuaaliset ja helposti käsiteltävät. Hakukone näkyvyys on hyvä. Kauppaan sisältyy: Verkkokauppa, kotisivut, Domain, blogi-alusta, some-tilit, myyntivarasto, kumppanuudet, showroomin laadukkaita Rivièra Maison ja Affarin myyntihyllyjä, myyntitiski, kassakone, pakkausmateriaalia ym.  Tartu tilaisuuteen ja toteuta unelmasi, tällä kokonaisuudella voit keskittyä kasvattamaan ja kehittämään toimintaa, ja voit työskennellä ihan missä tahansa asutkin, vaikka kotoakäsin. 
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
139 000 €

Lahjapalveluliiketoiminta ja verkkokauppa

Myydään lahjapalveluliiketoiminta ja siihen liittyvä verkkosivusto ja -kauppa, sekä varasto ja tarvikkeet. Yritys on erikoistunut herkkukoreihin ja -lahjoihin. Paljon potentiaalia toiminnan ja liikevaihdon kasvattamiseen. Asiakkaina yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä. Sopii jo olemassa olevan liiketoiminnan oheen tai yrittäjäksi haluavalle, joka saa tästä valmiin konseptin. Konseptia voi helposti kehittää omannäköisekseen ja haluamaansa suuntaan. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
5 000 €

Osakkuus aloittavassa sisustamisen verkkokaupassa

Verkkokauppaan www.tade.fi - sisustuskauppaan Skandinaavinen sisustus Oy - etsitään osakasta rakentamaan yhdessä uusi sisustamisen verkkokauppa. Liiketoimintaa ei ole vielä aloitettu. Ideana on pienen kivijalkamyymälän (jossa esillä näytekappaleita) ja verkkokaupan yhdistelmä. Oma osaamiseni on markkinoinnissa ja verkkomyynnissä ja osakkaaksi sopisi asiakaspalvelun osaaja, jolla on kokemusta sisustustusalasta, tai sisustussuunnittelija. Verkkokaupan pohja on valmiina ja kolme erilaista sohvamallistoa on jo valmiina. Keimolassa on varastotilaa. Liiketoiminnan voisi aloittaa heti. Tarkoituksena on luoda tuotevalikoima, johon kuuluu tyyliltään skandinaavisia, laadukkaita tuotteita. Suunnitellut sohvasetit valmistetaan Virossa ja voidaan toimittaa sieltä suoraan asiakkaille. Sohvamallisto on jo valmiina ja markkinointikuvat on olemassa, tuotteita on varastossa myös valmiina. Nyt etsin yhteistyökumppaniä ajanpuutteen vuoksi. Yritykseen tarvitaan ennen kaikkea työpanosta. Oma alkuinvestointini on ollut noin 5000 euroa. Ensiyhteydenotot pyydetään mieluiten puhelimitse. 
Myydään
Verkkokauppa

Tulostintarvikkeiden verkkokauppa ja maahantuontiyritys

Yrityksellä on laaja asiakaskunta, oma maahantuonti suoraan valmistajilta sekä pitkä kokemus alalta. Liikevaihtoluokka: 1-5 M€, hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä. Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä toimitilavälityksissä paikallisesti koko Suomessa, www.advanceteam.fi .
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa

Tarjolla ompelijan unelma, kankaiden verkkokauppa

Myynnissä erittäin monipuolinen verkkokauppa, jonka pääkategoriana on kankaat. Valikoimassa on erikoisuuksia, sisustuskankaita ja vaatekankaita aina käytännönläheisistä tuotteista juhlaviin kokonaisuuksiin. Tästä verkkokaupasta asiakas voi ostaa kaiken mitä valmis lopputulos tarvitsee. Verkkokauppa on uudella alustalla ja omaa aktiivisen Facebook sivuston, jossa seuraajia on 4500 henkeä. Verkkokauppa ei ole paikkakuntasidonnainen vaan se voi toimia missä päin Suomea. Ostaja ei jää verkkokaupan kanssa yksin, myyjä jää mielellään tekniseksi tueksi niin kauan kuin ostaja tarvitsee.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
30 000 €

Juhlaverkkokauppa

Myydään juhlaverkkokaupan liiketoiminta. Toimintaan kuuluvat ilmapallojen heliumtäyttöpalvelu sekä paperisten juhlatarvikkeiden myynti. Yrityksen liikeidea ja brändi ovat toimiviksi osoittautuneita ja ne on tehty yhteistyössä mainostoimiston kanssa.  Yritys on kovassa kasvussa ja sille etsitään nyt energistä jatkajaa sekä kehittäjää. Verkkokaupan myyntiin tarvitaan luovaa ja markkinoinnin taitoa omaavaa henkilöä. Liiketoimintakaupan yhteydessä siirtyvät varasto, verkkokauppa, sometilit sekä tarvittavat sopimukset sekä järjestelmät verkkokaupan ylläpitoon. Voit halutessasi jättää tarjouksen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uutta yrittäjää tarvittaessa. Tämä kasvava, kehittyvä yritys myydään nykyisen yrittäjän ajanpuutteen vuoksi. Tarkemmat tiedot salassapitosopimuksella. 
Myydään
Verkkokauppa
22 000 €

Lastentarvikkeiden verkkokaupan liiketoiminta

Myydään lastentarvikkeiden verkkokauppa liiketoimintakauppana. Hintapyyntöön sisältyy varasto, jonka arvo noin 14 000€. Verkkokauppa toimii tunnetulla ja arvostetulla alustalla, ja se on perustettu vuonna 2014. Verkkokauppaa on helppo lähteä laajentamaan tai integroida osaksi olemassa olevaa liiketoimintaa. Verkkokaupalla on erittäin hyvä nimi, noin 6500 uutiskirjeen tilaajaa sekä noin 2500 Facebook-seuraajaa. Tästä on hyvä lähteä kasvattamaan liiketoimintaa. Myynnin syynä on keskittyminen päivätyöhön sekä toiseen liiketoimintaan (toisin sanoen ajan riittämättömyys).
Koko Suomi
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image