secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään verkkokauppa

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Verkkokauppa
9 000 €

Myydään koruliiketoiminta: verkkokauppa, domain ja varasto

Myydään suomalainen hopeakoruihin keskittyvä verkkokauppa / liiketoiminta.  Pääset aloittamaan hyvältä valmiilta pohjalta heti. Erinomainen tilaisuus markkinoinnista, myynnistä, koruista ja designista kiinnostuneelle -- autamme tarvittaessa alkuun.  Verkkoliiketoiminta perustuu uusien IceSilver -korujen ja käytettyjen suomalaisten design-korujen verkkokauppaan:  https://www.icesilver.fi . Oman verkkokaupan lisäksi myyntiä tehdään useilla kauppapaikoilla.  Kauppaan kuuluu valmis liiketoimintakokonaisuus: Verkkokauppa, domain www.icesilver.fi , IceSilver -logo, laaja kuvapankki, hankintakanavat ja nimileima sekä varasto.  Liiketoiminnan myyntihinta:  9000 € + Vaihto-omaisuus.   Verkkokauppa (Vilkas-pohja) ei vaadi erityistä teknistä osaamista.   IceSilver on muodikkaisiin, nuorekkaisiin ja korkealaatuisiin aitoihin hopeakoruihin keskittyvä yritys. Toimintafilosofiamme on, että asiakkaat pystyvät valitsemaan korkealaatuisia muodikkaita tuotteita kokoelmastamme edullisella hinta/laatu-suhteella. Kaikki IceSilver -korumme ovat (925) leimattuja sekä kaikissa koruissamme on ISL-nimileimat. IceSilver -korut ovat rodinoituja, minkä ansiosta ne kestävät pidempään hyvännäköisinä. Kaikki IceSilver kokoelmamme korut käyvät läpi testaukset jalometalli laboratoriossa, joka takaa korujen aitouden, arvon säilymisen ja turvallisuuden asiakkaillemme. Myymme verkkokaupassamme myös vähäisessä käytössä olleita (uudenveroisia ja hyväkuntoisia) kauniita arvokoruja mm. Kalevala koru, Lumoava, jne
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
4 900 €

Koti- ja puutarhatuotteiden valmis verkkokauppa

Työllistä itsesi koti- ja puutarhatuotteiden verkkokaupalla. Mahdollista itsellesi etätyö, yrittäjyys ja työ kotona. Jos olet innostunut kotiin ja puutarhaan liittyvistä tuotteista ja haluat perustaa verkkokaupan, me rakennamme sinulle nyt sellaisen. Valitsemme yhdessä verkkokaupalle sopivan nimen ja sitten avaamme sinne valmiiksi satojen laadukkaiden tuotteiden valikoiman, joissa toimitukset asiakkaille tapahtuvat suoraan pohjoismaisesta varastosta. Sinulla ei ole tarvetta pitää varastoa ja sitoa siihen varoja. Tuotevalikoima sisältää tuotteita kasvimaalle, puutarharakenteita, kasvihuoneita, ulkoleikkivälineitä jne jne. Saat toimivan verkkokaupan avaimet käteen toimitettuna. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Maksuaikataulusta voidaan sopia ja lopulta uusi verkkokauppasi maksaa tämän kehitysprojektin omana kulunaan. Nyt on hyvä aika laittaa kauppa pystyyn ja olla valmiina kevään sesonkia varten! Lisätiedot: Kajastus Group kajastusoy@outlook.com 0405005566  
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
139 000 €

Kasvava verkkokauppa ja lahjaliiketoimintabusiness

Myydään lahjapalveluliiketoiminta ja siihen liittyvä verkkosivusto sekä -kauppa, sekä varasto ja tarvikkeet. Yritys on erikoistunut herkkukoreihin ja -lahjoihin. Paljon potentiaalia toiminnan ja liikevaihdon kasvattamiseen. Asiakkaina yksityisiä kuluttajia ja yrityksiä. Sopii jo olemassa olevan liiketoiminnan oheen tai yrittäjäksi haluavalle, joka saa tästä valmiin konseptin. Konseptia voi helposti kehittää omannäköisekseen ja haluamaansa suuntaan. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
15 000 €

Myydään taktisten vaatteiden ja retkeilyvaatteiden verkkokauppa

Myytävänä noin 100.000e liikevaihtoa tekevä verkkokauppa, joka on työllistänyt omistajansa osa-aikaisesti. Omistaja saanut kokoaikaisen työn eikä verkkokaupan hoitamiseen enää ole aikaa. Yritys on tuonut maahan muutamaa taktista vaatemerkkiä. Merkittäviä asiakkaita on ollut POHA (poliisihallitus) sairaanhoitopiirit (TEMS), turva-alan yritykset jne. Lisäksi yritys on myynyt myös kuluttajille. Yritys toimii tällä hetkellä omistajan kotoa käsin, mutta on helposti siirrettävissä mihin tahansa päin Suomea. Yrityksellä on ollut noin 25-30.000 myyntivarasto suosituimmista tuotteista, mutta toimittajilta Euroopasta on tilattu täydennystä viikottain tarpeen mukaan. Toiminta olisi hyvä lisä jo olemassa olevalle verkkokaupalle tai valmis pohja jollekin, joka haluaisi liiketoimintaansa verkkokauppaan laajentaa. Viime vuonna yritys ei ole aktiivisesti mainostanut kuluttajille, mutta toiminta on ollut pienessä kasvussa. Viranomaispuolelle yrityksellä on erittäin hyvät suhteet ja viranomaismyynnin oletetaan kasvavan jatkossa. Nykyinen omistaja on valmis neuvomaan riittävän siirtymäkauden ajan sekä tuotteisiin että järjestelmiin liittyen. Verkkokaupan operointi ei vaadi huomattavaa teknistä osaamista. Lisäinfoa NDA:ta (salassapitosopimus) vastaan.     Yritysmyynti Habita on osa Habita konsernia, joka on Suomen suurin pankeista riippumaton kiinteistönvälittäjä. Otamme välitykseen pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä avustamme omistajan- ja sukupolvenvaihdoksissa.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
19 500 €

Myydään pienyrittäjien yhteinen verkkokauppa Nearby.fi

Nearby.fi on edelläkävijä, joka yhdistää kotimaiset pienyrittäjät ja käsityöammattilaiset samaan kauppapaikkaan.  Nearby.fi verkkokaupasta löydät suomalaisten pienyrittäjien tuotteita ja palveluja, helposti ja nopeasti.  Yksi tämän päivän megatrendeistä on ekologisuus, vastuullisuus ja kotimaisuuden tukeminen. Tämä yritys vastaa näihin tarpeisiin ja kysyntään.  Kasvupotentiaali on paljon kiinni yrittäjän aktiivisesta otteesta ja sitoutumisesta liiketoiminnan kehittämiseen.  Liiketoimintaideana on, että pienyrittäjiltä harvoin löytyy omaa osaamista perustaa verkkokauppaa tai varmistaa verkkokaupan löydettävyyttä. Nearby.fi toimii verkkokauppa-alustana, johon kauppias/yrittäjä voi rekisteröitymisen jälkeen lisätä tuotteita helposti ja vaivattomasti myyntiin helppokäyttöisen käyttöiittymän avulla. Kauppias vastaa tuotetietojen ylläpidosta, valimistamisesta sekä tilauksen toimittamisesta. Nearby huolehtii verkkokaupan kehityksestä, markkinoinnista sekä asiakkaan maksuista. Nearby tilittää kauppialle asiakkaan maksut kerran kuukaudessa. Yrityksen tuotto koostuu sopimuksen mukaisesta myyntiprovisioista, jonka Nearby vähentää tilityksen yhteydessä kauppiaan maksuista.  Nearby.fi on toiminnut 1,5 vuotta ja mukaan on jo saatu yli kuusikymmentä kauppiasta 26 eri paikkakunnalta.  Nearby.fi voitti uudenmaan parhaan startup-yrityksen palkinnon. Yrityksen toiminta ja prosessit on hiottu kuntoon. Esim. liiketoiminnan kannattavuuden varmistamiseksi jokaisella Nearby-kauppiaalla on edullisemmat toimitushinnat Matkahuollon yhteissopimuksen kautta kuin ilman yhteistyötä. Yrityksen potentiaali löytyy aktiivisesta kauppiaiden ja tuotevalikoiman kasvattamisessa.  Verkkokauppa toimii verkkokauppa-alustana, joten omaa varastoa tai sitoutunutta pääomaa ei tarvita. Työ ei vaadi erityistä IT-osaamista ja nykyiset yrittäjät sitoutuvat kouluttamaan verkkokauppahjelmiston käyttöön. Yrittäjältä vaaditaan erityisesti aktiivista otetta kauppiaiden lisäämiseen ja kauppiaiden yhteydenpitoon sekä avustamiseen tuotevalikoiman lisäämisessä.  Vastaamme erittäin mielellämme kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin. Haluamme myydä yrityksen vain hyvään kotiin, koska haluamme varmistaa kauppiaidemme positiivisen jatkon tulevaisuudessakin.   
Nurmijärvi
Myydään
Verkkokauppa
22 900 €

Sähkötarvikkeita ja LED-valaisimia myyvä verkkokauppa.

Myydään toimiva sähköasennustarvikkeita ja LED-valaisimia myyvä verkkoliiketoiminta Facebook-, Google- ja Instagram-integraatioilla, jossa on ollut jonkin verran myyntiä. Verkkokaupalla on oma maahantuonti. Verkkokaupan tuotteilla on erittäin kilpailukykyiset hinnat. Kauppa tekee voittoa. Voit maksaa yritys / verkkokaupan oston myös Collector osamaksulla.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
500 000 €

Laajasti tunnettu hyvinvointi- ja terveysalan verkkokauppakokonaisuus

Laajasti tunnettu hyvinvointi- ja terveysalan verkkokauppakokonaisuus. Liiketoiminta koostuu kahdesta B2C/B2B verkkokaupasta joista pienempi on perustettu vuonna 2006 ja suurempi 2008. Asiakkaita meillä on kymmeniä tuhansia suomalaisia, joten olemme hyvin tunnettuja. Liiketoiminnan liikevaihto on kasvanut koronapandemian myötä ja pian päättyvällä tilikaudella liikevaihto nousee noin 1,7 miljoonaan euroon. Taustayrityksen luottoluokitus on korkein, eli AAA. Liiketoiminta kaipaa nyt uutta energiaa ja mahdollisesti myymäläverkoston luomista. Alan kysyntä on kovassa kasvussa. Tällä hetkellä kaupalla on oma varasto sekä pakkaamo ja sitä pyörittää kolme työntekijää. Liiketoimintakauppa sisältää valmiin kokonaisuuden mukaanlukien käytettävät ohjelmistot sekä asiakasrekisterin. Mikäli olet valmis heittäytymään todelliseen menestystarinaan, ota rohkeasti yhteyttä.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
9 500 €

Myydään suomalainen hyvinvoinnin verkkokauppa

Myytävänä: Heti valmis, toimiva verkkokauppakonsepti tuotteineen. Kaupassa valmiina 165 tuotetta (luonnonkosmetiikkaa, ravintolisiä, kodin puhdistustuotteita, elintarvikkeita, yrttituotteita ja superfoodeja jne.) Käytössä omat tuotekuvat ja mainoskuvamateriaalia. Kansainvälinen tuotenimi OLO Nordic.   Voit jatkaa nykyisillä tuotebrändeillä, lisätä uusia tai vaihtaa omiin. Wordpress+Woocommerce pohjainen verkkokauppa soveltuu moneen, myös esim. blogin pitämiseen. Hyvä mahdollisuus ja lisä esim. kivijalkakaupan verkkokaupaksi. Pääset aloittamaan verkkokauppatoiminnan heti.   - FB ja Instagram tilit, yhteensä yli 1000 tykkääjää/seuraajaa. - Varaston arvo ilmoituksen kirjoitushetkellä 2500 eur - Runsaasti paketointimateriaalia, kasseja/pusseja, varastohyllyjä, pakkauspöytä yms. - Maksupääte iZettle esim. messukäyttöön. - Yhteydet tavarantoimittajiin, olemme luotettava yhteistyökumppani - Valmiit somekuvat. - Valmis somemarkkinointi kalenteri. - Blogimahdollisuus valmiina. - Käytön opetus ja opastus/neuvonta. Pääset alkuun myös ilman kokemusta. - Rakenna vaikka oma tuotemerkki OLO Nordic.   Myydään liiketoiminta. Tässä on valmis yritys nopeasti verkkokauppiaaksi haluavalle.  Liikevaihtoluokka: alle 10 000 eur. Toimiva ja luotettava Suomalainen verkkokauppa myydään ajanpuutteen vuoksi. Verkkokauppa ollut toiminnassa vuodesta 2019. Yritystä rakennettu ja ylläpidetty muun työn ohella. Mahdollisuus ostaa myös osakeyhtiö.Hinta: 0 - 30 000 eur.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
3 500 €

Foodup-yritysnimi, kotisivut ja verkkokauppa

Myytävänä on Foodup yritysnimi, kotisivut ja verkkokauppa, jotka on luotu ravintovalmennusalan toimintaa varten. Nimi sopii myös muuhun ravitsemus - tai elintarvikeliiketoimintaan (vrt. esim. Foodora ruokakuljetuspalvelu). Kotisivuja voi muokata helposti mieleisekseen ja eri toimintaan sopivaksi. Kauppaan sisältyvät - foodup.fi-domain, - Wordpress-kotisivut (www.foodup.fi), joissa helppo päivitys ja ylläpito ja - Verkkokauppa Kotisivujen lisäosalla on mahdollisuus verkkokurssialustaan (Learndash).
Koko Suomi
Osakkuus
Verkkokauppa

Etsimme osakasta

Oletko kiinnostunut lähtemään osakkaaksi kasvavaan Marko-jalkineketjuun? Marko-ketju on uusi, suomalainen, laadukkaita jalkineita markkinoiva ja myyvä ketju. "Meillä on mieletön brändi, huikea kasvusuunnitelma ja auvoinen tulevaisuus. Verkkokauppamme on toiminnassa. Sinulla täytyy olla kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä, kasvattamisesta ja johtamisesta sekä alan kokemusta. Annan lisätietoja mielelläni, kunhan ensin teemme salassapitosopimuksen. Lähestythän minua sähköpostitse", yrittäjä Elena Ponkkonen.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
90 000 €

Myydään Sähkötuotteiden verkkokauppaa

Myydään kannattava Sähkö- ja valaistustuotteiden verkkokauppa omalla maahantuonnilla varastoineen. Myydään liiketoimintakauppana tai sitten on mahdollisuus ostaa koko osakeyhtiö. Myyntiä on koko Suomen alueelle sekä juuri aloitettu myyntiä Suomen ulkopuolelle, yrityksille sekä kuluttajille. Liiketoimintaa voidaan kuitenkin harjoittaa mistä tahansa. Liiketoimintaa pyöritetään tällä hetkellä sivutoimisesti. ( Vie aikaa noin. 1h /päivä) Varastotilaa tarvitaan noin 30m2. Pienellä panostuksella varasto ja logistiikka on myös mahdollista ulkoistaa. Tällä hetkellä verkkokaupassa on yli 1300 eri tuotetta ja suurin osa niistä ovat valaistukseen liittyviä tuotteita ja sähkötuotteita. Yrityksellä on oma maahantuonti. Liikevaihto (ALV0% Myynti) ollut noin 70 000 - 100 000€/vuosi, vähän riippuen panostuksesta. Tuotteiden katemarginaali on hyvä. Myyntihinta on 90 000 €.  Hinta sisältää Varasto (n.40 000€ ALV0%) Kauppaan kuuluu luonnollisesti domaini, koko verkkokauppa, brändi, Facebook, Instagram sekä Mailchimp-tilit, varasto, tuotedokumentit ja asiakasrekisterit sekä kaikkien tuotteiden toimittajatiedot. Opastetaan jatkajalle verkkokaupan pyörittämistä, tuoteasiat, koko maahantuontijärjestelyn opastus sekä toimitaan jatkajan taustatukena. Käydään myös läpi miten liiketoiminta on hoidettu tähän asti sekä vuosien aikana opittuja hyvät myynnin edistämistavat. Kaikki tämä kuuluu kauppahintaan. Jatkaja ei tarvitse olla sähköalan henkilö mutta tekniikan tuntemus helpottaa kouluttautumista sekä myös laajentaa mahdollisuuksia entisestään. Yritys toimii kasvavalla toimialalla ja olemassa olevien luotettavien toimittajien valikoimassa on paljon muita tuotteita valmiiksi mitä voidaan tarjota verkkokaupassa olemassa olevien tuotteiden lisäksi. Lisäämällä tuotevalikoimaa antaa erittäin paljon lisämahdollisuuksia. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Koko Suomi
Myydään
Verkkokauppa
35 000 €

Kauneuden verkkokauppa Sens.fi

Myydään vuonna 2016 perustettu kauneuden alan verkkokauppa Sens.fi yrityskauppana tai liiketoimintakauppana. Tuotevalikoima on keskittynyt hiustenhoito- ja pro-age tuotteisiin. Liikevaihto vuonna 2020 oli 30.000 euroa, josta noin puolet tulee Amazon Euroopan myyntitilin kautta ja puolet Sens.fi verkkokaupasta. Tulos oli positiivinen. Logistiikka on ulkoistettu, omaa varastotilaa ei tarvita ja oma työpanos on pienehkö. Kauppaan kuuluu Sens.fi verkkokauppa (Vilkas-verkkokaupan alusta), Amazonin kauppiastili, asiakasrekisteri/uutiskirjelista, Facebook-sivut (3400 tykkääjää) ja Instagram-sivut. Verkkokauppa ja Amazon-tili tarjoavat hyvän aihion kehittää tuotevalikoimaa ja myyntiä. Tarvittaessa opastamme toiminnassa alkuun. Velaton myyntihinta on 35.000 euroa + varaston arvo hankintahinnoin n. 8.000 euroa + käteisvarat. Yhtiön nimi on SENS Europe Oy, Y-tunnus 2774125-5.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image