secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Myytävät keksinnöt

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Keksinnöt

Innovaatio tilojen akustointiin

Myydään patentoitava innovaatio tilojen akustointiin! Olemme kehittäneet uuden, innovatiivisen akustointikannakkeen, joka tekee tilojen akustoinnista nopeampaa ja edullisempaa kuin koskaan ennen. Tämä erittäin tehokas kannake tarjoaa jopa merkittävästi lyhyemmät asennusajat ja kustannussäästöjä akustointiratkaisujen asennukseen. Akustointikannakkeemme tarjoama akustointiteho on 30 % parempi verrattuna muihin markkinoilla saatavilla oleviin ratkaisuihin. Tuotteella on Eurooppapatenttihakemus vetämässä, jonka osalta ostajalla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa mille markkinoille patentti halutaan aktivoida. Akustointikannake on irrotettava, joten tilojen akustointi sujuu nopeasti ja helposti. Se on myös erittäin helppo asentaa ja irrottaa siististi, jonka ansiosta akustoituja tiloja voidaan joustavasti muunnella tarpeiden muuttuessa. Kannake sopii sekä ulko- että sisätilojen akustointiin ja sen asiakaslähtöinen ulkoasu sopii täydellisesti sisustukseen kuin sisustukseen. Tuote sopii erinomaisesti monipuoliseen toimitilarakentamiseen ja myös kotitalouksille. Innovatiivinen akustointikannake tarjoaa merkittäviä säästöjä kustannuksissa ja sillä on laaja, kansainvälinen markkinapotentiaali. Asiakaskuntaan kuuluu sisustus- ja rakennusalan toimijat, arkkitehdit, toimitilarakennuttajat ja kotitaloudet. Tuotteemme sopii erinomaisesti alalla toimiville yrityksille tai tilarakentajille, joilla on resursseja ratkaisun asiantuntijamyyntiin. Tuote valmistetaan tällä hetkellä levyautomaatiokeskuksella, mutta tuotantovolyymeja on mahdollista nostaa stanssaamisen avulla. Hankintaputki massatuotannon aloittamiseen on valmis ja uskomme, että tämä tuote tarjoaa valtavan hyödyn ja kilpailuedun alan toimijoille. Myyntimme syynä on nykyisen omistajan keskittyminen omaan ydinliiketoimintaan, ja etsimme nyt uutta omistajaa tälle upealle innovaatiolle. Ostajalle tarjoamme kattavan perehdytyksen ja konsultoinnin patentin loppuunsaamiseen asti. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, joka sisältää patentin, asiakasrekisterin, valmistusmenetelmät, hankintakanavat, markkinointimateriaalit, Eurooppapatenttihakemuksen, suunnitelman ja konsultoinnin massatuotannon aloittamiseen sekä pienen erän loppuasennustarvikkeita. Jos olet kiinnostunut tästä innovatiivisesta akustointikannakkeesta ja haluat lisätietoja, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Tämä on loistava tilaisuus saada käsiisi erittäin tehokas ja kilpailukykyinen ratkaisu tilojen akustointiin.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Keksinnöt

Myydään pellettipolttimen tuote- ja valmistusoikeudet

Puupelletit ovat uusiutuvaa ja puhdasta polttoainetta ja niiden hintataso pysyy vakaana. Pellettilämmitys onkin joka kodin taloudellinen ja kestävä lämmitysratkaisu fossiiliisten polttoaineiden sijaan, varsinkin nyt kun fossiilisten polttoaineiden hinnat ovat räjähdyksenomaisesti kasvaneet. Vihreät arvot ohjaavat nykyisin myös  yhä enemmän ostopäätöksiä. Finn-Poltin onkin varma ratkaisu helppoon pellettilämmitykseen. Se on kotimainen, kestävä, turvallinen ja helppokäyttöinen poltinratkaisu. Haemme ostajaa Finn-polttimen tuote- ja valmistusoikeuksille. Sinä , joka olet kiinnostunut aloittamaan yritystoiminnan tai kasvattamaan olemassaolevaa liiketoimintaa ja haet omaa tuotettaa, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan tuotteeseen. Löydämme kilpailukykyisen ratkaisun tarpeisiisi. Lisätietoja saat soittamalla. Reima Nilsen 0400 321105  
Kohteet 1 - 2 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image