secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät kiinteistöalan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Tuottava kiinteistöhuoltoyritys

Myydään kannattava kiinteistöhuoltoyritys Putaan Kotitalkkari Oy. Yritys toimii Haukiputaan alueella palvellen yksityisiä asiakkaita kiinteistöhuollon tarpeissa läpi vuoden. Talvisin yrityksellä n. 50 lumitöihin keskittyvää asiakasta ja kesäisin n. 20 ruohonleikkuu- ja muihin pihatarpeisiin keskittyvää asiakasta. Yritys tarjoaa monipuolisesti erilaisia kiinteistöhuollon palveluita.   Vuodesta 2006 lähtien toiminut yritys työllistää tällä hetkellä pääsääntöisesti yrittäjän, mutta kysyntää palveluille olisi lähialueilla enemmänkin. Hyvät laajentamismahdollisuudet henkilöstöä lisäämällä. Yritys on alueensa ainoa yksityisiin asiakkaisiin keskittyvä toimija.  Yritys on kannattavalla pohjalla ja täysin velaton. Myydään koko osakeyhtiö. Yrityksellä on omistuksessa hyvä kiinteistöhuoltoon tarvittava koneisto ja laitteisto, johon sisältyy mm. pakettiauto, lava-auto, traktori kaikilla työkaluilla, Wille-pyöräkuormaaja kaikilla työkaluilla ja ruohonleikkureita. Tässä erinomainen mahdollisuus työllistää itsensä kannattavasti ja laajentaa yritystoimintaa! Ota yhteyttä!   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto
35 000 €

Porilainen pieni kiinteistöhuoltoalan yritys

Nyt olisi mahdollisuus sellaiselle henkilölle, jolla työkalut pysyvät käsissä ja aikataulujen noudattaminen on kunnia-asia. Tässä myös mahdollisuus työllistää itsensä mielekkäälle alalle. Tämä yritys on Porilainen pieni kiinteistöhuoltoalan yritys (liikevaihto noin + 100 000e). Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä 4 vuokratyöntekijää vaihtelevin tunnein. Yrittäjän oma panos tapahtuu pääosin arkipäivisin normaaliin työaikaan, ja vuokratyöntekijät tuuraavat illat, viikonloput etc. Työ sisältää kiinteistöhuollon lisäksi paljon asiakaspalvelutyötä. Yritys palvelee yhtä suurempaa päämiestään spesifisen kiinteistön huolto- ja ylläpitotöissä. Työssä on siis sellaisia osa-alueita, joita normaaliin kiinteistöhuoltoon ei kuulu. Päämies on lupautunut neuvottelemaan uuden yrittäjän kanssa jatkosopimuksesta, joka onkin tämän yrityskaupan edellytys. Tässä myös mahdollisuus jo olemassolevalle kiintestöhuoltoyritykselle mielenkiintoiseen referenssikohteeseen  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Etsitään jatkajaa arvostettuun kiinteistönvälitystoimistoon

Etsitään jatkajaa erittäin arvostettuun ja osaavaan kiinteistönvälitystoimistoon Uudellemaalle. Keskeisellä paikalla sijaitseva katutason tyylikäs toimisto. Valmis asiakaskunta. Yrityksen viimeistelty brandi huokuu osaamista ja asiakkaista välittämistä. Myyjällä mahdollisuus jäädä liikkeen vastaavasksi hoitajaksi ja korkean ammttitaitonsa (YKV,LKV,KiAT) vuoksi ohjaajaksi tai/ja kiinteistönvälittäjäksi.
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Etsitään kiinteistönvälitysketjun yksikölle yrittäjää

Tilaisuus määrätietoiselle YRITTÄJÄLLE tulla merkittävän kiinteistönvälitysketjun vetäjäksi/välittäjäksi Vaasaan. Kaupunki, joka tavoittelee 100 000 asukkaan rajapyykkiä, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kannattavalle yritystoiminnalle. Kaksikielisyys ja merenrantakaupungin poikkeuksellinen ilmapiiri tuovat tekemiseen oman mielenkiintoisen mausteensa. Taustalla toimivan kiinteistönvälitysketjun brändi on erinomainen tuki yrittäjän arjessa. Ota yhteyttä saadaksesi kuulla lisää.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Pitkään menestyksekkäästi toiminut, tunnettu kiinteistövälitystoimisto

Pitkään menestyksekkäästi toiminut, vakavarainen ja tunnettu kiinteistövälitysyritys Pirkanmaalta. Tunnettuus, sijainti kasvukeskusalueella, vakiintunut asiakaskunta ja vahva verkosto mahdollistavat hyvät kasvumahdollisuudet. Yrittäjä on valmis jatkamaan yhtiön palveluksessa sovitun ajan. Kauppahinta tarjouksen mukaan. Poikkeuksellinen tilaisuus.   Kysy lisää!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistönhoito

Hei sinä kiinteistöhoitoalalla toimiva yrittäjä tai alasta kiinnostunut tuleva yrittäjä! Minulla olisi sinulle mahtava mahdollisuus tarjolla.   Päijät-Hämeessä Hartolan kuningaskunnassa sijaitseva yritykseni on kaupan ja etsii ostajaa. Yritykselläni on täällä pitkä historia, olen toiminut yrittäjänä jo 30 vuoden ajan.   Saat tästä itsellesi kokonaisuudessaan hyvässä kunnossa olevan kiinteistöhoitoalan yrityksen. Tärkeimmät asiakkaani ovat taloyhtiöt ja liikekiinteistöt, lisäksi on yksityisiä asiakkaita. Kalusto on nykyaikainen ja monipuolinen.   Heräsikö kiinnostuksesi?   Kerron mielelläni yrityksestäni lisää, joten otathan rohkeasti yhteyttä kiinteistohoitotonteri@gmail.com 0400130280   Ystävällisin terveisin, Markku Tonteri    
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Kiinteistöjen ja pihojenhuolto yritys.

Yli kymmenen vuotta toiminut yritys vakiintuneella asiakaspohjalla, jossa erittäin hyvät kasvumahdollisuudet. Yrityksessä on kaikki mahdollisuudet kehittää toimintaa ja liikevaihtoa haluamaansa suuntaan ja jossa kannattava liiketoiminta on heti käytettävissä. Yritys on velaton ja kalusto ym. neuvoteltavissa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
185 000 €

Kiinteistö Oy Kouvolan alueelta

Olemmme myymässä Kouvolan alueella sijaitsevaa kiinteistö yhtiötä. Yrityksellä on omistuksessaa: 2 kerrostalohuoneista: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838 ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 omakotitalo Kaikki kohteet ovat vuokrattuja. Yrityksen tiedot: Kiinteistö Oy Kouvolan Kastanja Y-tunnus: 2418399-9 Tuotto vuodessa 2700€ (Otettu laina pois) koko yritys alla talouslukuja vuosien takaa: ·         https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/kiinteisto-oy-kouvolan-kastanja/24183999/rekisteritiedot Toimitamme pyydettäessä taseen ja muuta tietoa yrityksestä. Kiinteistö Oy on listaamaton kiinteistöosakeyhtiö. Syynä yrityksen myymiseen ovat tulleet muut mahdollisuudet ja jostain pitää luopua, jotta voin saada aikaa muuhun yritystoimintaan.  Voimme myydä myös yrityksen omaisuuden osissa tai toki voitte ostaa vain yrityksen omistaman kiinteän omaisuuden ettekä yritystä.  Syitä ostaa yritys: Oman pääoman määrä. Yritys on tuottanut voittoa ja siten kerryttänyt useamman vuoden ajan kirjanpidollisesti omaa pääomaa yritykseen. Näin ollen Yrityksen omistaja pystyy nostamaan osinkoa yrityksestä. Uudesta, juuri perustetusta yrityksestä ei välttämättä pysty nostamaan suhteessa yhtä paljon osinkoa kuin tällaisesta vuosia toimineesta yrityksestä.  Suhtellisen helppoa lähteä viemään yritystä omaan suuntaan Valmiita prosesseja  Valmiita pohjia Vuokratut kohteet   We are selling unlisted real estate company in Kymenlaakso region Reason to sell company is other business opportunities and I have to give up something in order to get more time for another business activities. Company owns: 2 apartments: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838 ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 detachec House Reason to sell company is other business opportunities and I have to give up something in order to get more time for another business activities. All of these are rented. Some reasons to buy company Amout of shareholder´s equity. Company have been profitable several years and so have amassed more equity in bookkeeping perspective to company. So owner can then raise up equity righ away from company. New, just created company woul have not created so much equity in to bookkeeping.  Quite easy to change company to serve new owners vision. Ready processes Templates Rented properties              
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään isännöintiyrityksen liiketoiminta Etelä-Savossa

  Myytävä isännöintiyrityksen liiketoiminta Etelä-Savossa. Yritykseltä löytyy sopimusasiakkaita. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu liiketoiminta, asiakkaat, koneet ja kalusto. Hinta liiketoiminnalle on neuvoteltavissa.   Tarkempi luettelo koneista ja kalustosta annetaan pyydettäessä. Toiminta työllistää tällä hetkellä neljä työntekijää. Liikevaihto vuonna 2022 tulee asettumaan noin 300 000€.   Myydään eläköitymisen vuoksi.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Etelä-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Isännöinti ja kiinteistöhuolto

Myydään isännöintitoimisto Kuortaneella

Myytävä pitkään toiminut isännöintitoimisto Kuortaneella. Yrityksellä on taloyhtiöitä hoidossa 26 kappaletta. Suurin osa niistä sijaitsee Kuortaneella. Muiden kohteiden sijainti on Lehtimäki, Ilmajoki ja Levi. Yritys hoitaa taloyhtiöiden talouspuolen kokonaan talousarviosta tilinpäätökseen, vastikkeiden laskutuksen ja seurannan, taloyhtiöiden laskujen maksun, kaupparekisteri-ilmoitukset ja kokoukset. Tekninen puoli on hoidettu tilaamalla palvelut alan yrityksiltä ja urakoiden kilpailutus kuuluu erilliskorvattaviin palveluihin. Mahdollisuus saada lisää asiakkaita Kuortaneelta ja lähikunnista. Yritys on vuokralla kauppakeskus Kuurnan tiloissa. Tiloista löytyy valokuituyhteys ja käytössä ovat käyttäjäystävälliset Asterin ohjelmat. Yritys työllistää tällä hetkellä yhden henkilön. Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Toiminta on mahdollistaa siirtää uuden yrittäjän halutessa myös toiselle paikkakunnalle. Kaupan toteutus osakekauppana eli yritys myy koko osakekannan. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image