secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään kiinteistönvälitys tai -vuokrausyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus

Kiinteistönvälitystä harjoittava yritys Joensuussa

Myydään kiinteistönvälitystä harjoittava yritys, joka toimii keskeisellä paikalla Joensuun ydinkeskustassa vuokratiloissa. Yritys on perustettu vuonna 2012 ja sen yrittäjällä on alan kokemusta jo yli 35 vuotta. Yritys on hyvässä maineessa alan toimijoiden keskuudessa ja sillä on tyytyväinen, vakiintunut asiakaskunta, joka on kasvatettavissa. Liiketoiminta on hyvin kannattavaa ja yritys on erinomaisessa kunnossa. Sen omavaraisuusaste v. 2021  on lähes 79% ja liikevoittoprosentti  36% . Jos olet kiinnostunut kiinteistövälitysalan yrittäjyydestä, tai omaat jo olemassa olevaa alan liiketoimintaa ja suunnittelet sen kasvattamista, niin tässä on erinomainen mahdollisuus siihen. Ota yhteyttä rohkeasti ja tule tutustumaan paikan päälle yritykseemme ja sen liiketoimintaan. LISÄTIETOJA SAAT TÄÄLTÄ!  
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
185 000 €

Kiinteistö Oy Kouvolan alueelta

Olemmme myymässä Kouvolan alueella sijaitsevaa kiinteistö yhtiötä. Yrityksellä on omistuksessaa: 2 kerrostalohuoneista: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838   ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 omakotitalo Kaikki kohteet ovat vuokrattuja. Yrityksen tiedot: Kiinteistö Oy Kouvolan Kastanja Y-tunnus: 2418399-9 Tuotto vuodessa 2700€ (Otettu laina pois) koko yritys alla talouslukuja vuosien takaa: ·         https://www.asiakastieto.fi/yritykset/fi/kiinteisto-oy-kouvolan-kastanja/24183999/rekisteritiedot Toimitamme pyydettäessä taseen ja muuta tietoa yrityksestä. Kiinteistö Oy on listaamaton kiinteistöosakeyhtiö. Syynä yrityksen myymiseen ovat tulleet muut mahdollisuudet ja jostain pitää luopua, jotta voin saada aikaa muuhun yritystoimintaan.    Syitä ostaa yritys: Oman pääoman määrä. Yritys on tuottanut voittoa ja siten kerryttänyt useamman vuoden ajan kirjanpidollisesti omaa pääomaa yritykseen. Näin ollen Yrityksen omistaja pystyy nostamaan osinkoa yrityksestä. Uudesta, juuri perustetusta yrityksestä ei välttämättä pysty nostamaan suhteessa yhtä paljon osinkoa kuin tällaisesta vuosia toimineesta yrityksestä.  Suhtellisen helppoa lähteä viemään yritystä omaan suuntaan Valmiita prosesseja  Valmiita pohjia Vuokratut kohteet   We are selling real estate company in Kymenlaakso region Company owns: 2 apartments: ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16880838   ·         https://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/kouvola/16895917 1 detachec House All of these are rented.        
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
120 000 €

Pitkään menestyksekkäästi toiminut, tunnettu kiinteistövälitystoimisto

Pitkään menestyksekkäästi toiminut, vakavarainen ja tunnettu kiinteistövälitysyritys Pirkanmaalta. Tunnettuus, sijainti kasvukeskusalueella, vakiintunut asiakaskunta ja vahva verkosta mahdollistavat hyvät kasvumahdollisuudet. Yrittäjä on valmis jatkamaan yhtiön palveluksessa sovitun ajan.
Koko Suomi
Myydään
Kiinteistönvälitys ja -vuokraus
49 000 €

KIINTEISTÖ-UNION OY - UNION REAL ESTATE Ltd

Usein kuulee sanottavan, että kaikki hyvät nimet on jo varattu. Mutta tässä on nyt myytävänä 38-vuotta vanha yritys, jolla on hyvä nimi joka erottuu joukosta. Nimi sopii hyvin myös franchising-yritysketjulle. Yritys on velaton, kaupparekisteriin, ennakonperintärekisteriin ja AVIN välittäjärekisteriin merkitty osakeyhtiö. Y-tunnus: 0662072-9 Yrityksellä on verkkotunnus / domain: KIINTEISTOUNION.FI Kotisivut on poistettu toistaiseksi. Toimialana on kiinteistönvälitys sekä kiinteistöjen, arvopapereiden ja johdannaisinstrumenttien omistus, osto ja myynti.  Olen ollut alla 60-vuotta. Joudun luopumaan ikääntymisen johdosta.  Jos tykkäät nimestä ja annat arvoa sille, että on 38-vuotta vanha yritys, niin ota yhteyttä.  
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image