secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät liikenne- ja ajoneuvoyritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Vakaan aseman omaava konekorjaamo

Nyt myynnissä erittäin hyvän ja laajan maineen omaava raskaan kaluston varaosien, tarvikkeiden, huoltojen ja korjausten erikoisliike. Yritys on toiminut vuodesta 1975 alkaen ja sen vahvuutena on ollut kyky tarjota nopeita varaosatoimituksia ja luotettavia korjauksia vaikeimpiinkin kohteisiin. Esimerkiksi moottoriremontteja on tehty valtakunnallisesti. Yritys toimii Fiatin ja Rotatorketjun sopimushuoltona, mutta on laajan asiakaskunnan johdosta käytännössä monimerkkihuolto. Toiminnan jatkajalla on mahdollisuus neuvotella sopimusten siirrosta itselleen.  Yritys huoltaa ja korjaa maanrakennuskoneet, trukit, traktorit, kaivinkoneet, maatalouskoneet, kurottajat … Toiminta tapahtuu pääosin omissa, noin 550 k-m2 suuruisissa korjaamotiloissa, mutta tarvittaessa myös muualla, jopa maastossa. Korjaamotiloissa on korkeutta noin kuusi metriä ja 7 tn nosturi, joka mahdollistaa raskaimpienkin kohteiden korjaus-, hydrauliikka- ja osienvaihtotyöt. Yrityksen erityisosaamiseen kuuluvat myös turvetuotannon koneiden korjaukset.  Yrityksen asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti yrityksistä, maatalouden harjoittajista ja maanrakennusurakoitsijoista. Yrittäjän työskennellessä yksin, liikevaihto on noin 300 t€ vuodessa. Työntekijöiden kanssa liikevaihto on enimmillään ollut jopa miljoona € vuodessa.  Yrityskauppaan sisältyy yhtiön liiketoiminta, korjauskalusto ja varasto. Tarvittaessa nykyinen yrittäjä voi myydä itse varaston ja työkalut jos toiminnan jatkaja niin haluaa. Yritystoiminnasta luopumisen syy on eläkkeelle siirtyminen. Tarvittaessa luopuva yrittäjä auttaa jatkajaa alkuun opastamalla ja työhön osallistumalla.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
310 000 €

Tonttien vuokraoikeus Tattarisuolla, hinausliike ja autopurkaamo

Yritysmyynti Habita välittää: Päivitys 19.5. Pihaa siivottu oleellisesti (uusi kuva) Pitkään toimineet autopurkaamo ja hinausliike (osakekannat) Yhtiöt hallitsevat Kytkintie 54 (1500m2) ja 56 (2550m2), 00770 Helsinki (Tattarisuo) vuokraoikeuksia. Pienemmällä tontilla on vanha autojen purkutila ja rekennuoikeutta 750m2. Suuremmalla tontilla sijaitsee puolikylmä n. 350m2 teollisuushalli ja käyttämätöntä rakennusoikeutta on n. 930m2. Yritykset ovat hyvin hoidettuja ja vakavaraisia, voimassa olevat ympäristöluvat on kunnossa ja kierrätyssopimukset ovat hyvin ehdoin. Tonttien vuokrat on edulliset. Ensisijaisesti haetaan ostajaa kokonaisuudelle, mutta voidaan myydä myös osissa (molempien tonttien vuokraoikeudet ja molemmat liiketoiminnat) erikseen. Hinta sisältää kiinteistön ja vuokraoikeudet sekä kaluston (mm. 2 hinausautoa, Hiab-auton, traktorin, pakettiautin, 2kpl kontteja, kattavat työkalut yms. Hinnan päälle lisätään nettokassa. Loistava tilaisuus hankkia vuokraoikeuksien hinnalla liiketoiminta kehitettäväksi ja vakavaraiset pitkällä hyvällä historialla olevat yhtiöt. Suomen autokanta on vanhaa ja tältä alalta ei ole työt lähiaikoina loppumassa, eikä suhdanteet tätö toimintaa liikaa heiluttele. Toimeksiantajana kuolinpesä.
Osakkuus
Muu liikenne- ja ajoneuvot
5 000 €

Osakkaaksi edistämään sähköistä liikennettä

Sähköautojen määrä lisääntyy, pysyykö latausverkko mukana kehityksessä. Olemme lähes 25 vuotta vanha sähköurakoinnin ammattilainen, joka on valtaamassa sähköautolatausasemien asennus markkinoita. Yrityksellä on vahva kokemus sähköurakoinnissa ja pitkät ja hyvät asiakassuhteet julkishallinnon, yritysten ja taloyhtiöiden kanssa. Haemme yritykseemme osakkaita, jotta pystymme vahvistamaan ja kasvattamaan markkinaosuuttamme sähköautolatausasemien asennuksessa. Asennuksiin ja urakoikointiin haasteellisuutta on tuonut asennustarvikkeiden pitkät toimitusajat. Tämä sitoo käyttöpääomaa koko asennuksen ja urakoinnin ajan. Rahoitusta käytetään ostojen rahoittamiseen. Etsimme tulevaisuuteen uskovia sijoittajia kasvavaan yritykseen ja mahdollisesti vahvistamaan hallitustamme. Minimi sijoitus osakeannissamme on 5000 €.Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Sähköautotekniikkaan keskittynyt innovatiivinen yritys

Myydään eläköitymisen vuoksi koko yrityksen osakekanta tai vain osa siitä, varasto, liiketoiminta ja patenttisalkku. Nyt tarjolla erinomainen tilaisuus hankkia uutta kasvua omaan yritystoimintaan tai luoda aivan uutta. Toiminta ei ole riippuvainen paikkakunnasta. Yritys voi toimia missä vain. Asiakkaat valmiina. Miltei kaikki hoidetaan alihankintana. Toimit vain tavaran välittäjänä, hoidat pakkaamisen ja laskutuksen. Jos sinulla on jo yritystoimintaa niin tämä on helppo lisäansio. Kaikki tuotteet ovat valmiina. Me olemme ratkaisseet sähkö- ja hybridiautojen toimintamatkaa rajoittavan ongelman kylmissä olosuhteissa. Tästä löytyy meidän omiin protoihin perustuvaa tutkittua ja patentoitua tietoa. Liikenteen sähköistymisen myötä odotamme tältä liiketoiminnalta voimakasta kasvua. Polar Heater Oy perusliiketoimintaa ovat erilaiset ajoneuvojen akkujen lämmitysratkaisut ja adapterit. Toimimme Polar Heater tuotteiden jälleenmyyjänä ja tukkumyyjänä. Toimitamme tuotteita myös uusiin Scania ajoneuvoihin. Yhtiöllä on asiakkaita Suomessa ja Euroopassa. Polar Heaterin tuotteita on asennettu jo kymmeniin tuhansiin ajoneuvoihin, myös erilaisiin sähköajoneuvoihin ja jopa helikoptereihin olemme toimittaneet Polar Heaterin kehittämiä lämmitysratkaisuja.  Mahdollisuus ostaa vaihtoehtoisesti osakkuus yrityksestämme. Katso nettisivuiltamme tuotevalikoimasta enemmän. Katso myös sanomalehti Kalevan lehtiartikkeli Akkulämmitin lisää sähköauton kilometrejä kylmässä Täältä löydät meidän taloustiedot nopeasti. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää. Lisätietoja: Tapio Juvani, puh. 040 5234523 tai tapio.juvani@polarheater.fi  
Koko Suomi
Osakkuus
Muu liikenne- ja ajoneuvot
5 000 €

Osakas sähköiset maastoajoneuvot

Haemme osakkaita yhtiöön, joka kehittää erilaisten sähköisten maastoajoneuvojen ajo-ominaisuuksia ja pidentää niiden toimintamatkaa. Olemme kehittäneet ja patentoineet merkittävän uutuuden maastoajoneuvojen jousitukseen. Erityisesti se sopii sähköisiin kelkkoihin ja muihin telakulkuneuvoihin. Kehittämämme innovaatio on nyt testattu ja ensimmäinen yhteistyösopimus on allekirjoitettu. Kaupallistamisvaihe on nyt alkamassa ja meillä on valmiudet kansainvälisille markkinoille. Tule mukaan innovatiiviseen tiimiin osakkaaksi ja varmista paikkasi ekologisen kulkuneuvon kasvutarinassa.  Minimisijoitus 5000 €. Luottamukselliset yhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Ajoneuvotestaus- ja ajoharjoittelukeskus

Myydään ajoharjoittelu- ja testiratakeskus. Yritys tarjoaa Pohjois-Euroopan laajimpia ympärivuotisesti käytettäviä palveluita testaukseen, mm. monipuoliset nykystandardien mukaiset ajoneuvojen ja renkaiden testiradat myös raskaalle kalustolle, autokoulujen ajoharjoitteluradat ja huoltohallin. Lisäksi radan yhteydessä on tasokkaat kokous- ja koulutustilat sekä ravintolatilat, jossa tilausravintola. Yritys tuottaa myös elämyspalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksellä on vakituisina asiakkaina mm. rengas- ja ajoneuvotestaajia ja kevyen ja raskaan kaluston maahantuojia, autokouluja sekä kuljettajakoulutusta antavia oppilaitoksia. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Kauppaan sisältyy radat laitteistoineen sekä rakennukset kalusteineen ja varusteineen. Maapohja on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella kaupungilta. Uuden omistajan on helppo jatkaa toimintaa ja kasvattaa sitä esim. panostamalla asiakastilaisuuksiin ja elämyspalveluihin, joihin ympäristö tarjoaa ”Lapin olosuhteet” helposti saavutettavana eri puolilta Suomea. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
475 000 €

Laajan asiakaskunnan omaava automaalaamo

Varsinais-Suomessa toimiva automaalaamo, joka työllistää keskimäärin 3 henkilöä. Toimintaan kuuluu maalaamouuni, hinausauto ja muuta kalustoa sekä hallirakennus n 300m2 sekä erillinen autokatos sekä toimistorakennus (jossa asunto n 70m2, hyvässä kunnissa) sekä erillistä vuokrattavaa toimisto/ asuintilaa. Varaston arvo n 30 tuhatta euroa. Rakennuksien osalta myös vuokraus saattaa olla mahdollinen. Maalaamon asiakaskunta on laaja sisältäen sekä vakuutusyhtiöhommia (henkilöautot) että raskaskalustoa (pääosin kuorma-autojen hytit). Työmme lastu on erinomainen, ja asiakkaita on ympäri etelä-Suomea. Tässä erinomainen mahdollisuus osaavalle maalarille päästä nopeasti aloittamaan kannattava liiketoiminta. 
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Hyvämaineinen bussiliikenneyritys Varsinais-Suomessa

Myydään perinteikäs ja hyvän maineen omaava, tilausajoihin erikoistunut bussiliikenneyritys.Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen. Yritys on toiminut lähes 60 vuotta Varsinais-Suomen rannikkoseudulla.Tunnettu toimija, jolla on vahva asiakaskanta ja hyvät asiakassuhteet. Yrityksellä on autokantaa (5-6 autoa) monipuolisesti eri kokoluokissa.Kalusto on siistissä kunnossa ja hyvin huollettua.Toiminta omissa tiloissa, jotka koostuvat 500 m2 hallista sekä asunto- ja sosiaalitiloista 100 m2.Tiloissa on pesu- ja huoltotilat sekä konttoritilaa. Myytävä kokonaisuus voidaan sopia riippuen ostajan tarpeista seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti:- Koko yritys toimitiloineen- Hallikiinteistö ja toimitilakokonaisuus- Liiketoiminta ja autokanta/kalusto Hintapyyntö riippuu myytävästä kokonaisuudesta. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Autojen varaosaliike ja polkupyöräkorjaamo

Myydään Oravaisissa toimiva autojen varaosaliike, jossa myös polkupyöräkorjaamo. Erinomainen sijainti 8-tien varrella. Yritys on toiminut lähes 30 vuotta. Hyvä vakioasiakaskunta, joka koostuu pääsääntöisesti ruotsinkielisistä asiakkaista. Yrityksellä on myös suomenkielistä asiakaskuntaa. Toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu sisältyy toiminnan pyörittämiseen tarvittava kokonaisuus, mm. varasto, joka sisältää auton varaosia ja yleistarvikkeita.   Yritys toimii vuokratiloissa. Toiminta työllistää tällä hetkellä yrittäjän. Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää.Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Kohteet 1 - 9 hakutuloksista
loder image