secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät liikenne- ja ajoneuvoyritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
Kärki-ilmoitukset
Muu liikenne- ja ajoneuvot
5 000 €

Osakas, sähköiset vesiskootterit

Olemme kehittämässä todellista edelläkävijää sähköisten vesiskootterien markkinoille. Prototyyppi on jo valmis.  Ei bensakuluja, ei melusaastetta, ei päästöjä eikä sotkuja bensan ja öljyn kanssa. Helppo ladata trailerissa tai rannassa. Tuomme markkinoille vaivattoman ja ekologisen sähkövesiskootterin. Sähkövesiskootterimme suorituskyky ja ajo-ominaisuudet ovat ylivoimaiset, sillä laite suunnitellaan yhteistyössä tunnetun kilpaveneyrityksen kanssa ja sähkö antaa tunnetusti potkua selkeästi fossiilipolttoainemoottoreita paremmin. Vesiskootterimme nousee plaaniin jo matalissa nopeuksissa, sillä designista vastaa kansainvälisesti palkittu teollinen muotoilija. Uusi patentoitava propulsiotekniikka on vesiskootterimme upein oivallus. Tavoitteenamme ovat isot kansainväliset markkinat, sillä vesiskoottereiden kysyntä on vahvassa kasvussa, kilpailu on vähäistä ja hienoimmilla järvillä polttomoottorilla ajaminen on kielletty, mikä luo erinomaisen kilpailuvaltin. Tule mukaan innovatiiviseen tiimiin osakkaaksi ja varmista paikkasi ekologisen kulkuneuvon kasvutarinassa. Osakeantimme on noin 70 prosentiisesti merkitty. Hallituksestamme ja johdostamme löytyy vankkaa kokemusta useiden kansainvälisten yritysten johtotehtävistä.
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
390 000 €

Akkulämmitin lisää sähköauton kilometrejä

Patentin myynti tai lisensointi Me olemme ratkaisseet sähkö- ja hybridiautojen toimintamatkaa rajoittavan ongelman kylmissä olosuhteissa. Tästä löytyy meidän omiin protoihin perustuvaa tutkittua ja patentoitua tietoa. Testiemme mukaan talvella kylmissä olosuhteissa toimintamatka kasvaa jopa kaksinkertaiseksi! Liikenteen sähköistymisen myötä tältä liiketoiminnalta odotettavissa voimakasta kasvua. Myös nykyinen yritystoiminta on myytävänä eläköitymisen takia.  Katso sanomalehti Kalevan lehtiartikkeli Akkulämmitin lisää sähköauton kilometrejä kylmässä Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron lisää.   Lisätietoja: Tapio Juvani, puh. 040 5234523 tai tapio.juvani@polarheater.fi  
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
20 000 €

Autokorjaamon liiketoiminta ja asiakaskunta

Tunnettu ja asiakkaiden keskuudessa suosittu autokorjaamo sijaitsee Järvenpäässä, vilkkaan tien varrella, keskustan tuntumassa. Lähellä sijaitsevat autoalan palvelut tuottavat lisäksi asiakasvirtaa myös korjaamolle. Korjaamotoiminta on myynnissä yrityksen toiminnan siirtyessä toiselle paikkakunnalle isompiin liiketiloihin.   Erinomainen liikepaikka, valmis liiketoimintakonsepti, kalusto ja koneet sekä hyvät toimitilat tarjoavat uudelle yrittäjälle monia mahdollisuuksia liiketoiminnan edelleen kasvattamiseen. Autokorjaamo on tällä hetkellä keskittynyt perushuoltoihin, joten palveluiden laajentaminen esim. suurempiin huoltoihin on nopea tapa toiminnan kehittämiseen.   Asiakaskuntaa ja kysyntää korjaus- ja huoltopalveluille on runsaasti. Autokorjaamolla on luotettavan toimijan maine ja asiakkaat löytävät palvelut esim. Googlen ja suosittelujen kautta. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, johon kuuluu autokorjaamon irtaimisto, kalusto ja koneet, vakiintunut puhelinnumero ja asiakaskunta. Kauppaan kuuluvaa kalustoa on mm. 2- pilarinostin, 4-pilarinostin, kompressori, 2 kpl öljynjakelukeloja ja 2 kpl työkaluvaunuja. Tarkemmat tiedot koneista ja kalustosta luovutetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä. Autokorjaamo toimii noin 100 m2 vuokrahallissa. Nykyinen yrittäjä on valmis auttamaan uutta yrittäjää vuokrasopimuksen solmimisessa.   Autokorjaamon toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on myös valmis opastamaan uuden yrittäjän alkuun toiminnassa.  Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti autoalasta kiinnostuneelle ja huoltotoimintaa tuntevalle alkavalle yrittäjälle tai jo toimivalle yritykselle toiminnan laajentamiseen. Haluatko tutustua tarkemmin tähän autokorjaamoon?    Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen, joka tarjoaa mahdollisuuden suoraan valmiiseen liiketoimintaan ja asiakaskuntaan. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Järvenpää
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Ajoneuvotestaus- ja ajoharjoittelukeskus

Myydään ajoharjoittelu- ja testiratakeskus. Yritys tarjoaa Pohjois-Euroopan laajimpia ympärivuotisesti käytettäviä palveluita testaukseen, mm. monipuoliset nykystandardien mukaiset ajoneuvojen ja renkaiden testiradat myös raskaalle kalustolle, autokoulujen ajoharjoitteluradat ja huoltohallin. Lisäksi radan yhteydessä on tasokkaat kokous- ja koulutustilat sekä ravintolatilat, jossa tilausravintola. Yritys tuottaa myös elämyspalveluita yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yrityksellä on vakituisina asiakkaina mm. rengas- ja ajoneuvotestaajia ja kevyen ja raskaan kaluston maahantuojia, autokouluja sekä kuljettajakoulutusta antavia oppilaitoksia. Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Kauppaan sisältyy radat laitteistoineen sekä rakennukset kalusteineen ja varusteineen. Maapohja on vuokrattu pitkäaikaisella sopimuksella kaupungilta. Uuden omistajan on helppo jatkaa toimintaa ja kasvattaa sitä esim. panostamalla asiakastilaisuuksiin ja elämyspalveluihin, joihin ympäristö tarjoaa ”Lapin olosuhteet” helposti saavutettavana eri puolilta Suomea. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi! 
Länsi-Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Hyvämaineinen bussiliikenneyritys Varsinais-Suomessa

Myydään perinteikäs ja hyvän maineen omaava, tilausajoihin erikoistunut bussiliikenneyritys. Tästä loistavatilaisuus laajentaa joko nykyistä liiketoimintaa tai työllistää itsensä yrittäjänä. Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen.Yritys on toiminut lähes 60 vuotta Varsinais-Suomen rannikkoseudulla.Tunnettu toimija, jolla on vahva asiakaskanta ja hyvät asiakassuhteet.Yrityksellä on autokantaa (5-6 autoa) monipuolisesti eri kokoluokissa.Kalusto on siistissä kunnossa ja hyvin huollettua.Myytävä yrityksen liiketoiminta ja kalusto, kaupan kokonaisuus voidaan sopia riippuen ostajan tarpeista.Hintapyyntö riippuu myytävästä kokonaisuudesta.Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

MENESTYVÄ TIELIIKENNEALALLA TOIMIVA YRITYS

Yritys on toiminut pitkään eri puolella Suomea. Se on tunnettu alallaan ja toimii erittäin luotettavasti ja henkilökunta on ammattitaitoista ja osaavaa. Yhtiön käyttökate vuonna 2021 oli 550.000 euroa eli n. 16 % liikevaihdosta. Yhtiöllä on pitkät asiakassuhteet ja mm. omat toimitilat.
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Tasokas maa- ja metsätalouskoneiden sekä raskaan kaluston huoltoliike

Yritys on erikoistunut maa- ja metsätalouskoneiden sekä raskaan kaluston huoltoihin ja korjauksiin sekä varaosapalveluihin. Sillä on monipuoliset edustukset tunnetuista konemerkeistä. Yrityksen liikevaihdosta suuri osa tulee varaosa- ja tarvikemyynnistä. Sillä on myös jonkin verran omaa konemyyntiä. Yrityksellä on erittäin kokenut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Sen tuloskunto on hyvä. 
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
720 000 €

Menestyvä ja erittäin kannatava raskaskonekorjaamo

Myydään hyvää tulosta tekevä raskaskoneiden huoltoja ja korjauksia tekevä yritys. Yrityksellä on pitkä toimintahistoria ja sillä on pitkäaikaisia sopimuksia ja yhteistyötä alan merkittävien toimijoiden kanssa. Toiminnan volyymin kasvattamiseen on hyvät mahdollisuudet. Yritys toimii hyvin toimintaan soveltuvissa tiloissa, jotka ovat erittäin keskeisellä paikalla kaupungin teollisuusalueella. Toimitilat voidaan tarvittaessa myös myydä. 
Koko Suomi
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot

Vakaan aseman omaava konekorjaamo

Nyt myynnissä erittäin hyvän ja laajan maineen omaava raskaan kaluston varaosien, tarvikkeiden, huoltojen ja korjausten erikoisliike. Yritys on toiminut vuodesta 1975 alkaen ja sen vahvuutena on ollut kyky tarjota nopeita varaosatoimituksia ja luotettavia korjauksia vaikeimpiinkin kohteisiin. Esimerkiksi moottoriremontteja on tehty valtakunnallisesti. Yritys toimii Fiatin ja Rotatorketjun sopimushuoltona, mutta on laajan asiakaskunnan johdosta käytännössä monimerkkihuolto. Toiminnan jatkajalla on mahdollisuus neuvotella sopimusten siirrosta itselleen.  Yritys huoltaa ja korjaa maanrakennuskoneet, trukit, traktorit, kaivinkoneet, maatalouskoneet, kurottajat … Toiminta tapahtuu pääosin omissa, noin 550 k-m2 suuruisissa korjaamotiloissa, mutta tarvittaessa myös muualla, jopa maastossa. Korjaamotiloissa on korkeutta noin kuusi metriä ja 7 tn nosturi, joka mahdollistaa raskaimpienkin kohteiden korjaus-, hydrauliikka- ja osienvaihtotyöt. Yrityksen erityisosaamiseen kuuluvat myös turvetuotannon koneiden korjaukset.  Yrityksen asiakaskunta koostuu pääsääntöisesti yrityksistä, maatalouden harjoittajista ja maanrakennusurakoitsijoista. Yrittäjän työskennellessä yksin, liikevaihto on noin 300 t€ vuodessa. Työntekijöiden kanssa liikevaihto on enimmillään ollut jopa miljoona € vuodessa.  Yrityskauppaan sisältyy yhtiön liiketoiminta, korjauskalusto ja varasto. Tarvittaessa nykyinen yrittäjä voi myydä itse varaston ja työkalut jos toiminnan jatkaja niin haluaa. Yritystoiminnasta luopumisen syy on eläkkeelle siirtyminen. Tarvittaessa luopuva yrittäjä auttaa jatkajaa alkuun opastamalla ja työhön osallistumalla.  
Etelä-Pohjanmaa
Myydään
Muu liikenne- ja ajoneuvot
310 000 €

Tonttien vuokraoikeus Tattarisuolla, MAAPERÄ TUTKIMUS TEHTY

Yritysmyynti Habita välittää: Päivitys 1.7: MAAPERÄTUTKIMUS TEHTY. Ainoastaan sinkillä ja kuparilla todettiin ylemmän ohjearvon ylittäviä pitoisuuksia!  "Ohjearvovertailun ja todettujen haitta-ainepitoisuuksien ei arvioida aiheuttavan puhdistustarvetta nykyisellä maankäytöllä" "Ei arvioda aiheutuvan terveys- tai ympäristöhaittaa nykytilanteessa." Jos tontille rakennetaan: "Kynnysarvopitoisuudet ylittäviä massoja voi mahdollisesti hyötykäyttää kohdetontilla ympäristöviranomaisen luvalla tai ne tulee toimittaa vastaanottopaikkaan (kuten useimmat maankaatopaikat)." Täydellinen raportti saatavilla. Maaperätutkimuksen valmistuttua omistajien tavoitteena on nopeat kaupat. Neuvotteluja käydään muutaman tahon kanssa. Päivitys 19.5. Pihaa siivottu oleellisesti (uusi kuva) Pitkään toimineet autopurkaamo ja hinausliike (osakekannat) Yhtiöt hallitsevat Kytkintie 54 (1500m2) ja 56 (2550m2), 00770 Helsinki (Tattarisuo) vuokraoikeuksia. Pienemmällä tontilla on vanha autojen purkutila ja rekennuoikeutta 750m2. Suuremmalla tontilla sijaitsee puolikylmä n. 350m2 teollisuushalli ja käyttämätöntä rakennusoikeutta on n. 930m2. Yritykset ovat hyvin hoidettuja ja vakavaraisia, voimassa olevat ympäristöluvat on kunnossa ja kierrätyssopimukset ovat hyvin ehdoin. Tonttien vuokrat on edulliset. Ensisijaisesti haetaan ostajaa kokonaisuudelle, mutta voidaan myydä myös osissa (molempien tonttien vuokraoikeudet ja molemmat liiketoiminnat) erikseen. Hinta sisältää kiinteistön ja vuokraoikeudet sekä kaluston (mm. 2 hinausautoa, Hiab-auton (ei tieliikennekäytössä), traktorin, pakettiauton, kattavat työkalut yms. Hinnan päälle lisätään nettokassa. Loistava tilaisuus hankkia vuokraoikeuksien hinnalla liiketoiminta kehitettäväksi ja vakavaraiset pitkällä hyvällä historialla olevat yhtiöt. Suomen autokanta on vanhaa ja tältä alalta ei ole työt lähiaikoina loppumassa, eikä suhdanteet tätö toimintaa liikaa heiluttele. Toimeksiantajana kuolinpesä.
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image