secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään taksiyritys tai henkilöliikenneyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Vuosikymmeniä toiminut kannattava taksi-/ kuljetuspalvelu Pohjanmaalla

Kannattava, kasvavaa liiketoimintaa Vaasanseudulla harjoittavan taksi/kuljetuspalvelun liiketoiminta tai osakkeet. Liikevaihto yli 1M€, henkilökuntaa 10-20 hlöä. Kalustoa n. 15 ajoneuvoa, henkilöpuolen autoja 9kpl ja 5 tavarapuolen autoa. Toimistotilat sekä talli erikseen. Hyvä tehtäviinsä sitoutunut henkilökunta. Nykyinen omistaja valmis tarvittaessa avustamaan alkuun. Hinta muodostuu kaupan sovitusta sisällöstä, esim. tallin (200m2) osalta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Myydään taksi-ja kuljetusalan yritys

Myydään tuloksellinen taksi- ja kuljetus alan yritys. Kalustoomme kuuluu useita autoja. Henkilökuntaa n. 23 hlö. Olemme mukana kahdessa isossa välitysyhtiössä ja n puolet liikevaidosta tulee omien sopimusasiakkaiden kautta, tämä takaa varman kyyti pohjan myös tulevaisuudessa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti koko yhtiön koko osakekanta. Ostettavaan kokonaisuuteen sisältyy henkilöstö, sopimukset ja autot, joista kaikki on omia, oma tilausten hallintajärjestelmä jne. Tätä kokonaisuutta voidaan räätälöidä ostajan tarpeiden mukaan. Taksiyrityksellä on vuokrattuna hallitilaa ja autohalli paikkoja hyvältä paikalta, nämä voidaan siirtää uudelle omistajalle tarpeen mukaan. Yrityksen nykyinen omistaja opastaa alkuun tai tarvittaessa on valmis jäämään yritykseen palkattuna joksikin aikaan. Yhteydenotot pyydämme Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta. Neuvottelujen käynnistämiseksi vaadimme salassapitosopimuksen ostajaehdokkaiden kanssa.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Tuottava taksiliikennetoiminta

Nyt olisi erinomainen tilaisuus laajentaa tai aloittaa suurempi taksiliikennetoiminta.  Tämä vuosikymmeniä toiminut taksiliiketoiminta lähti liikkeelle yhdellä autolla ja on tänä päivänä laajentunut useisiin kymmeniin autoon ja pikkubussejakin löytyy. Yritys toimii Pohjois-Suomessa ja sen liikevaihto on 2-5 miljoonan euron luokkaa vuosittain. Henkilökunta koostuu vahvasta joukosta taksialan ammattilaisia. Asiakkaina on julkisia toimijoita, yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä. Yritys tekee ajoja myös eri ajonvälittäjille.  Kauppaan kuuluu liiketoiminta kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti koko yhtiön koko osakekanta. Ostettavaan kokonaisuuteen sisältyy henkilöstö, sopimukset ja autot, josta osa on omia ja osa leasingautoja. Lisäksi kaikki toimintaan tarvittavan infra siirtyy kaupan mukana ostajalle. Taksiyrityksellä on vuokrattuna halli hyvältä paikalta, jossa on myös kuljettajien sosiaalitilat. Tilavuokra on erittäin kohtuullinen.  Yrityksen nykyinen omistaja opastaa alkuun tai tarvittaessa on valmis jäämään yritykseen palkattuna joksikin aikaan. Yhteydenotot pyydämme Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta. Neuvottelujen käynnistämiseksi vaadimme salassapitosopimuksen ostajaehdokkaiden kanssa.
Pohjois-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Domainit E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI

Myydään taksialalle toimivat domainit eli verkkotunnukset E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI Hyvä verkkotunnus on yrityksen käyntikortti! Sijoita hyvään verkkotunnukseen: E / Sähköllä kulkeva auto G / Kaasulla kulkeva auto Ekologisilla tunnuksilla pääset taksijonon ohi. Autosi huomataan ja valveutunut asiakas valitsee jonosta minimipäästöisen auton. Ekologisen auton avulla asiakasmäärää voi kasvattaa huomattavasti. Tutustu verkkosivuillamme vapaina oleviin domaineihin: www.domainsijoittaja.fi/yrityspaketit  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Maavirta Oy etsii yritystoiminnalle jatkajaa!

Maavirta Oy on Varsinais-Suomessa toimiva taksiyhtiö, jossa toiminnalle etsitään jatkajaa nykyisten omistajien harkitessa eläköitymistä. Yhtiöllä on kolme taksia sekä kiireettömiin sairaankuljetuksiin soveltuva ajoneuvo varusteineen. Vakituisia työntekijöitä ei tällä hetkellä omistajien lisäksi ole. Liiketoiminta koostuu sekä yksityisen että julkisen puolen taksipalveluista sekä sairaankuljetuksista. Yrityksellä on hyvä maine, laaja vakiintunut asiakaskunta ja hyvät yhteistyöverkostot. Lisäksi yhtiölle on myönnetty Kiwan ulkoinen laatusertifikaatti. Yrityskauppa haluttaisiin toteuttaa ensisijaisesti liiketoimintakauppana. Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla tai yhteydenottolomakkeella! Tarkemmat lisätiedot edellyttävät salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image