secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään taksiyritys tai henkilöliikenneyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Myydään taksi-ja kuljetusalan yritys

Myydään tuloksellinen taksi- ja kuljetus alan yritys. Kalustoomme kuuluu useita autoja. Henkilökuntaa n. 23 hlö. Olemme mukana kahdessa isossa välitysyhtiössä ja n puolet liikevaidosta tulee omien sopimusasiakkaiden kautta, tämä takaa varman kyyti pohjan myös tulevaisuudessa. Kauppaan kuuluu liiketoiminta kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti koko yhtiön koko osakekanta. Ostettavaan kokonaisuuteen sisältyy henkilöstö, sopimukset ja autot, joista kaikki on omia, oma tilausten hallintajärjestelmä jne. Tätä kokonaisuutta voidaan räätälöidä ostajan tarpeiden mukaan. Taksiyrityksellä on vuokrattuna hallitilaa ja autohalli paikkoja hyvältä paikalta, nämä voidaan siirtää uudelle omistajalle tarpeen mukaan. Yrityksen nykyinen omistaja opastaa alkuun tai tarvittaessa on valmis jäämään yritykseen palkattuna joksikin aikaan. Yhteydenotot pyydämme Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta. Neuvottelujen käynnistämiseksi vaadimme salassapitosopimuksen ostajaehdokkaiden kanssa.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Tuottava taksiliikennetoiminta

Nyt olisi erinomainen tilaisuus laajentaa tai aloittaa suurempi taksiliikennetoiminta.  Tämä vuosikymmeniä toiminut taksiliiketoiminta lähti liikkeelle yhdellä autolla ja on tänä päivänä laajentunut useisiin kymmeniin autoon ja pikkubussejakin löytyy. Yritys toimii Pohjois-Suomessa ja sen liikevaihto on 2-5 miljoonan euron luokkaa vuosittain. Henkilökunta koostuu vahvasta joukosta taksialan ammattilaisia. Asiakkaina on julkisia toimijoita, yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä. Yritys tekee ajoja myös eri ajonvälittäjille.  Kauppaan kuuluu liiketoiminta kokonaisuudessaan tai vaihtoehtoisesti koko yhtiön koko osakekanta. Ostettavaan kokonaisuuteen sisältyy henkilöstö, sopimukset ja autot, josta osa on omia ja osa leasingautoja. Lisäksi kaikki toimintaan tarvittavan infra siirtyy kaupan mukana ostajalle. Taksiyrityksellä on vuokrattuna halli hyvältä paikalta, jossa on myös kuljettajien sosiaalitilat. Tilavuokra on erittäin kohtuullinen.  Yrityksen nykyinen omistaja opastaa alkuun tai tarvittaessa on valmis jäämään yritykseen palkattuna joksikin aikaan. Yhteydenotot pyydämme Yrityspörssin yhteydenottolomakkeen kautta. Neuvottelujen käynnistämiseksi vaadimme salassapitosopimuksen ostajaehdokkaiden kanssa.
Pohjois-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Domainit E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI

Myydään taksialalle toimivat domainit eli verkkotunnukset E-TAXI.FI, E-TAKSI.FI, G-TAXI.FI JA G-TAKSI.FI Hyvä verkkotunnus on yrityksen käyntikortti! Sijoita hyvään verkkotunnukseen: E / Sähköllä kulkeva auto G / Kaasulla kulkeva auto Ekologisilla tunnuksilla pääset taksijonon ohi. Autosi huomataan ja valveutunut asiakas valitsee jonosta minimipäästöisen auton. Ekologisen auton avulla asiakasmäärää voi kasvattaa huomattavasti. Tutustu verkkosivuillamme vapaina oleviin domaineihin: www.domainsijoittaja.fi/yrityspaketit  
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Maavirta Oy etsii yritystoiminnalle jatkajaa!

Maavirta Oy on Varsinais-Suomessa toimiva taksiyhtiö, jossa toiminnalle etsitään jatkajaa nykyisten omistajien harkitessa eläköitymistä. Yhtiöllä on kolme taksia sekä kiireettömiin sairaankuljetuksiin soveltuva ajoneuvo varusteineen. Vakituisia työntekijöitä ei tällä hetkellä omistajien lisäksi ole. Liiketoiminta koostuu sekä yksityisen että julkisen puolen taksipalveluista sekä sairaankuljetuksista. Yrityksellä on hyvä maine, laaja vakiintunut asiakaskunta ja hyvät yhteistyöverkostot. Lisäksi yhtiölle on myönnetty Kiwan ulkoinen laatusertifikaatti. Yrityskauppa haluttaisiin toteuttaa ensisijaisesti liiketoimintakauppana. Kysy rohkeasti lisätietoja soittamalla tai yhteydenottolomakkeella! Tarkemmat lisätiedot edellyttävät salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne
1 550 000 €

Myydään nopeasti kasvanut n. 70 ajoneuvon yritys

Myydään nopeasti kasvanut yritys. Hyvä tase ja pitkät sopimukset. LV n. 3 miljoonaa. Kasvussa. Takseja n.50 ja noin 20 linja-autoksi rekisteröityä ajoneuvoa. Toimintaa Pirkanmaalla ja Pohjois-pohjanmaalla. Voidaan myydä myös samassa taksinvälitys yhtiö. Hinta edullinen.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne
700 000 €

Kasvava tilausliikenneyhtiö

Myydään nopeasti kasvava tilaus- ja sopimusliikenteeseen keskittynyt yritys. Yrityksellä on voimassaolevia, pitkäaikaisia kuljetussopimuksia eri toimijoiden kanssa. Laadukas ajoneuvokanta on toimintaan hyvin sopiva, monipuolinen ja hyväkuntoinen. Toiminta on keskittynyt Uudenmaan alueelle mutta kuljetuksia tehdään myös muualla Suomessa ja ulkomailla. Nykyinen henkilöstö voi jatkaa yrityksen palveluksessa yrityskaupan jälkeen, yritys työllistää tällä hetkellä 14 henkilöä.  Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, eli kalusto, asiakaskunta, tilaus- ja sopimuskanta kuuluu siis kauppaan mukaan. Yrityksellä on yksi kunnan tilattu ison linja-auton vuoro. Tilausajot tapahtuvat seitsemän, 19-63  paikkiasen linja-auton turviin.    Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne

Taksiyhtiön liiketoiminta Uudellamaalla

Myydään tunnetun taksiyhtiön liiketoiminta Uudellamaalla. Yritys on tunnettu toimija jo useamman vuosikymmenen ajalta. Kalusto on modernia ja hyvässä kunnossa. Tarkemmat tiedot kalustosta saa pyytämällä. Yritykseltä löytyy oma tontti ja teollisuushalli, jossa on toimitiloja vuokrattuna. Tontilla on rakennusoikeutta jäljellä, joten tiloja on myös mahdollisuus laajentaa. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana, johon kuuluu yhtiön liiketoiminta Uudellamaalla, toimitila sekä useista ajoneuvoista koostuva kuljetuskalusto. Kalusto ja kiinteistö ovat taseessa. Mahdollisuus myös koko yrityksen osakekannan ostoon, jossa tulee lisäksi mukana yhtiön toiminta sekä kalusto toisessa maakunnassa. Myydään yrittäjän elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Tarkemmat tiedot toiminnasta luovutetaan salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Kiinnostuitko? Luottamukselliset lisätiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Taksi- ja henkilöliikenne
500 €
SUOSITTUPÄIVITETTY

Koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamalla

Nyt ainutlaatuinen tilaisuus ostaa yritys millä voit päästä mukaan Länsi-Uudella maalla uudistettaviin  joukkoliikenne uudistuksiin.Myydään tällä hetkellä koulukuljetuksiin keskittynyt liiketoiminta Länsi-Uudellamaalla. Liiketoimintakauppaan sisältyy 11-ajoneuvoa, työntekijät  ja sopimukset koulukuljetuksiin Karkkilassa ja Lohjalla.Liiketoiminnat myy Päivin Liikenne Oy.   Sopimukset ovat siirrettävissä uudelle toimijalle. Työntekijät alan ammattilaisia oman paikkakunnan tuntevia vankan kokemuksen omaavia.  Kouluautot ovat 16-23 paikkaisia pikkubusseja, joista osassa on invavarustelu. Autot säännöllisesti huollettuja  Markkinatilanne toiminta-alueella on suotuisa ja kehittämisen mahdollisuuksia löytyy paljon! Liiketoiminta soveltuu erinomaisesti alalla jo toimivalle yritykselle tai yrittäjäksi aikovalle.  Ota rohkeasti yhteyttä!   
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image