secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään taksiyritys tai henkilöliikenneyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Taksiliiketoiminta hyvillä sopimuksilla.

Myydään taksiliiketoiminta hyvillä sopimuksilla. Hyvä tilaisuus laajentaa olemassa olevaa toimintaa ja tilauskantaa varmoilla sopimuksilla. - Taxidatan palvelusopimus - Koulukyytisopimus Maskussa lukuvuodeksi 2021-2022 + optiomahdollisuudet - Perusturvakuntayhtymä Akselin henkilökuljetukset 30.11.2022 asti + optiomahdollisuudet, sisältäen 1. Perusturvakuntayhtymä Akselin ikäihmisten kerho- ja päivätoiminnan kuljetukset saunakuljetukset ja kuntosalikuljetukset (omaa kuljetuspalvelua täydentävää) 2. Perusturvakuntayhtymä Akselin sosiaalipalveluiden ja lastensuojelun henkilökuljetukset 3. Perusturvakuntayhtymä Akselin suun terveydenhuollon henkilökuljetukset - Oma tilausvälityssovellus, jonka kautta noin 160 kyytiä kuukaudessa. Sisältäen iOS ja Android sovellukset sekä tilauspuhelinnumeron. - Puitesopimus Uudenkaupungin VPL kuljetuksista. Karkea arvio sopimusten arvosta tulevalle ajalle n.200 000€ + mahdolliset optiovuodet. Mukana siirtyy myös henkilöstö. Kaluston osalta vain Taxidatan välityksessä oleva vm. 2021 hybridifarmari auto (ei sisälly pyyntihintaan) mahdollista siirtää kaupan yhteydessä. Sopimusten mukaisten kuljetusten hoitaminen edellyttää myös vähintään kahta tilataksia, joista ainakin toisen oltava esteetön ajoneuvo.  
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
30 000 €

Tunnettu ja hyvämaineinen JH-Matkat -liiketoiminta

JH-Matkat tunnetaan hyvämaineisena ja luotettavana täyden palvelun toimijana sekä vastuullisena ryhmämatkojen toteuttajana. Vakiintuneelle liiketoiminnalle tarvitaan nyt jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Liiketoimintakauppaan sisältyy mm. tunnettu JH-Matkat –markkinointinimi, 50 paikkainen turistilinja-auto ja valmista tilauskantaa syksyyn asti. Linja-auto on automaattivaihteinen ja ilmastoitu Volvo 9700. Auto on erinomaisessa kunnossa ja säännöllisesti huollettu. Nykyinen yrittäjä voi hoitaa jo tulevalle syksylle myytyjä tilausajoja uuden yrittäjän lukuun erikseen sovittavalla tavalla ja perehdyttää uuden yrittäjän toimintaan. JH-Matkat tekee lisäksi yhteistyötä alueen muiden kuljetustoimijoiden ja yrittäjien kanssa. JH-Matkojen asiakaskunnan muodostavat mm. erilaiset yhdistykset, järjestöt ja liitot. Asiakkaiden kanssa on vuosien varrella tehty matkoja kaikkialle Suomeen sekä lisäksi Viroon ja muihin Baltian maihin. Tällä hetkellä tilausmatkojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Suomalaisten suosimia kohteita ovat mm. kaupunkinähtävyydet ja erilaiset markkinatapahtumat. Poikkeusvuosi on kasvattanut kiinnostusta entisestään matkailua kohtaan ja jo olemassa oleva kysyntä tarjoaakin uudelle yrittäjälle mahdollisuuden kasvattaa toimintaa edelleen. Palvelujen myyntiä ja markkinointia on myös mahdollista kehittää esim. verkkosivujen kautta. Tämä tilaisuus sopii sekä alkavalle että jo pidempään toimineelle yrittäjälle. Mikäli viihdyt asiakkaiden parissa ja nautit liikkuvasta työstä, tarjoaa tämä liiketoiminta sinulle erinomaiset mahdollisuudet työllistää itsesi ja kasvattaa toimintaa edelleen. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Jouko Hellanmaa, puh. 040 5600 490 tai jh.matkat@gmail.com
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Myydään hyvämaineinen henkilöliikenneyritys Varsinais-Suomessa

Myydään perinteikäs ja hyvän maineen omaava henkilöliikenneyritys.Yritys on toiminut lähes 60 vuotta Varsinais-Suomen rannikkoseudulla. Tunnettu toimija, jolla on vahva asiakaskanta ja hyvät asiakassuhteet.  Yrityksellä on autokantaa monipuolisesti eri kokoluokissa. Kalusto on siistissä kunnossa ja hyvin huollettua. Toiminta omissa tiloissa, jotka koostuvat 500 m2 hallista sekä asunto- ja sosiaalitiloista 100 m2.Tiloissa on pesu- ja huoltotilat sekä konttoritilaa. Myytävä kokonaisuus voidaan sopia riippuen ostajan tarpeista seuraavien vaihtoehtojen mukaisesti:   - Koko yritys toimitiloineen - Hallikiinteistö ja toimitilakokonaisuus - Liiketoiminta ja autokanta/kalusto Hintapyyntö riippuu myytävästä kokonaisuudesta. Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen.  Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella neuvottelujen käynnistämiseksi. 
Varsinais-Suomi
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
490 000 €

Myydään kannattava taksiliiketoiminta.

Oletko jo kuljetusalan ammattilainen ja haluat laajentua vai haaveiletko ehkä uudesta toimialasta? Myytävänä erittäin merkittävä markkinaosuus taksitoiminnasta pohjoisen pääkaupungista Oulusta. Myytävänä varmasti hyväkuntoinen ja erityisesti kannattava taksiliiketoiminta liiketoimintakauppana. Olemme laittaneet kulurakenteet kohdalleen, tehneet runsaasti valmiita sopimuksia tuleville vuosille (2025 saakka), käytössä lisäksi valtakunnallinen välitysjärjestelmä, runsaasti vakioasiakkaita, jne.Kalustomme on  monipuolinen ja uuden karhea, joten autojen vaihto murheita ei ole tulossa, lisäksi ammattitaitoinen henkilökunta, omat toimitilat, sekä omahuolto/-korjaamo.  Hinta paketin laajuuden mukaan, alkaen 490.000 €.Yhteydenotot käsitellään luottamuksella, edellytämme salassapitosopimuksen tekemistä, ennen lisätietojen antamista.
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
65 000 €

Taksiyhtiö

Myydään velaton taksiyhtiö yhtiössä kaksi osaketta Taksi Helsinki. . Maksamalla liittymismaksun saa toisen auton ajoon.Voidaan myydä kaikki erikseen. Yhtiö TH oake ja palvelusopimus 35000 € TH osake 15000 € Volvo v 90 15000 € Yhtiöllä on kaksi autopaikkaa vuokralla, jossa saa pestä autot 24h.
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

TILAUSLIIKENNETTÄ HARJOITTAVA YRITYS

Turistit palailevat Lappiin. Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä erityisesti matkailijaryhmiin keskittynyt linja-autotilausliikennettä harjoittava yritys. Kannattaa kysyä.  
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
360 000 €

Usean auton kannattava taksiyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla!

KOHDE ON MYYTY! Myydään kannattavasti kasvanut vakavarainen Taksiyhtiö Pohjois-Pohjanmaalla. Yhtiö on pystynyt myös korona-aikana tekemään ok tulosta. Paljon sopimusajoa, osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta, oma varikko ja moderni autokalusto. Infopaketti saatavilla sähköisesti tehtävää salassapitosspimusta vastaan. Lisätietoja: Tuure Toivola, 050 524 1217, tuure.toivola@habita.com  
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Myynnissä tuottava tilausajojen ja täyden paketin matkojen yritys

Taksi ja tilausajot Osmo Vänskä on täyden palvelun tilausajoyritys, joka hoitaa tilausajot sekä Suomessa että ulkomailla. Valmismatka on helppo ja mukava tapa matkustaa, sillä paketti sisältää kaiken tarvittavan tarpeisiin räätälöitynä. Yritys huolehtii kaikista matkaan liittyvistä käytännön järjestelyistä. Isona osana yritystoimintaa ovat Baltian hotellipaketit, jotka yrittäjä on itse räätälöinyt. Lähiliikenteen ja ulkomaan matkojen lisäksi tarjontaan kuuluu myös kouluretkiä ja pelimatkoja urheiluseuroille. Kun yritys myydään, siihen kuuluvat jo tehdyt tilaukset. Yrityksellä on hyvät kasvumahdollisuudet ja monipuoliset verkostot. Yrityksen markkinointi on myös tehokasta sekä modernit verkkosivut viestivät sujuvuudesta. Yritys myydään nykyisen yrittäjän ikääntymisen vuoksi. Myydään joko liiketoimintakaupalla sisältäen kiinteistön + kaluston + matkatoimistopalvelut tai matkatoimistopalvelut ja kalusto. Huom! Valmius myydä myös pelkkä kalusto, eli nyt kannattaa olla yhteydessä!
Rääkkylä
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne

Bussiyhtiö Länsi-Suomessa

Myydään tilausliikenneyhtiö, jonka toiminta koostuu tilausajoista, sopimuskuljetuksista ja koulukuljetuksista. Yrityksellä on tiivis yhteistyökumppanuus tilausliikenteen osalta nykyisten omistajien toisen yrityksen kanssa ja myös molempien yritysten ostaminen kokonaisuutena on mahdollista. Kyseeseen tulee ostajan kanssa neuvotellusti osakeyhtiön myynti tai liiketoimintakauppa, johon sisältyvät liiketoiminta, asiakkuudet, sopimuksen ja kalusto. Yritys toimii kiinteistöissä, joiden vuokraaminen on myös mahdollista uuden yrittäjän niin halutessa. Yritys työllistää yrittäjien lisäksi  kolme kokoaikaista kuljettajaa sekä lisäksi kuljettajia tuntiperusteisesti keikkojen mukaan. Nykyiset omistajat perehdyttävät mielellään uuden yrittäjän erikseen sovitulla tavalla. Myynnin syynä on yrittäjien eläkkeelle jäänti. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Länsi-Suomi
Myydään
Taksi- ja henkilöliikenne
1 950 000 €

BUSSIYHTIÖ: JOUKKOLIIKENNE JA TILAUSLIIKENNE

Menestyvä ja kasvava bussiyhtiö jolla merkittävät joukkoliikenteen harjoittamiseen tarvittavat sopimukset kasvukeskusalueella. Yhtiö tarjoaa myös tilausliikennepalveluja. Kyseessä vanha tunnettu perheyhtiö joka tunnetaan luotettavana pitkäaikaisena toimijana. Yhtiö on kasvanut tasaisesti viime vuodet ja kasvaa edelleen.  Autokalusto on erittäin hyväkuntoinen. Yhtiö on vakavarainen ja tekee hyvää tulosta, liikevaihto 2020 n. 4,3 milj. euroa ja EBITDA yli 1 milj. euroa.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 10 hakutuloksista
loder image