secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Myytävät maa- ja metsätalouden yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Metsätalous
75 000 €

Haetaan osakasta Puunkorjuuyhtiöön

Metsäkuljetus Kärki Oy on vuonna 2006 perustettu yritys, jonka toimialana on metsäkoneurakointi. Yritys sijaitsee Lieksassa ja toimii Pohjois-Karjalan alueella. Yrityksellä on 20-25 metsäalan ammattilaista ja kalustona niin John Deereä, Ponssea, Komatsua kuin Nisulaakin. Yritysellä on pitkät päämiessuhteet Metsähallituksen ja Stora Enson kanssa, sekä hankkeita paikallisilta metsänomistajilta. Yrityksen liikevaihto on 5,5M€, mutta käynnissä olevassa tuottavuushankkeessa tavoitteena on kasvattaa liikevaihto 7M€:oon ja tulos 500.000€:oon. Yrityksellä on kasvun rahoittamiseksi neuvoteltu 700.000€ institutionaalisilta rahoittajilta ja tavoitteena on rahoittaa 150.000€ ottamalla yritykseen uusi osakas. Osakkaan valuaatio on 1,5M€ mukaan, kun yrityksen tavoite on 2024 päätteeksi olla 3M€ arvoinen, joten osakkaalle tarjotaan hyvä tilaisuus vaurastua yrityksen kanssa. Osakkaan kanssa sovitaan niin haluttaessa myös sijoituksen takaisin ostamisesta 25% tuotolla vuoden 2024 päätteeksi, kun yhdessä sovitut ehdot täyttyvät, mikäli osakas haluaa sitoutua vain lyhytaikaista tuottoa varten. Optimitilanteessa uudella osakkaalla on kokemusta yrityksen toimialalta tai liikkeenjohdosta/yrittäjyydestä. Suomi elää ja vaurastuu metsästä. Ota yhteyttä niin keskustellaan kasvusta ja tuottavasta liiketoimintamahdollisuudesta kanssamme!  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Riistatalous

Kalankasvattamo Keski-Suomessa

Haetaan jatkajaa kalankasvattamo Kaakkolammen Lohen liiketoiminnalle. Yritys hoitaa koko ketjun kasvattamisesta kuluttajalle myyntiin asti. Sillä on yli 40 vuoden kokemus toiminnasta. Yritys tunnetaan tuoreesta ja laadukkaasta kalasta Yrityksellä  on paljon vakioasiakkaita, eikä markkinointia ole tarvinnut tehdä. Yrittäjät myyvät kalat itse loppukäyttäjille suoraan asiakkaille esim. toreilla. Parhaimmillaan kalamyyntiä ollut 11 kunnan alueella. Yrittäjäpariskunta on jäämässä eläkkeelle ja he pyörittävät toimintaa tällä hetkellä sesonkiluontoisesti, mutta uudella yrittäjällä on mahdollisuudet laajentaa toimintaa. Nykyiset yrittäjät ovat valmiita opastamaan alkuun. Myynnissä on liiketoiminta, johon sisältyy 6 kalankasvatusallasta ulkona, halli, jossa on myös kasvatusaltaita, varasto ja sosiaalitilat, lisäksi kauppaa sisältyy laitteistot kalan perkaamiseen ja käsittelyyn, savustuslaitteet, auto. Yrityksellä on hyvä sijainti Viitasaarella, mistä on hyvät liikenneyhteydet. Uusi yrittäjä pääsee hyppäämään suoraan liikkuvaan junaan. Yrityksen prosessit on kunnossa ja asiakaskunta valmiina. Mahdollisuus neuvotella myös maa-alueiden ostamisesta ja laajemmastakin kokonaisuudesta. Ota  rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 
Viitasaari
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Metsätalous

Etsimme kansainvälisyyteen sijoittajia!

Woodgrow Oy vapauttaa 10 % kantaosakkeistaan ja etsii sijoitusta 40 000 € summalle. Woodgrow Oy on innovatiivinen yritys, jonka päätoimialana on biohiilen tuotanto. Biohiili on tuote, joka ei koskaan katoa maaperästä. Se auttaa kasveja saamaan paremmin ravinteita maaperästä ja edistää juuristojen kasvua sitouttamalla maaperän pieneliöitä, sieniä ja bakteereja. Biohiili on myös erittäin tärkeä tekijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, sillä se sitoo hiilidioksidia ilmasta samalla tavalla kuin kasvava metsä. Yhden kuutiometrin biohiiltä maahan laitettuna sitoutuu 3.5 kuutiometriä hiilidioksidikaasuja yhdessä taimen kanssa. Ravinteilla ladattu biohiili parantaa taimien ja ruokakasvien kasvuolosuhteita, edistäen niiden kasvua ja hiilidioksidin sitoutumista. Biohiileen lisätyt ravinteet tarjoavat paremmat mahdollisuudet taimien ja ruokakasvien kasvulle. Kasvuston ympärillä oleva maaperä, erityisesti hiekkapitoiset alueet, voi estää nuoren taimen tai ruokakasvin saamasta riittävästi ravinteita. Ravinnelisätty biohiili takaa taimien ja ruokakasvien paremman kasvuun lähdön. Woodgrow Oy tarjoaa helpon ja tehokkaan ratkaisun biohiilen käyttöön puuntaimien istutusvaiheessa. Lisäämällä noin 2 desilitraa biohiiltä istutusputkeen ennen taimen istuttamista, varmistamme paremman kasvun ja kehityksen. Biohiilen käyttö on ympäristöteko, ja yhdessä voimme vaikuttaa positiivisesti ilmastonmuutoksen hillitsemiseen ja kestävän maatalouden kehittämiseen. Mikäli olet kiinnostunut sijoittamaan kanssamme ja osallistumaan kansainväliseen kasvuun, otathan yhteyttä!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maatilat

Myydään lihatila kokonaisuus Ruotsin Pellossa

- Omakotitalo + Tontti - Maatila - Valmis ja kannattava yritys eläimineen sekä koneineen   Hirsirakenteinen omakotitalo, alunperin rakennettu vuonna 1712, mutta kyseisellä tontille tuotu vuonna 1924 kahtena eri osana. Yhteispinta-ala talossa on 221 m2. Talo on jaettu kahteen eri asuntoon, ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, 3 makuuhuonetta, wc sekä varastotilaa. Keittiö on keskeneräinen. Ensimmäisen kerroksen asuntoon kuuluu myös kellari, jossa pesutupa, puulämmitteinen sauna sekä paljon varastotilaa. Toisen kerroksen asunnossa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta sekä kylpyhuone sähkölämmitteisellä saunalla. Yläkerran keittiö on remontoitu vuonna 2021. Asunnot voi myös yhdistää takaisin yhdeksi isoksi omakotitaloksi. Koko talossa on oma maalämpö, joka on asennettu 2016. Yläkerrassa on myös lämpöä lisäämään takka. Tontin pintala n. 10 000 m2. Tonttin rajoittuu Kardis- nimiseltä tieltä joelle, josta saa lähdevettä puutarhaan sekä eläimille. Noin puolet tontista on aidattua laidunta-aluetta eläimille kuten lehmille, sonneille tai hevosille. Pihapiirissä on myös lähivuosina rakennettu grillikota. Lisäksi olemassa mahdollisuus ostaa erikseen yhteisomistuksessa olevaa maata.  Myytävään maatilaan kuuluu vuonna 2007 rakennettu rakennus, jossa on autotalli, EU-konttori, huoltotilaa, varastotilaa, tekninen tila, heinälato/kalusteiden säilytyspaikka talvisin sekä eläimille (sonneille) oleva tila talveksi. Autotalli on kahden auton, sähköistetyillä ovilla toimiva autotalli. EU-konttori on järjestysten mukainen sekä ajantasalla kaikista päätetyistä asioista. Koneille on sekä huolto, että säilytystilaa paljon. Rakennuksessa on valmiiksi jaettuja karsinoiksi. Tässä maatilan rakennuksessa on myös oma maalämpö asennettu vuonna 2015. Eläimille on myös toinen suuri rakennus, jossa on myös jaoteltu karsinoita valmiiksi. Kyseisestä rakennuksesta on eläimillä mahdollisuus mennä itse myös laitumelle.  Yritys on sertifioitu, ekologinen liha- ja jalostustuotanto. Yrityksen myyntiin kuuluu koneistukset sekä mikäli ostaja haluaa, niin yhteensä 130 eläintä.    Yrityksen liikevaihto: 2019: 1 842 000kr 2020: 1 510 000kr Yritys on saanut EU-tukea/kunnan tukea, summat ovat vaihtelevia: 2019: 1 197 000kr 2020: 850 0000 LIsäkuvia ja infoa saatavilla kiinnostuneille.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image