secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät maa- ja metsätalouden yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Osakkuus
Maatilat

Pääomasijoittajia UUDEN SUKUPOLVEN marjatilaan

                                                   . Farmi on siirtymässä HIILINEUTRAALI VERTIKAALISEEN sisätilakasvatukseen ja UUSIUTUVAN oman ENERGIAN tuotantoon ja myös tuotannon kysynnän kasvu on nopeuttanut suunnitelman prosessia. Olemme uusineet konseptia monimuotoisuus liiketoimintaan (useita liiketoimintoja samalla tilalla ). Farmin UUDEN SUKUPOLVEN toimintamalli konsepti on hyvin tarkkaan suunniteltu ja toiminta/tuotanto tulee olemaan ympärivuotista. Tuotantomäärät ovat nousevia ja tuotannot myydään ennakkoon ruokateollisuus ja vähittäiskauppa sektorille. SNEAK PEEK Valmis kotimainen myynti/-ostoverkosto ja valmistaudumme myös vientiin. Farmilla on valmis työkalupakki yhteistyökumppanit ja asiantuntijaverkostot käytössä.Tilalla on myös tuotteiden yksinmyyntisopimuksia uudistuvaan farmin myymälään ja tapahtumiiin. Perinteinen avomaakasvatus muuttaa muotoaan HYBRID-tiloiksi ja juuri sen takia se  on AINUTLAATUINEN UUSI KOHDE sijoittaa jo toiminnassa olevaan Farmin liiketoimintaan ja uuden sukupolven teknillisen marjanviljelyn suurtuotannolliseen konseptiin. Liiketoimintamalli on voitollista. Tila on tunnettu itsepoiminta farmina ja muina palveluina kuten kahvila sekä marjojen vähittäismyynti. Kävijämäärät on n. 10 000 - 12 000. Ole ystävällinen ja laita tietoa toiminnastasi ja itsestäsi niin tiedämme kenen kanssa tulemme asioimaan NDA Salassapitosopimus tarkempien tietojen Farmin prospekteihin   Valuaatio 5,0 milj e Osakeanti 500 000 e Minimisijoitus 5000 e                          
Koko Suomi
Myydään
Maatilat

Myydään ruusujuuriviljelyn ja jalostustoiminnan liiketoiminta Lapissa

Myydään ruusujuuren kasvatukseen ja jalostukseen erikoistuneen yrityksen liiketoiminta. Yritys kasvattaa ruusujuurta ja myy ne luontaistuotekaupossa valmiina ruusujuuri tabletteina tuotemerkillä Golden Root. Ruusujuurta myydään myös kuivattuna, pakastettuna ja tuoreena. Liiketoiminta sisältää ruusujuuren kasvuston n. 38 500 tainta, joka tarkoittaa noin 77 000 kiloa tuoretta ruusujuurta. Kasvuston peltoala on vuokrattavissa. Lisäksi kasviasema, koneineen ja laitteineen kauppakunnostusta varten. Kasviaseman rakennusala on n. 289 m2 ja sijaitsee omalla n. 3500 m2 tontilla. Kauppaan sisältyy rekisteröity tuotemerkki. Tule tutustumaan ja tarjoa. Tarkemmat tiedot liiketoiminnasta yhteyshenkilöltä.
Myydään
Maatilat

Myydään lihatila kokonaisuus Ruotsin Pellossa

- Omakotitalo + Tontti - Maatila - Valmis ja kannattava yritys eläimineen sekä koneineen   Hirsirakenteinen omakotitalo, alunperin rakennettu vuonna 1712, mutta kyseisellä tontille tuotu vuonna 1924 kahtena eri osana. Yhteispinta-ala talossa on 221 m2. Talo on jaettu kahteen eri asuntoon, ensimmäisessä kerroksessa on keittiö, 3 makuuhuonetta, wc sekä varastotilaa. Keittiö on keskeneräinen. Ensimmäisen kerroksen asuntoon kuuluu myös kellari, jossa pesutupa, puulämmitteinen sauna sekä paljon varastotilaa. Toisen kerroksen asunnossa on keittiö, olohuone, 2 makuuhuonetta sekä kylpyhuone sähkölämmitteisellä saunalla. Yläkerran keittiö on remontoitu vuonna 2021. Asunnot voi myös yhdistää takaisin yhdeksi isoksi omakotitaloksi. Koko talossa on oma maalämpö, joka on asennettu 2016. Yläkerrassa on myös lämpöä lisäämään takka. Tontin pintala n. 10 000 m2. Tonttin rajoittuu Kardis- nimiseltä tieltä joelle, josta saa lähdevettä puutarhaan sekä eläimille. Noin puolet tontista on aidattua laidunta-aluetta eläimille kuten lehmille, sonneille tai hevosille. Pihapiirissä on myös lähivuosina rakennettu grillikota. Lisäksi olemassa mahdollisuus ostaa erikseen yhteisomistuksessa olevaa maata.  Myytävään maatilaan kuuluu vuonna 2007 rakennettu rakennus, jossa on autotalli, EU-konttori, huoltotilaa, varastotilaa, tekninen tila, heinälato/kalusteiden säilytyspaikka talvisin sekä eläimille (sonneille) oleva tila talveksi. Autotalli on kahden auton, sähköistetyillä ovilla toimiva autotalli. EU-konttori on järjestysten mukainen sekä ajantasalla kaikista päätetyistä asioista. Koneille on sekä huolto, että säilytystilaa paljon. Rakennuksessa on valmiiksi jaettuja karsinoiksi. Tässä maatilan rakennuksessa on myös oma maalämpö asennettu vuonna 2015. Eläimille on myös toinen suuri rakennus, jossa on myös jaoteltu karsinoita valmiiksi. Kyseisestä rakennuksesta on eläimillä mahdollisuus mennä itse myös laitumelle.  Yritys on sertifioitu, ekologinen liha- ja jalostustuotanto. Yrityksen myyntiin kuuluu koneistukset sekä mikäli ostaja haluaa, niin yhteensä 130 eläintä.    Yrityksen liikevaihto: 2019: 1 842 000kr 2020: 1 510 000kr Yritys on saanut EU-tukea/kunnan tukea, summat ovat vaihtelevia: 2019: 1 197 000kr 2020: 850 0000 LIsäkuvia ja infoa saatavilla kiinnostuneille.
Myydään
Metsätalous

Pohjois- Pohjanmaalla sijaitseva metsä-alan yritys etsii jatkajaa

Olemme metsä-alan yritys, joka on erikoistunut nuoren metsänhoitoon, energia- ja ainespuu hakkuihin. Etsimme toiminnallemme jatkajaa yrittäjän siirtyessä eläkkeelle. Yrityksellä on kaikki tarvittava koneisto liiketoiminnan jatkumiselle, joten mukaan pääsee matalalla kynnyksellä. Työ sopii erinomaisesti esim. turve- alalta siirtyjälle.  Myynnissä on koko osake-yhtiö tai kalusto. Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Metsätalous

Myydään puunkorjuuyritys

Ylä-savon alueella toimiva kolmen ketjun puunkorjuu yritys koneineen ja työsopimuksineen.
Pohjois-Savo
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image