secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Ravintola

Myydään ruoka- ja viihderavintolan toimitilat

Valmiit ruokaravintolan tilat liikekeskuksessa. Ravintola muodostuu kahdesta erillisestä huoneistosta 190 ja 231 neliötä. Pienemmällä puolella ravintolan valmis keittiö, sali, wc:t ja henkilökunnan tilat ja varastotilaa. Isommalla puolella juhla-tilat, keittiövaraus, varastotilaa, näyttämö ym.  Mahdollisuus ostaa vain toinenkin puoli. Tilat soveltuvat myös elintarviketilaksi ja esim. vähittäiskaupalle. Hyvät parkkipaikat.  Kaupan yhteydessä voidaan myydä myös ravintolan kalusteet, koneet, laitteet ja muu liikeomaisuus. Kysy tarkemmat tiedot. 
Myydään
Hoivakoti

HOIVAKOTIKIINTEISTÖ

Myydään tai vuokrataan Sammatissa sijaitseva hoivakotikiinteistö. Hoivakodissa on kolme asuinkerrosta ja kellarissa aputiloja. Huoneita 30, joista 28 yhden hengen huoneita ja 2 kahden hengen huonetta. Kaikissa huoneissa oma wc ja suihku. Kerrosten välissä hissi ja lisäksi portaikko. Parvekkeita ja yhteistiloja. Kellarikerroksessa saunatilat, vaatehuoltotilat ja henkilökunnan sosiaalitiloja. Sprinklausjärjestelmä, sähkölukot ym.  Hoivakoti on remontoitu vuonna 2011 kokonaan koulun asuntolasta. Rakennuksen toisessa siivessä on opetustiloja kahdessa kerroksessa. Siipien välissä on yhteistilat, jossa mm. keittiötilaa ja kokoontumistiloja. Piha-alueella muita rakennuksia. Kerromme mielellämme lisää. 
Myydään
Insinööri-, suunnittelu- tai arkkitehtitoimisto

Rakennuttajapalveluihin keskittynyt yritys

Myydään Läntisellä Uudellamaalla toimiva rakennus- ja rakennesuunnittelua tekevä yritys. Yrittäjä toimii rakennusten pääsuunnittelijana ja  valvojana. Pääasiassa kohteet ovat omakotitaloja, mökkejä ja maatalousrakennuksia.  Tehtävä edellyttää rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkintoa ja mielellään alan kokemusta.  Myytävään omaisuuteen kuuluu kaikki tarvittava välineistö niin suunnitteluun kuin maastomittauksiin sekä koko tilauskanta.  Myynnin syynä on yrittäjän eläköityminen, töitä riittää heti reippaalle ja osaavalle tekijälle. 
Myydään
Liiketila
130 000 €

Mielenkiintoinen majoituskohde Pikkuhuopalahdessa.

Hyvien kulkuyhteyksien äärellä, mutta silti rauhallisella sijainnilla mielenkiintoinen 59,50 m2 katutason liiketila, joka on juuri valmistunut majoitustilaksi. Tyylikkäässä tilassa on yksi iso huone jossa pieni keittiötila ja majoitusparvi kahdessa tasossa. Iso kylpyhuone ja erillinen wc. Tila soveltuu monenlaiseen liiketoimintaan, joko lyhytaikaiseen vuokraukseen tai erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Kohteen osoite on Askaistenpolku 2, Pikku Huopalahti, Helsinki Velaton myyntihinta: 130000,00 Myyntihinta: 126843,48 Hoitovastike 440,64 / kkRahoitusvastike 76,70 / kk    
Myydään
Tilitoimisto

Tilitoimisto kahdella paikkakunnalla Pirkanmaalla

Myydään kahdella paikkakunnalla toimivan tilitoimiston liiketoiminta. Yrityksella on paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita ja luotettava ja osaava henkilöstö. Tässä on oiva tilaisuus jo alalla toimivalle yritykselle kasvaa ja saada alan ammattilaisia joukkoonsa. Hintapyyntönä on yrityksen vuosiliikevaihto. Yhteydenotot: luottamuksellinen25@gmail.com
Myydään
Liiketila
395 000 €

Liikehuoneisto Hakaniemessä, erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä

Myytävänä toimiva ja monikäyttöinen liikehuoneisto Hakaniemessä erinomaisten liikenneyhteyksien ääressä Hämeentiellä. Toimivat, monimuotoiset liiketilat kahdessa kerroksessa, soveltuvat monenlaiseen toimintaan. Alakerrassa myymälä, keittiö/neuvotteluhuone ja varastot, yläkerrassa 4 toimistohuonetta, varastotiloja ja tila, jossa toimii tällä hetkellä lääketehdas. Yläkerrasta on oma sisäänkäynti. Pinta-ala 166,5 m² Tilassa on ollut aikaisemmin hammaslääkäriasema ja nyt terveyskauppa/maahantuontiyritys. Liiketila sopii myös tarvittaessa joustavasti jaettavaksi useamman toimijan kesken. Hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa tehty korjauksia ja kartoituksia tarpeen mukaan. Hoitovastike 832,50 € / kk
Myydään
Sähköasennus ja -huolto
85 000 €

Talotekniikan asennusliike Juankosken Sähkö Oy etsii jatkajaa

Myydään laadukkaasta ja asiakaslähtöisestä työstä tunnettu talotekniikan asennusliike Kuopion seudulla. Juankosken Sähkö Oy on 40 vuotta Koillis-Savon alueella asiakkaita palvellut korkeimman luottoluokan (AAA Korkein luottoluokitus 2021) vakavarainen yritys, jonka palveluihin kuuluvat sähkösuunnittelu ja sähköasennukset sekä aurinkosähkö-, ilmalämpöpumppu- ja kylmälaiteasennukset sekä antenniasennukset. Toimintaan kuuluu myös järjestelmien huollot ja korjaukset. Yrityksen laadukkaisiin tuotteisiin kuuluu esimerkiksi Airam, Harvia ja Eurosolar sekä valtakunnallisesti että paikallisesti toimivia yhteistyökumppaneita. Kalustoon kuuluu antennimittari, sähköasennustyökalut akkukoneineen neljälle asentajalle, kylmäasennus- ja huoltovälineistö, hitsauslaitteet sekä laaja valikoima kylmäaineita. Kauppaan kuuluu yrityksen toimisto- ja varastotilana käytössä oleva 118 m² liikehuoneisto hyväkuntoisessa kiinteistössä hyvin pidetyssä taloyhtiössä. Monipuolinen yritystoiminta sekä alan hyvä kilpailutilanne turvaavat aloittavalle yrittäjälle hyvän tulotason alusta alkaen. Sijainti:  Pohjois-Savo Liikevaihto: 350.000 € Käyttökate: 25.000 € (oikaistu) Henkilökunta: 4 Kaupan kohde: Osakekauppa tai liiketoimintakauppa Hinta: 85.000 € (tasetilanne tarkastetaan kaupantekohetkellä)  
Myydään
Valokuvaus

Valokuvausliike Joensuussa

Myydään valokuvausliikkeen kannattava liiketoiminta Joensuun ydinkeskustassa hyvällä liikepaikalla. Yritys on toiminut yli 30 v.  menestyksekkäästi ja yrittäjä on  eläköitymisen johdosta luopumassa yritystoiminnasta. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden työntekijän, jolla yli 30 vuoden työkokemus Liiketoimintaan kuuluu monipuolinen kuvaustoiminta, digikuvapalvelut sekä tarvike- ja kameramyynti. Toiminnan perustana ovat kanta-asiakkaat, jotka koostuvat yksittäisistä kuluttajista ja paikallisista yrityksistä sekä julkisista toimijoista, Yritys toimii asianmukaisissa vuokratiloissa, jossa kilpailukykyinen vuokrakustannus. Erinomainen mahdollisuus valokuvauksesta kiinnostuneelle henkilölle aloitaa yritystoiminta tai toimivalle yritykselle kasvataa liiketoimintaansa. Jatkaja saa tuekseen kokeneen ammattilaisen tuen ja perinteikkään Helios-brändin tunnettuuden. LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!
Myydään
Kukkakauppa ja puutarha-ala
22 000 €

Myydään tuottava kukkakauppa Nastolassa

Haluaisitko jatkajaksi Nastolan Kukkariiheen?  Kukkakaupan liiketoiminta on ollut tuottavaa, myös korona-aikana. Kukkariihi on toiminut Nastolan Rakokivessä yli 16 vuotta. Liike sijaitsee kohtuuhintaisissa vuokratiloissa, hyvällä kauppapaikalla, torin laidalla ja parkkipaikkoja löytyy liikkeen edestä. Kukkariihellä on hyvin toimiva ekukka verkkokauppa, lisäksi kuulumme Datafloran välitysketjuun. Kukkariihellä on ihana, vakiintunut asiakaskunta ja lisäksi yritysasiakkaita. Liiketoiminta myydään alanvaihdon vuoksi ja opastus annetaan jatkajalle.Kauppaan kuuluu mm. liikkeen irtaimisto, kylmiöt ja varasto. Jos olet haaveillut omasta kukkakaupasta, niin tässä on tilaisuutesi päästä helposti alkuun, vaikka heti. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.  
Osakkuus
Muut toimialat

Osakkaita yritykseen, auttamaan pulassa olevia yrityksiä

NOTE: Emme tee ns. saattohoitoja (konkurssirikoksia, tukipetoksia, takaajakikkailua, tms.), tai muuta vastaavaa!  Yritys hakee kumppaniverkostoa toimintaan, jossa autetaan yrityksia joiden liiketoiminta on ajautunut kriisiin, syystä tai toisesta. Autamme myös startup-yrityksiä löytämään asiakkaita, kontateja sekä rahoitusta. Luonnollisesti kaikki verkostomme osaaminen on asiakkaidemme käytössä.  Otteemme on konsultatiivinen. Pyrimme ymmärtämään liiketoiminnan mahdollisimman hyvin, tunnistamaan ongelmat, analysoimaan mahdollisuudet selvitä eteenpäin, sekä tekemään tästä yritykselle sopiva tiekartta.  Autamme tarvittaessa mahdollisten tukien hakemisessa, liiketoiminnan uudelleen järjestämisessä, yrityksen myymisessä, markkinoinnin miettimisessä ja vaikka uusien osakkaiden, kumppaneiden tai asiakkaiden hankinnassa. Emme ole rahastamassa härkisti kumppaniamme vaan työ tehdään erilaisia, asiakkaan tilanteeseen parhaiten sopiva, keinovalikoimia käyttäen. Usein kyseessä on rahan ja osakkuuksien sekoitus. Toki, teemme työtä ja haemme tästä ansaintaa, mutta "mixed risk" on monasti tarjouksemme kantava voima. Kaikkia emme voi auttaa vaikka mitä tekisimme, siksi jaettu riski. Lyhyesti noin. Mitä haetaan: Erilaisia yritystoiminnan ja talouden asiantuntijoita, myynnin osaajia (ylätaso=kontaktit ja strategiat), yritysten liiketoiminnan myymisen asiantuntijoita, rahoituksen asiantuntijoita. Olemme avoimia ehdotuksille. Kansainvälinen liiketoiminta on usein myös keskiössä, tämän ymmärtäjille on jatkuva tarve. Mikäli tunnet, että sinulla voisi olla annettavaa palvelussa, ole ihmeessä yhteydessä ja kerro muutamalla sanalla osaamisestasi+linkki Linkedin profiiliin, mikäli on. Mikäli olet yrittäjä tai yrityksen johtoa, joka tarvitsisi apua. Ole ihmeessä yhteydessä! Nykyinen osaamisemme kattaa varsin laajan kirjon liiketoiminta-alueita Myynnin- markkinoinnin ja taloudenjohtamisen sekä lakipuolen osaamista on jo tiimissä, mutta lisää otetaan. Haemme vahvistuksia koko maan kattavasti!  Käsienheiluttelijoita ja jahkaajia emme hae! Asiakkaamme tarvitsevat usein nopeasti apua ja ratkaisuja. Perinteinen konsultointimalli pitkine palaveriputkineen, kymmenen päivän konsultointisessio, pari tonnia per päivä rahalaskutuksena, ei ole mitä tarjoamme asiakkaillemme.   
Koko Suomi
Osakkuus
Terveysala

Osakkuus keuhkojen väsymiseen kehitetyn reseptin kaupallistamiseen

Koronan ja hengityssuojaimen aiheuttamiin keuhkojen väsymiseen kehitetyn reseptin Suomeen ostanut ja Suomessa testannut liikemies tarvitsee pystyvän liikekumppanin ja alkuun noin 200-300 neliöisen tilan sen valmistamiseen.  Markkinat tuotteelle maailmanlaajuiset ja kate 80-90 %. Systeemille mahdollisuus hakea valtiolta rahoitusapua.  Kerro itsestäsi ja onko sinulla mahdollisuutta osallistua alkurahoitukseen ja minkä verran.   Ystävällisin vastauksin: europeandiscoverylight@gmail.com
Koko Suomi
Myydään
Hyvinvointipalvelu

Myydään terveyskylpylä konsepti

Myydään terveyskylpylä konsepti. Oletko kiinnostunut saunoista, terveyshoidoista ja yrittäjyydestä. Nyt myynnissä aito loistava  terveyskylpylä kokonaisuus. Kylpylässä uusittu monipuoliseen käyttöön. Kylpylässä 4 saunaa+ altaat+ hoito tilat. Tässä hyvä mahdollisuus lähteä mukaan kasvavaan hyvinvointi bisnekseen. Mukaan on mahdollisuus liittää alueen hotelli toiminnot. Vuokratilat.  
Myydään
Vaate- ja asusteliike

Tule Ihanat Kurvit -yrittäjäksi Iisalmeen

Ihanat Kurvit on alusasujen erikoisliike Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Liike tunnetaan laadukkaista tuotteista sekä asiantuntevasta, yksilöllisestä ja asiakasta kunnioittavasta palvelusta.Ihanat Kurvit sijaitsee keskeisellä liikepaikalla, Iisalmen torin kupeessa. Liiketilan läheisyydessä on runsaasti parkkitilaa asiakkaiden käyttöön. Yritys toimii vuokratilassa (228 m2). Liiketila on siisti, avara ja valoisa. Tiloissa toimii alivuokralaisena käsityöalan yrittäjä. Tilat mahdollistavat suuremmankin tuotevalikoiman tai laajentamisen vaikka vaatteisiin. Yritys on toiminut jo yli 20 vuoden ajan. Yritys on työllistänyt yrittäjän lisäksi yhden osa-aikaisen työntekijän. Asiakaskunnan muodostavat laadukkaita alusasuja ja henkilökohtaista palvelua arvostavat asiakkaat, jotka saapuvat asioimaan liikkeessä niin läheltä kuin kauempaankin. Nykyinen tuotevalikoima koostuu laadukkaista alusasuista, uima-asuista, yöasuista ja sukkatuotteista naisille. Tuotevalikoimassa on lisäksi alus-ja yöasuja sekä sukkia miehille. Valikoiman laajentaminen esim. miehille ja muihin vaate-alan asusteisiin/tuotteisiin edustavat myös liiketoiminnan kehityspotentiaalia.Yrittäjä on kehittänyt liiketoimintaa avaamalla 1,5 vuotta sitten Ihanat Kurvit -verkkokaupan. Verkkokaupassa on laaja valikoima tunnettujen alusasumerkkien tuotteita niin arkeen, vapaa-aikaan kuin juhlaankin. Verkkokaupan valikoiman kehittäminen ja laajentaminen tarjoavat uudelle yrittäjälle mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaa ja yrityksen markkina-aluetta edelleen.Yrityksellä on valmis asiakasrekisteri, jota jo hyödynnetään  markkinoinnissa. Vakioasiakkailta kerätyt tiedot auttavat palvelemaan asiakkaita helposti ja nopeasti sekä kertomaan heille uutuuksista ja tapahtumista uutiskirjeellä. Iisalmen alueella on lisäksi aktiivisia alueen palveluiden markkinointikanavia, joita on mahdollista hyödyntää Ihanat Kurvit -markkinoinnissa.Ihanat Kurvit -liiketoiminta myydään yrittäjän siirtyessä muihin tehtäviin. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan erikseen sovittavalla tavalla.Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakaspalveluhenkiselle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Kiinnostus vaate-alaan, muotiin ja verkkokauppaan ovat etuna uudelle yrittäjälle. Liiketoiminta sopii myös jo toimivalle palvelu- tai kaupan yrittäjälle oman toiminnan kasvattamiseen ja laajentamiseen.Tartu nyt tähän hienoon tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Kauppahinta ja tarkempi liiketoimintakaupan sisältö neuvotellaan kahdenkeskisissä neuvotteluissa.  Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Pohjois-Savo
Myydään
Muut toimialat

MENESTYJÄYRITYS PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huippukannattava, erittäin vakavarainen menestyjäyritys jolla pitkä toimintahistoria. Yritys tarjoaa palvelujaan yrityksille.
Myydään
Kuljetusliike
1 450 000 €

KULJETUS-, KUNNOSSAPITO- SEKÄ MAANRAKENNUSTÖITÄ HARJOITTAVA YRITYS

  Kasvava, toimialansa perinteinen, laadukas, ajantasainen ja moderni kumppani, jolla on hyvä tilauskanta ja kattava kalusto. Kalusto täyttää myös pääosin nykyisin vaadittavat korkeimmat päästönormit (EURO JA Stage-luokitukset). Henkilökunta on toiminut yrityksessä pitkään ja he ovat sitoutuneita yritykseen. Yritys on tunnettu ja se on pitkän toiminta-aikansa kuluessa saanut hyvän maineen alueen toimintakentässä. Kalusto ja henkilöstön osaaminen mahdollistavat liiketoiminnalle useamman tukijalan. 
Varsinais-Suomi
Myydään
Leipomo tai konditoria

PITKÄÄN TOIMINUT TUNNETTU LEIPOMO ETELÄ-SUOMESSA

Yritys tunnetaan maukkaista laadukkaista tuotteistaan joita se jakelee paikallisesti ja valtakunnallisesti. Se on myös palkittu premium -tuotteistaan. Yrityksellä on pitkäaikaiset laajat asiakassuhteet suuriin keskusliikkeisiin ja ketjuihin, hotelleihin, ravintoloihin ja huoltamoihin. Yrityksellä on myös omaa maahantuontia. Tarjouksen mukaan.
Etelä-Suomi
Myydään
Rautakauppa
500 000 €

MENESTYVÄ RAKENNUSTARVIKELIIKE

Pitkään toiminut ja tulosta tekevä rakennustarvikeliike. Yrityksellä on alueellisesti vahva markkina-asema. Kaupan kohde: Liiketoiminta + vaihto-omaisuus.
Pohjois-Suomi
Myydään
Hotelli
375 000 €

HOTELLI-RAVINTOLA

Hotelli/ravintola sijaitsee kansallispuiston välittömässä läheisyydessä. Asiakas nauttiii luonnon rauhasta ja kauniista maisemista aivan hotellimme lähettyvillä ilman suuria ihmismassoja. Hotellihuoneet erillisessä siivessä ja niihin on erilliset sisäänkäynnit. Ravintola on pienen kuntataajaman keskustan ainoa. Ravintolassa on myös mukavat muunneltavat tilat, joissa järjestyvät niin kokoukset, koulutustilaisuudet kuin juhlatkin ja saunaillat. Myytävänä on ravintolaliiketoiminta sekä kiinteistöosakeyhtiö. Tilat todella hyvässä kunnossa omalla noin 1.3 ha tontilla. Sopii erittäin hyvin perheyritykseksi ja toiminnan kehittäminen ja laajentaminen mahdollistaa suurenkin myynninkasvun. Kaupan kohde: Osakekanta, hinta+ vaihto-omaisuus.
Pohjois-Savo
Kohteet 19 - 36 hakutuloksista
loder image