secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Keksintö
Alustatalous
35 000 €

Myydään työntekijöiden haku verkkosivusto

Myynnissä valmis verkkosivusto  Verkkosivustolla pystyt hakemaan yrityksille suoraan tekijöitä, rekrytoinnit helposti tämän kautta.  Alustalla tällä hetkellä teollisuuden alat, jota pystyy laajentamaan joka alaan.  Mahdollisuus toimia itse välittäjänä työntekijöille tai mainosten kautta saada tuottoa.    Lisätietoja sähköpostitse. 
Koko Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Lahjatavarapuoti Kelokasi

Kelokasi on Sodankylässä toimiva lahjatavara ja lankapuoti, jonka valikoimasta löytyy paljon muutakin kauppatavaraa. Yhtiön toiminta on jakautunut kahteen kokonaisuuteen; omassa Sodankylän keskustassa olevassa liikehuoneistossa tapahtuvaan lahjatavara- ja lankapuotitoimintaan sekä vuokratiloissa tapahtuvaan Lapin jalopuusta, kelohongasta valmistettavien korkealaatuisten tuotteiden valmistukseen ja myyntiin. Yhtiö työllistää yrittäjän lisäksi kokopäiväisesti yhden työntekijän. Yhtiön liikevaihto on 200.000 – 400.000 euron luokassa vuodesta riippuen. Yritys tarjoaa pariskunnalle oivallisen tavan siirtyä yrittäjyyteen. Yrityksessä valmis kassavirta ja asiakaskunta, sekä kohde tarjoaa monia kehittämisen mahdollisuuksia joihin nykyinen yrittäjä ei ole tarttunut. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana ja voidaan palastella omiksi kokonaisuuksiksi. Oman kelohonkatuotannon osalta tuotanto ei vaadi sellaista erityisosaamista, jota nykyinen yrittäjä ei kykenisi opettamaan. Jos sinulla kiinnostaa yrittäjyys Sodankylässä, ole yhteydessä Johannekseen tai suoraan Kariin ja keskustellaan kohteesta tarkemmin. Autamme sinua rahoituksen järjestelyssä, uuden liiketoiminnan suunnittelussa että mahdollisten tukien selvittämisessä (starttiraha, muut tuet) sekä tarvittaessa valmennamme sinusta yrittäjän mikäli tarvitset tukea toimintasi alkutaipaleelle.  
Sodankylä
Myydään
Muut toimialat
590 000 €

Tuottoisa tarvikemyynti & verkkokauppa

Myynnissä on hyvää liikevaihtoa ja kovaa tulosta tekevä yrityksen liiketoiminta. Liiketoiminta koostuu tarvikemyynnistä ja hyvin toimivasta verkkokaupasta. Verkkokauppa on vahvassa kasvussa ja sen osuus liikevaihdosta on yli 40%! Yrityksellä on myös omaa maahantuontia. Me Noviella autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointimme on maksutonta. Vaihto-omaisuus erikseen. Kysy myös rahoituspalveluamme.   Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"      
Pohjois-Pohjanmaa
Myydään
Muut toimialat
550 000 €

Kansainvälisen yhtiön laadukkaat tuotteet yksinoikeudella

Myynnissä on tunnettu tuottoisa yhtiö, joka edustaa kansainvälisen yhtiön laadukkaita tuotteita yksinoikeudella Suomessa. Pitkään toiminut ja hyvää tulosta tehnyt yrityksen liiketoiminta myydään uuden strategian myötä. Tässä on valmis business, asiakkaat, laadukkaat tuotteet (b2b ja b2c), hieno historia ja mahdollisuuksien tulevaisuus.   Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"
Koko Suomi
Myydään
Muu teollisuus
2 800 000 €

Teollisuusalan yrityksen koko osakekanta

Myydään pitkään toiminut teollisuusalan yritys Varsinais-Suomessa upeissa maisemissa. Perinteikäs ja omalla alallaan hyvin tunnettu yritys, jolla on valmiit ja vakavaraiset asiakkaat Suomessa. Laajenna ja kasvata sekä kehitä toimintaa kansainväliseksi, sillä tässä on kaikki eväät siihen. Monipuolinen varasto sekä osaava ja koulutettu henkilökunta sekä korkea laatutaso luovat hyvän perustan korkea palvelukyvylle.Yritys panostaa myös tilaustöihin! Myynnissä on yrityksen koko osakekanta. Kuvituskuva.
Varsinais-Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys
650 000 €

Kuivausalan yritys

Myydään tuottoisa kuivausalan yritys Etelä-Suomessa. Yritys tekee rakennusten kuivauksia. Hyvämaineinen myytävä yritys on toiminut pitkään ja se on tunnettu. Liiketoimintakaupassa myydään myös modernit ja hyväkuntoiset koneet sekä laitteet ja asiakkuudet. Myynnin syy on eläköityminen. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä, lue lisää! Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä: "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!"   Kalle Riitahaara, yrittäjä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!"Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"  
Etelä-Suomi
Myydään
Verkkopalvelu
195 000 €

Lastenvaateyritys verkkokauppoineen

Myydään tuottoisa lastenvaateverkkokauppa sekä lastenvaatemyymälä Pirkanmaalla. Myymälä sijaitsee huippupaikalla. Liiketoimintakaupassa voidaan myydä myös osakkuus. Tässä on valmis liiketoimintakonsepti; verkkokauppa, myymälä, asiakkaat, tuotteet, tavarantoimittajat. Varasto myydään erikseen. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä  
Koko Suomi
Myydään
Konepaja
980 000 €

Konepajayrityksen koko osakekanta myynnissä

Myydään vakavarainen kymmenisen henkilöä työllistävä keskiraskas konepaja. Yrityksen monipuoliset palvelut pitävät sisällään mm. koneistustyöt, teräsrakenteiden käsittelyt ja asennukset. Kaupassa myydään koko osakekanta ja konekanta sekä halli. Pitkäaikaiset asiakassuhteet tuovat varmuutta liiketoimintaan. Tämä on loistotilaisuus ostaa pitkään toiminut suomalainen konepaja, jonka mahdollisuudet kasvuun ovat hyvät. Käytämme kuvituskuvaa. Soita minulle niin keskustellaan eri mahdollisuuksista, meidän kauttamme onnistuu myös rahoituskanavien avaaminen! Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta. Asiakkaamme suosittelevat meitä:   "Valitsin tarkkaan kenelle annan vuokravälitysyritykseni myyntiin ja pitkän harkinnan jälkeen päädyin Novieen, joka hoiti kaupan mallikkaasti. Valintaan vaikuttavat tekijät olivat Novien henkilökohtainen palvelu ja täysi sitoutuneisuus yrityksen myyntiin. Novie on aktiivinen ja sopivan kokoinen välittäjä. Isojen toimijoiden heikkouksena on mielestäni se, että tavaraa on liikaa myynnissä ja myynnissä olevat kohteet ovat vain listoilla, eikä mihinkään ei sitouduta. Novie haki ostajia aktiivisesti. En ollut koskaan aikaisemmin myynyt yritystä, joten kysymyksiä oli alusta asti paljon. Novielaiset osasivat tukea ja sparrata minua matkan varrella ja kertaakaan en jäänyt yksin. Haluan aidosti suositella Novien Eva Brchiskya ja Juha-Pekka Määttästä. Jos sinulla on yritys myytävänä, ota yhteys Novieen, jolla on nopeaa ja osumatarkkaa työtä!" - Näin kertoo asiakkaamme yrittäjä Sofia Lehtonen Leviltä     "Jos voin suositella omasta kokemuksestani hyvää yritysvälittäjää on se Novie Oy. Novie myi yritykseni nopeasti ja mutkattomasti. Kaikki meni kuin strömsössä. Novielaiset olivat koko yrityskauppaprosessin ajan tukenani ja toimivat minun sekä ostajan välillä luottamuksellisesti. Parasta oli hyvä palvelu ja sitä sain!" - Kalle Riitahaara, yrittäjä "Novie on ketterä ja erittäin hyvät verkostot omaava yritysvälittäjä. Novielaiset löysivät eräälle myytävänä olleelle palveluyrityksellemme nopeasti ostajan ja koko prosessi sujui erinomaisesti. Teimme myynnissä olevasta yrityksestä hyvän tietopaketin ostajalle, joka nopeutti neuvotteluja. Novielaisilla on energinen draivi ja tehokas tiimi. Jatkamme yhteistyötä Novien kanssa ja suosittelen heitä mielelläni myös muille"- Talouskolmio Oy, toimitusjohtaja Jukka Laukkanen "Olin päättänyt myydä yritykseni ja etsin siihen mielekästä yritysvälittäjää. Valitsin Novien, ja olen ollut erittäin tyytyväinen valintaani ja saamaani palveluun. Novien lämminhenkinen tiimi auttoi minua koko myyntiprosessin ajan. Voin suositella Novieta kaikille yrittäjille, jotka eivät tiedä miten oma yritys myydään ja mitä kaikkea pitäisi tehdä!" - Belmax Oy, toimitusjohtaja Tarja Korvenoja-Mäkelä      
Koko Suomi
Osakkuus
Muut toimialat
3 000 €

Skaalattava, suojattu ilmanvaihto-/ilmastointi innovaatio

Kansainvälisille markkinoille skaalattava, suojattu ilmanvaihto-/ilmastointi -innovaatio Pitkän historian omaava kotimainen huoneistokohtaisia ilmanvaihtolaitteita valmistava yritys on kehittänyt uuden sukupolven ilmanvaihto-/ilmastointilaitteen. Olemme tuomassa markkinoille huoneistokohtaisen ilmanvaihtolaitteen, jolle on monia erilaisia sovellusvaihtoehtoja. Uuden sukupolven laite vastaa ilmaston lämpenemisen aiheuttamiin asuntojen lämpenemishaasteisiin sekä sisäilmaongelmiin kotitalouksissa ja julkisissa tiloissa. Laite hyödyntää lisäksi uusiutuvaa energiaa toiminnassaan ja soveltuu asennettavaksi kaikkiin asunto- ja rakennustyyppeihin. Tavoitteenamme on kasvaa merkittäväksi toimijaksi toimialalla ensin kotimaassa ja laajentaen myös vientimarkkinoille. Haemme osakkaiksi sijoittajia ja vastaamme viestiisi, mikäli kerrot taustastasi. Minimisijoitus 3000€. Osakeannissa on tilaa enää 48 000€/70 000€, joten ota yhteyttä pikaisesti. Luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella. 
Koko Suomi
Myydään
Ravintola
48 000 €

Pitkien perinteiden lounasravintola

Wanha Vossikka Ristiinassa on pitkien perinteiden viihtyisä lounasravintola ja kahvila: samassa kiinteistössä on harjoitettu ravintolatoimintaa lähes katkeamatta jo vuodesta 1981.Yli 20 vuotta tuosta ajasta kyökissä on hääräillyt Hiltusen Saara, joka taikoo vuosien kokemuksella maittavat tarjottavat. Vossikka on arkisin lounaspaikka, ja jos lounaalle ei ehdi, Vakiovuorot-listalta löytyy esimerkiksi herkulliset hampurilaiset, rapsakat salaatit sekä suussa sulavat pizzat. Vitriinissä on tarjolla suolaisia ja makeita itsetehtyjä herkkuja kahvin kanssa nautittavaksi. Vossikka on myös Essoten ateriapalveluntuottaja.Saaran paikka on niin kovassa maineessa kylällä, että eivät kuulemma hennoisi päästää häntä eläkkeelle, mutta onhan yrittäjä jo vapaapäivänsä ansainnut. Sen vuoksi Saara hakee toiminnalle jatkajaa. Hän on valmis luovuttamaan reseptiikan jatkajan käyttöön ja toimimaan jatkajan tukena hänen niin halutessaan. Ravintola toimii omassa liikehuoneistossa, jonka yrittäjä mielellään myy liiketoiminnan mukana. Ravintolan 125 m2 toimitila pitää sisällään kabinetin ja toimistohuoneen omalla sisäänkäynnillä, joten tilojen hyödyntäminen myös muuhun toimintaan on mahdollisuus. Kauppahintaan sisältyvät liiketoiminta, liikehuoneisto, koneet ja kalusteet. Soita ja kysy lisää!
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä

Myydään kannattava päivittäis- ja erikoistavarakauppa Keski-Suomessa

Myydään pitkään kannattavasti toiminut päivittäistavarakauppa, jonka valikoimiin kuuluu myös erikoistavarakaupan tuotteita. Yritys on reitattu AAA-tasoiseksi. Liike on paikkakunnallaan ja lähialueilla tunnettu kauppapaikka paikallisille ja ohikulkijoille ja sillä on vakiintunut markkina-asema toiminta-alueellaan. Liikepaikka on hyvällä sijainnilla ja näkyvyydellä.  Hyvä mahdollisuus kaupanalan ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle päästä tekemään kannattavaa kauppaa omassa yrityksessä. Yritys sopii hyvin myös pariskunnalle.  Yrityskauppa tehdään osakekauppana tai liiketoimintakauppana.  Tarkat ja luottamukselliset tiedot yrityksestä ja liikkeestä salassapitosopimusta vastaan.  Ota yhteyttä: Henri Kumpulainen, puh. 040 864 3631, henri.kumpulainen@bvm.fi. 
Keski-Suomi
Myydään
Ravintola
78 000 €

Myytävänä kahvila-viinibaarin liiketoiminta.

Hyvällä liikepaikalla, vain 100 m juna-asemalta, kasvavalla alueella läntisessä Helsingissä.   Kahvila-lämmityskeittiö hyvin varustettuna, huuva on, ei rasvakaivoa eikä lattiakaivoa. Lämminhenkinen ja kodikas sisustus. Edulliset kiinteät kustannukset, sopii hyvin esimerkiksi perheyritykseksi tai kahdelle liikekumppanille.   Viinibaari, kahvila, lounasravintola, monenlaisia tulevaisuuden näkymiä. Yhteensä 121 m2, 25 asiakaspaikkaa ja 6 paikkainen terassi.   Vuokra 2500,00 (+alv) / kk  
Myydään
Kauneushoitola
38 000 €

Myytävänä kauneushoitolan liiketoiminta.

Myytävänä hyvällä liikepaikalla, hyvien kulkuyhteyksien ääressä Jätkäsaaressa, tyylikkään kauneushoitolan liiketoiminta.  Kauppaan kuuluu liiketoiminta, kalusteet ja laitteet, kaupan yhteydessä voidaan neuvotella myös asiakasrekisteristä, nettisivuista ja liikkeen brändistä.   Valoisa ja avara liiketila on kahdessa kerroksessa, tilassa on tällä hetkellä 3 hoitotilaa, mutta siihen mahtuisi jopa 4 hoitotilaa. Tilassa on pieni keittiö, wc ja suihku, viehättävä parveke ja ilmastointi.   Tilan koko on 60 m2   Vuokra vain 968,00 (+alv) / kk Hoitolassa työskentelee tällä hetkellä yksi vuokralainen, joka jakaa noin puolet vuokrasta.
Myydään
Ravintola
160 000 €

Myytävänä Jätkäsaaressa ravintolan liiketoiminta.

Myytävänä Jätkäsaaressa, hyvien liikenneyhteyksien ääressä suositun ravintolan liiketoiminta, kalusteet, laitteet ja vuokrasopimuksen siirto Uudessa (2019) ja hyvin varustellussa keittiössä täysi valmistuskeittiön varustelu, rasvahormi ja rasvakaivo, paljon kylmätilaa, walk in -kylmiö, keittiö erinomaisessa kunnossa ja plussana puuhiiligrilli. Avarassa ja valoisassa ravintolasalissa on iso baari-kahvilatiski ja 45 asiakaspaikkaa, ulkona kaksi terassia 20 + 20 asiakaspaikkaa.   Sopii monenlaiseen liikeideaan, aukioloajan suhteen ei ole rajoituksia.   Vuokra 6800,00 / kk sisältäen alv ja jätehuollon  
Myydään
Muu toimitila
119 000 €

Monien mahdollisuuksien kiinteistö Värtsilässä

Myydään monia mahdollisuuksia tarjoava kiinteistö Värtsilässä. Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla 9-tien läheisyydessä vain 4 km Niiralan kansainväliseltä rajanylityspaikalta luonnonkauniin Jänisjoen rannalla. Kiinteistö soveltuu niin matkailuun kuin monipuoliseen palveluliiketoimintaan.  Kiinteistössä toimii tällä hetkellä majatalo. Halutessaan majatalon toimintaa voi jatkaa ja laajentaa, mutta käyttötarkoitusta voi myös muuttaa. Kiinteistö soveltuu hyvin esimerkiksi hoiva-/hoitokodiksi tai muihin sote-alan palveluihin. Toimisi myös yhteisölle tai yritykselle omana paikkana. Kiinteistön sijainti on erittäin houkutteleva aivan rajanylityspaikan tuntumassa, lähellä 9-tietä Jänisjoen rannassa. Väkeä liikkuu alueella niin Suomesta kuin Venäjältä. Sijainti palvelee sekä rajaylittäjiä että matkailijoita. Rajan ylittää Niiralassa 4 km päässä n. 1,5 miljoonaa henkeä vuodessa normaaliaikana. Venäjän puolella Sortavalan ja Ruskialan matkailukeskittymät ovat aivan lähellä. Pietarista ja Moskovasta Pohjois-Suomeen matkaavat ylittävät rajan Niiralassa.  Jänisjoen upea luonto vetää matkailijoita puoleensa ja Värtsilän laakso kuuluu Suomen parhaisiin lintubongauskohteisiin. Myös motoristien suosima reitti. Mikäli ostaja itse tuottaa matkailun oheispalveluita, niin kehittämismahdollisuuksia löytyy runsaasti.  Kiinteistö koostuu majoitusrakennuksesta, jossa on seitsemän hotellitasoista huonetta, teknisestä rakennuksesta jossa mm. keititö, aamiaishuone, sauna, pesutupa ja esim. hierojan käyttöön sopiva hoitohuone. Lisäksi kiinteistöön kuuluu yhdeksän hyväkuntoista rivitaloyksiötä, joissa on vastaremontoidut keittiöt ja omat terassit. Lisäksi yksi 11 yksiön ja yhden kaksion käsittävä rivitalo, joka kesämajoituskäytössä.  Oma, Jänisjokeen ulottuva iso tontti, jolla runsaasti lisärakennusoikeutta. Oma lämpökeskus. Tällä hetkellä öljylämmitys, mutta suunnitelma uusiutuvaan energiaan siirtymiseksi on jo tehty. Myydään nykyisen omistajan ulkomaan työkomennuksen vuoksi. Kysy rohkeasti lisätietoja yhteydenottolomakkeen kautta! 
Pohjois-Karjala
Myydään
Kauneushoitola

Myydään kauneushoitolan liiketoiminta ja liiketila Keski-Uudellamaalla

Etsitkö täydellistä pakettia aloittaaksesi liiketoiminnan yksin koronaystävällisessä liiketilassa, omassa kauneushoitolassasi? Onko toiveissasi kompaktit, kauniit ja siistit tilat sekä loistava sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella? Haluatko heti kuukausipalkkaa valmiin asiakaskunnan avulla? Hyviä uutisia, tässä se on! Elämänmuutoksesta johtuen tarjoan myyntiin 2013 perustetun kauneushoitolan liiketoimintani keski-uudellamaalla.  Liiketila on kooltaan 37,5m2, sisältäen hoitopaikan vesipisteellä, myyntitilan, keittiön, WC:n ja huoltotilan (pyykki yms). Hoitola on parhaimmillaan yhdelle tekijälle, mutta vuorotyö mahdollistaa myös kahden henkilön työskentelyn tilassa.  Taloyhtiö on rauhallinen ja putkiremontoitu. Parkkitilaa on aivan oven edessä ja junalle kulkee jalan 5 min. Tällä hetkellä hoitolassa tehtäviä hoitoja ovat laajasti erilaiset kasvohoidot, kestovärit ja jalkahoidot.  Hoitolassa on kaikki sinua varten valmiina. Saavut vaan paikalle ja aloitat työt. Avaimet käteen periaatteella. Listan irtaimistosta saat erikseen.  Omistajan vaihdos on mahdollista toteuttaa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Nykyinen omistajayrittäjä, kosmetologi on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan. Yrityksen toiminta ja työt ovat valmiina uudelle yrittäjälle heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Jos kiinnostus heräsi, niin ota rohkeasti yhteyttä! Pyytämällä saat minulta kuvia liiketilasta sekä tietoa taloyhtiöstä. Olet myös tervetullut tutustumaan kauneushoitolaani. Hintapyyntöni liiketoiminnalle on 55 000€  + liiketila 85000 e, mutta myös tarjouksia otetaan vastaan, tärkeintä minulle on löytää rakkaalle hoitolalleni jatkaja, jonka sydän sykkii kauneudenalalle ja asiakaspalvelulle!
Myydään
Autokorjaamo ja -huolto
55 000 €

Autokorjaamo Kauhajoella

Myydään monimerkkikorjaamona toimivan autokorjaamo- ja huoltoyrityksen liiketoiminta Kauhajoella. Korjaamossa on 3 nosturipaikkaa ja kauppaan sisältyvät kaikki korjaamon laitteet, työkalut sekä varasto. Yritys toimii vuokratiloissa. Yrityksellä on laaja asiakaskunta, ja sinne tullaan pidemmänkin matkan takaa. Yritys korjaa ja huoltaa myös vanhempaa autokantaa,  joihin sisältyy katsastuskorjaukset ja hitsaustyöt. Yritys kuuluu valtakunnalliseen autojen huolto- ja korjauspalveluketjuun.  Yritys työllistää yrittäjän lisäksi yhden henkilön. Hyvä tilaisuus autoalan osaajalle lähteä jatkamaan noin 10 vuotta toimineen autokorjaamon ja –huollon toimintaa. Yrittäjä on valmis perehdyttämään jatkajan. Ota yhteyttä yrittäjään oheisella lomakkeella lisätietojen saamiseksi!
Myydään
Muut toimialat
65 000 €

Vuokraamon liiketoiminta Oulussa

Myydään hyvin kannattava paljunvuokraukseen keskittynyt liiketoiminta. Toiminta on vakiintunutta, toiminut jo 12 vuotta Oulun talousalueella. Viimeiset 4 vuotta yritystä on kasvatettu määrätietoisesti ja sillä on edelleen hyvät edellytykset kasvaa lisää markkinoimalla tai tuotevalikoimaa kasvattamalla. Olemme selkeä markkinajohtaja Oulun alueella. Toiminta sopii erinomaisesti muun liiketoiminnan rinnalle, esim. vuokraamo, autopesula tai muu vastaava, jolla on jo valmiit huoltotilat. Myynnin kehitys (alv 24% myynti); 2019: 40.000€ 2020: 55.000€ 2021: 55.000€ Yhden vuokraustapahtuman toteutunut keskihinta vuosina 2020 ja 2021 on ollut 137eur (sis. alv), käytön jälkeinen huolto tällä hetkellä alihankintana ja sen hinta on 30eur (sis. alv). Verollinen myyntikate on siis 107€. Itse huollettuna ei kuluja vuokraustapahtumaa kohden. Kiinteät kulut (vakuutukset, nettisivut, paikantimet, yms.) n. 2000€/vuosi Kaupassa siirtyvä vuokrakalusto: 4 kpl JJ-trailer perävaunu + AMH-kylpytynnyri vm 2020 2 kpl JJ-trailer perävaunu + AMH-kylpytynnyri vm 2019 1 kpl JJ-trailer perävaunu + Koriks-kylpytynnyri vm 2019 3 kpl JJ-trailer perävaunu + AMH-kylpytynnyri, vm 2018 Kaikissa värivalot ja 8 kpl paljuista on myös varustettu poreilla. Kaikissa paljuissa on GPS-paikantimet, joiden sopimus myös siirtyy kaupan mukana. Lisäksi kauppaan kuuluu toimintaan tarvittavat laitteet ja pienkalusto (4 kpl pumppuja, letkuja, vesisäiliö, varakamina, varaosavarasto, yms) sekä nettisivut varausjärjestelmineen www.promorent.fi . Domain promorent.fi ja liikenimi Promorent Oy siirtyy kaupan yhteydessä. Kaikki kalusto on siistiä ja uudenveroista. Kaluston tasearvo on 39.000€. Tarvittaessa voidaan myydä myös pakettiauto Nissan Primastar vm. 2008 erikseen sovittavaan hintaan. Auto on alv vähennyskelpoinen.
Kohteet 91 - 108 hakutuloksista
loder image