secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Grillit ja pikaruoka

Grillikioski ja sen liiketoiminta

Tunnettu, pitkään toiminut erittäinen vakavarainen yritystoiminta. Grilli tunnetaan vahvan historiansa ja hienon asiakaspalautteensa ansiosta. Vuonna 2021 grilli huomioitiin Suomen neljänneksi parhaana. Laitteisto on täydellinen ja pääosin uusittu. Sisätiloissa istumapaikat kuudelle. Asiakaskunta on vakiintunut (paikalliset ja turistit).
Myydään
Tilitoimisto

Myydään tilitoimisto

Myydään liiketoimintakauppana aputoiminimenä osakeyhtiössä toimiva tilitoimisto. Tilitoimisto on toiminut vuodesta 2005 ja liiketoiminta on ollut koko ajan kannattavaa ja kasvussa. Tilitoimistossa on asiakasyrityksiä monilta toimialoilta.Tilitoimiston asiakasyrityksillä ei ole maksuvaikeuksia. Asiakkaat ovat arvostaneet henkilökohtaista palvelua sekä saamaansa neuvontaa ja heidän kanssaan on ollut helppo asioida. Tilitoimiston asiakasyritykset sijoittuvat koko maan alueelle ja ovat yritysmuodoltaan pääosin osakeyhtiöitä. Yrittäjä toimii tällä hetkellä yksin. Tämän tilitoimiston osto soveltuui sellaiselle jo alalla toimivalle yritykselle, joka haluaa kasvattaa ja monipuolistaa asiakaskuntaansa. Otathan yhteyttä ensisijaisesti yhteydenottolomakkeella, kiitos.
Myydään
Kioski tai elintarvikemyymälä
87 000 €

Keliapuoti - Suomen laajin gluteeniton valikoima

Yritys, joka myy ainoastaan gluteenittomia tuotteita. Yrityksellä on yhteistyösopimukset noin 20 eri toimijan kanssa ja tuotteita saadaan usealta toimijalta päivittäin. Myymälästä löytyy tuoretuotteet sekä kuivatuotteet ja valikoima on laaja. Yritys on Suomen vanhin gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut myymälä ja se on perustettu vuonna 2000. Myymälä toimii Helsingissä. Pisimmät asiakassuhteet ovat kestäneet jo 22-vuotta ja uusia asiakkaita tulee päivittäin. Asiakkaina keliaakikkojen lisäksi ovat suolistosairauksista kärsivät. Tämän lisäksi myös moniin muihin sairauksiin suositellaan gluteenitonta ruokavaliota ja asiakaskunta onkin lisääntynyt myös reilusti keliaakikkojen ulkopuolelle. Useat ravintolat tilaavat myös myymälästä säännöllisesti leipää. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu vakavarainen ja kannattava yritys, hyvä asiakaskunta, yhteistyökumppanit, brändi, sosiaalisen median kanavat (Instagram 1500 seuraajaa & Facebook 3500 seuraajaa) sekä aktiivisessa käytössä olevat nettisivut ja mahdollisuus jatkaa vuokrasopimusta/toimintaa maan parhaimassa markkinapaikassa Hakaniemen Kauppahallissa. Myymälän työntekijämäärä on tällä hetkellä kaksi työntekijää ja yrittäjä. Kaupanteon jälkeen yrittäjä on valmis sitoutumaan firmaan yhdessä sovitun ajanjakson ajan. Liikevaihtoluokka oli 100000 – 200000€ koronan aikana ja ennen koronaa 200000 – 300000€. Yritys myydään omistajan eläköitymisen vuoksi. Katso somet tästä: https://www.facebook.com/keliapuoti ja https://www.instagram.com/keliapuoti/ Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron mielelläni lisää. Yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.
Myydään
Ravintola

MYYDÄÄN MENESTYVÄ LOUNAS- JA TILAUSRAVINTOLA SATAKUNNASSA.

Myynnissä on ravintolan koko liiketoiminta sekä siihen kuuluva käyttö- ja vaihto-omaisuus sekä kiinteistö, jossa ravintola toimii. Uniikki kokonaisuus 1800 -luvulla rakennetussa kiinteistössä upean jokimaiseman vierellä aivan kaupungin keskustassa.   Ravintolasta löytyy: -kannattava, valmis liiketoimintakonsepti -vakiintunut asiakaskunta -hyvät mahdollisuudet laajentaa toimintaa -120 asiakaspaikkaa -kaikki toimintaan tarvittava kalusto, koneet ja astiat -täydet anniskeluoikeudet -kokoustilat kahdessa eri kerroksessa -hyvät varasto- ja toimistotilat yläkerroksessa -sisältää kauniin maalaispuodin, joka keskittyy lähiruokaan ja pieniin lahja-ja tuliaistuotteisiin -kahvikammari erikseen alakerrassa -kellarikerroksessa saunaosasto -suuri terassi joelle päin -hyvät parkkitilat
Myydään
Muut toimialat

Paino-Broderaustyöt Olmaja Oy

Kokkolassa noin 4vuotta sitten perustettu toimija, jonka toimintaan kuuluu kuvien painatus ja siirto kankaisiin,T-paitoihin ym. mahdollisuuksien mukaan. Myös broderaustyöt hoituvat asiakkaan toivomuksien mukaan (4x12 lankainen Bhrother) kankaisiin, T-paitoihin,  lippalakkeihin ym. Varasto sisältää n. 500 painettua T-paitaa, blanco- paitoja. Yritys on Osakeyhtiö, Olmaja Oy. Toimitilat n. 50m2 on vuokrattu.Yritys-/laite-esittely järjestyy sovittaessa, paikanpäällä. Myös etätapaaminen mahdollinen.  Yrityksen toiminta on ollut viimevuosina pienimuotoista. Yritys on myynnissä terveydellisistä syistä. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Olli Jansson, puhelin 0400 835 690.   
Koko Suomi
Myydään
Metalliteollisuus
2 000 000 €

Kannattava teollisten moduulirakennusten valmistaja Virossa

Virossa vuonna 1997 perustettu yritys (VT Moodul OÜ & Viimsi Tööstuspark OÜ), joka valmistaa moduulirakennuksia elintarvike-, sähkö-, telekommunikaatio- ja aseteollisuudelle. Yrityksen omille tuotteille on vuosien mittaan muodostunut laaja asiakaskunta, johon kuuluu sekä kansainvälisiä yhtiöitä että paikallisia yrityksiä. Valtaosa yrityksen tuotannosta menee vientiin. Markkina-asema on vahva; markkina-alueena on koko Skandinavia sekä Baltia eikä kilpailijoita juurikaan ole lähialueella. Omien tuotteiden lisäksi yritys tekee metallialan sopimusvalmistusta pitkäaikaisille asiakkaille mm. puunkäsittely-, lasi- ja telekommunikaatio- ja elintarviketeollisuudesta. Yrityksellä on ajanmukaiset tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilat. Tuotantotiloja on yhteensä 2200m2 kahdessa, siltanosturein (4 kpl) varustetussa hallissa. Kattava konekanta sisältää mm. ESAB plasma- ja kaasuleikkurin, Amada taivutuskoneen, sorvit ja jyrsinkoneet sekä raekuulapuhalluksen ja lämmitettävän maalaamon. Työntekijöitä on yhteensä 18 ja 5 toimihenkilöä (suunnittelu- ja insinöörityö). Tarvittaessa lisätyövoimaa saadaan luotetuilta alihankkijoilta.  Yrityksellä on kaikki toimintaan tarvittavat sertifikaatit. Yritys koostuu kahdesta yrityksestä, VT Moodul OÜ & Viimsi Tööstuspark OÜ. VT Moodul OÜ pyörittää liiketoimintaa ja Viimsi Tööstuspark OÜ omistaa koneet ja rakennukset. Yritykset myydään yhdessä tai vaihtoehtoisesti voidaan myös neuvotella VT Moodulin ostamisesta ja rakennusten vuokraamisesta. Myös 50 % osuuden ostaminen molemmista yrityksestä on mahdollista. Viime vuosina liikevaihdot keskimäärin 2,4–2,9milj€.  Yritys on velaton. Yritykselle etsitään omistajaksi tai osakkaaksi samalta tai läheiseltä alueelta yritystä tai henkilöä, joka pystyisi auttamaan yrityksen kehittämisessä ja nostamisessa seuraavalle tasolle.  Myydään toisen omistajan ulkomaillemuuton takia. Lisätietoa: Puh.   + 358 40 541 1177
Myydään
Elintarviketeollisuus
290 000 €

Kalasavustamo /kalaliike ja omakotitalo

Myydään pitkään toiminut ja hyvämaineinen kalasavustamo/kalaliike omilla tuotteilla ja kiinteistöllä Varsinais-Suomessa eläköitymisen vuoksi. Kaupan kohteena ovat liiketoiminta, tuotantotilat ja samassa piirissä oleva omakotitalo.   
Varsinais-Suomi
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Nostalgiakauppa

Eläke häämöttää ja etsitään jatkajaa 17 vuotta toimineelle nostalgiakaupalle, jossa myydään pääasiassa vintagetuotteita. Sijainti hyvien, vilkkaasti liikennöityjen kulkuyhteyksien varrella Päijät-Hämeessä. Oma kiinteistö, jonka ohessa myös asuintalo.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
30 000 €

Myydään kotisiivousyritys liiketoiminta

Minulla on ollut nyt 4 vuotta oikein hyvin toimiva siivousalan yritys. Viimevuoden syyskuussa perustin uuden osakeyhtiön johon siirsin lähes kaiken siivoustoiminnan toiminimeltäni, koska suunnitelmissa olisi, että vaihdan toiminimen alaa kokonaan. Minulla olisi yhteensä noin 50 asiakasta. Meillä on ollut lähes kaikki samat asiakkaat 4 vuotta.  Liikevaihto on noin 100 000€ vuodessa.  Yritys toimii erittäin hyvin ja syy miksi myyn on se, että minulla ei ole aikaa hoitaa uutta yritystäni johon haluaisin nyt keskittyä. Toiminimeni nimi ja y-tunnus Delia Group Business 2923606-8 Osakeyhtiön nimija y-tunnus Home Deluxe Oy 3238549-4
Myydään
Autopesula
90 000 €

Myydään hyvä autokorjaamo-autopesula Tuusula 340m2

Hyvin toimiva autokorjaamo, autopesula tuusulassa. 6 siirtyvää työntekijää. valmiin asiakkaat (autoliikkeet) sovi esittelyaika
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

MYYDÄÄN MATTOKAUPPA

Hyvällä paikalla oleva mattokauppa + verkkokauppa.
Riihimäki
Myydään
Kahvila
43 000 €

Kahvila torin kulmalla Hämeenlinnassa

Myynnissä 30 vuotta samalla paikalla Hämeenlinnan torin kupeessa sijainneen kahvila + kotileipomon liiketoiminta. Noin 30 asiakaspaikkaa. Tiloissa hyvin varustettu keittiö leivontaa ja kahvilatoimintaa varten. Valmiit toimivat reseptit ja mukavat kanta-asiakkaat. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Toivotaan jatkajaa kahvila/kotileipomolle.  Ole rohkeasti yhteydessä! 
Hämeenlinna
Myydään
Hotelli

Spahotelli Siuntio

Helposti saavutettava ja upealla paikalla luonnon helmassa sijaitseva kylpylähotelli ja hyvinvointikeskus Siuntio etsii uutta omistajaa. - 45min ajomatkan päässä Helsingin keskustasta ja lentokentältä - 191 modernia hotellihuonetta neljässä kategoriassa - Täyden palvelun wellness tilat, joihin kuuluu mm. iso kylpylä, hoito- ja vastaanottohuoneita sekä monipuoliset liikuntatilat   - Sijainti kauniin luonnon keskellä tarjoaa upeat puitteet monipuolisille ulkoaktiviteeteille – minigolf, beach volley, frisbeegolf, jousiammunta, melonta jne.   - Lähialue ja kehittyvä joukkoliikenne tarjoaa oivan tilaisuuden hyvinvointikeskuksen ja hotellin uudelleenpositiointiin Kaupan kohteena on kiinteistön omistava yritys.   
Myydään
Hotelli
390 000 €

Maailman kaunein liikenneasema hakee uutta yrittäjää

Pihtiputaalla vilkkaan Nelostien varrella sijaitsevan Matkailukeskus Niemenharjun (MLA Niemenharju Oy) liiketoiminnalle etsitään jatkajaa. Vuonna 2016 valmistunut Niemenharju tarjoaa Nelostien kulkijoille virkistävän taukopaikan niin lyhyelle pysähtymiselle kuin pidemmällekin viipymälle. Kauniissa järvimaisemassa sijaitseva Matkailukeskus on paljon enemmän kuin pelkkä liikenneasema. Päärakennuksen toisesta kerroksesta löytyy 10 kpl hotellihuoneita ja päärakennuksen vieressä sijaitsevassa Guesthousessa on 12 huonetta lisää. Kokonaisuuteen kuuluu myös 5 kpl tyylikkäitä lomamökkejä sekä 44 sähköpaikkaa käsittävä caravan-alue huoltorakennuksineen. Niemenharju tarjoaa kattavat kahvila- ja ravintolapalvelut aamupalasta noutopöytään sekä a la carteen. Lisäksi tarjolla on Kotipizzan ja Scanburgerin valikoima. Asiakaspaikkoja ravintolasalissa on noin 100 ja rannan puoleisella ulkoterassilla noin 50. Liiketoimintakauppana toteutettavaan myyntiin sisältyvät mittarikenttä polttoainesäiliöineen, keittiön kalusteet ja laitteet sekä ravintolan ja majoitustilojen irtaimisto. Matkailukeskus Niemenharjun päärakennus on herättänyt laajasti kiinnostusta ja se on voittanut myös Puupalkinnon vuonna 2017. Alueen rakennukset omistaa Pihtiputaan kuntakonserniin kuuluva kiinteistöyhtiö ja Niemenharju onkin Pihtiputaan kunnalle strategisesti tärkeä kohde. Siksi kunta pyrkii aktiivisesti tukemaan uuden yrittäjän etsintää sekä toiminnan sujuvaa siirtoa. Pihtiputaan kunta ja kiinteistöyhtiö ovat valmiita neuvottelemaan kiinteistön myynnistä tai vuokrasta siten, että uudelle yrittäjälle voidaan saada hyvät toiminnan edellytykset. Kunnassa on vahva tahtotila olla mukana kehittämässä alueen palvelutarjontaa tulevaisuudessakin. Matkailukeskuksen läheisyyteen harjun toiselle puolelle on esimerkiksi kaavoitettu korkeatasoisille mökeille suunniteltu alue, joka voidaan toiminnallisesti yhdistää Matkailukeskuksen kokonaisuuteen. Matkailukeskuksen kesä on majoituksen osalta myyty jo lähes kokonaan. Nopea toimija pääsee siksi aloittamaan erittäin hyvistä lähtökohdista.
Pihtipudas
Myydään
Kuljetusliike
765 000 €

NYT! Myydään liiketoiminta kaluston hinnalla

Rahoituspalvelumme auttaa! Myydään pitkään toiminut kuljetusalan yritys eläköitymisen vuoksi. Hyvämaineisen yrityksen koko osakekanta myydään; yhtiö ja sen liiketoiminta, kalusto, yrityksen nimi ja asiakkuudet. Kalustossa on mm. kasettiyhdistelmäautoja. Nyt tämä liiketoiminta myydään kaluston hinnalla. Tämä on mahdollisuus. Kuvassa käytetty kuvapankkikuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.
Etelä-Suomi
Myydään
Kiinteistösijoittaminen

Hyväkuntoista teollisuuskiinteistöä vuokraava osakeyhtiö

Myydään Kotkassa Hakamäen uudella teollisuusalueella hyvässä kunnossa olevaa kiinteistöä vuokraavan yrityksen koko osakekanta. Hakamäki on Kotkan uusin ja kehittyvin teollisuusalue, jonne rakennetaan jatkuvasti uutta toimitilaa. Myytävä kiinteistö on alueen uusimmasta päästä ja hyvässä kunnossa. Tässä erinomainen liiketoimintamahdollisuus joko sijoittajalle tai teollisuuden alalla toimivalle yritykselle, joka kaipaa laadukasta toimitilaa.   Kiinteistö sijaitsee osoitteessa Vasaratie 2, Kotka. Kokonaisuus koostuu kahdesta 470 m2 hallirakennuksesta, piharakennuksesta (kerrosala 2 x 115 m2) sekä autotallista (4 auton talli 72 m2).  Isompi hallirakennus on koneellisesti ilmastoitu ja sen lämmitys hoidetaan suoralla sähköllä ja ilmalämpöpumpuilla, joita uudistetaan juuri.  Kiinteistö sijaitsee Kotkan kaupungin 5098 m2 vuokratontilla, jonka vuokra-aika on vuoteen 2038 asti. Rakennusoikeutta tontilla on 2039 m2. Tontin vuokra on 1978 € ja kiinteistövero on 1838 €. Piharakennuksen hoitovastike on 300 € kuukaudessa. Radon-mittaukset on tehty vuonna 2017.  Kiinteistöstä on tällä hetkellä vuokrattuna 40 % tilasta. Vuokralaiset vastaavat kiinteistön ylläpitokuluista suhteessa vuokraneliöiden määrään.  Tässä erinomainen teollisuuskiinteistö nopeasti kehittyvällä alueella. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!   
Myydään
Ravintola
45 000 €

Ravintola Sörnäisissä

Myydään Sörnäisissä sijaitsevan japanilaista fuusioruokaa tarjoavan ravintolan liiketoiminta. Koneet, laitteet ja kalusteet!Lämmityskeittiö, paistaminen ei ole luvallista.   Nyt avoinna 4 iltaa viikossa, anniskeluluvat.   Sisällä 20 asiakaspaikkaa. Ulkona 8 paikkaa ja lisäksi Parklet lupa 12 asiakaspaikkaa.   Neliöitä 48 + varastot 14 m² Vuokra 1500,00 (ei alv rek)  
Myydään
Muut kaupan alan yritykset

Haluatko lelukaupan yrittäjäksi?

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan unelmaasi lelukauppiaana, sillä Lelupuoti Nallukka etsii uutta yrittäjää. Lelupuoti Nallukalla on yli 30 vuoden historia, vakiintunut asiakaskunta sekä hyvä maine. Tuotevalikoimaan kuuluvat lelujen lisäksi lauta- ja palapelit, askartelu- ja taiteilijatarvikkeet. Lisäksi Lelupuoti Nallukka on Juhlamaailman Juhlapiste. Lelupuodilla on hyvin toimivat ja luotettavat toimittajat sekä mukavat edustajat, mikä helpottaa uuden yrittäjän toimintaa merkittävästi. Lelukauppa on turvallinen ala, jota maailman kriisit eivät heittele niinkuin monia muita aloja. Lapsille halutaan pitää juhlia, eikä lahjojen hankkimisesta tingitä vaikeampinakaan aikoina. Turvallisuutta lisää myös se, että lelut ovat erittäin testattuja ja lainsäädännöllisesti valvottuja. Lelut kestävät myös myynnillisesti aikaa. Asiakkaita tulee oman kaupungin lisäksi myös lähikunnista, myös mökkiläiset ja kesäturistit ja kotiseudulla vierailevat perheet poikkeavat usein Nallukkaan. Nallukka on perinteinen kivijalkakauppa, siksi lelukaupan yrittäjän olisi hyvä hallita digi- ja somemarkkinointitaidot asiakaskunnan laajentamiseksi. Lelukauppias tarvitsee myös annoksen intohimoa ja kiinnostusta leluihin ja peleihin.  Myyjä opastaa ja auttaa uuden yrittäjän alkuun kaikella vuosien aikana alalta kertyneellä tieto-taidollaan. Mikäli olet kiinnostunut lelujen maailmasta ja yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä oheisen lomakkeen kautta!  
Pieksämäki
Kohteet 109 - 126 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image