secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Pitopalvelu ja catering

Myydään ravintolan/yksityisen suurtalouskeittiön liiketoiminta

Myynnissä n 70-paikkaisessa ravintolassa toimiva yritys. Yritys on kuusi vuotta vanha. Liiketoimintaan kuuluu pitopalvelutoiminnan lisäksi myös erilaiset ateriapalvelut Etelä-Suomen alueella. Ateriapalveluiden asiakkaina on sekä yksityisiä että julkisia tahoja. Aterioita valmistetaan päivittäin noin 500 kappaletta. Kauppaan kuuluu lähes kaikki yrityksen omistamat laitteet sekä tarvikkeet. Käytännön asiat ja siirtymäaika neuvolteltavissa, mutta toivotaan pikaista kauppaa työvoimahaasteiden vuoksi. Ostajalle valmis asiakaspohja ja toimintatavat. Kysy lisätietoja!
Hämeenlinna
Myydään
Kampaamo tai parturi
46 500 €

Menestyneen parturi-kampaamon liiketoiminta

Oletko omasta yrityksestä haaveileva hiusalan ammattilainen tai jo alalla toimiva yrittäjä?Nyt tarjolla on täysin valmis ja vakiintunut liiketoimintakokonaisuus Oulun keskustan alueella. Erinomaisella liikepaikalla toimivassa parturi- kampaamossa on kolme työpistettä/asiakaspaikkaa.Parturi-kampaamo on 28 vuotias ja toiminut 13 vuotta samassa katutason liiketilassa kauniilla ja arvostetulla alueella. Yritys on tunnettu mm. hyvästä palvelusta, taidokkaista kampauksista sekä ammattitaitoisesta hiusalan osaamisesta.Yrityksellä on vahva brändi ja laaja asiakaskunta. Toiminta alueella on paljon potentiaalisia asiakkaita. Yritys toimii vuokratilassa. Toimitilassa on erillinen hoitohuone, joka on vuokrattuna hierojalle. Omistajan lisäksi tiloissa työskentelee tällä hetkellä yksi parturi-kampaaja tuolivuokralaisena. Liikevaihto tänäkin vuonna toteutuu yhdeltä tekijältä+vuokratuotoista n. 100.000,00€.Yrityksen liiketoimintaan kuuluu lisäksi kosmetiikka-alan maahantuontia. Maahantuonnin kasvattaminen tarjoaa uudelle yrittäjälle kasvumahdollisuuksia esim. verkkokaupan ja B2B-myynnin laajentamisen avulla.Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana. Kauppaan kuuluu kaikki tällä hetkellä yrityksen toiminnassa tarvittavat kalusteet, välineet, tarvikkeet ja aineet. Kauppaan kuuluu lisäksi yrityksen verkkosivut ja sosiaalisen median kanavat. Nykyisellä yrittäjällä on kattavasti dokumentoituna kaikki toiminnassa tarvittavat sopimukset ja valmiit kontaktit toiminnassa tarvittaviin palveluntarjoajiin (esim. sähkö, kassa-/maksujärjestelmä, ajanvaraus ja nettiliittymä).Yrityksen toiminta ja työt ovat valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän liiketoimintaan erikseen sovittavalla tavalla. Kiinnostuitko tästä loistavasta liiketoimintamahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi. Yhteydenotot puhelimitse: 040 259 9142 tai oheisella yhteydenottolomakkeella. Puhelimitse tapahtuviin yhteydenottoihin vastataan / palataan klo 18.00 jälkeen.
Myydään
Muut toimialat

Turvatarkastus- ja kulunvalvontatuotteiden asiantuntija

Yritys maahantuo, myy, huoltaa ja markkinoi turvatarkastus- ja kulunvalvontatuotteita. Yrityksellä on laaja asiakaskunta, tuotteistetut palveluratkaisut sekä mahdollisuus kasvattaa liiketoimintaa. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Myydään
Metalliteollisuus
400 000 €

Kannattava teollisten moduulirakennusten valmistaja Virossa

Virossa vuonna 1997 perustettu yritys (VT Moodul OÜ & Viimsi Tööstuspark OÜ), joka valmistaa moduulirakennuksia elintarvike-, sähkö-, telekommunikaatio- ja aseteollisuudelle. Yrityksen omille tuotteille on vuosien mittaan muodostunut laaja asiakaskunta, johon kuuluu sekä kansainvälisiä yhtiöitä että paikallisia yrityksiä. Valtaosa yrityksen tuotannosta menee vientiin. Markkina-asema on vahva; markkina-alueena on koko Skandinavia sekä Baltia eikä kilpailijoita juurikaan ole lähialueella. Omien tuotteiden lisäksi yritys tekee metallialan sopimusvalmistusta pitkäaikaisille asiakkaille mm. puunkäsittely-, lasi- ja telekommunikaatio- ja elintarviketeollisuudesta. Yrityksellä on ajanmukaiset tuotanto-, toimisto- ja sosiaalitilat. Tuotantotiloja on yhteensä 2200m2 kahdessa, siltanosturein (4 kpl) varustetussa hallissa. Kattava konekanta sisältää mm. ESAB plasma- ja kaasuleikkurin, Amada taivutuskoneen, sorvit ja jyrsinkoneet sekä raekuulapuhalluksen ja lämmitettävän maalaamon. Työntekijöitä on yhteensä 18 ja 5 toimihenkilöä (suunnittelu- ja insinöörityö). Tarvittaessa lisätyövoimaa saadaan luotetuilta alihankkijoilta.  Yrityksellä on kaikki toimintaan tarvittavat sertifikaatit. Yritys koostuu kahdesta yrityksestä, VT Moodul OÜ & Viimsi Tööstuspark OÜ. VT Moodul OÜ pyörittää liiketoimintaa ja Viimsi Tööstuspark OÜ omistaa koneet ja rakennukset. Yritykset myydään yhdessä tai vaihtoehtoisesti voidaan myös neuvotella VT Moodulin ostamisesta ja rakennusten vuokraamisesta. Myös 50 % osuuden ostaminen molemmista yrityksestä on mahdollista. Viime vuosina liikevaihdot keskimäärin 2,4–2,9milj€.  Yritys on velaton. Yritykselle etsitään omistajaksi tai osakkaaksi samalta tai läheiseltä alueelta yritystä tai henkilöä, joka pystyisi auttamaan yrityksen kehittämisessä ja nostamisessa seuraavalle tasolle.  Myydään toisen omistajan ulkomaillemuuton takia. Lisätietoa: Puh.   + 358 40 541 1177
Myydään
Kartano
10 000 €

Kartanon liiketoiminta ja vuokrasopimus

Kartano sijaitsee luonnonkauniin Vanajaveden rannalla upeassa puistomaisemassa. Koostuu ravintola- majoitus ja saunatiloista. Valmis liiketoiminta, jolla vakioasikaskanta ja vaihtuvat matkailijat Suomesta ja ulkomailta.
Myydään
Ravintola

Ravintola Helsingin ydinkeskustassa

Myydään ruokaravintola A-oikeuksin Helsingin ydinkeskustassa. Hyvä myynti! Ravintola toimii n. 250 m2 vuokratiloissa, joissa asiakaspaikkoja salissa 60 ja terassilla 60. Vuokra / kk 11.746,82 € (ei sis. alv). Työllistää omistajien lisäksi 6 henkilöä. Myydään tarjousten perusteella!  Ota yhteyttä ja kysy osoitetta!  
Myydään
Baari
35 000 €

Pubin liiketoiminta Vantaalla

Myydään pubin liiketoiminta Vantaalla. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Toiminta 120 m2 vuokratiloissa, joissa salissa 55 asiakaspaikkaa ja terassilla 16. Kuukausivuokra 1300 € (ei alv). Työllistää omistajat. Hintapyyntö 35.000 € tai tee tarjous.  Ota yhteyttä! 
Myydään
Ravintola
140 000 €

Ruokaravintola Taka-Töölö

Myydään A-oikeudet omaava ruokaravintola Taka-Töölössä. Liiketoimintakauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja ravintolan kalusto. Ravintola toimii vuokratiloissa, joissa 40 asiakaspaikkaa salissa ja 24 terassilla. Vuokra / kk 1750 € (ei alv). Työllistää omistajan lisäksi 2 henkilöä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Ravintola
60 000 €

Myydään Lounasravintola Helsinki Pitäjänmäki 90as.p

Myydään hyvällä paikalla oleva lounasravintola 90as.p vuokra 2500€+alv saa pitkän sopimuksen.
Myydään
Ravintola
110 000 €

Myydään hyvällä paikalla oleva Lounasravintola Helsinki Vallila 120as.

edullinen vuokra 1.973€+alv 282m2 sovi esittelyaika paikka onkiinni vesivahingon takia.
Myydään
Leipomo tai konditoria
120 000 €

Myydään hyvä Leipomo+ravintola Helsinki Lauttasaari 260m2

Hyvä Leipomo+ravintola Helsinki Lauttasaari vuokra 2.500€ sisältää alv:n ja sähkön. 
Myydään
Kiinteistösijoittaminen
166 000 €

Myydään sijoittajalle Lounasravintola tilat 105 m2

Myydään sioittajalle lounasravintolatilat Nummelassa 105m2 vastike 110€/kk vuokratulot 1.500€/kk
Myydään
Baari
130 000 €

Hyvä Baari myydään Kirkkonummi 110+24as.p

Baari Kirkkonummi 200m2 vuokra 4.600€ ei arvonlisäveroa
Kirkkonummi
Myydään
Ravintola
29 000 €

Myydään hyvä Sushiravintola Helsinki Keskusta 50as.p

Myydään hyvä Sushiravintola Helsinki Keskusta 50as.p
Hyvinkää
Myydään
Ravintola
49 000 €

Myydään ruokaravintola Tampereelta

myynnissä uusi ravintola Tamperen keskuksessa, rautatieasema ja uros areena keskella, melkein kaikki laitteet uudet, rasvakanava, puuhiilligrilli Pinta-ala112,5 m2, varasto 20,5 ja 18 m2 sisäterassi. Vuokra 5274,94 (sis ALV)  Leasing sopimuksella puuhiiligrilli ja jääkaappi. Hintapyyntö 49000 euroa
Myydään
Ravintola
148 000 €

Myyydään ravintolan / Baarin liiketoiminta 50as.p Helsinki Vallila

nyt tarjolla 50 as.p ravintola Vallilassa 
Myydään
Ravintola
80 000 €

Ruokaravintola Lappeenrannassa

Myydään Lappeenrannassa toimiva ruokaravintola. Asiakaspaikkoja 100 salissa + 20 kabinetissa + 100 terassilla. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. A-oikeudet.  Kysy osoitetta ja sovi esittely!
Lappeenranta
Myydään
Baari
80 000 €

Baari Rajamäki

Myydään A-baari Rajamäessä. Asiakaspaikkoja 150 sisällä + 49 ulkona, tila 252,5 m2. Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Työllistänyt omistajat.  Kysy tarkka osoite!
Nurmijärvi
Kohteet 145 - 162 hakutuloksista
loder image