secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muut toimialat
1 200 000 €

Myydään kannattava HENKILÖSTÖVUOKRAUSYRITYS

Nyt ainutlaatuinen tilaisuus ostaa kannattava, vakavarainen ja hienosti hoidettu henkilöstövuokrausyritys. Loistava mahdollisuus pääomasijoittajalle tai yrittäjäksi haluavalle. Henkilöstöstä 100% on pienyrittäjiä eli hallinnointi on helppoa. Sopimukset ovat todella tiukat kovilla sanktioilla. Pienyrittäjät eivät voi tehdä suoraa toimeksiantoa asiakkaan kanssa. Yrityksen operatiivinen johto on sitoutunutta ja ammattitaitoista. Yrityksellä ei ole velkaa. Liikevaihto kasvaa vuosittain n. 15 - 25% ja kasvuun ei tarvitse sijoittaa pääomaa kiinni. Uudessa liikevaihdossa tuottoprosentti n. 35%. Realistinen arvio tilikaudelle 2020 - 2021: Liikevaihto: n. 1,2M€ Nettotulos verojen jälkeen: n. 300k €  Tämän hetkinen omistaja hoitaa tällä hetkellä laskutuksen ja laskujen maksun. Siihen menee aikaa n. 2 - 4 h kuukaudessa. Tätä parempaa yrityssijoitusta(PE kerrointa) ei mistään maailman pörssistä löydy. Uusi ostaja on maksanut yrityksen vähintään kolmessa vuodessa pois ja jos haluaa myydä sen kolmen vuoden jälkeen pois niin nettoaa uuden kasvun ja tuoton jälkeen 1 200 000 - 1 700 000€. Ei hullumpi tuntipalkka, kun vuodessa joutuu tekemään töitä n. 50 tuntia yhteensä. Tämän hetkinen omistaja toimii apuna siirtymisvaiheessa niin kauan, kunnes uusi ostaja osaa kaikki asiat. Omistajalla mahdollisuus jäädä pienosakkaaksi yritykseen (tällöin suhteellinen myyntihinta on korkeampi), jos löytyy hyvä kumppani. Finnvera / pankki vaatii 20 % vakuudeksi myyntihinnasta, vakuudeksi kelpaa vaikka asunto. Vanha omistaja voi kirjoittaa, vaikka 50 vuoden kilpailukieltosopimuksen myynnin yhteydessä. Miksi omistaja haluaa myydä näin hyvän yrityksen pois, mikä vie niin vähän hänen aikaansa? Myyntisyy, muutto aurinkoisempaan maahan.
Keksintö
Muut toimialat

Myydään tavaramerkki Lämpis ja siihen liittyvä valmistusoikeus

Kysymyksessä on terveysvaikutteinen uutuusvaate  miehille.
Koko Suomi
Myydään
Huoltoasema

MYYDÄÄN NESTE HUOLTOASEMA JA KOTIPIZZA (Posio)

Positiivisessa nosteessa oleva asema uusilla palveluilla. Myynnissä nykypäivän kohde jossa tuloksenteko on nousujohteista. Myydään liiketoimintakauppana tai osakekannan kauppana. Myytävänä on Neste Posion huoltoasema ja Kotipizza järven rannalla Lapin taikamaassa Posiolla. Upea näköalapaikka jossa on myös oma laituri. Suosittu kelkkailijoidenkin ruoka/tankkauspaikka. Kiinteistössä on neliöitä yhteensä n. 590, sisältäen n. 200 neliön korjaamohallin. Yläkerrassa on n. 70 neliön asunto ja loput rakennuksesta on kahvilan käytössä. Asiakaspaikkoja on 55. Rakennus sekä tontti ovat osakeyhtiön omia. Mittarikenttä ja säiliöt ovat nykysäädösten mukaisia ja tarkistettuja ja myös omia. Rakennuksen tekniikkaa on paranneltu huomattavasti ja myös suurempi osa rakennuksesta on saanut kuorekseen hienon peltikaton. Aseman korjaamohallista on puolet vuokrattu kuljetusyritykselle ja toinen puolikas on omassa käytössä. Lisäksi on vuokrattu Neste Truck alue Nesteelle. Toimiva ja erittäin tuottava kokonaisuus. Katso Neste Posion esittelyvideo linkistä: https://youtu.be/7xMZN8_ZiKQ Soita välittäjälle: 0400 538862 Vesa Leppänen, Suomen Liiketoimintakaupat Taloustietoja tarkemmin salassapitosopimuksella, mutta soita heti kun vain kiinnostaa niin neuvotellaan. Katso kaikki myytävät kohteemme: www.liiketoimintakaupat.fi
Myydään
Kahvila
79 000 €

Erikoiskahvila hyvällä paikalla liikekeskuksessa

Myydään hyvällä paikalla liikekeskuksessa olevan erikoiskahvilan liiketoiminta. Mahdollisuus kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa maahantuonnilla.    
Myydään
Pesula

Pesula-alan yritys Tunturi-Lapissa

Myydään vakituisen asiakaskunnan omaava, tasaisesti liikevaihtoa kasvattava pesulapalveluyritys. Aikaisempaa kokemusta ei välttämättä tarvita, olemme valmiit perehdyttämään uuden yrittäjän alalle. 
Myydään
Kahvila

Liki Lounaskahvila - Catering etsii liiketoiminnan jatkajaa

Unelmana kahvila, käsillä tekeminen, ilon tuottaminen asiakkaille, ruoanvalmistus, asiakaspalvelu, yrittäjyys? Nyt tarjolla on upea tilaisuus tarttua valmiiseen ja kannattavaan liiketoimintaan nykyisen yrittäjän siirtyessä uusien haasteiden pariin. Tarjolla on valmis brändi, konsepti, verkosto ja asiakaspohja. Tästä on uuden yrittäjän helppo jatkaa! Yrityksen monipuoliseen tarjontaan kuuluvat maistuvat arkilounaat, leivonnaiset ja herkut suolaisesta makeaan sekä asiakkaiden toiveiden mukaiset tilausravintola- (anniskeluoikeuksin) ja pitopalvelut erilaisiin tilaisuuksiin ja juhliin.  Liki Lounaskahvila - Catering suosii toiminnassa lähellä tuotettuja raaka-aineita arvostaen elintarvikkeiden tuoreutta, puhtautta, kotimaisuutta ja selkeitä makuja. Ruoanvalmistuksessa panostetaan laadukkaaseen käsillä tekemiseen. Keittiön valikoimaan kuuluvat mm. itsetehdyt hillot, sinapit, ja salaatinkastikkeet sekä luomu ruis- ja sekaleivät. Tartu nyt tilaisuuteen ja toteuta oma unelmasi yrittäjyydestä. Liki Lounaskahvila - Catering Facebookissa Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi:Kirsikka Suoranta, puh. 040 964 3396 tai info@likilounas.fi
Myydään
Muu rakennusalan yritys

Menestyvän rakennusalan yrityksen liiketoiminta

Kannattava ja velaton rakennusalan yritys etsii liiketoiminnan jatkajaa yrittäjän eläköitymisen vuoksi.Yritys on luotettava toimija alalla ja toteuttanut rakennusalan projekteja 50 vuoden vankalla työkokemuksella. Yrityksellä on erittäin hyvä tilauskanta ja tiedusteluja on enemmän kuin palveluja voidaan tarjota. Yritys tekee rakennusalan konsultointia ja myy rakennustarvikkeita.Monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat vastaavan työnjohtajan, rakennusinsinöörin ja pääsuunnittelijan tehtävät, materiaalivalintatuntemus ja -neuvonta sekä asiantuntijalausunnot. Yritys toimii pääkaupunkiseudulla sekä eteläisellä Uudellamaalla. Yrityksellä on myös ulkomaisia asiakkaita. Osakeyhtiön myyntiin tai liiketoimintakauppaan sisältyvät yrityksen nimi, tilauskanta, yhteistyökumppanuudet ja kotisivut. Myös osaomistajuudesta on mahdollista keskustella. Yritys työllistää yrittäjän.  Tässä on erinomainen mahdollisuus rakennusalan osaajalle tai tiimille jatkaa ammattimaista ja menestyksekästä toimintaa.  Ota yhteyttä oheisella yhteydenottolomakkeella lisätietojen saamiseksi.
Myydään
Verkkokauppa
20 000 €

Myydään sisustusalan verkkokauppa ja liiketoiminta

Myydään sisustustuotteiden liiketoiminta, verkkokauppa ja varasto.  Toimintaa on ollut vuodesta 2014, liikevaihto vuosittain n. 100 000€, tuotteissa hyvä kate. Tuotteisiin on yksinoikeus myydä Suomessa. Tavarantoimittajiin on erinomaiset välit ja tukea saatavilla heiltä. Varasto ja logistiikka on ulkoistettu, ei tarvetta omille liiketiloille.  Kauppaan kuuluu domainit, verkkokauppa, Facebook, Instagram, LinkedIn ja Pinterest sekä Mailchimp-tilit, varasto ja asiakasrekisterit. Varaston arvo myynti-ilmoituksen kirjoitushetkellä n. 5000 €.  Asiakaskunta koostuu pääosin yritys- ja julkisen puolen asiakkaista. Myyntiä on koko Suomen alueelle, keskittyen kasvukeskuksiin ja pääkaupunkiseuduille. Liiketoimintaa voi kuitenkin harjoittaa mistä tahansa. Jälleenmyyntiverkostona rautakauppoja, yhteistyökumppaneina sisustussuunnittelijoita ja AV-asentajia.   Uudelle jatkajalle annetaan koulutus ja avustetaan tuotetietoudessa, myynnissä ja markkinoinnissa. Jatkajalle näytetään miten liiketoimintaa on tähän asti pyöritetty sekä matkan varrella opitut hyvät myynnin- ja asiakssuhteiden edistämistavat. Liiketoiminnan voi integroida jo valmiiseen toimintaan ja nauttia synergia-eduista tai vakiintuneisuuden ja automatisoinnin ansiosta liiketoiminta sopii myös aloittavalle kasvuhaluiselle verkkokauppiaalle. 
Koko Suomi
Myydään
Optikkoliike
110 000 €

Optikkoliike pääkaupunkiseudulla

Eläkeiän lähestyessä myydään toimiva ja vireä Optikkoliike. Liike sijaitsee vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Toimintavuosia on takana 30, samassa liiketilassa. Liikkeessä on myös neljän silmälääkärin ajanvaraus sekä vastaanotto. Liike toimii vuokratiloissa ja tilan omistaja on luvannut jatkaa sopimusta. Liikehuoneiston koko on kompakti, 68 m2. Hinta koostuu liiketoiminnan arvosta, varastosta sekä laitteista.
Myydään
Hautaustoimisto

Kukka- ja hautauspalvelun liiketoiminta Kuusamossa

Myydään Kukka ja Hautaus Heikkilän liiketoiminta Kuusamossa. Yritys on toiminut pitkään ja tunnetaan alueella erinomaisesta asiakaspalvelusta. Hyvä sijainti Kuusamon keskustassa. Palveluihimme kuuluvat kukka-, sidonta- ja hautauspalvelut sekä hautakivi- ja kaiverrus välitys. Lisäksi toimitamme kukkalähetykset verkon kautta kotiovelle jopa samana päivänä.  Tässä erinomainen startti yrittäjyyteen valmiin liiketoiminnan ja tunnetun nimen turvin. Ostajalla on helppo jatkaa liiketoimintaa ja myyjä tarvittaessa auttaa siirtymävaiheen yli. Ota yhteyttä!  Vesa Leppanen, 0400538862,      liiketoimintakaupat.fi
Myydään
Grillit ja pikaruoka
39 000 €

Ikaalisten Subway-pikaruokaravintola etsii yritystoiminnan jatkajaa

Nyt tarjolla on hieno tilaisuus jatkaa Subway –pikaruokaravintolan yritystoimintaa Ikaalisissa nykyisen yrittäjän keskittyessä toisen yrityksensä toimintaan ennen eläkkeelle siirtymistä.Subway -pikaruokaravintola sijaitsee Ikaalisissa Kauppakeskus Kompissa, vilkkaasti liikennöidyn 3-tien varrella.Ravintolalla on valmis asiakaskunta ja laadukas Subway-ketjumarkkinointi ylläpitää tunnettuutta sekä kysyntää.Subway on toiminut Kauppakeskus Kompissa jo yli kuusi vuotta. Yrityksessä työskentelee kolme osaavaa, osa-aikaista työntekijää. Yritys on valmis ja toimiva heti jatkettavaksi. Subway-ketjun tuki ja kaikki valmiit kampanjamateriaalit auttavat uuden yrittäjän nopeasti alkuun. Liiketoimintaa on mahdollista edelleen kehittää esim. kuljetuspalveluiden avulla ja paikallisella, omalla mainonnalla. Ikaalinen on suosittu matkailukohde sekä kesänviettopaikka ja Subwayn helposti mukaan otettavat ruoat suosittuja matkailijoiden/lomailijoiden keskuudessa. Myös Kauppakeskus Kompin ympäristöä rakennetaan edelleen ja tämä tuo alueelle uutta asiakaspotentiaalia.Tartu nyt tilaisuuteen ja liity mukaan maailman suurimpaan pikaruokaketjuun. Uusi yrittäjä ei tarvitse aikaisempaa kokemusta alalta, koska Subway kouluttaa yrittäjän toimintaan. Ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Jarmo Järvinen, puh. 040 575 4919 tai jarmo.jarvinen@subway.fi
Myydään
Kuntosali
49 000 €

Myydään liikuntakeskuksen liiketoiminta Helsingissä

Myydään n. 400 m2 liikuntakeskuksen liiketoiminta hyvällä sijainnilla Helsingissä. Sali on ollut toiminnassa jo useamman vuoden ja sillä on vakiintunut asiakaskunta, jossa on sekä henkilö- että yritysasiakkaita. Monipuoliset markkinointityökalut käytössä ja hyvä näkyvyys esim. googlessa. Salilla on käytössä sähköinen Enkora kulunvalvonta, verkkokauppa ja tuntivarausjärjestelmä, joten toiminnanohjaus on helppoa. Painotus salilla on suosituilla ryhmäliikuntatunneilla ja personaltrainer palveluilla. Meillä on mukana toiminnassa huippuohjaajia. Yritys toimii vuokratiloissa ja vuokranantajan kanssa on alustavasti neuvoteltu vuokrasopimuksen jatkosta. Tilat ovat remontoitu liikuntakäyttöön vuonna 2017. Sali on työllistänyt osa-aikaisesti omistajat ( 2 hlöä) sekä lisäksi ryhmäliikunta- ja yksilöohjaajia. Salin on mahdollista työllistää kokoaikaisesti 1-2 henkilöä. Liikuntakeskukseen kuuluu:  Ryhmäliikuntatila 100 m2, jossa on tatami ja jossa on ohjattu mm. kampppailulajeja sekä toiminnallista harjoittelua. Ryhmäliikuntatila 100 m2, jossa on vaimennettu parketti, jossa on ohjattu mm. kehonhuolto, tanssi- ja pilatestunteja. Kuntosalin 60 m2 Pukuhuoneet miehille ja naisille, joissa suihkut ja WC:t Sauna/ kokoustila noin 10-20 henkilölle Keittiö Myyntihinta 49000 euroa sisältäen n. 25000 euron kaluston.  
Kohteet 97 - 108 hakutuloksista
loder image