secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään hallinto- ja toimistopalveluyritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Hallinto- ja toimistopalvelu

Digitaalisia toimistoratkaisuja tarjoava yritys

Myydään digitaaliseen toimistotekniikkaan erikoistunut yritys. Yrityksellä on yli 30 toimintavuoden aikana kertynyt asiakaskunta ja se edustaa alan vahvoja brändejä. Yritys tarjoaa ratkaisuja toimistoihin ja liiketoiminnan tueksi seuraavilla osa-alueilla:- Toimistotulostus- Tuotantotulostus- Asiakirjapalvelut- Visuaalinen viestintä- IT-ohjelmistot ja ylläpito- Kassaratkaisut Yrityksen markkina-alue on koko Suomi, mutta toimipiste sijaitsee Etelä-Suomessa. Yritys toimii vuokratiloissa ja sillä on yrittäjän lisäksi 4 työntekijää, jotka voivat siirtyä yrityskaupassa. Kauppaan sisältyy yrityksen asiakasrekisteri, edustukset, kaikki tarvittava koneisto ja laitteisto, verkkosivut ja muut markkinointikanavat. Ota yhteyttä luottamuksella!
Koko Suomi
Myydään
Hallinto- ja toimistopalvelu

Monipuolinen toimistotuotteiden erikoisliike Koneva Oy

Koneva Oy on 41 vuotta sitten perustettu monipuolinen toimistotuotteiden erikoisliike, joka kuuluu Suomen vahvimmat AA-luokkaan 2016. Yrityksellä on myymälät Lieksassa ja Nurmeksessa. Molemmilla paikkakunnilla on omat uskolliset asiakkaansa ja hyvä maine. Vuosien varrella liiketoiminta on muuttunut tekniikan ja ympäristön muutosten tahdissa. Tällä hetkellä 45 % liikevaihdosta tulee toimistotarvikkeiden ja -laitteiden myynnistä, 45 % kuvantamispalveluista ja 10 % tietotekniikan laitteista ja tukipalveluista. Palvelutöiden osuutta toiminnassa on lisätty viime vuosina, joten verkkokaupan kilpailun vaikutus ei ole niin merkittävä kuin erikoiskaupassa yleensä. Yrittäjä mukaan luettuna Konevassa työskentelee 4,25 henkilöä. Myydään yrityksen koko osakekanta yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Katso lisätiedot täältä.
Pohjois-Karjala
Myydään
Hallinto- ja toimistopalvelu

MYYTÄVÄNÄ TOIMISTOTARVIKKEITA JA KUVAPALVELUJA TUOTTAVA YRITYS

Toimiala: Toimistotuotteet, kuvantamispalvelut ja it-tuki sekä laitteet Yritys perustettu: 1975 Yritys sopii erityisesti yksityishenkilölle, joka on kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelun työtehtävistä yrittäjäpohjalta ja omaa osaamista esimerkiksi it-sektorilta. Menestyminen edellyttää osallistumista päivittäiseen työhön asiakkaiden parissa.  Omistajan vaihdos toteutetaan liiketoimintakaupalla tai osakekaupalla, riippuen ostajan tavoitteista.  Kannattavan toiminnan edellytykset ovat hyvät kehitysmyönteisen toimintatavan ja myyntitaidot omaavalle ostajalle, joka edelleen pystyy laajentamaan tuoterepertuaaria ja/tai laajentamaan toimintaa esimerkiksi it-tukipalveluihin, joiden markkina tunnetaan hyvin yrityksessä jo nyt. Yrityksellä on kaksi kivijalkakauppaa kahdella eri paikkakunnalla, lisäksi myyntityötä tehdään suoraan yrityksille, joille ostokset toimitetaan perille saakka. Yrityskauppa tarjoaa tässä tapauksessa matalan kynnyksen ryhtyä yrittäjäksi, johtuen yrityksen kevyestä taserakenteesta ja selkeästä olemassa olevasta myyntipohjasta.  Lisätietoja yrityksestä antaa omistaja. Jan Kontiainen 040 555 4348
Pohjois-Karjala
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image