JÄTÄ ILMOITUS

Myydään lukkosepänliike

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Suutari ja lukkosepänliike

Suutarin liiketoiminta Lieksa

Myydään kaikki suutarinliikkeen perustamiseen tarvittavat koneet, laitteet, käsityökalut ja materiaalit. Lisäksi kauppaan kuuluu opastus ammattiin.  Edullinen, erinomainen mahdollisuus itsensä työllistämiseen. Katso lisätiedot täältä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Suutari ja lukkosepänliike

Pitkän perinteen suutari Joensuussa

Myydään erittäin pitkät perinteet omaavan ja alueellisesti tunnetun suutarinpalveluja harjoittavan yrityksen liiketoiminta Joensuussa. Yritys toimii hyvällä liikepaikalla vuokratiloissa Joensuun keskustassa. Palveluihin kuuluu: Suutarinpalvelut: - kenkien venytykset, korotukset ja madallukset - kenkien, laukkujen ja nahka-asujen korjaukset - vetoketjujen vaihdot kenkiin ja saappaisiin - kantalapun vaihto ja puolipohjat Muut palvelut - laukut, hihnat, koirapannat, vyöt, kotelot ja muut nahkatuotteet - Pyörien avaimet, mustapäiset ja perinteiset kotiavaimet, heti mukaan - Teroitukset - Luistimien, saksien, veitsien ym. teroitukset. Lisäksi yritys myy kenkien ja nahan hoitoaineita, nahkalompakoita, pohjallisia kenkiin sekä kengän nauhoja. Jos olet suutaritoiminnasta kiinnostunut, ota yhteyttä ja mennään tutustumaan kohteeseen.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Suutari ja lukkosepänliike

Suutariliikkeen laitteet ja tarvikkeet

Liiketoiminnan alasajon johdosta myyn suutarin liikkeen laitteet ja tarvikkeet, joilla alkava suutari pääsee mukavasti alkuun: - Mebuksen, 2-nauhainen ja 2-nopeuksinen pikkuputsi- GP Europe prässi omalla kompuralla- Avainkoneet Silca Rekord AY (Abloy Classic & ura), Ovia (Edge-avaimet)- Venytyslaitteet parille sekä yhdelle kengälle- Claes silinterikone 3v vanha seisontajalustalla ja pienellä ompelutasolla plus lankateline & langat- Teroituslaite Maier, puukot & sakset- Kylmäsuutari johon mukavasti optioita ja käsityökaluja. Varaosat kätevästi pyörivässä tornissa. Lisäksi löytyy materiaaleja ja kalusteita eli kaikki välineet toiminnan aloittamiseen. Laitteista saa kuvia pyydettäessä sekä paikan päälle voi tulla katsomaan. Kaikki laitteet kunnossa ja huollettuja. Oheistarvikkeet ja raaka-aineet inventoidaan vielä ennen kauppaa jotta niille voidaan määritellä asianmukainen hinta. Laitteet, oheistarvikkeet ja raaka-aineet vapautuvat sopimuksen mukaan. Liiketoimintakaupan tulessa kyseeseen voidaan kauppa toteuttaa hyvinkin nopeasti, mutta viimeistään 12/2019 aikana kun liiketilan nykyinen vuokrasopimus päättyy. Hintapyyntö laitteet yht.15 000€ ja materiaalit noin 10 000€ (inventaarion mukaisesti) joten kokonaishinta noin 25 000 €.
25 000 €
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image