secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät mainostoimisto tai markkinointialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys
10 000 €
SUOSITTU

Sosiaalisen median liiketoiminta | sometoimisto myynnissä

Myymme sosiaalisen median liiketoimintamme. Sillä on vakaat, pysyvät kuukausilaskutteiset asiakkaat. Liiketoiminnan pohja on hyvä. Hyvään kannattavuuteen vaadittaisiin lisämyyntiä. Nykyinen liiketoimintamme on valtaosin jo muualla. Kauppa tehtäisiin liiketoimintakauppana. Kaupan mukana siirtyisi yksi henkilö. Hän on tehnyt pitkään sosiaalisen median päivityksiä, blogeja ja tuntee alan.  Myynnin syynä on se, että toinen osa liiketoiminnastamme on kasvanut monta kertaa suuremmaksi ja haluamme keskittyä täysin siihen. Sosiaalisen median liiketoiminnan liikevaihto on noin 30.000 euroa vuodessa.  Sopii esimerkiksi - yksinyrittäjälle joka haluaa lisää asiakkaita- toimintaansa laajentavalle sometoimistolle tai mainostoimistolle- pätevää ammattihenkilöä ja hyviä someasiakkaita etsivää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Mainosalan yritys etsii ostajaa tai osakasta

Uudellamaalla yli 10 vuotta toiminut mainonnan ja markkinoinnin täyden palvelun yritys etsii markkinointialan ammattilaista / vahvaa liiketoiminnan osaajaa jatkamaan yritystoimintaa. Yrityksen liiketoimintakokonaisuus muodostuu mainostoimisto- ja painotalopalveluista. Mahdollisuus ostaa kokonaan tai vain toinen pääliiketoiminnoista, vaihtoehtona on myös osakkuus. Asiakaskunnan muodostavat julkisenpuolen ja yritysasiakkaat ja yrityksen markkina-alueena on pk-seutu sekä Uusimaa ja verkkokaupan myötä koko Suomi. Yrityksellä on vahvat suhteet ja verkostot toimialan verkostoihin, yhteistyökumppaneihin ja toimittajiin. Nykyinen yrittäjä on valmis jatkamaan uuden yrittäjän palveluksessa tai liiketoimintakumppanina neuvotteluissa sovittavalla tavalla. Tämä on erinomainen tilaisuus mainos- ja markkinointialan osaajalle tai alalla toimivalle yritykselle, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa tai kasvattaa toimintaansa valmiilla yrityskokonaisuudella.Yrityksen nykyisen henkilökunnan toivotaan siirtyvän kaupan myötä uuden yrittäjän palvelukseen vanhoina työntekijöinä.Yritys toimii vuokratiloissa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Toimitilat soveltuvat hyvin nykyiseen toimintaan ja vuokrataso on kohtuullinen. Luottamukselliset ensiyhteydenotot pyydetään oheisella viestilomakkeella. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Mainostoimisto ja markkinointialan yritys

Tekstiilien painatus, brodeeraus ja tarrojen valmistusliiketoiminta

Yrityksessä valmistetaan tarrat, painatukset ja brodeeraukset sekä liikelahjat. Sen valikoimassa ovat työvaatteet, kodin tekstiilit, t-paidat, college-vaatteet, pipot ja lippikset. Yrityksen nettisivut löytyvät osoitteesta www.misir.fi.  Kauppaan kuuluvat varasto, koneet, laitteet ja kalusteet sekä liiketoiminta. Liiketoiminnan kivijalkana ovat vakiintuneet asiakassuhteet. Koneisiin kuuluvat tarraleikkuri, brodeerauskone, taso- ja lippisprässit, tietokone, tulostin, maksupääte ja kassa sekä niihin kuuluvat ohjelmat.  Yrittäjä opastaa koneiden ja laitteiden käytön sopimuksen mukaan. Liiketoimintaa on nykyisen yrittäjän toimesta pyöritetty sivutoimisesti, mutta toiminnan edelleen kehittäminen tarjoaa uudelle yrittäjälle mahdollisuuuden täysipäiväiseen yritystoimintaan. MiSir myydään yrittäjän keskittyessä päätoimisesti perheen toiseen yritykseen.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image