secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään yritys, muu palveluala

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Muu palvelualan yritys
790 000 €

Huipputulosta tekevä kattoalan yritys!

Hyvämaineinen erittäin tuottoisa kattosaneerausyritys on myynnissä Etelä-Suomessa. Yrityksen laaja-alaisiin palveluihin kuuluvat esimerkiksi kattojen tiivistykset, kattorakenteiden uusimiset, kuntokartoitukset, kattovuotopäivystys, pinnoitukset ja lumityöt. Yrityksellä on hyvä asiakaskunta ja osaava henkilökunta. Soita minulle tai laita sähköpostiviestiä, kerron enemmän tästä hienosta myytävänä olevasta yrityksestä. Käytämme kuvituskuvaa. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista.
Myydään
Muu palvelualan yritys
495 000 €

Erittäin tuottoisa liiketoiminta Tunturi-Lapin hiihtokeskuksessa.

Myynnissä erittäin tuottoisa liiketoiminta Tunturi-Lapin hiihtokeskuksessa. Myydään kovaa tulosta tekevä vuokrausliiketoiminta Lapissa. Toiminta on ollut koko ajan kasvussa ja se on aktiivista. Tässä on valmis hyvin menestynyt business vaikkapa pariskunnalle. Monia kasvumahdollisuuksia! Liiketoimintakaupassa siirtyvät mukana irtainomaisuus. Edellytämme aina ennen lisätietojen antamista salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Kuvituskuva.  
Myydään
Muu palvelualan yritys
163 000 €

Ammattitaitoinen puuseppä

Myydään tunnettu pitkään toiminut tuottava puuseppäalan yritys pk-seudulla, jossa myyjä on valmis olemaan vajaan vuoden mukana. Palveluihin kuuluvat muun muassa puusepäntyöt, mittatilaus- ja erikoistyöt. Yrityksellä on muun muassa isoja vakiintuneita yritysasiakkaita. Koneet, kalusto ja muut työvälineet kuuluvat kauppaan. Tässä on valmis paketti kädentaitoja osaavalle yrittäjähenkiselle henkilölle. Myydään koko osakekanta. Me autamme myönteisen rahoituspäätöksen saamisessa, jos emme saa myönteistä rahoituspäätöstä niin rahoituskonsultointi on maksutonta.  
Myydään
Muu palvelualan yritys
4 500 €

Puskaradio.fi

Puskaradio.fi Tämä on huhujen ja kuulopuheiden epävirallinen tietokanava, joka toimii koko Suomessa. Kauppaan kuuluu Yrityksen Nimi:  PR Puskaradio. verkkotunnus www.puskaradio.fi, sekä radiologo. Hinta ainoastaan 4.500 € +alv 24%  Katso myös  Domainsijoittaja.fi
Koko Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys
4 500 €

ALOITA OMA YRITYS! Mobile Apumiespalvelu

Työtä pelkäämätön monitoimiosaaja saa tästä uuden työllistävän yrityksen. Työtä riittää useammalle ammattimiehelle ympäri vuoden. Kotitalouksille työvoiman vuokrausta ja välitystä. Apumiespalvelua kotiin, mökille tai rakennuksille. Tee hyvin työ, niin rahantuloa ei voi estää. Pienellä investoinnilla pääsee alkuun.  Kauppaan kuuluu; Yritysnimi, domain eli verkkotunnus apumiespalvelu.fi,/.com sekä logo. Tällä nimellä ei ole ollut toimintaa. Yrityksen voit aloittaa missä vaan Suomessa.Tässä olisi mahdollisuus myöhemmin laajentaa Franchising-yritykselle. Yhtiömuodon voit valita. T:mi, Kommandiityhtiö, Osakeyhtiö tai nykyisen yrityksesi aputoiminimeksi. Uusi yhtiö on turvallinen valinta. Teemme kaupparekisteriin tarvittavat paperit.  Tutustu myös muihin yritysideoihin, domainsijoittaja.fi. Sivuillamme on satoja työllistäviä liikeideoita. Hyvälle Domainille on vain yksi omistaja! HINTA VAIN 4.500 €
Koko Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys
15 000 €

Muuttolaatikoiden vuokrausyritys Tampereen seudulla

Myydään muuttolaatikoiden vuokrausyritys Tampereen seudulla. Boxit.fi on toiminut vuodesta 2011 lähtien. Asiakaskunta tulee pääasiassa Tampereen seudulta: Pirkkalasta, Tampereelta, Lempäälästä, Ylöjärveltä, Nokialta ja Kangasalta.  Myydään liiketoimintakauppana. Hyvä mahdollisuus laajentaa yritystoimintaa tai lähteä yrittäjäksi Tampereen seudulle. Liiketoiminta ei ole helposti siirrettävissä muualle Suomeen. Kerron tarkempia tietoja puhelimitse. Hinta neuvoteltavissa, otan vastaan tarjouksia. Tästä helppo ja valmis liiketoiminta muun toiminnan oheen. Ota yhteyttä tai vinkkaa kaverille!  
Osakkuus
Muu palvelualan yritys
100 000 €

Osakkaaksi Suomen suurimpaan start up sijoitusyhtiöön

Suomi on maailman johtavia uusien innovaatioiden kehittäjiä. Uudet innovaatiot tarvitsevat kuitenkin menestyäkseen vahvaa osaamista ja rahoituksen, joka varsinkin alkuvaiheessa olevien yritysten osalta on hyvin haastavaa järjestää ilman merkittävää kokemusta rahoitusmarkkinoista. Olemme Suomen suurin alkuvaiheen sijoitusyhtiö, taseemme on vahva ja omavaraisuus 99%.  Etsimme suomalaisia innovaatioita ja liikeideoita ja autamme niitä kasvamaan ja kansainvälistymään. Teemme sijoituksia hyvin aikaisessa vaiheessa oleviin, lupaaviin suomalaisiin start up yrityksiin, jotka pyrkivät kansainvälisille markkinoille.  Olemme mukana jo lähes 20 suomalaisissa start up yrityksissä osakkaana, ja kasvu jatkuu vahvana. Sijoituksen lisäksi tuomme kokemuksemme ja kontaktimme sijoituskohteiden käyttöön. Autamme sijoituskohteitamme myös muiden rahoitusinstrumenttien järjestämisessä, tämä on merkittävä lisäarvo sijoituskohteillemme.  Palvelullemme on nyt suurempi tarve kuin koskaan ennen. Saamme jatkuvasti mielenkiintoisia sijoituskohteita arvioitavaksi sijoitustiimillemme. Etsimme osakkaaksi henkilöä tai yritystä, joka haluaa hajauttaa sijoituksen tiimimme huolellisesti valikoimiin suomalaisiin start up firmoihin. Onko sinulla kokemusta, joka voisi auttaa uusia yrityksiä kasvuun? Haluatko antaa osaamisesi aloittavien yrittäjien käyttöön ja hajauttaa sijoituksesi Suomen kiinnostavimpiin alkuvaiheen kasvutarinoihin? Voimme ottaa mukaan myös pelkästään sijoittamisesta kiinnostuneita. Mukaan mahtuu enää 1 uusi osakas. Jokainen tämän päivän menestyvä yritys on joskus ollut start up yritys, tule mukaan luomaan suomalaisia menestystarinoita! Kerro osaamisestasi ja kokemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä.
Koko Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys

Kahden toimipisteen autokoulu Pirkanmaalla

Myydään yli 35 vuotta toiminut autokoulu Pirkanmaalla. Olemme perinteikäs, mutta moderni alan toimija. Toiminta-alueemme on Pirkanmaa, jossa toimimme kahdessa voimakkaasti kasvavassa kuntakeskuksessa. Asiakkaita on vuosittain yli 400.  Yritys on saanut Suomen Vahvimmat yritykset – tunnusten yhtäjaksoisesti yli 15 vuoden ajan. Myönnetty myös Suomen Vastuunkantaja tunnustus. Autokoulussamme on osaavat opettajat. Tarjoamme opetusta myös International Driving School – palveluna.  Autokoulut tarjoavat henkilöautojen ja moottoripyörien ajokursseja englanniksi, ruotsiksi, venäjäksi ja saksaksi. Olemme panostaneet kalustoomme ja teoriaopetuksen tekniikkaan, johon voi osallistua sekä virtuaalisesti että paikan päällä. Opetuksemme taso onkin palkittu mm. Suomen paras uusi kuljettaja – palkinnolla.  Soveltuu erinomaisesti sinulle, joka jo toimit alalla ja haluat laajentaa toimintaasi, soveltuu erinomaisesti osaksi monialayritystä. Olemme apunasi ja tarjoamme perehdyttämiskoulutuksen uudelle yrittäjälle. Mahdollisuus myös maahanmuuttajataustaiselle yrittäjälle, sillä talousalueella on runsaasti kysyntää kansainväliselle ajokorttiopetukselle.  Myydään liiketoiminta tai yhtiön osakkeet verkkotunnuksineen (domain). Myynnin perusteena on nykyisen yrittäjän siirtyminen eläkkeelle.  Ota yhteyttä ja tule tutustumaan! 
Myydään
Muu palvelualan yritys

Tule yrittäjäksi Lappiin

Yrityksen päätoimialana on ollut kalastus ympärivuotisesti. Lisäksi toimintaan on sisältynyt erilaisia huoltotöitä esim. sivutoimista vuokramökin huoltamista. Yrittäjä on joutunut vähentämään kalastusta terveydellisistä syistä.Liiketoimintakauppaan sisältyy kalastuskalusto sekä tontti rakennuksineen. Yritys sijaitsee 4-tien varrella Sodankylän pohjoispuolella. 4 ha:n tontilla on omakotitalo ja iso varasto (120 m2), jonka jatkona on katos. Tontin reunalla on myös pieni lampi. Varaston pohjatöitä (mm. viemäröinti, vesi ym.) tehdessä puolet suunniteltiin pyydysten rakentamis- ja korjaustilaksi sekä muun kalastuskaluston säilytystilaksi. Toinen puoli tehtiin elintarvikealan pienjalostustilaa ajatellen. Tila jaettiin taukohuoneeksi sosiaalitiloineen, käsittely-/jalostustilaksi ja varastohuoneeksi pakkaus- ym.tarvikkeille. Varaston sähköputkitukset on myös tehty edellä kuvattuja tilaratkaisuja ajatellen. Viimeisimpänä varaston katolle asennettiin 10 kappaletta aurinkopaneeleita. Invertterin kapasiteetti mahdollistaa tuplata paneelien määrän.Tällä hetkellä varasto on nimensä mukaisesti varastona, ilman väliseiniä. Niinpä ko. tila antaa mahdollisuuden tehdä muunkinlaisia yritysratkaisuja.  Soita, niin sovitaan näyttö, jolloin voidaan neuvotella aikataulusta, hinnasta ym. kauppaan liittyvistä asioista:Jouni Yliriesto, puh. 0400 391 588 
Sodankylä
Myydään
Muu palvelualan yritys

B2B-palvelumyynnin yritys

Myydään yritysasiakkaille palvelujaan myyvä, rahoitus- ja vakuutusalalla toimiva osakeyhtiö, jolla on valmis asiakaskunta, osaava henkilöstö ja positiivinen kassavirta. Tulosta tekevä yritys solmii uusia asiakkuuksia etenkin asiakasreferenssien kautta. Asiakkaat ovat suomalaisia pk-yrityksiä. Yhtiön liikevaihto perustuu asiakassopimuksista tuleviin jatkuviin palkkioihin.  Liiketoiminta soveltuu myyntihenkiselle yrittäjälle, joka on valmis panostamaan uusasiakashankintaan. Yrityksen liiketoiminta on myös liitettävissä osaksi jo olemassa olevaa yritysmyynnin tai finanssialan liiketoimintaa. Yrityskauppa toteutetaan osakeyhtiön myyntinä. Kauppaan sisältyvät asiakassopimukset ja itsenäisesti työskentelevä, koulutettu henkilökunta.  Nykyisellä pääomistajalla on mahdollisuus rahoittaa yrityskauppaa ja olla tarvittaessa mukana uuden yrittäjän aloittaessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan luottamuksellisesti lisää. Tarkempia lisätietoja on saatavilla kohteen välittäjältä salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.
Koko Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys

Laajakaistayhtiö HajaKaista Oy

Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen verkko- ja teleliiketoiminnasta kiinnostunut yrittäjä tai yrittäjyyttä suunnitteleva henkilö?Nyt tarjolla on sinulle valmis paketti, sillä HajaKaista Oy etsii uutta yrittäjää.HajaKaista Oy tarjoaa luotettavia ja nopeita laajakaistapalveluita kuluttaja-asiakkaille kaikkialle Suomeen. Yrityksen kuukausiveloituksella asiakkaalletoimitettava palvelupaketti ratkaisee erityisesti suurten operaattoreidenverkkojen katvealueilla sekä haja-asutusalueilla asuvien verkkoyhteysongelmat.Yritys on toiminut vuodesta 2012 lähtien ja vakiinnuttanut toimintansa markkinoilla. Asiakkaiden kysyntä toimiville ja kattaville laajakaistayhteyksille on jatkuvaa.HajaKaista palvelupaketti sisältää kaiken tarvittavan toimivan nettiyhteyden perustamiseen, luomiseen ja ylläpitämiseen. Hajakaistan laajakaistayhteys on optimoitu kiinteään käyttöön ja vahva signaali saadaan aikaiseksi asiakkaalle toimitettavalla suunta-antennilla ja modeemilla. HajaKaista Oy tarjoaa aktiiviselle yrittäjälle perusvarman toimeentulon sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa edelleen. Yrityksen keskeinen myyntikanava on tällä hetkellä verkkosivusto, mutta suurin myyntipotentiaali on saavutettavissa henkilökohtaisella myyntityöllä. Digimyynnin ja -markkinoinnin kehittäminen sekä potentiaalisten alan kumppaneiden kanssa neuvoteltavat yhteistyösopimukset, tarjoavat merkittävän mahdollisuuden toiminnan laajentamiseen tulevaisuudessa.Yrityksen nykyiset omistajat ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän HajaKaista Oy:n toimintamalleihin, sidosryhmiin, asentajaverkostoon ja asiakaskohderyhmiin. Yrityskauppaan sisältyy mm. valmis osakeyhtiö, toimivat verkkosivut, olemassa oleva asiakaskunta sekä alkuvarastoa(mm. suunta-antenneja, modeemeja), joten toimintaa on mahdollista jatkaa saumattomasti. Ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi: Pekka Sarlund, pekka.sarlund@hajakaista.fi tai puh. 0405433956
Koko Suomi
Myydään
Muu palvelualan yritys
22 000 €

Myydään Liidimasiinan infokioski-liiketoiminta

Myydään Liidimasiinan infokioski-liiketoiminta, nyt koronatilanteen vuoksi erittäin edullisesti! Investoi nyt ja koronan jälkeen saat konseptilla hyvän tuoton! Liidimasiina on tehokas ja asiakkaiden hyväksitoteama apuväline kyselyihin, pikagalluppeihin ja asiakaspalautteiden keräämiseen. Liidimasiinan avulla yritys kerää laadukkaita liidejä helposti ja tehokkaasti. Asiakkaina Liidimasiinalla ovat vuosien varrella olleet sekä suuret kotimaiset ja kansainväliset brändit/yritykset että eri alojen pienemmät toimijat. Liidimasiinat sopivat hyvin muun muassa kauppoihin, messuille, tapahtumiin ja kauppakeskuksiin – kaikkiin niihin tapaamisiin ja kohtaamisiin, missä halutaan kerätä asiakasdataa helposti ja kustannustehokkaasti. Liiketoimintaan kuuluu todistettu liiketoimintamalli, kontaktit alan toimijoihin, valmiit monikieliset kotisivut sekä infokioskeja yhteensä 25 kappaletta. Sitoudumme opettamaan uudelle yrittäjälle kaiken tarvittavan siirtymävaiheen ajan. Infokioskit voidaan myydä kaikki yhdessä tai tarpeen mukaan myös pienemmissä erissä.Lisätietoja saat kotisivuiltamme ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiisi sekä sähköpostitse että puhelimitse.  
Etelä-Suomi
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image