JÄTÄ ILMOITUS

Myydään paino- ja kustannusalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Lehtikustannus- ja painotalo Etelä-Suomessa

Yritys kustantaa useita lehtiä ja sillä on myös oma paino. Liikevaihto n. 2,5 M€. Hintapyyntöluokka: < 1M€. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä Advance Teamiin. Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, yritysjärjestelyissä, sukupolvenvaihdoksissa sekä toimitilavälityksissä paikallisesti koko Suomessa, www.advanceteam.fi .Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.
Ei hinnoiteltu
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Myydään kaksi hyvin menestyvää, Turun alueelle, ilmestyvää lehteä

Myynnissä ovat yrityslehti, Kauppa ja teollisuus, sekä kesälehti Turisti Uutiset.        Kauppa ja teollisuus on 44 vuotias, Turun alueen vanhin paikallinen yrityslehti,  joka jaetaan osoiterekisterin mukaisesti Postin toimesta paikallisille yrityksille.  Kauppa ja teollisuus on profiloitunut liike-ja vapaa-ajan matkustukseen, sekä toiminut hyvänä asia- ja uutislehtenä,  josta löytyy paljon eri teemoja. Luettavissa myös sähköisessä muodossa www.media-tori.fi Turisti Uutiset on 24 vuotias kesälehti, josta  löytyy tietoa kesän tapahtumista, festareista, ravintoloista,  näyttelyistä ja muista tärkeistä Turun alueen kesään kuuluvista asioista.  Pitkän perinteen mukaisesti lehdessä  on ollut ravintolalaivojen  tarjontaa erikoisesittelyssä. Luettavissa myös sähköisessä muodossa www.media-tori.fi   25 vuotinen yrittäjyyden taival on loppusuoralla. Hyvin hoidetut lehdet ja valmis asiakaskunta ovat valmiina jatkajalle. Katso viime lehdet sähköisesti osoitteessa: www.media-tori.fi Soita tai laita viestiä niin saat lisätietoja.  
Ei hinnoiteltu
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

Myydään liiketoiminta, painotöiden hovihankkijana!

Sinustako kirjapainotöiden hovihankkija? Painoagentti kilpailuttaa kirjapainot ja valvoo työn asiakkaiden puolesta. Yrityksellä on jatkuvia asiakassuhteita ja laaja yhteistyökumppaniverkosto eri kirjapainoihin. Painoagentti on toiminut jo yli 25 vuotta. Toiminta ei ole paikkaan sidottua. Sinustako liiketoimintakonseptin jatkaja? Painoagentin liiketoiminta on myytävänä, ota yhteyttä, kerromme lisää!
38 000 €
Myydään
Paino- ja kustannustoiminta

AAA-tason kasvava (+15% 2018) tuloste- ja opastetalo Lahdessa

+30-vuotias yritys Lahdessa; pitkäaikaisia asiakkuuksia, osaava henkilökunta, monipuolinen konekanta. Vuosisopimuksia kotimaisten- ja kansainvälisten yritysten kanssa. Juna kulkee kovaa, uskallatko hypätä veturin "ruoriin"? Tästä saat omavaraisen, vakaan liikevaihdon omaavan ja kannattavan yrityksen! Yrittäjät ovat saavuttamassa eläkeiän, mutta lupaavat auttaa uutta yrittäjää siirtymäajan. "Markkinointiviestinnän ammattilainen", "tekninen  mainostalo"," ratkaisuja joka lähtöön", "parasta palvelua ikinä!"- Näin meitä on usein kuvattu.
428 000 €
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image