secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään pesula

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Pesula Suomussalmella

Etsimme jatkajaa yli 20 vuotta paikkakunnalla toimineelle, vakiintuneen asiakaskunnan omaavalle pesulalle nykyisen yrittäjäpariskunnan eläköityessä. Yritys tunnetaan hyvästä palvelusta ja monipuolisesta palvelutarjonnasta. Yrityksemme toimii Kainuun ja Koillismaan alueella. Yritysasiakkaat tuovat suurimman osan liikevaihdosta. Palveluja tarjotaan myös kuluttaja-asiakkaille ja tätä toimintaa on mahdollista laajentaa tuntuvasti. Yrityksemme työllistää tällä hetkellä omistajapariskunnan lisäksi kolme työntekijää. Toimimme vuokratiloissa Suomusalmen kunnan yrityshallissa. Myymme pesulan liiketoimintakauppana, johon sisältyy valmis asiakaskunta ja toiminnassa tarvittava laitteisto. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää toiminnastamme.
Suomussalmi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Pitkään toiminut pesula

Yli 20 vuotta toimineelle, vakiintuneen asiakaskunnan omaavalle pesulalle etsitään jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä. Yritys tunnetaan hyvästä ja monipuolisesta palvelutarjonnastaan. Toiminta on keskittynyt Pohjois-Savon alueelle. Lähistöllä sijaitsee myös vilkas matkailukeskus, jonka avulla liikevaihtoa on mahdollista kasvattaa tulevaisuudessa. Yritysasiakkaat tuovat suurimman osan liikevaihdosta mutta palveluita tarjotaan myös kuluttaja-asiakkaille. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi vakituisesti 5 henkilöä, heidän toivotaan voivan jatkaa yrityksen palveluksessa omistajanvaihdoksen jälkeen. Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan.  Yhtiö myydään kokonaisuudessaan. Yritys toimii tällä hetkellä vuokratiloissa. Nykyiset toimitilat myydään yrityskaupan yhteydessä erillisenä kauppana uudelle yrittäjälle. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Pesula

Tunturi-Lapissa sijaitseva tuottava pesula

Myydään Tunturi-Lapissa sijaitseva paikkakunnan ainoa pesula. Yritys on kannattava ja vakaalla pohjalla. 1985 perustettu perheyritys etsii jatkajaa omistajien eläkeiän vuoksi. Asiakaskunta koostuu monipuolisesti alueen matkailuyrityksistä ja yksityisistä asiakkkaista sekä matkailijoista ja mökkiläistä. Henkilökunta on kokenutta ja ammattitaitoista. Yrittäjien lisäksi kaksi palkattua, sitounutta ja pitkäaikaista työntekijää.   Myydään liiketoimintakauppana sisältäen valmis asiakaskunta, täysi koneisto ja laitteisto sekä oma tila.   Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme yrityksestä lisää.
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image