secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
29 000 €

Myydään siivousliiketoiminnan kalusto Kuopiossa

Myytävänä siivousyrityksen loppuvarasto. Sisältää ajettavia ja työnnettäviä siivouskoneita, erilaisia tarvikkeita (varsia, kärrejä, moppeja, laikkoja), sekä puhdistusaineita ja vahoja. Näillä tarvikkeilla tehty 300000€ liikevaihtoa. Yhteydenotot Jukka Kinnunen 0449426349Koneet käytettyjä, mutta toimivia. Ulkoisesti on käytön jälkiä. Muutama kone on varaosiksi, koska niitä ei ole saatu toimimaan esim. heikon akun takia. Pelkkien koneiden hinta käytettynä on yli 40000€.Kuvaus Tuotteen merkki MallinumeroImuri Nilfisk VP300Imuri Nilfisk PantherImuri Nilfisk VL200Laikkakone Viper DR1500H-EULaikkakone Taski Ergodisk duoLaikkakone Taski Ergodisk 165Pesukone Miele PW5065Pesukone Matsui M612WM17EPesukone Logik L814WM20EYhdistelmäkone Nilfisk BR850SC XYhdistelmäkone Comac Innova 75BYhdistelmäkone Hako Hakomatic E/B 450/530Yhdistelmäkone Taski Swingo 1250BYhdistelmäkone Taski Swingo 750BYhdistelmäkone Nilfisk SC401 43 BD FPYhdistelmäkone Nilfisk BA 531DYhdistelmäkone Nilfisk SC450 53 B
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
100 000 €

Hyvämaineinen loma-asuntojen huolintayritys Levillä

Myydään lomamökkien ja -asuntojen kokonaisvaltaiseen huolintaan keskittynyt yritys. Yritys on täystyöllistetty, omaa erittäin hyvän maineen asiakkaiden keskuudessa ja toiminta on ollut hyvin kannattavaa koko toimintahistorian ajan. Yrityksen asiakaskunta koostuu Levin alueen yksityisistä kiinteistönomistajista. Liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa nopeasti, sillä markkinointia ei ole tehty ja uusia asiakkaita olisi silti tulossa viikoittain. Nykyinen yrittäjäpariskunta on jäämässä eläkkeelle ja nyt haetaankin toiminnalle energistä jatkajaa. Tässä on moniosaajalle erinomainen mahdollisuus kannattavaan yritystoimintaan, yrityksen toimintaa on helppo laajentaa oman osaamisen mukaan ja nykyiseen toimintaan saa kattavan perehdytyksen jotta siirtymä käy sujuvasti. Liiketoimintakauppaan kuuluu toiminimi ja asiakasrekisteri, koneet ja laitteet neuvoteltavissa kauppaan mukaan.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.  
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image