secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
13 000 €

Kannattava siivousalan liiketoiminta

Taija myy Rovaniemeltä siivousalan yrityksen koko liiketoiminnan. Kauppaan kuuluu pitkä-aikaiset sopimukset mm.taloyhtiöiden kanssa, sekä kaikki tarvittavat siivouskoneet- ja välineet yrityksen jatkamiseksi. Yrityksellä on myös auto käytössä, josta voidaan sopia erikseen yrityskaupan yhteydessä. Yritys ei tarvitse erikseen toimitiloja, sillä kaikki välineet ovat valmiina asiakaskohteissa. Hallinnolliset työt voidaan tehdä kotoa käsin ja näin yrityksen kulut ovat minimaaliset. Yritys ei kuulu ketjuun, joten kaikki päätökset ovat yrittäjän käsissä. Pesulapalvelut on ulkoistettu. Tässä olisi alalle aikovalle uusi kannattava ammatti tai jo alalla toimijalle laajennusmahdollisuus.  
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
30 000 €

Myydään kotipalveluyritys (OY)

Myydään länsi pirkanmaan alueella toimiva hoiva- ja kotipalveluita tarjoava yritys (OY). Myynnissä koko osakekanta. Yrityksen palvelut kotitalousvähennyskelpoisia sekä tarjoamme palveluitamme myös asiakkaille, joilla mahdollisuus alv0%. Toiminta alkanut vuonna 2010. Vakituinen  asiakaskunta, jolle tarjoamme niin siivous- sekä kotipalveluita, kuten kaupassakäyntiä, ruuanlaittoa, hoivapalveluita, asiointiapua sekä kodin siivouspalveluita yms. Asiakaskunta koostuu pääasiassa ikäihmisistä sekä siivouskohteina kotitalouksien lisäksi myös yrityksiä.  Yrityksellä mahdollista tehdä myös pelkästään siivouspalveluita ilman hoivapuolen asiakkaita Liikevaihto on ollut 100 000 - 120 000e. Vuoden 2021 liikevaihto n. 86 000e yrittäjän omien terveyshuolien vuoksi. Liikevaihtoa helppo kasvattaa takaisin suuremmaksi markkinoinnilla.  Yrityksellä omistuksessa pakettiauto, joka siirtyy kaupan mukana uudelle yrittäjälle
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Menestynyt siivousalan perheyritys

Hyvämaineinen ja luotettava siivousalan perheyritys etsii uutta yrittäjää jatkamaan menestyksekästä liiketoimintaa.Yritys on toiminut Varsinais Suomen ja Satakunnan alueella yli 20 vuoden ajan. Yrityksen kasvussa oleva liikevaihto on viime vuosina ollut noin 400 000 euroa. Liiketoiminta myydään terveydellistä syistä.Yrityksen asiakaskunta muodostuu pääosin maksukykyisistä majoitusalan toimijoista, mutta yrityksellä on myös muutamia kotisiivouskohteita. Kotisiivouspalveluiden tarjoaman kasvattaminen tarjoaa uudelle yrittäjälle merkittävää potentiaalia, sillä palveluiden kysyntä on yrityksen toiminta-alueella jatkuvaa.Yrityksellä on vahvat, vakiintuneet ja luottamukselliset suhteet asiakaskuntaan. Uuden yrittäjän on mahdollista kasvattaa ja laajentaa liiketoimintaa myös nykyisten asiakkaiden keskuudessa.Yrityksessä työskentelee vuodenajasta riippuen noin 10 - 15 siivousalan ammattilaista. Erityisesti matkailusesongeissa yrityksen palveluiden tarve kasvaa nykyisen asiakaskunnan keskuudessa. Työntekijät toimivat itseohjautuvasti ja yrityksen laatukriteereitä noudattaen. Yrityksen palvelut ovat saaneet jatkuvasti erinomaiset arvostelut asiakkaiden asiakastyytyväisyyskyselyissä.Uuden yrittäjän on mahdollista keskittyä johtamaan yrityksen toimintaa myös liikkeenjohdollisesta näkökulmasta. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti hyvää liiketoimintaosaamista omaavalle, siivousalasta kiinnostuneelle tai sillä jo toimivalle yrittäjälle tai yritykselle.Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän asiakaskuntaan ja toimimaan tukena liiketoiminnan haltuunotossa erikseen sovittavalla tavalla.Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Varsinais-Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
27 900 €

Myydään siivousalan liiketoiminta Pielavedellä.

Haluatko työskennellä ihmisten parissa ja tehdä työtä, joka ei maailmasta lopu? Nyt siihen on loistava tilaisuus, sillä haemme jatkajaa vuodesta 2013 toimineelle kannattavalle ja hyvämaineiselle siivousalan liiketoiminnalle Pielavedellä eli Pielaveden siivouspalvelulle. Pielaveden siivouspalvelu on Sisustus korjaamo ky:n aputoiminimi ja kauppaan kuuluu Pielaveden siivouspalvelun liiketoiminta, tarvikkeet ja välineet. Kaupassa saat itsellesi valmiin työpaikan, jossa on vakiintunut asiakaskunta ja loistavat työnäkymät. Suurin osa asiakkaista on vakituisilla sopimuksilla 1–4 krt / kk, mutta teemme myös paljon kertaluonteisia keikkoja, joita on sesongin mukaan välillä todella paljon. Potentiaalia olisi kasvattaa liiketoimintaa entistä isommaksi todella helposti. Olemme rakentaneet valmiiksi hyvät ja toimivat kotisivut, selkeän hinnoittelun ja hyvän brändin, josta sinun on helppo jatkaa yrityksen toimintaa. Liiketoiminnan nimen ansiosta orgaaninen näkyvyys esimerkiksi Googlessa on todella hyvä, joten sinun ei välttämättä tarvitse käyttää suuria summia markkinointiin. Tarvittaessa autamme sinut alkuun ja neuvoteltavissa on myös nykyisen työntekijän jatkaminen palveluksessasi. Kesäsesonki on jo alkamassa, joten toimimalla nopeasti, pääset hyödyntämään vuoden parhaan myyntiajan. Kerron mielelläni lisää, joten ota yhteyttä joko viestillä tai soittamalla.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image