secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Myydään kotisiivouspalvelun liiketoiminta Oulussa

Etsitkö loistavaa tilaisuutta omistaa ja johtaa menestyvää kotisiivouspalvelua Oulussa? Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa vakiintuneen kotisiivouspalvelun liiketoiminta, joka palvelee Oulun seutua ja lähialueita. Liiketoiminta on myynnissä yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Tämä liiketoimintakauppa tarjoaa sinulle valmiin asiakaskunnan ja säännöllisen liikevaihdon. Osa asiakkaista on jo pitkäaikaisia ja toivoo tuttuja siivoojia jatkamaan heidän kodin huolenpitoa. Tämä takaa jatkuvuuden ja luottamuksen asiakassuhteissa. Kauppaan sisältyy liiketoiminta ja sen asiakkuudet. Huomioithan, että kauppa ei sisällä välineitä. Voit kuitenkin ottaa käyttöösi nykyiset asiakasrekisterit ja hyödyntää niitä oman liiketoimintasi kehittämisessä. Tämä on erinomainen tilaisuus aloittavalle yrittäjälle tai alan ammattilaiselle, joka haluaa laajentaa toimintaansa esimerkiksi Oulun alueella. Kotisiivouspalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti. Jos olet motivoitunut, luotettava ja asiakaspalveluhenkinen henkilö, tämä tilaisuus tarjoaa sinulle erinomaiset edellytykset menestyä. Voit jatkaa vakiintuneen palvelun ja maineen rakentamista sekä kehittää toimintaa vastaamaan asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Kiinnostuitko tästä ainutlaatuisesta liiketoiminnasta, ota rohkeasti yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Tartu tilaisuuteen ja astu kotisiivouspalveluiden menestyksekkään liiketoiminnan maailmaan Oulussa ja lähialueilla.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa

Myydän menestyvä siivous- ja kotihoitoalan liiketoiminta Joensuussa. Liiketoiminta on aloitettu 2010 toiminimellä ja 2015 alkaen se on toiminut osakeyhtiön alaisuudessa. Siivoustyön lisäksi yrityksen palveluihin kuuluvat kaikki kodinhoitoon liittyvät työt,kuten kuljetus, pihatyöt, sekä auttaminen päivittäisten asioiden hoidossa. Toimimme Joensuussa ja sen lähikunnissa. Puhdistukseen käytämme ainoastaan  laadukkaita puhdistusaineita ja siivousvälineitä. Arvostamme ympäristöystävällisyyttä  ja myös toteutamme puhdistustyömme arvoa vaalien. Teemme alkuarvion siivottavasta kohteesta paikan päällä ja se on aina maksuton. Asiakkaista n. 1/3 on pienyrityksiä ja 2/3 yksityisiä kotisiivouskohteita. Yritystoiminta on erittäin kannattavaa ja yritys työllistää 11 osaavaa työntekijää. Jos olet kiinnostunut puhtausalasta ja sinua kiinnostaa yrittäminen, niin tässä sinulle erinomainen mahdollisuus toteuttaa unelmasi. Voit myös kasvattaa jo toimivaa liiketoimintaasi yrityskaupan avulla. Jos kiinnostuit, pyydä lisätietoja ja tule tutustumaan toimintaan! Pyydä lisätietoja TÄSTÄ!  
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito

Osakkuus siivousalan ammattilaiselle

Toiminnan laajentuessa siivouspalveuihin etsitään 2020 perustettuun Sote/siivousalan yritykseen 100% yrittäjähenkistä osakasta.  Edellytyksenä osakkuudelle on siivousalan esimiestutkinto tai kouluttautuminen tehtävään. Laaja-alainen tietämys siivous/kiinteistöalasta. Erittäin hyvää organisointikykyä, määrätietoista otetta. Hyvää suomen kielen taitoa. Osakkaana pääset aitopaikalle valmiiseen kehittyvään konseptiin. Mahtava tilaisuus esim. vastaava toimintaa suunnittelevalle. Myytävän osakkuuden laajuus sekä sijoituksen suuruus neuvoteltavissa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
120 000 €

Siivouspalveluyritys Satakunnassa

Siivousalan pienyritys, jolla on vakituiset ja maksukykyiset asiakkaat. Yrityksellä on tarvittavat koneet ja laitteet, jotka myydään samassa kaupassa.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
250 000 €

Keski-Uudenmaan alueella toimiva siivouspalveluyritys

Myydään velaton yli 10-vuotta Keski-Uudellamaalla toiminut siivouspalveluita tuottava yritys. Yrityksen toiminta on muutettu muutamia vuosia sitten osakeyhtiöksi, jonka jälkeen toiminta on kasvanut hyvin. Tulevaisuus näyttää todella valoisalta sekä liikevaihtoa on mahdollisuus kasvattaa reilusti tulevien vuosien aikana.   Yritys palvelee useita erilaisia kiinteistöjä heidän siivoustarpeissaan. Asiakkaita ovat mm. kotitaloukset, päiväkodit, koulut, ravintolat, porraskohteet ja toimistokohteet. Erikoiskohteina löytyy myös mm. peruspesut, ikkunanpesut, muuttosiivoukset ja raivaussiivoukset. Yritys toimii myös myös alihankkijoina huoltoliikkeille sekä siivousliikkeille.   Yritykseltä löytyy useampi merkittävä sopimusasiakas. Näiden kautta on mahdollisuus saada hyvää lisämyyntiä. Markkinointikanavia yrityksellä on Facebook -sivut sekä Internet -sivut, jonne on rakennettu ota yhteyttä -sivu, joka ohjaa yhteydenotot suoraan yrityksen sähköpostiin. Taloushallinto ja palkanlaskenta ulkoistettu tilitoimistolle.   Kaupan toteutus ensisijaisesti osakekauppana. Kauppaan kuuluu koko yrityksen osakekanta, liiketoiminta, erittäin hyvä nimi sekä koneita/laitteita seuraavasti: yhdistelmäkoneita, lattianhoitokoneita, imureita, rappukoneita, pyykinpesukoneita ja kuivureita (yhdet on asiakkaan tiloissa). Kaksi pakettiautoa. Erinäinen määrä siivoustekstiilejä ja siivousvälineitä sekä siivousaineita, kaikki ammattikäyttöön tarkoitettuja. Tällä kokonaisuudella uusi yrittäjä pääsee toiminnassa hyvin alkuun sekä tienaamaan heti ensimmäisestä päivästä alkaen.   Toiminta työllistää tällä hetkellä kuusi vakituista työntekijää sekä lisäkäsiä tarvittaessa työtilanteen mukaan. Yritys toimii vuokratiloissa modernissa hallissa, erittäin hyvällä sijainnilla. Hallilla on myös siistijöiden taukotila, siivoustekstiilien ja välineiden huolto (pesukoneet ja kuivurit ammattikäyttöön) sekä lattiakaivo. Halliin mahtuu yksi auto tarvittaessa. Hallilla on parvi, josta löytyy toimistotilat sekä lepotila.   Myydään, koska yrittäjän tahtotila on keskittyä enemmän toiseen omistamaansa yritykseen.   Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Siivous ja puhtaanapito
29 000 €

Myydään siivousliiketoiminnan kalusto Kuopiossa

Myytävänä siivousyrityksen loppuvarasto. Sisältää ajettavia ja työnnettäviä siivouskoneita, erilaisia tarvikkeita (varsia, kärrejä, moppeja, laikkoja), sekä puhdistusaineita ja vahoja. Näillä tarvikkeilla tehty 300000€ liikevaihtoa. Yhteydenotot Jukka Kinnunen 0449426349Koneet käytettyjä, mutta toimivia. Ulkoisesti on käytön jälkiä. Muutama kone on varaosiksi, koska niitä ei ole saatu toimimaan esim. heikon akun takia. Pelkkien koneiden hinta käytettynä on yli 40000€.Kuvaus Tuotteen merkki MallinumeroImuri Nilfisk VP300Imuri Nilfisk PantherImuri Nilfisk VL200Laikkakone Viper DR1500H-EULaikkakone Taski Ergodisk duoLaikkakone Taski Ergodisk 165Pesukone Miele PW5065Pesukone Matsui M612WM17EPesukone Logik L814WM20EYhdistelmäkone Nilfisk BR850SC XYhdistelmäkone Comac Innova 75BYhdistelmäkone Hako Hakomatic E/B 450/530Yhdistelmäkone Taski Swingo 1250BYhdistelmäkone Taski Swingo 750BYhdistelmäkone Nilfisk SC401 43 BD FPYhdistelmäkone Nilfisk BA 531DYhdistelmäkone Nilfisk SC450 53 B
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image