secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään toimistosiivousalan yritys

Myydään toimistosiivouspalveluja yrityksille tarjoava yritys liiketoimintakauppana edullisesti yrittäjän sairauden vuoksi. Yrityksellä on kiinteät kuukausiylläpitosopimukset ja vakiintunut asiakaskunta, sekä pitkään työsuhteessa olleet työntekijät.  Myydään liiketoimintakauppana, sisältäen koneet ja kalusto. Yrityksellä on myös liiketila vuokralla. Yrittäjäksi haluavalle valmis asiakaskunta ja hyvämainen yritys, liiketoiminta on kannattavaa, sopii myös toimintaa laajantavalle.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
125 000 €

Myydään vakiintunut siivousliiketoiminta Kuopiossa

Myydään hyvämaineinen ja vakiintunut liiketoiminta Kuopiossa. Siivoustoiminta keskittyy myymälä siivouksiin. Siivousliiketoimintaa on harjoitettu noin kymmenen vuotta ja sillä on alueellaan vakiintunut asema asiakaskunnassaan. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, koneet ja kalusto.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
39 000 €

Valmis siivouspalvelutoiminta Kilpisjärvellä, Kilpis Clean

Haluatko työllistää itsesi yrittäjänä Kilpisjärvellä, Suomi- neidon käsivarressa?Nyt siihen on mahdollisuus sillä uusien työtuulien puhaltaessa etsin jatkajaa vuonna 2018 perustamalleni ja menestyksekkäästi toimivalle siivouspalveluyritykselleni Kilpis Cleanille.Omistajanvaihdoksen aikataulutoiveena on vuoden 2021 aikana, mieluiten ennen joulukuuta. Omistajanvaihdoksen mukana seuraa valmis asiakaskunta sekä työkalusto joten aloittaminen on helppoa! Halutessasi autan sinut myös alkuun toimintaa startatessa. Toiminnassa on edelleen nähtävissä selkeä kasvupotentiaali sillä Kilpisjärvellä on käynnissä voimakas loma-asuntojen rakentamisbuumi jonka myötä lisää siivouskohteita on luvassa. Mikäli kiinnostuit, vastaan mielelläni lisäkysymyksiin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Margit Eskonen Basecamp & Adventure Oy / Kilpis Clean Y-tunnus: 2953180-9puh. 040 526 3153 margit@hotelsaana.fi
Enontekiö
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
45 000 €

Myydään koti- ja toimistosiivouksiin erikoistunut yritys

Oletko kiinnostunut siivousalan yrittäjyydestä tai haluatko kasvattaa jo olemassa olevan yrityksesi liiketoimintaa? Nyt tarjolla on vuodesta 2008 asti toiminut siivousyrityksen valmis liiketoiminta. Toiminta on vakiintunutta ja kysyntää palveluille on enemmän kuin mihin pystymme vastaamaan. Yrityksessä toimii tällä hetkellä viisi työntekijää, joista kaksi on vakituista- ja kolme määräaikaistatyöntekijää. Asiakaskohteissa käytämme yrityksen työvälineitä ja siivousaineita sekä liikumme kohteisiin yrityksen autoilla. Liiketoimintakauppaan sisältyy tämänhetkiset työvälineet sekä tarvikkeet ja siihen on myös mahdollista erikseen neuvotella työautot (6kpl.). Tällä hetkellä asiakaskunnan muodostavat useat kodit sekä yritykset. Siivouksemme ovat pääasiassa jatkuvilla sopimuksilla eli 1-4x / kk mutta teemme myös paljon kertasiivouksia ( juhlasiivoukset, ikkunanpesut, mökkisiivoukset, muutto- ja loppusiivoukset).  Yritys toimii myös liikunta-alalla (liikuntakeskus) ja siivoustoiminta myydään nykyisen yrittäjän keskittyessä liikuntakeskuksen kehittämiseen.
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image