secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Siivous- ja kiinteistönhuoltoyritys pääkaupunkiseudulla

Myydään yli 20 vuotta toiminut Tui-Las Oy yrittäjien eläkkeelle jäännin vuoksi. Yritys toimii tällä hetkellä siivousalalla pitkäaikaisten sopimusasiakkuuksien parissa. Yhtiöllä on vankka tausta myös kiinteistönhuolto- ja rakentamisen alan palveluista, joihin toimintaa voi halutessa laajentaa takaisin. Osakeyhtiö on rekisteröity monialaisena. Yrityksen luottoluokitus on AA+. Yrityksen asiakkaat ovat pääosin asunto-osakeyhtiöitä. Siivouspalvelut tuotetaan asiakaslähtöisillä ja toisaalta kustannustehokkailla menetelmillä.  Osakeyhtiön myyntiin sisältyvät asiakkuudet, sopimukset, siivouskalusto ja kaksi pakettiautoa. Yritys toimii vuokratilassa, joka sijaitsee Helsingin Arabiassa. Yhtiöllä ei ole siirtyviä työntekijöitä.  Tule jatkamaan pitkään toimineen siivous- ja kiinteistönhuoltoalan osakeyhtiön toimintaa. Liiketoiminta sopii esimerkiksi alan tuntevalle yrittäjäpariskunnalle. Ota yhteyttä lähettämällä viesti yhteydenottolomakkeen kautta, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
85 000 €

SIIVOUSALAN YRITYS

Siivouspalveluja ammattimaisesti tuottava kasvava ja hyvin hoidettu yhtiö satakunnassa. Yrityksellä on kehitetyt prosessit ja työtavat sekä hyvä asiakastyytyväisyys ja asiakunta. 
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Menestyvä siivousliike Etelä-Suomessa

Myydään yli 10 vuotta toiminut velaton ja kannattava siivousliike. Asiakaskunta ja toiminta sijoittuu Etelä-Suomen alueelle. Asiakaskunta koostuu sekä yksityisistä että yritysasiakkaista.   Yrityksellä on tunnettu nimi ja hyvä maine alalla. Hyvä oma kalusto ja vuokratilat. Vakituiset työntekijät ovat kokeneita ja sitoutuneita toimintaan. Tilikauden tulos 8-10%. Ota yhteyttä ilmoituksessa olevan yhteydenottolomakkeen kautta!   
Etelä-Suomi
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
65 000 €

Myydään siivousliiketoiminta pääkaupunkiseudulla

Yrityksellä liiketoimintaa pääkaupunkiseudulla.  Aktiiviselle yrittäjälle hyvät mahdollisuudet toimia itsenäisesti. 1 henkilö hoitaa helposti siivoukseen liittyvät tehtävät.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

SIIVOUSYRITYS LOIMAALLA

Yritys työllistää noin 20 henkeä ja toiminta on hyvin kannattavaa. Mikäli tunnet osaavasi sivousaa ja olet ajatellut ryhtyä itsenäiseksi yrittäjäksi, tässä on sinulle tarjolla hyvin toimiva valmis yritys. Saat siirtymävaiheessa apua ja tukea nykyiseltä yrittäjältä, joka on siirtymässä sen jälkeen eläkkeelle. Ole siis rohkeasti yhteyksissä, mikäli kiinnostuit.
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
75 000 €

Kannattava puhdistus- ja kunnostusalan yritys

Tarjolla on hieno mahdollisuus aktiiviselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille, sillä vakiintunut ja monipuolisen tarjoaman omaava siivousalan yritys etsii liiketoiminnan jatkajaa. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. kivi- ja betonilattioiden timanttihionta: kunnostushionnat, kristalloinit ja kivisuojakäsittelyt. Lisäksi yrityksen liiketoimintaan kuuluvat rakennusten loppusiivoukset rakennustyömaiden valmistuessa ja toimitilasiivoukset. Yrityksen ydintoiminta-aluetta on Satakunta, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa. Liiketoiminnan laajentaminen on mahdollista myös koko Suomen alueelle. Yrityksellä on vakiintuneita julkisen sektorin sopimusasiakkaita, joiden jatkuva kysyntä on luonut liiketoiminnalle erinomaisen pohjan. Toimeksiantoja tulee myös rakennusliikkeiden kautta ja nykyisen asiakasverkoston suosittelun kautta. Uutta kasvupotentiaalia edustavat esim. isännöintitoimistoille tarjottavat porraskäytävien viikkosiivoukset. Yrityksen liiketoiminta on heti valmis jatkettavaksi. Liiketoimintakauppaan sisältyvät toiminnassa tarvittavat koneet, välineet ja aineet, joiden tämänhetkinen arvo on 50 000 – 60 000 euroa, iso MB Sprinter pakettiauto. Hintapyyntö liiketoimintakokonaisuudesta sisältäen yrityksen nykyiset 120 m2 toimitilat on 115 000 euroa. Yritys toimii vuokratiloissa, joista 120 m2 toimitila asuinkerrostalon alakerrassa on myös ostettavissa erillisellä kaupalla. 120 m2 toimitilan hintapyyntö on 40 000 euroa. Toimitilaan on oma sisäänkäynti. Liiketoiminnan jatkajan on myös mahdollista neuvotella nykyisten toimitilojen vuokrauksesta.  Yritys työllistää tällä hetkellä kolme ammattitaitoista henkilöä. Liiketoimintakaupan mukana on mahdollista neuvotella työntekijäin siirtymisestä uuden yrittäjän palvelukseen. Nykyinen yrittäjä on tarvittaessa mukana yrityksen toimivuuden varmistamisessa ja asiakaskannan turvaamisessa, sekä toiminnan kehittämisessä. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään tuottava siivousalan yritys

Myydään laadustaan tunnettu pitkään toiminut siivousalan yritys Vaasan talousalueelta. Liikevaihtoluokka 250.000-300.000 €. Työntekijöitä yrityksellä 4 + omistaja. Yrityksellä on vakiintunut asiakaspohja sekä kokenutta ja osaavaa henkilöstöä.  Yrityksen taloudellinen pohja on vahva, sillä yritys on omavarainen ja tekee vakaata vuotuista liikevaihtoa sekä tuottoa.   Yritys sopii hyvin uudelle yrittäjälle, joka haluaa kehittää liiketoimintaa seuraavalle tasolle. Sopii myös erinomaisesti liitettäväksi osaksi jo toimivaa yritystä. Yrityskauppa on liiketoimintakauppa, jossa myydään liiketoiminta, kalusto. Myyntihinta perustuu ulkopuolisen toimijan tekemään arvonmääritykseen. Hintapyyntö ilmoitetaan neuvottelujen edetessä. Yrityskaupassa luottamus on oleellinen asia. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää aina salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Tässä erinomainen mahdollisuus lähteä jatkamaan hyvin kannattavaa yritystoimintaa. Ota yhteyttä!
Kohteet 1 - 8 hakutuloksista
loder image