secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään siivousalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Valmis siivousalan asiakaskunta ja liiketoiminta

Oletko aloitteleva yrittäjä ja intohimosi on siivouspuolelle, haaveilet valmiista toiminnasta vai oletko kenties jo kokenut konkari ja haluat lisää asiakaskuntaa? Tässä sitä nyt olisi! Myynnissä siivousalan liiketoiminta valmiilla asiakaskunnalla. Asiakkaita on nyt parisenkymmentä säännöllisesti siivottavaa kotitaloutta ja muutama yritysasiakas. Lisäksi tarpeen mukaan siivottavia koteja on vinopino. Siivottavat kohteet sijaitsevat pääasiassa akselilla Kangasala-Tampere. Laadukkaat kotisivut ja selkeästi tuotteistetut palvelupaketit sisältyvät kauppaan.  Ota yhteyttä, niin neuvotellaan! Nopeat kaupat etusijalla, sillä toiset työkuviot odottavat jo.  
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Hyvämaineinen siivousliike Sodankylän Siivouspalvelu

Hyvä siivouslaitteisto ja osaava henkilökunta tuottavat kannattavaa liiketoimintaa. Maine kiirii edellä ja tuottaa suurta kysyntää palveluille.  Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi .
Myydään
Siivous ja puhtaanapito

Myydään kotisiivousyritys

Oletko kiinnostunut siivousalan yrittäjyydestä? Nyt tarjolla on kolme vuotta Pääkaupunkiseudulla toimineen kotisiivousyrityksen valmis liiketoiminta. Toiminta on vakiintunutta ja kysyntää palveluille on yli tämän hetkisen tarjonnan. Yrityksessä toimii tällä hetkellä kaksi työntekijää. Kaikilla asiakkailla on omissa kodeissaan yrityksen käyttämät, omat tarvittavat työvälineet ja aineet. Liiketoimintakauppaan on mahdollista sisällyttää myös työauto ja kaikki tämän hetkiset työvälineet ja tarvikkeet. Tällä hetkellä asiakaskunnan muodostavat 50 kotia (asiakasta) joille mennään melkein kaksi kertaa kuukaudessa siivoamaan. Siivoustoiminnassa on lisäksi myös asiakkaita, jotka odottavat koronatilanteen rauhoittumista ja yrityksen tarjoamien siivouspalveluiden uudelleen aktivointia. Asiakkaat ovat pääkaupunkiseudulla ja 90% asiakkaista ovat Espoossa. Yrityksen siivouspalveluita suositellaan jatkuvasti esim. Facebook sivuilla. Tämä luo jatkuvaa uutta kysyntää ja tuo uusia asiakkaita. Yritys toimii myös huonekalujen maahantuonnin myyntiedustajana Suomessa. Siivousliiketoiminta myydään nykyisen yrittäjän keskittyessä huonekalumyyntiin. Neuvotteluja on mahdollista käydä myös osakkuudesta koko nykyiseen yritystoimintaan. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota yhteyttä neuvottelujen käynnistämiseksi: Yrittäjä Delia Myllylä, puh. 0505437434 tai deliamyllyla@gmail.com
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
75 000 €

Kannattava puhdistus- ja kunnostusalan yritys

Tarjolla on hieno mahdollisuus aktiiviselle yrittäjälle tai yrittäjätiimille, sillä vakiintunut ja monipuolisen tarjoaman omaava siivousalan yritys etsii liiketoiminnan jatkajaa. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. kivi- ja betonilattioiden timanttihionta: kunnostushionnat, kristalloinit ja kivisuojakäsittelyt. Lisäksi yrityksen liiketoimintaan kuuluvat rakennusten loppusiivoukset rakennustyömaiden valmistuessa ja toimitilasiivoukset. Yrityksen ydintoiminta-aluetta on Satakunta, mutta asiakkaita on myös muualla Suomessa. Liiketoiminnan laajentaminen on mahdollista myös koko Suomen alueelle. Yrityksellä on vakiintuneita julkisen sektorin sopimusasiakkaita, joiden jatkuva kysyntä on luonut liiketoiminnalle erinomaisen pohjan. Toimeksiantoja tulee myös rakennusliikkeiden kautta ja nykyisen asiakasverkoston suosittelun kautta. Uutta kasvupotentiaalia edustavat esim. isännöintitoimistoille tarjottavat porraskäytävien viikkosiivoukset. Yrityksen liiketoiminta on heti valmis jatkettavaksi. Liiketoimintakauppaan sisältyvät toiminnassa tarvittavat koneet, välineet ja aineet, joiden tämänhetkinen arvo on 50 000 – 60 000 euroa, iso MB Sprinter pakettiauto. Hintapyyntö liiketoimintakokonaisuudesta sisältäen yrityksen nykyiset 120 m2 toimitilat on 115 000 euroa. Yritys toimii vuokratiloissa, joista 120 m2 toimitila asuinkerrostalon alakerrassa on myös ostettavissa erillisellä kaupalla. 120 m2 toimitilan hintapyyntö on 40 000 euroa. Toimitilaan on oma sisäänkäynti. Liiketoiminnan jatkajan on myös mahdollista neuvotella nykyisten toimitilojen vuokrauksesta.  Yritys työllistää tällä hetkellä kolme ammattitaitoista henkilöä. Liiketoimintakaupan mukana on mahdollista neuvotella työntekijäin siirtymisestä uuden yrittäjän palvelukseen. Nykyinen yrittäjä on tarvittaessa mukana yrityksen toimivuuden varmistamisessa ja asiakaskannan turvaamisessa, sekä toiminnan kehittämisessä. Tartu nyt tilaisuuteen ja ota rohkeasti yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  
Myydään
Siivous ja puhtaanapito
70 000 €

SIIVOUSALAN YRITYS

Siivouspalveluja ammattimaisesti tuottava kasvava ja hyvin hoidettu yhtiö satakunnassa. Yrityksellä on kehitetyt prosessit ja työtavat sekä hyvä asiakastyytyväisyys ja asiakunta. 
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista
loder image