secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään viihde- tai kulttuurialan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
395 000 €

Tapahtuma- ja tilausravintola

Hieno kokonaisuus jossa tapahtuma ja tilausravintola palvelut samassa pihapiirissä asuinrakennuksen kanssa, kauniissa maisemassa. Tilat ja rakennukset hienosti kunnostettu ja suunniteltu varta vasten tähän tarkoitukseen. Tutustumisen arvoinen kokonaisuus omatoimiselle ravintola- ja tai viihdealan ammattilaiselle joka haaveilee omasta persoonallisesta paikasta. Pitopalvelu, yritysjuhlat, perhejuhlat, valmistujaiset, häät, kokoukset… kaikki onnistuu!Tässä kohde jossa pääsee toteuttamaan omia visioitaan ja tarjoamaan asiakkaille ainutlaatuisia kokemuksia.  Mahdollisuuksia kasvuun ja laajentamiseen on lähes rajattomasti,  mielikuvitus valloilleen.Kiinteistön hinnalla oma viihdekeskus ostettavissa! Tämä kohde kannattaa käydä katsomassa!Hintapyynnön perustelutMyydään liiketoiminta sekä kiinteistöt kokonaisuutena.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
350 000 €

Innovaattori, tekijä ja visionääri. Etsimme sinua!

Palatko halusta tuottaa elämyksiä ja kokemuksia? Onko mielesi täynnä ideoita ja innovaatioita? Onko toiveenasi ollut mahdollisuus tuottaa parempaa kokemusta ja suurempia muistoja asiakkaillesi.  Etsimme sinua jatkamaan tarinaamme kohti seuraavia vuosia ja vuosikymmeniä. Mukaan matkallesi saat vuosien ammattitaidon tuoman tietotaidon, timanttisen infran sekä onnistuneen konseptin. Vain sinä puutut tästä tarinasta. Ota homma haltuun, ja viimeistele kokonaisuus omilla ideoillasi ja vankalla pelkäämättömällä asenteellasi. Tämä tarina on vasta alussa.  
Länsi-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
35 000 €

Myydään kannattava pakohuoneliiketoiminta Järvenpäässä

Yrittäjä etsii jatkajaa kannattavalle pakohuoneliiketoiminnalle Järvenpäässä muuhun liiketoimintaan keskittymisen vuoksi. ExitCenter.fi on toiminut Järvenpään ydinkeskustassa vuodesta 2016. 4 suosittua, laadukasta ja uniikkia pakohuonetta edullisissa vuokratiloissa Järvenpään ydinkeskustassa, siirrettävä ulkopeli näyttävillä pelimoduuleilla ja kaksi mobiilisovelluksella pelattavaa ulkoseikkailua. Keski-Uudenmaan ainoa pakopeliyritys. Hyvä tunnettuus laajalla alueella pitkän toiminnan johdosta. Liiketoiminnassa paljon kehityspotentiaalia innokkaalle yrittäjälle. Toimitilakiinteistö mahdollistaa myös pelihuoneiden määrän kasvattamisen. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana mukaan lukien kaikki pakopelitoiminnan kiinteä ja aineeton omaisuus, sekä useita valmiita, innovatiivisia pelimoduuleita ja aihioita kehitystyölle. Luopuva yrittäjä perehdyttää jatkajan liiketoimintaan, pelitoimintaan ja teknisiin ratkaisuihin sekä auttaa toiminnan jatkamista erikseen sovitusti. Ota yhteyttä luottamuksellista keskustelua varten, kerron lisää liiketoiminnasta.
Järvenpää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tapahtuma- ja kulttuuripalvelu
PÄIVITETTY

Myydään yritys ja yrityksen tuote valtakunnallinen ePubivisa™

Olen internet pioneeri. Olen suunnitellut ja toteuttanut maailman ensimmäisen autoalan portaalin. Haen rahoitusta pubipelille. Pubivisaa pelataan sadoissa pubeissa ympäri vuoden. Yhdysvalloissa pubivisaa on pelattu kännyköillä jo viiden vuoden ajan. Suomessa ei ole kännyköillä pelattavia pubivisoja. Kaksi Suomen suurinta ravintolaketjua ovat olleet kiinnostuneita pubeissa paikan päällä pelattavasta pelistä.ePubivisa™ vie monipuolisuudellaan pubivisan pelaamisen aivan uudelle tasolle. Peli on kokonaan automaattinen joten työvoiman tarve on pieni. Isolla porukalla pelaaminen mahdollistaa hyvät palkinnot. Tietokilpailun sisältö tulee olemaan ison televisiotietokilpailun luokkaa. Suurena tavoitteena on saada pubipeli televisioon. ePubivisaSUOMI™ pelistä on olemassa ohjelmaformaattiseloste pilottijaksoa varten. ePubivisa™ tuotteen ensimmäinen versio on pilotoitu vuonna 2003. Tämänkaltaiselle pubivisalle on jo olemassa sosiaalinen kansan tilaus. Ulkomaan markkinoita ajatellen tuotteelle pitää saada ensin jalansija suomessa jotta tiedetään tarkasti mikä toimii ja mikä ei toimi. Osakkuudet 25 000€, 50 000€, 100 000€ ja 150 000€.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image