secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään tilitoimisto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Tilitoimisto

Tilitoimisto kahdella paikkakunnalla Pirkanmaalla

Myydään kahdella paikkakunnalla toimivan tilitoimiston liiketoiminta. Yrityksella on paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita ja luotettava ja osaava henkilöstö. Tässä on oiva tilaisuus jo alalla toimivalle yritykselle kasvaa ja saada alan ammattilaisia joukkoonsa. Hintapyyntönä on yrityksen vuosiliikevaihto. Yhteydenotot: luottamuksellinen25@gmail.com
Myydään
Tilitoimisto

Myydään auktorisoitu tilitoimisto

  Myydään auktorisoitu tilitoimisto Keski-Suomessa.   Asiakkaita noin 100, joista suurin osa joko kokonaan tai osittain 'sähköisiä'.      
Keski-Suomi
Myydään
Tilitoimisto

Kasvava tilitoimisto-konserni myynnissä

Tilitoimistoni lähti yhden naisen tilitoimistosta, joka perustettiin vuonna 2017. Tällä hetkellä olemme itsenäinen, noin 600 asiakkaan kokoinen, 10 henkilöä työllistävä viiden osakeyhtiön kokoinen kasvuyritys. Kantavat arvot ovat tavoitteellisuus, sydämellisyys ja luotettavuus, jotka ovat vieneet meitä eteenpäin kuluneina vuosina ja mikä tärkeintä auttaneet asiakkaitamme menestymään, mikä on meille tärkeintä. Uskomme, että alan tulevaisuus nojaa pitkälti robotiikkaan. Siksi yrittäjän omana intohimona on ollut ja on rakentaa automatisaatio-aste mahdollisimman korkeaksi. Elämme murroskautta, sillä toiminta on laajentunut varsin nopeasti. Rakenteita on vahvistettu toiminnanohjausjärjestelmällä. Murroksessa olevan toimialan ja nopean kasvun vuoksi pohdimme avoimesti myös vaihtoehtoja yrityksen myynnille. Konsernin liikevaihto viime tilikaudella on ollut noin 500 t€ ja kuukausiliikevaihto syksyllä on liikkunut noin 45 t€.  Luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Koko Suomi
Kohteet 1 - 3 hakutuloksista
loder image