secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään tilitoimisto

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Tilitoimisto

Tilitoimiston liiketoiminta

Myydään tilitoimiston liiketoiminta Lapissa. Käytössä Visma Fivaldi järjestelmä. Tässä loistava mahdollisuus täydentää olemassa olevaa asiakaskuntaa tai aloittaa uusi tilitoimisto. Kaupassa ei siirry koneita, kalustoa tai henkilöstöä ellei erikseen sovita.
Myydään
Tilitoimisto

Tilitoimiston liiketoiminta

Myydään tilitoimiston liiketoiminta Pohjois-Karjalassa. Käytössä Visma Fivaldi järjestelmä. Tässä loistava mahdollisuus täydentää olemassa olevaa asiakaskuntaa tai aloittaa uusi tilitoimisto. Kaupassa ei siirry koneita, kalustoa tai henkilöstöä ellei erikseen sovita.
Pohjois-Karjala
Myydään
Tilitoimisto

Myydään tilitoimisto

Pitkään toiminut yhden henkilön työllistävä tilitoimisto myydään yrittäjän jäädessä eläkkeelle. Vakiintunut asiakakanta. Perehdytys onnistuu.
Myydään
Tilitoimisto

Tilitoimisto Lahdessa

Perinteinen tilitoimisto Lahdessa keskustan tuntumassa. Henkilöstöä 1+1  Liikevaihto 67 000,00 €. Myyn ensisijaisesti liiketoimintakauppana henkilölle / yritykselle joka jatkaa toimintaa samoissa tiloissa. Toimistossa työtilat neljälle.  
Myydään
Tilitoimisto

Pieni tilitoimisto Lahdessa

Myydään pienen tilitoimiston liiketoiminta Lahdessa. Useita vuosia toiminut tilitoimisto, jolla laaja ja vakituinen asiakaskunta. Asiakkaat ovat Lahdesta ja ympäryskunnista. Asiakaskunta on monipuolista sekä toimialojen että koon puolesta. Valtaosa asiakkaista erittäin pitkäaikaisia. Aineisto otetaan vastaan perinteisesti paperitositteina. Yritys työllistänyt viime vuosina yrittäjän osa-aikaisesti. Toiminta on helposti siirrettävissä. Kaupan toteutus liiketoimintakauppana.  Myydään nykyisen yrittäjän jäädessä eläkkeelle. Ostajalle perehdytys toimintaan. Hyvä mahdollisuus jo toimivalle tilitoimistolle laajentua Lahdessa tai yrittäjyyttä suunnittelevalle päästä nopeasti vauhtiin valmiin asiakaskunnan avulla. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi! 
Myydään
Tilitoimisto

Kannattava tili- ja/tai isännöintitoimisto

Myydään tili- ja isännöintitoimiston liiketoiminta Varsinais-Suomessa yhdessä tai erikseen liiketoimintakauppana. Tilitoimiston asiakkaina on noin 60 pienyritystä ja aineisto otetaan vastaan perinteisesti paperitositteina. Isännöintitoimistolla on asiakkaina noin 55 taloyhtiötä. Sekä tilitoimiston että isännöintitoimiston asiakkuudet ovat pitkäaikaisia eikä uusasiakashankintaa ole ollut tarvetta tehdä. Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä kolme ammattitaitoista henkilöä ja he siirtyvät liiketoimintakaupassa erikseen sovitulla tavalla. Yritys toimii omissa tiloissa, jotka voi ostaa tai vuokrata, tai toiminnan voi siirtää muihin tiloihin. Yritys myydään eläkkeelle jäännin vuoksi. Jos ostaja on aloittava yrittäjä, nykyinen yrittäjä toki perehdyttää toiminnan alkuun. Ota yhteyttä.
Varsinais-Suomi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Yrityspörssi

TIETOA PALVELUSTA Yrityspörssi on kohtaamispaikka verkossa yritysten myyjille ja ostajille. Palvelussa voit jättää yrityksen myynti- ja ostoilmoituksia sekä kertoa palveluistasi yrityskauppoihin liittyen.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen näkyvyyttä.

loder image