secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät rakennusalan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Tämä ilmoitus on nostettu hakutulosten kärkeen.
Lisää ilmoituksesi katselukertoja ja kontaktimääriä nostamalla se tähän. Viikko hakutulosten kärjessä 50 € + alv 24% ja kuukausi 150 € + alv 24 %
Rakennustarvikkeet ja -palvelut

Komposiitti-ikkunoiden valmistus- ja liiketoiminta

WILMAikkuna Oy on tehnyt komposiitti-ikkunoita satoihin suomalaisiin koteihin, julkisiin rakennuksiin ja tehdashalleihin ympäri Suomen yli 20 vuoden ajan. Terve, maineeltaan hyvä ja luotettava liiketoiminta myydään nyt eläköitymisen vuoksi. Kauppa sisältää yrityksen tunnetun nimen, ikkunoiden tuotantokoneiston, varaston, toimitusketjun kontakteineen, laadukkaan verkkosivun sekä opastuksen liiketoiminnan pyörittämiseen. Tuotantomateriaalit hankitaan ulkomailta, joten yritystoiminta vaatii jonkin verran saksan tai englannin kielen taitoa. Kaikki ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä. Komposiitti-ikkunat ovat helppohoitoisia ja ne sopivat sekä uudisrakennuksiin että remonttikohteisiin. Materiaalina komposiittimuovi on lähes huoltovapaa ja erittäin energiatehokas. Hintapyyntö 80 000 e + varasto. Henkilökuntaa 1-2 hlö. Tämä valmis ja toimiva yritys on oiva tilaisuus yrittäjähenkiselle jatkajalle tai laajentamismahdollisuus jo alalla toimivalle yritykselle. Ota rohkeasti yhteyttä ja kuule lisää!
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Osakkaaksi hyvän asiakaskunnan omaavaan rakennusalan yritykseen

Haetaan osakasta tai myydään luotettu ja hyvän maineen omaava rakennusalan yritys. Yritys toimii Etelä-Suomen alueella ja keskittyy pääosin linjasaneerauksiin. Erinomainen asiakaskunta ja luotettu toimija alalla. Asiakaskuntaan kuuluvat taloyhtiöt, suunnittelijat ja isännöitsijät. Hyvät asiakasreferenssit jo yli 25 vuoden ajalta. Vankka kokemus alalta ja osaava n. 10 hengen henkilökunta, jolla vahva tuntemus linjasaneerauskohteista.  Yritys toimii hallista ja toimistotilasta koostuvassa vuokratilassa Mäntsälässä ja kaikki kohteet sijaitsevat Etelä-Suomessa. Voidaan myydä joko koko osakeyhtiö tai liiketoiminta sopimuksen mukaan.  Tässä erinomainen mahdollisuus kasvattaa alalla jo toimivaa yritystä tai lähteä rakennusalan yrittäjäksi. Ota yhteyttä verkkolomakkeen kautta!   
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto
SUOSITTU

Myydään ilmalämpöpumppuja asentava yritys

Yritys perustettu vuonna 2022, yrityksellä on omat kotisivut, Mitsubishi Electric jälleenmyynti, tukkuostosopimukset Onninen, Ahlsel, Toshiba, Scanoffice. Yritys on velaton, hintaan kuuluu ilmalämpöpumppuasennuksiin tarvittavat työkalut. Mainostus Google Adwordsissa, Facebookissa, paikallislehdissä. Tilitoimistosopimus, procountor taloushallinto-ohjelma. Myydään muuttuneen elämäntilanteen takia.
Etelä-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rakennustarvikkeet ja -palvelut

Pitkään toiminut ja hyvämaineinen kiintokalusteyritys

Yritys valmistaa mittatilaustyönä keittiö-, kylpyhuone-, ja WC-kalusteita sekä komeroita. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa yksityisistä remontoijista ja uusien omakotitalojen rakentajista, mutta myös muutama pienehkö rakennusliike on asiakkaanamme. Toimialamme on kiintokalusteet ja olemme vahva toimija mittatilauskalusteiden valmistajana.   Yrityksemme vuosittainen liikevaihto on noin 510 000 euroa, joka perustuu neljän viime vuoden keskiarvoon. Työntekijöitä meillä on 3- 4kpl tilanteen mukaan. Toiminta tapahtuu vuokratiloissa. Toiminta- alueemme kattaa koko Suomen, mutta pääasiallisesti toimimme Länsi- Suomessa ja teemme jonkin verran töitä myös pääkaupunkiseudulla.   Yritys voidaan myydä joko liiketoimintana- tai osakekauppana. Kauppa sisältää liiketoiminnan, asiakkuudet ja uudehkot koneet. Vahva osaamisemme mittatilauskalusteista on suurin kilpailuetumme.   Yritys myydään, koska lähipiirissämme ei ole jatkajaa näköpiirissä. Hintapyyntö määräytyy myytävän kokonaisuuden mukaan.   Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut ostamaan hyvämaineisen ja pitkään toimineen kiintokalusteyrityksen!
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

MYYDÄÄN MAA-AINEISLIIKETOIMINTA JA SIIHEN LIITTYVÄ OMAISUUS KUUSAMOSSA

Myytävänä on maa-aineisliiketoiminta sekä siihen liittyvät toimitilat, konekanta, maa-ainesalueet ja kiinteistöt Kuusamossa. Liiketoiminnasta vastaava ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä liiketoimintakaupan toteutuksen yhteydessä. Liiketoiminta koostuu kiviaineisten murskaus-, maanrakennus- ja maansiirtopalveluista sekä maa-aineisten otosta, jalostamisesta, myynnistä ja kuljetuksista. Liiketoiminnan laajuus on ollut viime vuosina tasolla 1,5 – 2,0 m€ ja käyttökate tasolla 15 – 20 %. Myytävän liiketoiminnan arvokkain osa on yrityksen omistamat, lähellä kasvavaa Rukan matkailualuetta sekä Kuusamon keskustaa sijaitsevat maa-ainesten ottoalueet (kaksi Rukan läheisyydessä, yksi Kuusamon keskustan) (toinen Rukan kohteista on kalliomurskeen ottoalue). Alueille on voimassa olevat maa-ainesluvat kalliokiviaineksen ja/tai, soran ja hiekan sekä eloperäisten maalajien ottoon. Lisäksi kahdella alueella on ympäristöluvat (toisessa kivenlouhinnan, murskaamisen, asfalttiaseman sekä kierrätysasfaltin toiminnoille - voimassa toistaiseksi, ja toisessa siirrettävälle murskaamolle tai kalkkikiven jauhatukseen – voimassa määräaja 30.9.2028 asti). Lupien siirto ostajalle haetaan liiketoimintakaupan yhteydessä. Kohteista saatavien maa-ainesten laatu ja käyttökelpoisuus on erittäin hyvä ja niiden lupien mukaista maa-ainesten ottomäärää vielä merkittävä osa jäljellä.  Liiketoimintakauppaa sisältyvä toimitila on vuonna 1993 rakennettu ja vuonna 2005 laajennettu korjaamohalli (733 m2). Rakennuksessa sijaitsee yrityksen kaluston korjaus- ja huoltotilat sekä toimistotilat. Hallin tontti ja yrityskäytössä olevat piha-alueet yhteensä 3000 m2 on vuokrattu. Liiketoiminnan konekanta koostuu nejästä kuorma-autosta, kolmesta kasettiperävaunusta, kahdesta lavettiperävaunusta, kolmesta kaivinkoneesta, viidestä pyöräkuormaajasta sekä murskausasemasta oheisvarusteineen ja huoltotyökaluineen. Lisäksi liiketoimintakauppaa sisältyvät tiedot vuosikymmeniä toimineen yrityksen tuotteista ja palveluista, asiakas- ja yhteistyöverkostoista sekä myyntihetkellä sisässä oleva tilauskanta.  Liiketoiminta myydään yllä kuvattuna kokonaisuutena, jonka kautta ostajalla on mahdollisuus jatkaa sitä heti. Liiketoimintakauppaan kuuluvia osia tai kiinteistöjä ei myydä erikseen. Lisäksi nykyiset omistajat ja yrittäjät ovat sitoutuneet auttamaan ja perehdyttämään uutta omistajaa siirtymisvaiheessa. Kuvatusta liiketoimintakaupasta kiinnostuneita pyydetään olemaan asiasta suoraan yhteydessä sen järjestelyissä avustavaan konsulttiin; p. 050 590 4015.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi
390 000 €

Myydään rakennus-ja saneerausyritys pääkaupunkiseudulta

Myydään hyvämaineinen rakennus-ja saneerausyritys pääkaupunkiseudulta, jolta saa kaikki tarvittavat urakointipalvelut niin pienen kodin remontiin , kuin taloyhtiön suurimpiikin kunnostuksiin. Asiakkaina yksityiset kotitaloudet, taloyhtiöt sekä liikekiinteistöt.  Yrityksessä hyvä ammatillinen osaaminen ja pitkäaikaisia sopimuksia.  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys

Myydään outokumpulainen sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja paljon suuria teollisia yrityksiä asiakkaana. Myös Outokummun kaupunki ja sen tytäryhtiöt käyttävät ko. yrityksen palveluita. Kyseessä on pitkään toiminut yritys; Osakeyhtiöksi vuonna 2000, sitä ennen kommandiittiyhtiönä vuodesta 1975 ja toiminimenä vuodesta 1954. Nykyisellä omistajalla on yritys ollut vuodesta 1988. Lisätietoja tästä linkistä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rakennustarvikkeet ja -palvelut

Saunakaluste yritys

Myydään 26v toiminut ja hyvät kasvumahdollisuudet omaava yritys. OSAKKUUTEEN MYÖS MAHDOLLISUUS SIITÄ VOIMME NEUVOTELLA.   Yrityksellä oma tuoteperhe Hilima, johon sisältyy alumiinirunkoiset ylöskääntyvät lauteet, penkit, pöydät, ym. oheistuotteet. Asiakkaina: Rakennusliikkeet, Taloyhtiöt, Hotellit, Palvelutalot, Kuntosalit. Mahdollisuus ostaa myös yksityis omistuksessa olevat tuotantotilat ja asunto.  
Mäntsälä
Myydään
PÖRSSINOSTO
Talonrakennus
80 000 €

HissinSuoja

HissinSuoja varjelee hissejä raksakolhuilta uudiskohteissa ja saneerauskohteissa. 
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Erittäin kannattava lämpöpumppuihin ja kylmälaitteisiin erikoistunut y

Myydään Savonlinnan talousalueella yli 10 vuotta toiminut erittäin kannattava lämpöpumppuihin ja kylmälaitteisiin erikoistunut yritys. Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi 3 työntekijää toistaiseksi voimassa olevilla työsopimuksilla. Kaikilla työntekijöillä on kylmäluvat sekä lvi- ja sähkötyöosaaminen. Tämä talotekniikka-alan yritys myy, toteuttaa ja huoltaa energiaratkaisuprojektit yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmityksen, kuin viilennyksenkin osalta. Yrityksellä on erittäin kattava yhteistyöverkosto alueen muiden yrittäjien kanssa ja isojen paikallisten yritysasiakkaiden kanssa. Tämä osaltaan mahdollistaa nykyisen mittakaavan toiminnan. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa jäädä sovitulla toimenkuvalla yritykseen töihin ja näin auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uuden yrittäjän liikkeelle lähtö olisi mahdollisimman sujuvaa. Liiketoiminta myydään yhtiökauppana. Jos kiinnostuit, ota ehdottomasti yhteyttä!
Savonlinna
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys

Eteläsavolainen maalausalan yritys hakee uutta yrittäjää

Yrityksen toiminnalla on pitkät perinteet ja se työllistää tällä hetkellä yrittäjän lisäksi 2 – 4 työntekijää. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. erilaiset maalaus-, pinnoite- ja tasoitetyöt sekä huoneistoremontit. Asiakaskunta muodostuu rakennusalan yrityksistä (aliurakoinnit), taloyhtiöistä sekä kotitalouksista. Myydään liiketoimintakauppana  (sis. koneet, kalusto, auto, liikearvo), toimitilat on vuokrattu. Sopii hyvin lisäliiketoiminnaksi mutta omaa myös kehittämis- ja laajentamismahdollisuudet itsenäisenä toimijana. Lisätiedot: yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 4174960 / katja.remes@savonlinna.fi
Etelä-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Rakennustarvikkeet ja -palvelut
135 000 €

Rakentamiseen liittyvien tuotteiden tukkumyynti

WTH World Trade House Oy Maahantuonti-Vienti-Kotimaankauppa                                          Yli 30 vuotta menestyksellistä tradingtoimintaa                                     - Myydään yhtiö tai liiketoimintakauppana                                                                     Helppo aloittaa tai mainio tilaisuus laajentaa liiketoimintaa Avaintuotteet, oma tuonti: Erilaiset profiilit rakentamiseen ja viimeistelyyn; -           laatoituslistat, PVC, ALU, RST -          liikuntasaumaprofiilit -          saumaprofiilit -          erikoisprofiilit, esim. törmäysuojat sairaaloihin Rakennustelineet ja tikkaat Muut rakennusmateriaalit ja- tarvikkeet   Erinomaiset hankintakanavat:                                                                                                 Oma, erittäin hyvä hankintakanavaverkosto Turkissa ja Italiassa                                                             Kuusi pääyhteistyökumppania
Koko Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Saneeraus ja remontointi
250 000 €

Saneerauksiin erikoistunut rakennusliike

Yhtiö tekee mm. vesivahinkokorjauksia, saneerauksia, julkisivuremontteja, ym., ei juurikaan alihankintaa. Hyvä maine ja vakiintuneet asiakassuhteet. Tehnyt useita vuosia hyvää, tasaista tulosta.Hintapyynnön perustelutHintapyyntö perustuu yhtiön tuotto-odotukseen. Hintapyyntö ei sisällä yhtiön liiketoiminnan kannalta ylimääräistä varallisuutta.Yrityskaupassa luottamus on yhteinen asia. Tarkempien lisätietojen saanti edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Jos haluat tarkempia tietoja tästä kohteesta, ota yhteyttä kohteen välittäjään.Suomen Yrityskaupat on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Yrityksen omistajanvaihdos, arvonmääritys, yritysjärjestelyt ja sukupolvenvaihdos ovat parasta osaamisaluettamme. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskaupoillesi, olet ostamassa tai myymässä yritystäsi, olemme etsimäsi kumppani.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
65 000 €

OviSavo Ky etsii yritystoiminnalleen jatkajaa

Pohjoissavolainen tasaista tulosta tekevä OviSavo Ky etsii ostajaa yritykselleen. Yrityksen päätoimintaan kuuluu mittatilaustyönä tehtävien alumiiniovien ja autotalliovien myynti, huolto ja asennus. Nykyinen toiminta keskittyy Pohjois-Savon talousalueelle, jossa yrityksellä hyvä maine ammattitaitoisena toimijana asiakaspiirissä. Yritys on toiminut Pohjois-Savon alueella jo yli kymmenen vuoden ajan, ja sillä on vakiintunut asiakaskunta sekä tavarantoimittajat. Yritys tarjoaa yksinomaan korkealaatuisia tuotemerkkejä (Schüco ja Ryterna) ja hoitaa asiakkaalleen koko oviremontin alusta loppuun aina mittaamisesta asennukseen. Myyjä sitoutunut avustamaan uutta yrittäjää perehdyttämään siirtymävaiheessa. Yrityksellä ei ole kiinteitä toimitiloja. Lisäksi yritystoiminnan pyörittämiseen tarvitaan varastotila. Liiketoimintakauppaan sisältyy koneet ja laitteet, vaihto-omaisuus ja liikearvo. Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Pohjois-Savo
Myydään
PÖRSSINOSTO
Maanrakennus

Maanrakennusalan yritys Joensuun seudulla

Myydään eläköitymisen vuoksi pitkään toiminut maanrakennusalan yritys, joka työllistää 4 henkilöä. Yrityksellä on omistuksessaan 4 soramonttua, joissa on runsaasti ja monipuolisesti maa-aineksia. Mahdollisuus sisällyttää kauppaan asuinkiinteistö joen rannassa, jossa on myös korjaamotilat kalustolle. Työkuntoinen kalusto, joka soveltuu esim. teiden talvi- ja kesähoitoon. Vakiintunut asiakaskunta koko Pohjois-Karjalan alueella. Lisätietoja, kuten kalustoluettelon saat ladattua täältä Business Joensuun Osuva-yrityspörssistä, täyttämällä salassapitosopimuksen pyydä lisätietoja -painikkeesta.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
80 000 €

Aurinkokuningas Oy, aurinkosähköjärjestelmien myynti ja huolto

Myydään Uudenmaan alueella toimiva energiatehokkuusratkaisuja ja palveluja myyvä sähkötarviketukkukauppa. Yritys on keskittynyt aurinkosähköjärjestelmien myyntiin, asennukseen ja huoltoon. Yrityksellä on runsaasti referenssejä projekteista yksityis-, yritys-, taloyhtiö- ja julkissektorille. Toiminimi on perustettu 2017 lopussa ja osakeyhtiönä vuodesta 2019 alkaen. Yrityksellä on maahantuonti- ja huoltosopimukset merkittävien kansainvälisesti tunnettujen toimijoiden kanssa. Nämä eurooppalaiset toimijat vastaavat komponenttien vaatimuksenmukaisuudesta ja pitkäaikaisista takuista. Hankintasopimuksia on myös usean Suomessa toimivien tukkureiden kanssa. Yrityksen brändi on mahtava ja markkina-asema nykyisellä toiminta-alueella vahva perustuen alan parhaisiin tuotemerkkeihin, hyvään suunnitteluun ja asennustyöhön. Kasvupotentiaali on suuri ja liikevaihdon kasvu olikin viime vuonna noin 15 % (2021) ja on jatkunut 2022. Esim. Tarjouspyyntöjä asiakkailta tulee tällä hetkellä pävivittän. Pääsääntöisesti kuluttajapuolelta, mutta myös yritys- ja julkiselle puolelle. Yrittäjä on hoitanut itse niin myynnin kuin asiakaskäynnitkin. Asennuksia on ollut suorittamassa kaksi yhteistyökumppania yrittäjän lisäksi. Nykyinen yrittäjä on siirtymässä palkkatöihin toiselle toimialalle mutta voi auttaa uutta yrittäjää alkuun jäämällä halutessa osakkaaksi yritykseen. Liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta otollisin ostaja on talotekniikka- ja kiinteistöpalveluyritys. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle yrittäjälle. Yritystoiminnan laajentaminen onnistuu nykyisellä taloustiedoilla nopeasti ja yrittäjä on valmiiksi neuvotellut rahoitusratkaisut laajentamistapauksessa. Yritykselle toivotaan pitkäaikaista tulevaisuutta uudella omistusjärjestelyllä. Käsittelemme tarjoukset sitä mukaa kun ne tulevat. Nyt kannattaa siis toimia.
Myydään
PÖRSSINOSTO
LVI-asennus ja -huolto

Lämpöpumppujen myynti-, asennus- ja huoltoliiketoiminta

Myydään Turun talousalueella toimivan tuottoisan talotekniikka-alan yrityksen liiketoiminta tarjousten perusteella, nykyisen yrittäjän eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Yritys on keskittynyt uusiutuvaan energiaan perustuvien energiaratkaisujen myyntiin, asennukseen ja huoltoon (lämpöpumput). Yritys myy ja toteuttaa uusiutuvaan energiaan perustuvat energiaratkaisut yksityishenkilöille, yrityksille ja taloyhtiöille eri toteutustavoilla niin lämmitykseen kuin viilennykseen liittyen. Yritys hyödyntää asentamissaan energiaratkaisuissaan yleisimpiä tunnettuja ja haluttuja ekologisia energiaratkaisuja. Yrityksen palvelut ja tuotteet vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden kysyntään toimialalla. Yrityksellä on sopimukset alan tukkureiden kanssa sekä jälleenmyyntisopimukset useiden alan toimijoiden kanssa. Yrityksen brändi ja markkina-asema on vahva, sillä onkin alan parhaat ja tunnetuimmat tuotemerkit sen takia yritys onkin alansa menestyjä. Toiminnan kasvupotentiaali on suuri ja sen liikevaihdon kasvu olikin vuonna (2021) lähes 50 % ja viime vuonna (2022) hieman yli 20 %. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja sen toiminta on jatkunut menestyksekkäästi tähän päivään asti Turun ympäristössä. Yritys tekee hyvää tulosta ja on vakavarainen. Yrityksellä on Asiakastieto Oy:n ja Bisnode Oy:n myöntämä paras AAA-luottoluokitus ja se kuuluu asiakastiedon "Suomen Vahvimmat" -ohjelmaan, lisäksi se on Vastuu Group Oy:n virallisesti hyväksymä "Luotettava Kumppani" -yritys. Yrittäjä työskentelee kahden osa-aikaisen asentajan ja yhteistyökumppaneiden avulla. Käytännössä yrittäjä hoitaa niin myynnin kuin asiakaskäynnitkin yksin. Nykyinen yrittäjä on siirtymässä eläkepäiville, mutta on valmis jäämään tarvittaessa auttamaan ja opastamaan uutta yrittäjää alkuun, joten uusi yrittäjä pääsee mainiosti mukaan liiketoimintaan, kunhan omaa oikean asenteen sekä kiinnostuksen yrittäjyyteen sekä uuden oppimiseen. Liiketoiminnan nopean kehittämisen kannalta olemassa oleva talotekniikka-alan yritys tai osaava kaveriporukka ovatkin otollisimmat ostajat. Yritystoiminta sopii kuitenkin myös yksittäiselle osaavalle ja motivoituneelle uudelle tai vanhemmallekin yrittäjälle. Yritys on kannattava, joten liiketoiminnan oston takaisinmaksuaika on melko lyhyt. Kysy lisää ja tee tarjous rohkeasti! Käsittelemme tarjoukset sitä mukaa kun ne saapuvat. Nyt siis kannattaa ottaa rohkeasti yhteyttä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Muu rakennusalan yritys
350 000 €

Myydään uudis- ja korjausrakentamisen monitoimija

SISÄ-SAVON RAKENNUSPARI OY myy rakennustarvikkeita ja tuottaa monipuolisia rakentamispalveluja. Uudisrakennus- ja korjaustoimintaa sekä rakennustarvikemyyntiä ja -vuokrausta harjoittava yritys etsii jatkajaa nykyisen omistajan jäädessä eläkkeelle. Yritys toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella Suonenjoella, Sisä-Savossa. Toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla ja ne voidaan joko vuokrata tai myydä jatkajalle. Lämmintä myymälä- ja hallitilaa on noin 500 m² ja lisäksi kylmää varastotilaa noin 340 m². Yrityksellä on tarvittava konekanta, jotta asiakkaalle voidaan tarjota kaikki rakentamiseen liittyvät palvelut lukuun ottamatta LVI- ja sähkötöitä. Hyvämaineisella yrityksellä on voimassa olevia sopimuksia sekä tilauskantaa.  Yritykselle on muodostunut 28 toimintavuoden aikana hyvä yhteistyöverkosto sekä vakiintunut yritys- ja yksityisasiakaskunta. Yrityksessä työskentelee sesongin mukaan 11–15 ammattitaitoista ja sitoutunutta henkilöä.  Nykyinen yrittäjä voi perehdyttää toimintoihin, jotta siirtymä sujuu jouhevasti. Lisätietoja salassapitosopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.  Sijainti: Pohjois-Savo Liikevaihto: 1.000.000 € Käyttökate: 80.000 € (oikaistu) Henkilökunta: 3 (keskimäärin) Yhteydenotot: Jan Kontiainen, p. 040 555 4348, jan.kontiainen@yrittajat.fi Kaupan kohde: Osakekanta Hinta: 350.000–450.000 € (riippuen tasetilanteesta kaupantekohetkellä)
Suonenjoki
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image