secure.adnxs.com
Jätä ilmoitus
Apua yrityksen myyntiin? Varaa ilmainen soittoaika
Valittu kieli:
Haluan tiedon, kun minua kiinnostavia yrityksiä tulee myyntiin
Tallenna hakuvahticlose

Myydään sähköasennus- tai huoltoalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Monipuolinen sähköalan yritys Varsinais-Suomessa

Myydään asiantunteva ja arvostettu sähköurakointi-, sähköasennus- ja suunnitteluyritys Sähkö Nurmi Oy. Yrityksellä on jo pitkä, yli 60 vuoden historia. Projektimme koostuvat laajasta kirjosta uudisrakennuksia ja saneerauskohteita, mm. kouluja ja päiväkoteja. Asiakkainamme on rakennusliikkeitä, kuntia ja yksityisasiakkaita. Pitkäaikainen ja laaja yhteistyö suuren asiakkaan kanssa on merkki luottamuksesta ja kyvystämme toimia vaativissakin projekteissa.  Asiakaslähtöinen toimintatapamme ja tehokas projektinhallintamme takaavat laadukkaan ja aikataulussa pysyvän palvelun. Yrityksemme vahvuutena on vahva tunnettuus, hyvät referenssi sekä osaava ja motivoitunut nuori henkilöstö, joka on valmis tarttumaan haasteisiin.  Työllistämme yrittäjäpariskunnan lisäksi yhdeksän sähköalan ammattilaista. Toimistomme  sijaitsee vuokratiloissa Perniössä ja toimimme pääasiassa lähialueellamme Varsinais-Suomessa. Myynnissä on koko osakeyhtiö. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden jatkaa vahvaa perinnettä ja kasvattaa yritystä entisestään. Lisätietoja ja yksityiskohdat saat ottamalla yhteyttä myyjään.  Voit tutustua yritykseen osoitteessa: https://www.sahkonurmi.fi/
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Teleurakointiyritys

Yritys on keskittynyt kiinteistöjen valokuitu-, atk- sekä antenniverkkojen asentamiseen. Yritys työllistää tälle hetkellä 3 asentajaa. Toiminta on kannattavaa. Toimialueena koko Suomi. Yrityksellä on vakiintuneet yhteistyökumppanit.  Omistaja on siirtymässä eläkkeelle lähi tulevaisuudessa ja on valmis jatkamaan yrityksen palveluksessa eläköitymiseen saakka. 
Keski-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto
285 000 €

Sähköasennusliike Osakeyhtiö

Sähköasennusta, -suunnittelua, kokonaisvaltaista sähköurakointia rakennusliikkeille, teollisuudelle, julkisyhteisöille, saneeraus- ja uudisrakennuskohteissa. Kuluttajapuolella ilmalämpöpumput ja kodin it- ja hälytysjärjestelmät. Yritys työllistää tällä hetkellä 9 asentajaa. Seitsemän kalustettua asennusautoa ja mittava kone- ja laitevarustus.Yritys on toiminut jo vuodesta 1976 ja on vahvasti mukana alan nykypäivässä.  Toimialueena koko Eteläinen Suomi. Myydään eläkkeelle siirtymisen johdosta koko osakekanta. Nykyinen omistaja on valmis jatkamaan tarvittaessa siirtymävaiheen ajan yrityksen palveluksessa.        
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys

Myydään outokumpulainen sähköasennuksiin keskittynyt sähköalan yritys. Yrityksellä on laaja asiakaskunta ja paljon suuria teollisia yrityksiä asiakkaana. Myös Outokummun kaupunki ja sen tytäryhtiöt käyttävät ko. yrityksen palveluita. Kyseessä on pitkään toiminut yritys; Osakeyhtiöksi vuonna 2000, sitä ennen kommandiittiyhtiönä vuodesta 1975 ja toiminimenä vuodesta 1954. Nykyisellä omistajalla on yritys ollut vuodesta 1988. Lisätietoja tästä linkistä!
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto
600 000 €

Kasvava ja kannattava sähköalan yritys PK-seudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva voimakkaasti kasvava ja kannattava sähköalan yritys, joka on keskittynyt pääasiassa yritysasiakkaiden palveluun. Yrityksellä on hyvät asiakkuudet sekä useita puitesopimuksia. Kasvu on perustunut orgaaniseen kasvuun ja markkinointia sen saavuttamiseen ei ole tarvittu lainkaan. Yritys myydään tarjousten perusteella omistajapariskunnan muuton vuoksi. Siirtymäajan järjestelyistä ja omistusrakenteesta voidaan keskustella joustavasti.
Kohteet 1 - 5 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image