secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään sähköasennus- tai huoltoalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto
600 000 €

Kasvava ja kannattava sähköalan yritys PK-seudulla

Pääkaupunkiseudulla toimiva voimakkaasti kasvava ja kannattava sähköalan yritys, joka on keskittynyt pääasiassa yritysasiakkaiden palveluun. Yrityksellä on hyvät asiakkuudet sekä useita puitesopimuksia. Kasvu on perustunut orgaaniseen kasvuun ja markkinointia sen saavuttamiseen ei ole tarvittu lainkaan. Yritys myydään tarjousten perusteella omistajapariskunnan muuton vuoksi. Siirtymäajan järjestelyistä ja omistusrakenteesta voidaan keskustella joustavasti.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Sähköurakoinnin ja teollisuusautomaation erikoisosaaja

Yritys tunnetaan monipuolisena sähköurakoitsijana, teollisuusautomaation osaajana sekä sähköjärjestelmien kokonaistoimittajana. Yrityksen pitkän toimintahistorian myötä sillä on laaja asiakaskunta sekä osaava henkilökunta. Teollisuutta ja laitevalmistajia asiakkainaan palveleva moniosaaja on toiminut jo 30-vuoden ajan.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Voimakkaasti kasvava automaatioalan yritys

Yrityksellä on laaja palvelutarjonta, osaava henkilökunta ja urakoita kotimaassa sekä ulkomailla. Saadaksesi lisätietoja kohteesta, käy yritysovi.fi -sivulla allekirjoittamassa salassapitosopimus. Yritysovi.fi on Advance Teamin ylläpitämä sivusto, josta löydät mm. myytäviä yrityksiä.  Advance Team Oy palvelee asiakkaitaan yrityskaupoissa, rahoitusratkaisuissa, yritysjärjestelyissä sekä sukupolvenvaihdoksissa, www.advanceteam.fi 
Koko Suomi
Osakkuudet
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Osakas, sähköurakointi

Haetaan osakasta sähköalan yritykseen. Yritys on 10-vuotta sitten perustettu ja asiakaskuntaa on kertynyt kiitettävästi.  Yritys on palvellut asiakkaitaan tekemällä sähköasennukset, sähkösuunnitelmat sekä urakoinnit sovitun mukaisesti. Asiakkaina on rakennusliikkeet, yksityiset ja taloyhtiöt. Toiminta tapahtuu pääasiassa Turun seudulla ympäristökuntineen. Haetaan osakasta joka haluaa lähteä kehittämään ja kasvattamaan yritystä, sekä omaa sähköalalta entuudestaan ammattitaidon ja on innokas kehittämään sitä lisää!
Varsinais-Suomi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto

Hyvämaineinen Sähköurakointiliike

Myydään pitkään toiminut, vakaan kysynnän ja erittäin hyvän maineen omaava sähköurakointiliike Valkeakoskelta. Yritys on perustettu vuonna 1995 ja on viime vuosina keskittynyt tekemään urakoita rakennusliikkeille ja julkisen puolen asiakkaille. Yrityksen toiminta on keskittynyt Pirkanmaalle ja erityisesti Valkeakosken ympäristöön. Yritys työllistään nykyisellään yhden henkilön, mutta toimintaa on helppo laajentaa uuden omistajan myötä. Viime vuosina urakoita on otettu vastaan valikoiden, kysyntää olisi enemmän kuin resursseja tällä hetkellä. Toiminnalle etsitään energistä jatkajaa, nykyinen yrittäjä on eläköitymässä, mutta tarvittaessa valmis antamaan hyvän perehdytyksen sujuvan siirtymän varmistamiseksi. Yhtiö myydään ensisijaisesti kokonaisuudessaan, kiinteistöineen kaikkineen, mutta omistaja on myös valmis keskustelemaan liiketoimintakaupasta mikäli tarpeen. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten. Verkkosivut osoitteessa: http://www.vlksahko.fi/  
Valkeakoski
Myydään
PÖRSSINOSTO
Sähköasennus ja -huolto
80 000 €

Kannattava sähköalan yritys

Maliner Oy on perustettu vuonna 1990. Maliner tarjoaa ammattitaidolla sähköalan palveluita Jyväskylän alueella. Asennamme sekä myymme myös aurinkopaneelit yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Meillä on arvokas vakiintunut asiakaskunta, joka työllistää yritystä jatkuvasti, eikä uutta asiakashankintaa ole juurikaan ollut tarvetta tehdä. Olemme rakentaneet luotettavan maineemme vuosien kokemuksella ja onnistuneilla sähköurakointitoimituksilla. Liikevaihtomme on ollut vakaata vuodesta toiseen ja tulevaisuuden näkymät ovat erinomaiset. Yrittäjän lisäksi on töissä yksi vakituinen, ammattitaitoinen  henkilö. Kaupan ehtona on, että hän jatkaa edelleen vanhana työtekijänä. Myymme yrityksen liiketoiminnan, nimen, asiakaskunnan,  sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron, johon tulee mm. sähkötyötilauksia. Yrittäjä on jäämässä viettämään hyvin ansaittuja eläkepäiviä. Kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä yrittäjään, joka kertoo lisää yrityskaupasta.
Jyväskylä
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image