secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään talonrakennusalan yritys

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Talonrakennus

Myytävänä Etelä-Karjalassa rakennuspuusepän yritys

Saimaan Hirsituote valmistaa monipuolisia ja laadukkaita puusepäntöitä höylähirrestä. Yritys on toiminut Lappeenrannan Konnunsuolla reilut kymmenen vuotta ja on laajasti tunnettu asiakkaan mitoin valmistetuista tuotteistaan. Valikoimaan ovat kuuluneet niin kesämökit, saunamökit, saunat ja aitat kuin grillikatokset, varastot, kesäkeittiöt, puuceet ja hirsikalustotkin. Käytetyt hirsikoot ovat 45x145, 70x145 ja 95x145. Yrityksen hieman ikääntynyt mutta täysin toimiva konekanta koostuu seuraavista yksiköistä ja laitteista: Katkonta- ja höylälinja, jossa säteissaha, sormijatkoskone, kaappa, muotohöylä, kuljettimet ja kiinteistöön kuuluva purunpoistolaitteisto sekä salvostuslinja, jossa pora, salvoskone, tuplapora, karauralaite, jiirisaha, purunpoisto ja kuljettimet. Lisäksi vannesaha, tarkistuspyörösaha, alajyrsin syöttölaitteella, yläjyrsin ja tasohöylä sekä kaasutrukki, paineilma kompressori ja höylänterien teroituskoneet. Lisäksi yrityksessä on käytössä CAD-ohjelma rakenteiden ja rakennusten suunnitteluun. Yritys toimii vuokratilassa. Tuotanto- ja varastohallissa on tilaa kaikkiaan n. 1.200 m2. Vuokra on tilaan nähden erittäin edullinen. Hallissa on myös asialliset toimisto- ja sosiaalitilat. Yritys on myynnissä yrittäjän ikääntymisen vuoksi. Jatkajaa haetaan ensisijaisesti osakekauppana. Tässä on mahdollisuus nohevalle puualan osaajalle. Liiketoiminnan kehittämismahdollisuudet ovat käytännöllisesti katsoen rajattomat. Lisäksi on huomattava, että Konnunsuolla on myytävänä yhdistetty ravintola-/asuinkiinteistö, mikä yhdistettynä puutuoteyritykseen antaa mahdollisuudet vaikkapa pariskunnalle luoda oma tulevaisuutensa maaseudun rauhassa mutta lähellä aktiivista kaupunkikeskusta.Lisätietoja ja yhteydenototRiku Topra050 584 0565riku.topra@saimaanhirsituote.fi
Lappeenranta
Myydään
Talonrakennus
595 000 €

RAKENNUSALA

Rakennusalan monitoimiyritys. Toimii Satakunnan maakunta-alueella. Hyvä asiakaskunta. Hyvä sopimuskanta, joka parhaillaan kasvattaa yritystä. Hyvät koneet ja kalusto, hyvä henkilökunta. Kannattava. Rakennusalan ammattilaiselle mainio ostokohde, hyvässä kehitysvaiheessa.
Myydään
Talonrakennus

Tule yrittäjäksi ja oppimaan pystyhirsirakentamisen taidot

Pystyhirsirakentamisen kokenut ammattilainen etsii uutta yrittäjää / yrittäjätiimiä oppimaan pystyhirsirakentamisen taidot ja jatkamaan yrityksen toimintaa yrittäjän siirtyessä eläkkeelle.Tämä on erinomainen tilaisuus työllistää itsensä harvinaisella ammattialalla ja yrittäjänä. Nykyinen yrittäjä antaa uudelle yrittäjälle pystyhirsirakentamisen koulutusta / neuvontaa 6 kuukauden ajan omistajanvaihdoksesta alkaen.   Kauppaan sisältyy vakaa, kannattava ja velaton liiketoiminta, valmis osakeyhtiö sekä yrityksen toiminnassa tarvittavat työkalut ja 10 v. sitten rakennettu 330 m2 halli. Yritys omistaa myös nettiosoitteen ja -sivut www.pystyhirsi.fi. Tällä hetkellä yrityksen palveluiden jatkuva kysyntä on syntynyt tyytyväisen asiakaskunnan edelleen suosittelun kautta. Myynnin ja markkinoinnin avulla yrityksen toimintaa on mahdollista kasvattaa ja laajentaa. Yrittäjä on laskuttanut työstä toiminimen kautta (liiketoimintakauppa), mutta yrityksen liiketoiminta on mahdollista aloittaa heti kauppaan sisältyvän valmiin osakeyhtiön kautta. Kaupasta on mahdollista neuvotella myös ilman toimitilaa (halli 330 m2). Hintapyyntö 70 000 €: Sisältää liiketoiminnan ja valmiin osakeyhtiön (ilman toimitilaa). Hintapyyntö 250 000 €: Sisältää pelkän toimitilan (halli 330 m2). Hintapyyntö 320 000 €: Sisältää kaiken; valmiin liiketoiminnan, koulutuksen/perehdytyksen 6 kk sekä valmiin osakeyhtiön ja hallin 330 m2. Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi!
Myydään
Talonrakennus

Pitkään toiminut rakennusliike

Rakennusliike etsii jatkajaa nykyisen omistajan jäädessä lähivuosina eläkkeelle. Kyseessä on rakennusalan yritys, joka tekee peruskorjausten, saneerausten ja timanttiporausten lisäksi myös omaa uudistuotantoa: rivitaloja ja kerrostaloja. Yrityksellä on hyvä yhteistyöverkosto ja olemassa olevaa tilauskantaa. Yritys toimii Pirkanmaan ja Hämeen alueilla.  Sopimuksen mukaan myydään yrityksen osakekanta tai tehdään liiketoimintakauppa. Yrityksellä on runsaasti kalustoa, koneita ja laitteita, joita voidaan sisällyttää liiketoimintakauppaan sovitusti. Yrityksellä on tilat, joissa on myös muita vuokralaisia. Uusi yrittäjä voi ostaa tai vuokrata tilan.  Yrityksessä työskentelee yrittäjän lisäksi tällä hetkellä neljä työntekijää, jotka jatkaisivat myös yrittäjän vaihduttua. Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa jatkaa mukana toiminnassa sopimuksen mukaan. Urakkatyövoimana on ollut sekä toiminimiyrittäjiä että määräaikaisissa työsuhteissa olevia työntekijöitä.  Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta, niin keskustellaan lisää.
Kohteet 1 - 4 hakutuloksista
loder image