secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät ravintola-alan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Leipomo tai konditoria

Vakiintuneen leipomon liiketoiminta ja kalusto

Oletko leipomo-/elintarvikealasta kiinnostunut yrittäjä, yrittäjäpariskunta tai yrittäjäksi aikova? Nyt tarjolla on suolaisiin leipomotuotteisiin erikoistuneen yrityksen valmis liiketoiminta ja toiminnassa tarvittavat hyvät koneet, laitteet ja kaikenkattava kalusto.Tämä tilaisuus sopii myös jo alalla toimivalle yritykselle, sillä liiketoiminta on helposti liitettävissä osaksi muuta elintarvikealan toimintaa.Yritys on toiminut kaikkiaan vajaat 20 vuotta, joista nykyisen yrittäjän omistuksessa vajaat 10 vuotta. Yrityksen vahvuuksiin kuuluu hyvät ja vakiintuneet asiakkuudet Itä-Suomen alueella. Asiakaskuntaan kuuluu mm. suuria päivittäistavarakaupan ketjuja.Leipomo toimii tällä hetkellä noin 600 m2 vuokratilassa, jossa on myös siistit toimisto ja sosiaalitilat. Toimitilassa on hyvät kylmiö ja pakastetilat leipomotuotteille. Tuotteet valmistuvat linjaleivontana, isoissa sarjoissa.Toimitilat mahdollistavat liiketoiminnan laajentamisen ja tuotantovolyymin kasvattamisen. Yritys on työllistänyt yrittäjäpariskunnan, kolme vakinaista työntekijää ja yhden sesonkityöntekijän.Yrityksen liikevaihto on noin 400 000 euroa vuodessa. Myynnin ja markkinoinnin avulla liiketoimintaa on mahdollista kasvattaa edelleen, sillä laadukkaiden leipomotuotteiden kysyntä on jatkuvaa. Nykyisessä  aajuudessaan toiminnan kannattavuutta on mahdollista tehostaa esim. siirtämällä toiminta pienempään toimitilaan.Tartu nyt tilaisuuteen. Tässä liiketoiminnassa on perusasiat valmiina jatkajaa varten: hyvät asiakkaat ja hyvät tuotteet vakiotilauskannalla. Ota yhteyttä nykyiseen yrittäjään oheisen yhteydenottolomakkeen kautta neuvottelujen käynnistämiseksi.
Itä-Suomi
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Pitopalvelu ja catering

Pitkään toiminut pitopalvelu etsii jatkajaa

Nyt tarjolla on hieno tilaisuus jatkaa laadukkaan pitopalvelun liiketoimintaa ja saada samalla kattava perehdytys alalle kokeneen pitokokin opastamana. Pitokokki Mikko Ahola on palvellut asiakkaita jo 40 vuoden ajan. Laadukkaista palveluistaan tunnettu toimija etsii liiketoiminnan jatkajaa lähestyvän eläköitymisen vuoksi.Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakaspalveluhenkiselle ja ruoanlaitosta kiinnostuneelle yrittäjälle tai yrittäjäksi aikovalle. Liiketoimintakaupan yhteydessä on mahdollista neuvotella joustavasta siirtymästä siten että uusi yrittäjä saa parhaat mahdolliset tiedot ja valmiudet jatkaa liiketoimintaa saumattomasti.Liiketoimintakauppaan on mahdollista sisällyttää pitopalvelutoiminnassa tarvittavia keittiökoneita, astioita ja ruuanlaittovälineitä siten että toiminnan siirtäminen uusiin tiloihin on mahdollista. Pitopalvelu toimii tällä hetkellä yrittäjän omistamassa kiinteistössä, joka ei sisälly liiketoimintakauppaan.Pitopalvelu toteuttaa juhlat ja tilaisuudet asiakkaan omissa tiloissa tai vuokrattavissa juhlahuoneistossa. Palveluun kuuluvat ruokien ja leivonnaisten lisäksi tarvittavat astiat ja aterimet.Pitopalvelun toiminta-alue on painottunut Turkuun ja Turun alueen lähiympäristöön. Vuosikymmenten aikana pitopalvelun asiakaskunta on kasvanut suosittelun ja verkostojen kautta. Asiakaskuntaan kuuluu niin yksityis- kuin yritysasiakkaitakin. Myös seurakunta hyödyntää Pitokokin palveluita tilaisuuksissaan.Ensiluokkaiset raaka-aineet sekä itse valmistetut ruuat, leivät, kakut ja leivonnaiset ovat pitopalvelun tavaramerkki. Tarjoilupalvelut hoituvat sopimuksen mukaan. Pitokokki on joko itse paikalla tarvittavien lisätarjoilijoiden kera tai ruokatilaukset esim. kodin juhliin on mahdollista tilata pelkkänä toimituspalveluna.Tartu nyt tähän ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi ja neuvottelujen käynnistämiseksi.Pitokokki Mikko Ahola, puh. 0400 523 390 tai pitokokki@mikkoahola.net
Myydään
Kahvila

Kahvilan/lounasravintolan liiketoiminta Lappeenrannan ydinkeskustassa

Kahvilan/lounasravintolan liiketoiminta/kalusto Lappeenrannan ydinkeskustassa, isojen toimistotyöpaikkojen läheisyydessä.  Tila täyttää anniskeluoikeuksien vaatimukset. Tällä hetkellä asiakaspaikkoja sisällä kahdessa kerroksessa yhteensä 66 ja mahdollisuus vuokrata kaupungilta terassitilaa 16 henkilölle. Kauppaan sisältyvät asiakaskalusteet, myyntipisteen kalusteet kassavarusteineen, sekä ruuanvalmistukseen ja leivontaan soveltuvan keittiön kalusteet ja laitteet. Runsaasti apu- ja varastotilaa kalustettuna. Toimivat henkilökunnan ja asiakkaiden sosiaalitilat kalusteineen. Mahdollisuus neuvotella kauppaan sisältyvän irtaimiston kokoonpanosta tarpeidesi mukaan. Sovitaan sinulle sopiva paketti ja pääset jatkamaan toimintaa heti! Toiminnan painopisteen voit suunnata kiinnostuksesi mukaan esimerkiksi kahvila-, lounasravintola-, tilausravintola-, tai pitopalvelutoimintaan. Paikan toteutuneet liikevaihdot useiden vuosien ajan 400 000 - 600 000 €/vuosi. Kahvila/ravintola toimii vuokratiloissa. Vuokraehdot ja vuokran suuruus neuvoteltavissa vuokranantajan kanssa. Irtaimisto ja laitteet voidaan myydä pakettina myös muualle siirrettäväksi.
Lappeenranta
Osakkuus
Ravintola

Haetaan yrittäjäkumppania ravintolaliiketoimintaan Siuntiossa

Siuntiossa toimiva lounaskahvila hakee yrittäjäkumppania ravintolatoiminnan laajentamiseen. Olemme paikkakunnan ainoa lounaskahvila ja haemme yrittäjäkumppania laajentamaan ravintolatoimintaa tiloissamme myös iltoihin ja viikonloppuihin.  Lounaskahvilamme on avattu kesällä 2020 ja saanut positiivisen vastaanoton. Kysyntää olisi tarjoilla ruokaa myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten haluamme vahvistaa yrittäjätiimiämme henkilöllä, joka voi ottaa vastuulleen illat ja viikonloput sekä näin kehittää tarjontaamme.  Sijaintimme on erinomainen Siuntion juna-aseman vieressä kunnan palvelukeskittymässä asiakasvirtojen keskellä. Alue on kasvava. Asiakkaat ovat löytäneet kahvilamme hyvin ja olemme saaneet positiiviset arvioit sosiaalisessa mediassa. Palvelemme sekä paikkakuntalaisia että matkailijoita.  Toimimme vuokratiloissa, joissa on asiakaspaikkoja 80 sisällä ja 20 ulkona. Asiakaspaikkojen määrää voi kasvattaa. Anniskeluoikeudet. Kaikki kalusteet ja varusteet valmiina. Hyvin varusteltu ja moderni, iso keittiö.      Ensimmäisen vuoden liikevaihtoarvio 100.000-200.000 € lounastoiminnalla arkisin päiväsaikaan. Laajentamisen mahdollisuuksia ja kysyntää löytyy – nyt haemme oikeaa kumppania tarjonnan kehittämiseen, joten ota yhteyttä!  Ensiyhteydenotot pyydetään verkkolomakkeen kautta.   
Myydään
Ravintola
195 000 €

Perinteikäs ravintola Vammalan Saluuna

Myydään Pirkanmaalla Sastamalan keskustassa sijaitseva ravintola Vammalan Saluuna. Ravintola on toiminut vuodesta 1981 samalla yrittäjällä ja jatkajaa etsitään eläkkeelle siirtymisen vuoksi. Ravintola on avoinna joka päivä ja se on tunnettu maittavasta ruoastaan ja hyvästä palvelusta. Ravintolalla on A-oikeudet sekä sisätiloissa että terassilla. Ravintola sijaitsee omassa liiketilassa, jossa asiakaspaikkoja on 79. Rakennuksen katolla sijaitsevalta kesäterassilta on näkymät Sastamalan torille ja siellä asiakaspaikkoja on 79. Taloyhtiössä on isot remontit tehty: ikkunat, katto, vesijohdot ja viemärit. Taloyhtiö kuuluu kaukolämpöön. Yhtiövastike on edullinen. Siirtyviä työntekijöitä ei ole. Ravintola myydään kokonaisuutena siinä kunnossa kuin tilat ja laitteet ovat kaupantekohetkellä. Ravintolatila sopii monenlaiseen toimintaan, joten uusi yrittäjä voi uudistaa ravintolan omannäköisekseen ja halutessaan laajentaa aukioloaikoja. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Leipomo tai konditoria

Perinteikäs leipomo-konditoria

Munkkeja, lihapiirakkaa, pasteijoita ja kunnon wiinereitä, tuoretta leipää, kermakakkuja ja paljon muuta! Etsimme nyt jatkajaa kohta 35 vuotta toimineelle leipomo-konditorialle. Yritys toimii taajaman alakeskuksessa, vilkkaan tien varressa. Tiloissa pieni kahvila ja myymälä, josta tuotteita voi ostaa tai vaihtoehtoisesti jäädä paikan päälle kahvittelemaan.  Leipomon yläkerrassa on asunto ja kiinteistöllä on iso rauhallinen piha-alue ja iso autotalli.  Kokonaisuus myydään eläkkeelle siirtymisen takia. 
Myydään
Baari

Viihtyisä baari Helsingin keskustassa

Erinomainen tilaisuus kahvila/baariammattilaiselle. Myytävänä persoonallinen anniskelupaikka, jossa on vakiintunut asiakaskunta. Voidaan keskustella myös osakkuudesta. Tila sopii erinomaisesti kahvilaksi, viini- tai olutravintolaksi. Yhteistyön jatkaminen tuotteita maahantuovan yrityksen kanssa on mahdollista. Liiketoimintakauppa sisältää kohteen koneet, kalusteet, varusteet ja laitteet sekä liiketilan vuokrasopimuksen siirron. Edullinen vuokra. Ei siirtyvää henkilökuntaa. Ota yhteyttä viestitse, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Kahvila

Suosittu, perinteikäs kahvila-konditoria Riihimäellä

Myydään loistavalla paikalla sijaitseva kahvila-konditoria Riihimäellä. Pidetty ja tunnettu lämminhenkinen kohtaamispaikka. ”Tämä kahvila on käsite Riihimäellä”, kertovat asiakkaat.  Kahvila-konditorian vahvuus on pitkäaikainen vakioasiakaskunta ja erinomainen sijainti Riihimäen keskustassa pääkadulla. Parkkitilaa on hyvin ja myös jalan on helppo saapua. Asiakaspaikkoja on sisällä 26 ja terassilla 8. Kahvila toimii n. 60 m2 vuokratiloissa, joissa on edullinen vuokra ja hyvä, pitkäaikainen vuokranantaja.  Kauppaan sisältyy kahvila-konditorian kalusto ja laitteisto, eli kyseessä on täysin valmis kokonaisuus, jonka avulla uusi yrittäjä saa kahvilatoiminnan käyntiin vaikka heti. Kahvila on työllistänyt yrittäjän. Toimintaa on mahdollista laajentaa esimerkiksi aukioloaikoja pidentämällä. Vuokratilan keittiössä ei ole hormiliitäntää.  Myydään joko koko osakeyhtiö tai liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeus, kalusto ja laitteisto sekä liiketoiminta. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan!   
Riihimäki
Myydään
Kahvila

Jollas Port hakee kesäkahvilayrittäjää pienvenesataman yhteyteen!

Jollas Port sijaitsee Itä-Helsingissä merellisessä ympäristössä. Helsingin ydinkeskustasta Jollakseen matkaa on noin 10 km. Luonto on tyypillistä eteläsuomalaista saaristovyöhykettä kauneimmillaan. Satamasta on lyhyt matka eri veneilyreiteille kauniiden saaristomaisemien halki, jotka johtavat vaikka Atlantille asti. Satama on syvä ja korkeusrajotteita ei ole joten soveltuu myös hyvin suurille purjeveneille. Satamassa ei ole aiemmin toiminut kahvilaa, joten toivomme ehdotuksia siitä, miten toiminnan toteuttaisitte. Yrittäjän on itse hankittava paikalle toimintaan soveltuvat väliaikaisrakennelmat. Tontille tulee sähkö ja vesi. Kuvasta poiketen satama on nykyään asfaltoitu. Kahvilatoiminnan yhteyteen on mahdollista tuottaa eri aktiviteettien tarjontaa, kuten veneiden, kajakkien ja kanoottien sekä muiden vesiurheiluvälineiden vuokraustoimintaa. Vuokra on 10% liikevaihdosta. Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia 15.3.mennessä sähköpostilla osoitteeseen. julius.kuismin@comreal.fi Lopullisen toiminnan edellytyksen raamittaa kaupungin lupaviranomaiset. http://www.jollasport.fi/
Myydään
Kahvila
25 000 €

Yhteistyökumppaniksi Porin keskustan parhaaseen jäätelökahvilaan

Jätskibaari Vohveli on Porin keskustassa sijaitseva menestynyt ja kasvava Porilainen yritys, joka valmistaa omalla reseptillään jäätelöä Porilaisille kuluttajille, kuin myös maakunnan eri yhteistyöravintoloihin. Jätskibaari Vohvelilla on kasvavat myyntiluvut, keskeinen paikka kaupungin ytimessä, hyvä ja uskollinen olemassa oleva asiakaskunta, erinomainen kahvi, laadukkaat raakakakut, paikan päällä valmistetut vohvelit ja tuore Porissa valmistettu jäätelö. Olisiko tässä sinun paikkasi hypätä ohjaimiin ja kehittää Jätskibaari Vohvelista jotain vielä makeampaa? Jätskibaari Vohvelin yrittäjät etsivät nyt yhteistyökumppania, joka ottaisi ohjat käsiinsä Ison Karhun jäätelökahvilassa. Jäätelötuotannon siirtäminen uusiin tiloihin mahdollistaa nyt Ison Karhun toimipisteessä myös uudenlaisten tuotteiden lanseeraamisen jäätelömyynnin yhteyteen, joka varmasti edesauttaa edelleen kasvattamaan yrityksen hyviä myyntilukuja vieläkin paremmaksi. Jätskibaarilaiset näkevät mahdollisuuden smoothieille, tuoremehuille, crepeille, tuorepuuroille, smoothie-bowleille, itsetehdyille leivonnaisille... Nyt on siis mahdollisuus tarttua hyvään ja kannattavaan liiketoimintaan pienillä investoinneilla, ja lähteä yhdessä luomaan uudenlaista tarinaa jäätelökahvilan tulevaisuuteen. Mikäli tunnistat tässä juuri sen mahdollisuuden, jota itse olet odottanut. Ota viipymättä yhteyttä ja pistetään hommat pyörimään. Tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä! Hintapyynti : 25 000e (edellyttää yhteistyösopimusta)
Myydään
Grillit ja pikaruoka
98 000 €

Autogrilli Torniossa

Myydään 2010 perustettu Autogrilli Torniossa paikkakunnalta muuton vuoksi. Yrityksellä on oma liikerakennus ja kaupungin vuokratontti,joka on mahdollista lunastaa myös itselle. Tontissa on käyttämätöntä rakennusoikeutta n.620 neliötä.  Jos kiinnostuit ota yhteyttä. Voimme keskustella myös pelkän liiketoiminnan ja kaluston ostamisesta ja kiinteistö vuokrattaisiin yrittäjälle.  Hinta sisältää kiinteistön, laitteet ja liiketoiminnan. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut, annan mielelläni lisätietoja.
Myydään
Ravintola

Fantastic location restaurant for sale in Otaniemi

A restaurant in Otaniemi for sale, Actual location is in A Bloc shopping mall, street-level close to exit A in Aalto university metro station. Currently, we have 5 years leasing agreement with the lessor Aalto university foundation. That premise owns also a big area of terrace place in front, the area inside the premise has 57 square meters, plus two toilets and a small storage room, the rent is cheap, the kithchen is good to do food concept like, bar, salad bar, noodle bar, soup, sushi and so on, but not with wok frying, deep frying food, because there is limit for the hood. Ask for more information if you are interested.
Myydään
Pitopalvelu ja catering
59 900 €

Myydään lounasravintola ja pitopalveluyritys

Nurmijärvellä myydään toimiva lounasravintola uudelle yrittäjälle. Kauppaan kuuluu kaikki keittiön laitteet, -tarvikkeet.Kauppaan kuuluu myös auto, jolla toimitetaan ruokaa ja pitopalvelutilauksia asiakkaille. Lisäksi toimiva nettikauppa. Nykyinen yrittäjä kouluttaa jatkaajan. For sale a nice lunch restaurant in Nurmijärvi. Operational over 10 years with stable customer flow. Favourable rental terms, good kitchaen with all necessary equipment. With the restaurant, also a delivery car will included. And a well functioning online store. Will train the new Team.
Nurmijärvi
Myydään
Ravintola
28 000 €

Jalasjärvellä lounaskahvila ja alueen ainoa baari A-oikeuksin

Myydään Jalasjärvellä lounaskahvila ja alueen ainoa A-oikeuksin varustettu baari. Kahvila Sinitiainen on monipuolinen ja kasvava ravitsemusliike Jalasjärvellä. Toimimme keskeisellä sijainnilla lounaspaikkana, kahvilana sekä alueen ainoana baarina. Tarjontamme on monipuolinen ja liikevaihto kasvusuuntainen. Kahvila-, lounas- ja baaritarjonnan lisäksi meiltä löytyy Veikkauspiste ja X-Meal hampurilaisketjun myyntioikeudet. Meillä on A-oikeudet ja viikonloppuisin karaokea. Tilat ovat valoisat ja viihtyisät. Eteläinen terassi alueen parhaalla paikalla. Pihassa iso parkkipaikka. Tiloissa iso kylmiö ja varasto. Kalustossa mukana mm. pizzauuni, kebab-grilli, parila, rasvakeitin (voimavirta 2x10 l), rasvanpuhdistuslaite ja rasvanlaatumittari, kiertoilmauuni sekä 10 litran yleiskone. Liiketoimintakauppa sisältää ravintolan liiketoiminnan, kaluston ja laitteiston, vuokraoikeuden sekä nimen verkkosivuineen. Toimimme vuokratiloisssa erittäin keskeisellä sijainnilla. Asiakaspaikkoja on sisällä 43 ja terassilla 24. Myös yhteistyö uuden yrittäjän kanssa voi tulla kysymykseen. Ole rohkea ja soita, niin kerron mielelläni asiasta lisää.
Myydään
Ravintola
80 000 €

Kaunis ravintola Helsingin ydinkeskustassa

MYYDÄÄN RAVINTOLAN LIIKETOIMINTA HELSINGIN KESKUSTAN PARHAILLA PAIKOILLA   Valoisa ja avara, moderni liiketila, uudehkossa kiinteistössä isojen asiakasvirtojen äärellä lähellä Rautatieasemaa. Keskeinen kauppapaikka mahdollistaa monenlaiset liikekonseptit.  Hyvin varusteltu valmistuskeittiö.  Ravintolassa on 70 asiakaspaikkaa ja 50 asiakaspaikan aurinkoinen terassi.  Hyvä toimistotila, varastotilat sekä sosiaalitilat.   Kauppaan kuuluu ravintolan liiketoiminta, laitteet ja kalusteet- Vuokra on 8300€ + alv Hintapyyntö: 80 000 €
Kohteet 1 - 12 hakutuloksista
loder image