secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myytävät ravintola-alan yritykset

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Kärki-ilmoitukset
Ravintola

Tule ravintolayrittäjäksi Ouluun

Thaimaalainen ruokaravintola etsii yrittäjää jatkamaan menestyksekästä toimintaa.Ravintola sijaitsee Oulun ydinkeskustassa erinomaisella liikepaikalla vuokratilassa. Tila on kooltaan noin 80 m2. Keittiön lisäksi tilassa on 25 paikkainen ravintolasali. Ravintola on vakiinnuttanut kuuden toimintavuotensa aikana paikkansa markkina-alueellaan ja se on tunnettu erinomaisesta ruuastaan. Ravintola on erityisen suosittu lounasruokailijoiden keskuudessa ja Take Away myynti on ollut myös voimakasta. Ravintolan palveluita käyttävät niin paikalliset asukkaat kuin seudulla liikkuvat matkailijatkin.  Kauppa toteutetaan ensisijaisesti yrityskauppana, mutta myös liiketoimintakaupasta on mahdollista neuvotella. Kauppaan kuuluu ravintolan irtaimisto, koneet ja kalusteet.Ravintolan sisustus on suhteellisen moderni, eli myös toisenlainen ravintolatoiminta on helppo aloittaa nykyisissä tiloissa. Toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Ravintolassa työskentelee tällä hetkellä kaksi ammattitaitoista ja osaavaa henkilöä. Ravintolan nykyiset yrittäjät ovat valmiita perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan. Ravintolan käyttämä reseptiikka sisältyy kauppaan.  Tämä tilaisuus sopii sekä vasta aloittavalle ravintola-alan yrittäjälle että jo pidempään toimineelle yrittäjälle / yrittäjäparille.  Ravintolan toimintaa on mahdollista edelleen kasvattaa esim. aukioloaikoja laajentamalla. Nykyiset aukioloajat ovat klo 10.00 - 19.30. Tällä hetkellä ravintola on ollut sunnuntaisin suljettuna. Tartu nyt tähän tilaisuuteen ja ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Pyydämme luottamukselliset yhteydenotot oheisella viestilomakkeella.  
Myydään
Pitopalvelu ja catering
298 000 €

Perinteikäs arvokiinteistö suurella rak.oikeudella Kemijoen törmällä.

Myydään vuosisadan vaihteessa rakennettu ja 2008 täysin uudistettu suuri n. 450 m2 kokoinen puurakenteinen Tervolatalo,  joka on toiminut juhlapalvelutilana, tilausravintolana sekä kokouspaikkana. Talo sijaitsee rantatontilla kauniissa Kemijoki maisemassa aivan Tervolan kuntakeskuksessa palveluiden äärellä. Tontin pinta-ala on 5735 m2. Jäljellä olevaa rakennusoikeutta 1270 m2 on helppo käyttää lisärakentamiseen ja erilaisiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Tervolatalo sijaitsee vilkaan 4-tien välittömässä vaikutuspiirissä. Rautatieasema sekä pikalinjapysäkki sijaitsevat n. 1 km päässä joen länsirannalla, linja-autopysäkki talon vieressä ja kuntakeskuksen palvelut vajaan kilometrin päässä. Rakennus on kaksi kerroksinen, alakerrassa ovat ravintolakeittiö ja leipomotilat, suuri juhlasali 150 hengelle, sekä saniteettitilat. Yläkerrassa on monitoimitila, jota voidaan käyttää kokous tilana tai asuntona, yläkerran koko on n. 100 m2. Talossa on keskuslämmitys sekä suuri perinneleivinuuni juhlasalissa. Juhlasalin vapaakorkeus on 4,4 m. Pihapiirissä on myös vintage rantasauna sekä varastotiloja.
Myydään
Ravintola
250 000 €

Myytävänä harvinaisen hyvällä paikalla Helsingissä ravintola

Myytävänä harvinaisen hyvällä paikalla Helsingin ydinkeskustassa hyväkuntoisen ravintolan liiketoiminta  Harvoin tarjolla tällä tärkeällä kadulla.  Ravintolan liiketoiminta, kalusteet ja laitteet, vuokrasopimuksen siirto.    Täysi valmistuskeittiö  Ravintolatila 168 m2 varastotila ja sosiaalitila 70.9m2    Vuokra 6262 € kk + 1450 € kk alv 0 Kiinteä sähkömaksu 336€ kk    60 asiakaspaikkaa
Myydään
Ravintola
410 000 €

Ainutlaatuinen sijainti Helsingin keskustassa

HARVINAINEN TILAISUUS HELSINGIN KESKUSTASSA    Myytävänä paraatipaikalla Helsingin keskustassa historiallisessa, hyvin hoidetussa talossa, kahdesta ravintolasta koostuva erittäin korkealaatuinen kokonaisuus.    Yhteensä kahdessa eri kerroksessa 320m,   asiakaspaikkoja yhteensä 120 + terassit 48,  Yksityistilaisuuksiin erillinen kabinetti, kaksi terassia, toinen kadulle ja toinen sisäpihalle.    Liiketoimintakauppa, kaksi korkeatasoista keittiötä laitteineen. 
Myydään
Ravintola

Mäntsälässä ainutlaatuinen hyvinpidetty puurakennus ja ravintola

Mäntsälän maja omistajan eläkkeelle siirtymisen takia vuokrattavana hieno talo ja toimiva ruokaravintola Yrittäjän eläkkeelle jäämisen myötä, toimiva ja tuottava liiketila ja ravintolan liiketoiminta Mäntsälässä. Suosittu lounasravintola ja kokouspaikka omassa ravintolakiinteistössä Mäntsälässä vuokratontilla. Vuokraukseen kuuluu ravintolarakennus, liiketoiminta, laitteet ja kalusto. Ravintolassa on 80 asiakaspaikkaa sisällä, 6 paikkaa baarissa ja iso terassi vehreässä pihassa. Rakennus on uudistettu kokonaan vuonna 2005 ja muutettu ravintolaksi. Alkuperäinen rakennus on 40-luvulta. Ravintola on laajennettu vuosina 2009 ja 2014. Vuokra on 1400€ / kk + sähkö, vesi, jätehuolto, pihan huolto Kaluston hinta on 35 000€ / tarjous
Mäntsälä
Myydään
Ravintola
180 000 €

MYYTÄVÄNÄ PERINTEINEN RAVINTOLA LAPPEENRANNASSA

  Pontuksen kaupunginosan iloinen olohuone, Jussin Tupa, perustettu v. 1989, on alueella vakiintuneen asiakaskunnan omaava ruoka- ja viihtymisravintola. A-oikeudet sekä tunnettuus erinomaisista pizzoistaan, joita haetaan jopa pidemmän matkan päästä. Reilun sadan neliön ravintolasalissa on 70 ja 50 neliön terassilla 30 asiakaspaikkaa. Kalusto ja kalustus niin salissa kuin 25 neliön valmistuskeittiössäkin ovat ajanmukaisia sekä toimivia. Lisäksi kiinteistön koko piha on ravintolan anniskelualuetta tarjoten mahdollisuuden hieman suurempaankin tapahtumaan. Ravintolan suosittuihin ohjelmiin lukeutuvat niin karaoke, biljardi kuin dartskin. Monet lautapelit, pubivisat ym. monipuolistavat ravintolan tarjontaa orkesteri- ja muun ohjelmatarjonnan ohella. Kesäsesonkina asiakasmäärät kesämökkiläisten myötä yli tuplaantuvat. Yritys on työllistänyt yrittäjäpariskunnan, yhden työntekijän sekä toisinaan parikin extraajaa. Kokonaisuus myydään mieluimmin liiketoiminta- sekä kiinteistökauppana, jossa liiketoimintakauppaosaan kuuluvat ravintolan liiketoiminta, salin sekä valmistuskeittiön koneet ja kalusto, vaihto-omaisuus kaupantekohetken inventaarin mukaan sekä kasvavan ja kehittyvän kaupunginosan tyytyväinen asiakaskunta. Kiinteistökaupalla myydään omalla tontilla (1.614 m2) sijaitseva liikekiinteistö, jossa ravintolan lisäksi tilava (n. 90 m2) asuinkäytössä oleva kaksio. Asunto on tällä hetkellä vuokralla ulkopuolisella. Kiinteistössä ei ole suurempia saneeraustarpeita lähitulevaisuudessa. Tarvittaessa voidaan keskustella myös erilliskaupoista. Ravintola sekä rakennuksen toisessa päässä sijaitseva kaksio tarjoavat loistavan tilaisuuden vaikkapa idearikkaalle ja rohkeasti eteenpäin katsovalle pariskunnalle, joka haluaa käyttää kaikki ravintolan sekä kiinteistön kehittämismahdollisuudet itsensä työllistämiseen. Ravintolan toimintaa on mahdollisuus kehittää omien ideoiden pohjalta lähes rajattomasti. Yritys tulee myyntiin nykyisen yrittäjäpariskunnan siirtyessä uusiin haasteisiin. Hintapyyntö 180.000 euroa, sisältää ravintolan liiketoiminnan sekä ravintolakiinteistön. Hintapyyntö perustuu viiden vuoden takaisinmaksuaikaodotteelle.Voit toki tehdä vastatarjouksen. Lisätietoja ja yhteydenototTiina Haikonen/Janne Janhunen040 869 9792tiina.haikonen@jussintupa.fi
Lappeenranta
Myydään
Ravintola
190 000 €

Kahvila-Ravintola vilkkaan tien-ja työpaikkojen vieressä, näkyvä paik.

Myydään Kahvila-ravintola kiinteistö Riihikoskella, laitteineen, kalustoineen ja astioineen, 60 asiakaspaikkaa ja 18 paikkaa katetun terassin alla. Tilava piha raskaalle kalustolle sekä henkilöautoille. Vakioasiakaskuntaa on kertynyt. Ravintola tilat 170 m2, asuintilat 100 m2.  Tämä kokonaisuus mahdollistaa välittömän liiketoiminnan aloittamisen. Tiedustelut yhteydenottolomakkeen kautta. 
Myydään
Baari
73 000 €

Baariosake

Nyt on markkinarako ! Remontoitu valmis tila Kahvilaravintola toimintaan. Hyvä asiakaspohja, Ei vastaavia lähellä. Lähellä työpaikkoja, kauppa, ravirata. jäähalli ym. liikuntapaikkoja. Ennen remonttia entinen yritys ollut ruoka, anniskelu, musiikkiravintolana. Tehnyt konkurssin kun oli uusi kokematon yrittäjä joka ei taloudenpitoa hallinnut. Tiloissa maineikas baari ollut jo 80 luvulta muutamalla eri omistajalla. yhtiövastike 333,98e/kk, vesiennakko 280e/kk. Todellinen laskutus(palautus tai lisä) omien mittarien lukemisen jälkeen. 140m2+ulkoterassi
Myydään
Pizzeria
30 000 €

Myydään Grilli/pizzavaunu. Liiketoiminta myydän erikseen.

Valmis yritysvaunu seuraavalle omistajalle. Vaunun valmistusvuosi 2020 kesä. Kauppaan kuulu: 1*Pyralis pizzauuni (8pizza) ohutpojaiset ja pannupizzat 1*Metos pizzatyöpöytä 1* Metos kylmävetolaatikko 1*Metos jääkaappi 1*Metos pakastin 1*Metos Midi jääkaappi 1*Potis Kebabgrilli 2*Metos frityyri - kassakone, DeLongfi kahvikone, induktio liesi ja tosi paljo muutakin. Tekniikka on on kuin uusi, omistaja työskenteli itse siellä, on puhdas ja ehjä.  Pizzavaunussa on myyty vuoden verran Peetri Pizza pizzoja ja pasta  mikä on Viron vanhin ja tunneitun pizzaravinolaketju, Peetri Pizza on omat sivut www.peetripizza.fi +toimiva verkkokauppa+kotinkuljetus. Pääset aloittamaan 01.08.2021 alkaen.  Tiedustelut grillivaunusta ja järkevät tarjoukset info@peetripizza.fi  Liiketoiminta Peetri Pizza myydään erikseen.
Myydään
Ravintola
160 000 €

Lounaskahvila-, konditoria- ja pitopalveluyrityksen liiketoiminta

Myynnissä Imatralla hyvin tunnettu, toimiva ja kannattava ravintola-alan liiketoiminta kahdella liikepaikalla. Toimipaikat sijaitsevat Imatralla Vuoksenniskan  ja Imatrankosken kaupunginosissa.   Yrityksellä on laaja asiakaskunta sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Koneet, laitteet, kalusteet, valmiit nettisivut ja somekanavat sisältyvät kauppaan. Kyseessä valmis paketti jo alalla olleelle tai alalle haluavalle yrittäjälle.   Kauppa sisältää vuokrausoikeuden kahvilan nykyisiin liiketiloihin.        
Myydään
Leipomo tai konditoria
15 000 €

Myydään tunnettu tilausleipomo ja kahvilan liiketoiminta Imatralla.

Myydään tunnettu tiausleipomo ja kahvilan liiketoiminta Imatralla. Valmiit toimivat reseptit, mukavat kanta-asiakkaat ja hyvä maine. Toimintaa mahdollista kasvattaa. Yritys on vakiinnuttanut paikkansa Imatralla laadukkaana kakkutoimittajana erilaisiin juhliin, tilaisuuksiin tai piristämään arkea. Tiausleipomo ja kahvila sijaitsee erinomaisella liikepaikalla Saareksiinmäellä suositun lounasravintolan yhteydessä. Toimitilat on vuokrattu lounasravintolasta (sis. leipomon/kahvilan keittiö, asiakastilat ja varastotilat. 45-paikkainen yhteinen kahvila ja lounastila on kauniisti ja tunnelmallisesti sisustettu. Pihalla on runsasti parkkimahdollisuuksia. Yritys myydään liiketoimintakauppana, johon sisältyy mm. koneet (osa sis. vuokrasopimukseen ja osa omia) ja kalusteet toiminnan tehokkaaseen jatkamiseen hyväksi havaitulla tavalla, reseptikka ja Facebook-kanava. Toiminta on mahdollista jatkaa nykyisen brändin alla tai tuoda oma konsepti.
Myydään
Ravintola

Menestynyt ravintolatoiminta eläkkeelle siirtymisen vuoksi

Tarjolla hyvämaineisen ja kannattavan kahvila-ravintolan ja pitopalveluyityksen ravintolaliiketoiminta ja irtaimisto yrittäjän eläköitymisen myötä.   Tämä yritys sijaitsee Varsinais-Suomessa, Turun talousalueella.       Hyvällä sijainnilla, hyvin toimivat ja varustellut 355 m2 vuokratilat antavat uudelle omistajalleen täydelliset mahdollisuudet niin ravintolaliiketoiminnan kuin catering-toiminnan pyörittämiselle. Viihtyisällä ja pidetyllä lounasravintola -kahvilalla on vakiintunut asiakaskunta.       Tällä hetkellä toiminnan pääpaino on lounasravintolatoiminnoissa. Tämän lisäksi yrityksellä on monipuolinen lounasruokien toimituspalvelu lähialueen yrityksiin ja yksityisasiakkaille.       Kabinettitilat mahdollistavat lisäksi päivittäisten kokous- ja juhlatilaisuuksien järjestämisen niin päiväsaikaan kuin iltaisin. Useat alueen toimijat käyttävät jo ravintolaa kokouspaikkana, mutta lisämarkkinoinnilla on mahdollisuus saada aikaiseksi liiketoiminnan kasvua. Pitopalvelutoimijana yritys on alueella tunnettu, pidetty ja kyseisessä toiminnassa on vahvaa kasvupotentiaalia.       Tarjolla erinomaiset valmiudet ja mahdollisuudet yritystoimintaan. Siistit ja hyvin pidetyt toimitilat, jossa asiakaspaikkoja 120. Hyvälaatuinen sisustus ja laadukas valmistuskeittiö koneineen ja laitteineen mahdollistavat toiminnan pitkäikäisen pyörittämisen ilman tulevia ylimääräisiä investointeja.   Ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta osaltaan madaltavat uuden omistajan aloittamisen kynnystä.       Yritys työllistää yrittäjän lisäksi tällä hetkellä 4 henkilöä.       Kauppaan kuuluu kaikki keittiön ja salin koneet, laitteet ja -tarvikkeet. Irtaimiston ja kaluston arvo: 55 000 euroa. Lisäksi yrityksellä on laadukkaasti toteutetut verkkosivut sekä aktiiviset sosiaalisen median kanavat.        Jatkajalle on tarjolla hyvin menestyvä yritys, joka on selvinnyt poikkeusoloista ilman kannattavuuskriisiä.  Uudelle yrittäjälle on erinomaiset puitteet jatkaa menestynyttä liiketoimintaa ja muokata siitä omannäköinen kasvutarina. ...
Varsinais-Suomi
Myydään
Ravintola

Harvinainen tilaisuus Helsingin keskustassa

HARVINAINEN TILAISUUS HELSINGIN KESKUSTASSA   Myytävänä paraatipaikalla Helsingin keskustassa historiallisessa, hyvin hoidetussa talossa, kahdesta ravintolasta koostuva erittäin korkealaatuinen kokonaisuus.   Yhteensä kahdessa eri kerroksessa 320m,   asiakaspaikkoja yhteensä 120 + terassit 48,  Yksityistilaisuuksiin erillinen kabinetti, kaksi terassia, toinen kadulle ja toinen sisäpihalle.   Erinomainen näkyvä liikepaikka, ainutlaatuinen sijainti  Hinta yhteensä 410 000 euroa  Vuokra 11 380,19€ alv 0
Myydään
Ravintola
400 000 €

Myydään liiketoiminta ja kalusto. Liiketila myydään erikseen.

Ravintola täyttää ensi keväänä 10 vuotta. Yrittäjä lähtee sen jälkeen uusiin haasteisiin. Asiakaspaikkoja ravintolassa on 276 joista terassilla on 56. Palveluihin kuuluu lounas, ruokien kotiinkuljetus, a la carte, a-okeudet, yökerho, livekeikat, veikkaus, toto tv, ulosmyynti, tupakan myynti yms. Kalustoon kuuluu a-luokan dj-/esiintyjäkalusto valoineen, kameravalvontalaitteet, telttoja, ilmakiekkopeli, hoop fever koripallopeli, digitaalinen dartsi, 2 biljardipöytä, pöytäfutis, arvid arcade, nopeuspeli, 2 scriiniä, 7 tv:tä, kylmäkaappeja ja paljon paljon muuta. Ravintola järjestää myös erilaisia tapahtumia. Yrittäjä voi jäädä tarvittaessa töihin kaupan synnyttyä ( max 6kk ) ja perehdyttää ravintolan pyörittämiseen. Liiketiloista on mahdollista neuvotella erikseen. Muutoin tehdään vuokrasopimus. Kattoterassista on mahdollista saada suunnitelmat ja piirrustukset. Lisätiedoista voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla.
Orimattila
Myydään
Ravintola

No nyt olisi sitten kaikki valmiina!

Haetaan osakekaupalla jatkajaa Oulussa toimivalle teemalliselle kahvila-ravintolalle. Ravintola on avattu 2018 ja sillä on tunnetusti laadukkaat tuotteet ja yritys on vakavarainen. Tässä kokonaisuudessa saat; reseptiikan, kaluston, sisustuksen, kotisivut, sähköpostin, yhteistyökumppanit, dokumentoidun historian sekä huolellisen perehdytyksen sopimuksen mukaisesti. Ravintola toimii noin 100m2 vuokratuissa tiloissa ja siinä on 24 asiakaspaikkaa. Pyydämme luottamukselliset ensiyhteydenotot oheisella viestilomakkeella.
Myydään
Ravintola

Myydään kannattava ja tunnelmallinen keloravintola Kuusamossa

Kuusamossa hyvien kulkuyhteyksien varrella, kannattava ja tunnelmallinen kelohonkainen tilausravintola etsii nyt uutta innokasta yrittäjää! Olisiko tässä elämäsi tilaisuus? Mahdollisuus vuokrata tai ostaa Kelohongasta perinteiseen tyyliin rakennettu tilausravintola on tunnelmallinen ja uniikki kokonaisuus sisältäen ammattitason keittiön, n. 100 asiakaspaikkaa, terassin ja kahden saunan saunaosaston. Ikkunoista avautuu upea pohjoinen järvimaisema, joka hurmaan eri vuodenaikoina.   Liiketoiminta on terveellä pohjalla. Talvella sesonkiaikana kattava asiakaskuntamme on koostunut mm. ulkomaalaisista matkanjärjestäjistä. Kesäisin olemme toimineet suosittuna juhlapaikkana. Tilausravintolan välittömässä läheisyydessä sijaitsee useampihirsimökki, joista varsinkin sesonkiaikana tilausravintolanyrittäjällä on mahdollisuus saada hyvää ja tasaista asiakasvirtaa.Kuusamon upea luonto ja tilausravintolan hyvä sijainti tarjoavathienot mahdollisuudet toiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.Ota yhteyttä niin jutellaan lisää! Tervetuloa tutustumaan myös paikan päälle.
Myydään
Pizzeria
90 000 €

Myydään ravintola -pizzeria Helsinki Malmi 24as.p

Myydään ravintola -pizzeria Helsinki Malmi 24as.p tosi hyvin toimii!!!
Myydään
Pizzeria
90 000 €

Myydään Hyvä Pizzeria Helsinki Kamppi 18+16as.p

Myydään Hyvä Pizzeria  Helsinki Kamppi 18+16as.p Kauppakeskus
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image