secure.adnxs.com
Post an ad!

Myytävät ravintola-alan yritykset

Latest listing
Myydään
STOCK EXCHANGE
Top Ad
You can get your ad here too for a week with 50 € + vat 24 % or for a month with 150 € + vat 24 %
Ravintola
399 000 €

Myydään liikekiinteistö Kotkassa

Myydään liikekiinteistö Kotkassa. Oma tontti n. 1600 m2. Rakennusoikeus 700 m2, josta rakennettua noin 503 m2 sisältäen yksiön 48 m2. Alueella vahvistettu matkailullinen asemakaava 2015. Rakennuksissa toimii majatalo, joka on rakennettu 1927 ja ravintola, joka on rakennettu 1897. Majatalo-ravintolan liiketoiminta ja kalusto myydään samassa yhteydessä. Liiketilojen vuokraaminen on myös mahdollista. Upea sijainti suosittujen luontoreittien äärellä Upeiden luontoreittien ja eteläisen Suomen parhaaksi lohijoeksi kutsutun Kymijoen äärelle sijaitsevaan majataloon etsitään uutta majatalon pitäjää ja/tai ravintolatoiminnan jatkajaa nykyisen yrittäjän eläköityessä.  10 min ajomatka Kotkan keskustaan Kuninkaantien Majatalo sijaitsee talousalueen keskeisellä, matkailullisesti tärkeällä ja merkittävää potentiaalia omaavalla alueella. Kotkan kaupungin keskustan ja palveluiden ääreen on vain 10 minuutin ajomatka.  Monipuoliset kehitysmahdollisuudet Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti aktiiviselle ja kehittämishaluiselle toimijalle tai majoitus- ja matkailualalla toimivalle yritykselle.  Katso kuvat ja kartat! Etäisyydet: Kotkaan 10 km ja Karhulaan 3 km. Katso asiakasarvostelut tästä Kohde myös Oikotien Toimitilat -sivuilla, kohdenumero 14350314  
Myydään
STOCK EXCHANGE
Top Ad
You can get your ad here too for a week with 50 € + vat 24 % or for a month with 150 € + vat 24 %
Ravintola
150 000 €

Tunnettu ja erittäin hyvämaineinen kahvila-ravintola

Myydään erittäin tunnettu, pitkään toiminut kahvila-ravintola, joka on tunnettu erityisesti Suomen parhaista munkeista ja herkullisista lohileivistä. Kahvila Lohihovi sijaitsee Kittilän ja Rovaniemen rajalla, Lohihovi on suosittu pysähdyspaikka Lapin matkailijoiden keskuudessa. Lohihovi on toiminut samalla paikalla pian 40 vuotta, liiketoiminta on vakiintunutta ja kannattavaa. Asiakaskunta koostuu Levin ja Ylläksen alueen matkailijoista. Oma n. 240m2, honkarakenteinen, pyöröhirsinen liiketila sijaitsee vuokratontilla. Yhtiö omistaa naapuritontin, jolle olisi mahdollista rakentaa esim. majoituskäyttöön sopivat tilat ja lähteä kehittämään liiketoimintaa sitä kautta. Nykyisissä tiloissa on 44 asiakaspaikkaa sisällä ja lisäksi terassi, jossa 20 asiakaspaikkaa. Rakennus on myös siirrettävissä tarpeen mukaan. Yhtiö myydään kokonaisuudessaan, nykyisen omistajan eläköitymisen vuoksi. Kauppaan kuuluu liiketoiminnassa tarvittavat koneet ja laitteet sekä yrityksen omistuksessa oleva naapuritontti. Työntekijöitä on nykyisen yrittäjän lisäksi kaksi ja he voivat tarvittaessa jatkaa yrityksen palveluksessa myös omistajanvaihdoksen jälkeen. Nykyinen omistaja on valmis perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Rovaniemi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Leipomo tai konditoria
17 000 €
UPDATED

Tunnetun leipomotoimintaa harjoittavan yrityksen liiketoiminta

Oletko virkeä, idearikas, ennakkoluuloton ja asiakaspalveluhenkinen? Tämä on loistava tilaisuus yrittäjyyteen juuri sinulle! Myydään hyvin pidetty ja pitkään toiminut Herkkukondis. Yritys on paikallisesti tunnettu jo pitkältä ajalta tuoreista, herkullisista tuotteista ja ystävällisestä palvelusta. Toimintaa kuvastaa yrityksen omistama hyvä tuote ja hieno logo. Yritys on täysin velaton ja vapaa rasitteista. Myydään liiketoimintakauppana, joka sisältää koko yrityksen liiketoiminnan sekä kaiken kaluston. Kalustoa ovat mm. myyntivaunu, vetoauto, laitteet ja kaikki liiketoiminnan jatkamiseen tarvittavat materiaalit. Yhdistelmän vetäminen vaatii BE-korttia (Pikku-e). Hintapyyntö käsittää koko myytävän kokonaisuuden. Yrityksen liikevaihto on tehty viime vuosina touko-syyskuu välisenä aikana. Myyntivaunu mahdollistaa myös ympärivuotisen käytön. Tällä kokonaisuudella toiminta jatkuu hyvin ja pääset tienaamaan ensimmäisestä päivästä alkaen. Toimita on työllistänyt yrittäjän sekä tapahtumissa tarvittaessa apukäsiä. Myydään yrittäjän eläköitymisen vuoksi. Yrittäjä on valmis perehdyttämään ostajan. Liiketoiminta siirrettävissä minne vain, sillä valmis ja myynti tapahtuvat samassa vaunussa.  Kiinnostuitko? Luottamukselliset tiedustelut oheisella viestilomakkeella tai numerosta 0400659531.
Koko Suomi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
49 000 €

Suosittu Ruokaravintola

Myydään Etelä-Suomen suurehkon kaupungin ydinkeskustassa hyvällä liikepaikalla viihtyisä Ruokaravintola. Viihtyisä 90 asiakaspaikan ravintolasali sekä Iso noin 50 asiakaspaikan Kesäterassi, johon mahdollista sijoittaa Kesäkeittiö barbeque-iltoja varten. Ravintolasali on kalustettu täydellisesti ja remontoitu pari vuotta sitten. Keittiö hyvillä koneilla ja laitteilla, hyvät kylmä- ja pakastetilat. Täydellisesti varustettu ja kalustettu toimiva Lounas- ja a`la carte ravintola, a-oikeudet.    
Kanta-Häme
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
160 000 €

Ruokaravintola Helsingissä

Myydään ruokaravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Vakiintunut liikepaikka ja ravintolalla hyvä maine. Myynti kasvanut tasaisesti, vuonna 2022 verollinen myynti 812 000. Ruuanvalmistuskeittiö ja anniskeluluvat klo 02. Asiakaspaikat 100 + terassilla 40:lle. Neliöt 240. Vuokra 4550,00 (ei alv rek) / kk
Helsinki
Myydään
STOCK EXCHANGE
Kahvila
98 000 €

Idyllinen ja kannattava kahvila

Kahvila, jonka tunnelma on kuin suoraan Keski-Euroopasta, toimii historiallisessa arvokiinteistössä kaupungin keskustan tuntumassa kauniilla alueella. Toiminta on kannattavaa ja kahvila on vakiinnuttanut oman laajan asiakaskuntansa. Asiakaspalaute on jatkuvasti ollut erinomaista. Maittavat tuotteet ovat itse laadukkaista raaka-aineista valmistettuja alkaen aamupalasta lounaaseen, konditoriatuotteet sekä catering-palvelut ja yksityistilaisuudet. Laadukkaissa palveluissa on asianmukaisesti ja kattavasti huomioitu myös erityisruokavaliot.
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola

Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Joensuuhun ja Kolille

Haetaan yrittäjää ainutlaatuiselle Pannukakkutalo-konseptille, joka tuo maukkaan lisän Joensuun ja Kolin ravintolatarjontaan. Idea on lähtenyt alun perin Hollannista ja ketju on perustettu Oulussa 2010. Ravintola tarjoaa asiakkailleen kokemuksen miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on hyvä ja ihmisläheinen asiakaspalvelu. Kysessä on Franchising-ketju liiketoiminta, joka on kahden itsenäisen yrityksen yhteistyömalli, jossa franchising - antaja luovuttaa franchising-ottajalle  käyttöoikeuden valmiiksi kehitettyyn konseptiin sovittua maksua vastaan.Franchising-antaja kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää liiketoiminnassaan. Pannukakkutalo-yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä ja rahoitat yrityksesi kokonaisuudessaan itse. Vastaat ravintolasi toiminnasta ja laadusta sekä osallistut ketjuyhteistyöhön. Mitä sitten tarjoamme? Saat käyttöön ainutlaatuisen  Pannukakkutalo-liiketoimintamallin sekä jatkuvan tuen pannukakkujen täyteisellä matkalla. Autamme aina ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten toimitilojen etsimisessä sekä ravintolalaitteiden - ja kalusteiden hankinnassa. Saat kattavan koulutuksen, jossa käydään läpi mm. ravintolatoiminnan käytännön asioita sekä Pannukakkutalo-käsikirjan, joka sisältää kirjallisia ohjeita liiketoiminnasta ja yhteistyöstä. Mitä sitten odotamme sinulta? Olet oma-aloitteinen ja sinulla on esimiestaitoja sekä hyvät organisointitaidot ja hyvä paineesietokyky. Kykenet noudattamaan  konseptiamme ja sitoudet ketjuyhteistyöhömme. Lisäksi kykenet hankkimaan riittävät resurssit Pannukakkutalo-hankkeesi rahoittamiseksi. Kustannukset Pannukakkutalon perustamiseksi ovat liiketilan koosta riippuen 60 000 -70 000 €, mutta laskemme tapauskohtaisen arvion aina erikseen. Yhteistyömaksu on 6% liikevaihdosta ja markkinointimaksu  2% liikevaihdosta, joka peritään, mikäli yhteismarkkinointia toteutetaan. Jos kiinnostuit, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä ja kerro omista suunnitelmistasi. Aloitamme liikepaikkaetsinnän välittömästi, ellei liikepaikka ole jo valmiina tai tiedossa. Liiketilan löydyttyä alamme perustamaan ravintolaasi ja kouluttamaan sinusta pannukakkutaitajaa. Tästä muutaman kuukauden kuluessa sinulla on oma Pannukakkutalo. Kirsikkana pannukakun päällä- Oletko valmis pannareiden makoisaan maailmaan? Joensuun ja Kolin asiakkaat odottavat jo sinua! Lisätietoja saadaksesi ota yhteyttä  Samuli Määttä, puh. 045 6519556, info@pannukakkutalo.fi  
Joensuu
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
85 000 €

Restaurant and Pizzeria

SUOMI Ravintola ja Pizzeria alkoholiluvalla, keskustan tuntumassa, pinta-ala 280 m2 ja 70 asiakaspaikkaa. Päätoimiala on lounasbuffet, jolla on vakiintunut asiakaskunta. Iltaisin ravintola tarjoaa italialaisia ruokia sisältävän, suositun à la carte -menun. Myymälä myydään täysin kalustettuna. Salissa on baarialue, useita jääkaappeja ja pakastimia sekä kolme seinäasenteista kylmähyllyä. ENGLISH Restaurant and Pizzeria with alcohol license, a few meters from the center, area 280 m2 and 70 seats. The main business is a lunch buffet with a regular clientele. In the evenings, it offers an à la carte menu with Italian dishes. The shop is sold with all necessary furniture and dining room furniture. There is a bar area, several fridges and freezers and three refrigerated wall units.
Rovaniemi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
170 000 €

Lounas- ja tilausravintola 00280 alueella

Myydään liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Ison toimistotalon aulassa, modernisti sisustettu korkea aulatila, jossa lounasravintola ja täydellisesti varustettu ruuanvalmistuskeittiö.   Saman rakennuksen yläkerroksessa, huikea näköalaravintola, joka toimii hyvin tuottavana tilausravintolana. Varauskantaa vuoteen 2024 asti   Neliöt 300 + 300   Vuokra liikevaihtosidonnainen (porrastettu)
Helsinki
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
80 000 €

Fast Casual ravintola Kannelmäessä

Myytävänä juuri remontoitu fast casual ravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen. Kannelmäessä. Lähellä asemaa, isojen asiakasvirtojen ääressä. Ruuanvalmistuskeittiö, uusi talotekniikka, ilmanvaihto, huuva ja rasvanerotin. Liikeidea seuraa ostajan niin toivoessa kaupan mukana. Neliöt 66 Asiakaspaikat sisällä 20 ja lupa 10 paikan terassiin Vuokra 3000,00 euroa Hinta 80 000,00 josta noin 14 000,00 mahdollista siirtyvänä leasingsopimuksena
Helsinki
Myydään
STOCK EXCHANGE
Baari

TULE PUB/RAVINTOLA YRITTÄJÄKSI ILOMANTSIIN

Haetaan pub/ravintolayrittäjää Ilomantsiin. Vuokrattava tila sijaitsee keskeisellä paikalla aivan Ilomantsin torin välittömässä läheisyydessä ja liikehuoneistossa on toiminut aiemmin R-Kioski. Vieressä sijaitsee kahvilaleipomo Taukoherkut, jonka kanssa on mahdollista tehdä tiivistä yhteistyötä. Vuokrattava tila on isoin ikkunoin varustettu 116 m² tila, jota parhaillaan remontoidaan standardin mukaiseksi pub-/ravintolatilaksi. Taloyhtiöltä on lupa anniskelualueeseen/terassiin torin välittömässä läheisyydessä. Tilat valmistuvat juhannukseksi 2023. Tuleva yrittäjä pystyy vaikuttamaan tilasuunnitteluun ja ikkunateippauksiin sekä palvelukonseptiin. Vuokran määrään vaikuttaa mm. kalustaminen ja kassajärjestelmät. Näistä asioista voidaan sopia erikseen. Tällä hetkellä Ilomantsissa ei ole vastaavaa yritystoimintaa, joten tässä on hyvät mahdollisuudet menestymiseen. Ilomantsi on 4500 asukkaan kunta. Kesällä kesäasukkaiden (2500 hlöä) lisäksi Ilomantsissa vierailee kymmeniätuhansia matkailijoita. Ilomantsissa järjestetään paljon tapahtumia. Tunnetuimpia näistä ovat Karhufestivaali, Villiruokafestarit ja Pogostan hiihto. Lisäksi Ilomantsissa on säännöllisesti toritapahtumia. Lisätietoa asiasta Minna Lauri p.  +358 40 5607 325
Ilomantsi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Yökerho
35 000 €

Myydään Club Venla yökerho Nurmijärvellä

Myydään Club Venla yökerho Nurmijärvellä. Osoite: Keskustie 6, 01900 Nurmijärvi Tässä olisi puhelinnumero josta voitte kysellä lisätietoja: +358 45 642 5218  
Nurmijärvi
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
POPULAR

Myydään lounasravintolan liiketoiminta

Myydään lounasravintolan liiketoiminta. Viihtyisä tila sisältää kaiken tarvittavan toiminnan jatkamiseen. Tarkastamaton pinta-ala n.180m2  + iso katettu terassi. Pääsääntöinen käyttötarkoitus: kahvila- ja ravintolatoiminta. Ravintola toimii vuokratiloissa, vuokra on edullinen. Tilassa on rasvakaivo. Tila on lounasravintola käytössä ja ravintolalla on vakiintunut asiakaskunta. Alueella on kasvupotentiaalia ja sitä kautta on mahdollista saada uusia asiakkaita lisää.    Tilaa on mahdollista soveltaa moniin eri liiketoimintoihin, kuten leipomotoiminta, ala-carte, pitopalvelu, kokouspaikka, aamupala, kahvila, pidennetyt aukioloajat, teemapäivät tai -illalliset, erilaiset tapahtumat jne. Toimii hyvin myös vaikkapa pitopalvelu- ja catering palveluiden keskuskeittiönä. Tilaa on myös mahdollista muokata. Ravintolassa on 50 asiakaspaikkaa ja katetulla terassilla on asiakaspaikkoja lisää.    Liiketilan yhteydessä iso parkkipaikka, mikä mahdollistaa toteuttamaan monenlaisia oheistoimintoja. Naapurissa toimii puusepänliike, keramiikkapaja sekä joogastudio. Yrityksellä on Facebook -sivut, nettisivut ja verkkokauppa. Markkinointia mahdollisuus lisätä mm. some -markkinointi, opasteet ja kyltit, flyerit, lisätuotteet, kotisivut ja tapahtumat. Näytöt sopimuksen mukaan. Nykyinen yrittäjä voi olla apuna aloituksessa tarvittaessa. Aloitus sopimuksen mukaan.  Vuokrasopimus tehdään vuokranantajan ja vuokralaisen kesken. (Sopimuksen perustana on luottoluokitus ja sen kelvollisuus) Lumityöt, hiekoitukset ja kesäpihan hoitokustannukset jaetaan suhteutettuna vuokralaisten kesken.  Vuokralainen vastaa kaikista oman vuokratilansa hoito- ja ylläpitokuluista (vesi, sähkö, jätehuolto ym.)
Tuusula
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
110 000 €

Myydään Turussa toimivan pubin ja kesäterassin liiketoiminta

Myynnissä yksi Turun legendaarisimmista ja tunnetuimmista pubeista. Puutorin Vessa on toiminut 25 vuotta 90 vuotta vanhassa suojelussa pyöreässä käymälä rakennuksessa. Jo rakennus on ainutlaatuinen ja se on sisustettu tunnelmalliseksi kortteliravintolaksi. Ennen covidia pubi sisältyi Turku Touringin risteilyvieraiden nähtävyys kierroksiin.  Kesän elävöittää yksi Turun suurimmista ja aurinkoisimmista terasseista, mistä suurelta lavalta on tarjolla monenlaista livemusiikkia ja tapahtumia, mm. suuren suosion vuosien varrella saanut Puutori Blues. Terassimyyntiä palvelee merikontista tehty baari mistä helposti hoituu jopa parin sadan hengen yleisön anniskelu.  Vuokra 1.770,00 kk, alv 0% Sähkö esim 11/2022 kulutus, siirto, vero ja perusmaksu alle 100 € (n. 700 kWh) alv 0% Kokonaisuuteen kuuluu vielä P-Puutorin tiloissa olevaa kaksi tilavaa varastoa sekä 4 autopaikkaa. Kokonais vuokra on erittäin kohtuullinen.  Tartu tilaisuuteen ja osta toimiva liiketoiminta, brändi ja valmiiksi katettu pöytä. 
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
160 000 €

Ruoka-ravintola Taka-Töölössä

Myytävänä Taka-Töölössä hiljaisella kaupalla erinomaisessa kunnossa oleva laadukkaan ruokaravintolan liiketoiminta, kalusteet ja laitteet. Ravintola on remontoitu täysin 6 vuotta sitten, kunto erinomainen. Tehokas ruuanvalmistuskeittiö, jossa uudet laitteet, kaasuhella, rasvakanava, ilmanvaihtoremontti juuri tehty, uusi huuva. Liikevaihto 486 000,00  vuonna 2022 avoinna 7 kk / 5 päivää viikossa Ei siirtyvää henkilökuntaa Neliöt 85 Vuokranantajana taloyhtiö, vuokra 2200,00 (ei alv rek) / kk Vuokraan sisältyy autopaikka, vesi ja jätehuolto sekä varasto noin 80 m2 Terassin vuokra vain aukiolokuukausilta 200,00 (ei alv rek) / kk 
Helsinki
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola

Yrittäjäksi Rääkkylän Paksuniemeen

Paksuniemen kesäkeitaan nykyiset yrittäjät Jouni & Tomi astuivat ruoriin vapusta 2012 nuutuneeseen paikkaan, jossa oli seinällä peili, eipä juuri muuta. Slogan ”Paksuniemi on POP!” alkoi kuitenkin heti kiiriä satamalaitureilla ja veneilijät äänestivätkin Paksuniemen koko Suomen parhaaksi vierassatamaksi jo vuonna 2013.  Joka vuosi on keksitty jotakin uutta iskevää ja vieraiden määrä on vakiintunut 15-20.000 välille. Runsaan asiakasvirran ansiosta alueelle on saatu myös muita toimijoita, tärkeimpinä Kontion Kala ja Paksuniemen kesäteatteri, joka järjestää runsaasti ohjelmatarjontaa. Puskaradio on toiminut kaikki vuodet, samoin lehdistön ja radion kiinnostus on ollut suurta. Näin ollen markkinointiin ei ole jouduttu satsaamaan suuria summia. Kyseessä on elämäntapatyö, jolloin kesäsesonki vedetään pitkää päivää ja talvella voi ottaa rennommin tulevaa suunnitellen. Kyytiin pääsee heti, avaimet käteen, alkuvalmistelut ja kassakone vaan laulamaan.  Jouni & Tomi auttavat tarvittaessa työntekijöiden rekrytoinnissa ja heiltä saa konsultointiapua vahdin vaihtuessa -  tehdään jatkajille aloittaminen näppäräksi ja mahdollisimman sujuvaksi. Logistiikkahankkeen myötä (meneillä parhaillaan) alueen ilme ryhdistyy ja sinne saadaan selkeät paikoitusalueet. Karavaanaribuumiin on vastattu sähköpaikkoja lisäämällä. Paksuniemi on myös mukana Pohjoisen Saimaan matkailualueen kehittämishankkeessa 1.8.2023-31.12.2025 (Heinävesi, Liperi ja Rääkkylä). Lisäksi kesälle 2023 on kehitetty kansainvälinen matkailutuote yhdessä Karelia Cottagesin kanssa. ”Maahinen & Vesihiisi - melotaan, pyöräillään, syödään ja saunotellaan”. Kolin Panimo on myös hyvä yhteistyökumppani - jo vuosia meillä on ollut myynnissä ”Paksut Pojat” olut ja siideri, jotka vetävät hyvin myös ulosmyyntituotteina. Yritys ja yrittäjät ovat saaneet toiminnastaan useita tunnustuksia. Näistä tärkeimpiä ovat koko Suomen vuoden vierassatama 2013 (Suomen Purjehdus ja Veneily ry-veneilijöiden äänestys ) , Vuoksen vesistön paras vierassatama  ( Kuopion pursiseura Ry) perheveneilyn edistämisestä, Vuoden yrittäjäpalkinto 2016 ( Rääkkylän yrittäjät Ry.), Yksinäisyyttä vähentävä teko – Paikka, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ( Pohjois-Karjalan maakuntaliitto ). Jouni & Tomi ovat ruorissa vielä tämän kesäkauden, joten kannattaa ottaa yhteyttä, pyytää lisätietoja ja sopia tapaaminen Paksuniemeen. Kesän kuhinassa näkee parhaiten, miten homma käytännössä toimii. Paksuniemen yrittäjillä on koko ajan monta lankaa käsissä, joka tekee hommasta haasteellista mutta myös palkitsevaa. Aina jostakin tulee myyntiä olosuhteista huolimatta. Parasta työssä ovat asiakkaiden iloiset ilmeet ja tarinat- lisäksi liiketoiminta on vielä hyvin kannattavaakin. Ystävällisin terveisin Paksut Pojat Jouni & Tomi Pyydä lisätietoja tästä!  
Rääkkylä
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
165 000 €

RAVINTOLA HELSINGIN KESKUSTASSA KAUPPAKESKUKSESSA

  Myytävänä Helsingissä keskeisessä kauppakeskuksessa modernin ruokaravintolan liiketoiminta.   Ravintolassa on täysi valmistuskeittiö, uudet monipuoliset laitteet ja tyylikäs sisustus sisältäen buffetlinjaston. Kaikissa laitteissa takuu jäljellä.   75 asiakaspaikka Neliöt 193,6 Vuokra 9337.39 + a
Helsinki
Myydään
STOCK EXCHANGE
Ravintola
135 000 €

Ruokaravintola Etelä- Helsingissä

Myytävänä korkeatasoisen ruokaravintolan liiketoiminta koneineen ja laitteineen Kompaktissa ravintolatilassa arvoalueella on tehokas täysi valmistuskeittiö asianmukaisella talotekniikalla varustettuna. Keittiössä kaasu. Tilassa on pitkä historia ravintolatoiminnalle ja alueella paljon ostovoimaista asiakaskuntaa. Asiakaspaikat 30 Neliöt 68 Vuokra 1176,90 (ei alv rek ) / kkMahdollisuus vuokrata erikseen varasto 100,00 / kk
Helsinki
Results 1 - 18 of search results

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image