secure.adnxs.com
Post an ad!

Myydään baari

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
35 000 €
SUOSITTU

Myydään baarin liiketoiminta Vantaalla(myös liiketoiminnan vuokraus)

Myydään Vantaalla pitkään toiminut lähiö baari, joka sijaitsee pienellä ostarilla. as.paikat: 118 + 34 asp. neliöt:213 m2 Liiketoiminnan hintapyyntö: 35 000 € Liikehuoneiston hintapyyntö: 290 000 €(sis.liikehuoneiston,kaluston ja liiketoiminnan) Liiketoiminnan ja kaluston vuokraus vaihtoehto: 3800 €+ alv.(ensimmäinen toimintavuosi)
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
69 000 €
SUOSITTU

Tasokas baari huippusijainnilla myytävänä!

Tämä on ammattilaisen ilmoitus!   Myydään etelähelsinkiläisen baarikahvilan tuottoisa liiketoiminta Kampin alueella.   Uudet koneet, laitteet sekä nahkakalusteet. Kiinteistössä kaikki remontit tehty.   Jatka hyväksitodetulla bisnesidealla tai laajenna aukioloaikoja ja tuo oma konseptisi!   Ei siirtyvää henkilökuntaa, nykyinen yrittäjä avustaa tarvittaessa!   Asiakaspaikat 60 (terassilla 12+8)+varasto   Ei valmistuskeittiötä tai mahdollisuutta sellaisen rakentamiseen, muu ruokatarjoilu mahdollista   Vuokra 3000e/kk (sisältäen 3kk.vuokranalennuksen)  Hintapyyntö 69000te/tarjous   Hyvä vuokranantaja, mahdollisuus pitkään sopimukseen   Ota yhteyttä - kerron lisää. Tähtivälittäjät Oy
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Suosittu cocktail-baari keskustassa

Kaupungin suosituin cocktail-baari, joka sijaitsee toria vastapäätä pääkadulla.   Asiakaspaikkoja sisällä 70 ja terassilla 50. Kaksi ammattitaitoista vakituista työntekijää sekä kesäisin muutama kiireapulainen.   Kaikki kalusteet, oluthanat ja laitteet ovat omia ja siirtyvät kaupan mukana uudelle omistajalle.Vuokra 2500e/kk   Lisätietoja kysymällä.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Karaokepubi Pohjanmaalta

Myydään pitkään toiminut, maineikas karaokepubi Laihian keskustasta. Pubi on toiminut samalla liikepaikalla vuodesta 2000 ja on erittäin tunnettu paikallisesti sekä koko maakunnan alueella. Asiakaskunta koostuu paikallisista, mutta asiakkaita tulee karaokeiltoihin ympäri maakuntaa. Asiakkaiden ikähaarukka on laaja, viihtymässä käy ihmisiä 18 – 84 ikävuoden välillä. Pubissa on sisällä 50 asiakaspaikkaa, terassilla 50 asiakaspaikkaa lisää.Pubi on ainut toiminnassa oleva ravintola a-oikeuksin koko kylässä mikä on iltaisin ja viikonloppuisin auki(naapurissa on ruokaravintola a-oikeuksin mutta sulkeutuu jo klo.20.00 pe-la iltaisin) Nykyinen yrittäjä on siirtymässä eläkkeelle ja pubille etsitään nyt energistä jatkajaa. Nykyinen yrittäjä on valmis antamaan kattavan perehdytyksen yrityksen toimintaan. Idearikkaalle yrittäjälle mahdollista lähteä kehittämään pubin toimintaa oman näköisekseen. Yritys työllistää nykyisellään yrittäjän lisäksi yhden osa-aikaisen työntekijän. Yrityskauppa tehdään liiketoimintakauppana. Pubin toiminnan pyörittämiseen tarvittavat välineet ja kalusteet kuuluvat kauppaan.  Ota yhteyttä tarkempia lisätietoja varten.
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
298 000 €

Baari Pohjois-Helsingissä

Myydään baarin liiketoiminta Pohjois-Helsingissä. Toimii n. 295 m2 vuokratilassa ja asiakaspaikkoja salissa 99 + terassilla 38. Vuokra 5639,14 € + alv ja vesimaksu 100 €. A-oikeudet ja keittiö on.  Myynti/kk n. 40.000-50.000 €. Työllistää omistajan lisäksi 4 henkilöä, joista 1 kaupan mukana siirtyvä työntekijä.  Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Hintapyyntö 298.000 € tai tarjousten pohjalta. Sovi esittely!   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
35 000 €

Pubi Kalliossa Helsingissä

Myydään pubin liiketoiminta Helsingissä Kalliossa. 18 asiakaspaikkaa ja n. 50 m2 vuokratila. Vuokra 2000 € + alv. A-oikeudet. Työllistää omistajan lisäksi yhden henkilön. Kuukausimyynti elokuussa 2022 oli 18.000 €.  Hintapyyntö 35.000 € tai tarjousten pohjalta. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Sovi esittely! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
150 000 €

A-pub Pohjois-Helsingissä

Myydään A-pubin liiketoiminta Pohjois-Helsingissä. Asiakaspaikkoja salissa 250 + terassilla 50. Vuokratila n. 350 m2, jonka vuokra 5500 € + alv. A-oikeudet ja keittiö. Pubin myynti n. 45.000 € / kk. Työllistää tällä hetkellä omistajat.  Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Hintapyyntö 150.000 tai tee tarjous. Sovi esittely! 
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
110 000 €

Baari Helsingissä saunaosastolla

Myydään baari Helsingissä, jossa myös saunaosasto. Asiakapaikkoja salissa 130, terassilla 95 & saunaosasto sekä toisella terassilla 50. Baari toimii n. 320 m2 vuokratiloissa, jonka vuokra on 3400 € (ei sis. alv). A-oikeudet. Myynti/kk n. 35.800 € / 2020. Työllistää omistajan.  Hintapyyntö 110.000 € / tarjous. Pyydä lisätietoja ja sovi esittely!   
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
42 000 €

Hyvä A-pub ja ravintola Hyvinkää

Myydään pubin ja ruokaravintolan liiketoiminta Hyvinkäällä. Hyvä kohde!  Asiakaspaikkoja 80 + 40. Vuokratila n. 200 m2 ja vuokra 4000 € / kk. A-oikeudet. Voi avata myös keittiön!  Hintapyyntö 42.000 € tai tarjous. Kysy osoitetta ja sovi esittely!   
Hyvinkää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
58 000 €

Myydään Hyvä Baari/Ravintola Hyvinkään keskusta 80+40as.p

Hyvä Baari myydään Hyvinkään keskustassa 80 as.p salissa ja 40as.p terassilla. Vuokra on 4.500€
Hyvinkää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
70 000 €

Baari Rajamäki

Myydään A-baari Rajamäessä. Asiakaspaikkoja 150 sisällä + 49 ulkona, tila 252,5 m2. Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Työllistänyt omistajat.  Kysy tarkka osoite!
Nurmijärvi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
110 000 €

Hyvä Baari myydään Kirkkonummi 110+24as.p

Baari Kirkkonummi 200m2 vuokra 4.600€ ei arvonlisäveroa
Kirkkonummi
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
420 000 €

Myydään vuokratun pubin liikehuoneisto Järvenpäässä

Myydään Järvenpään keskustassa sijaitsevan brittipubin liikehuoneisto vuokrattuna. Pitkä vuokrasopimus. Taloyhtiö erinomaisessa kunnossa. Taloyhtiössä tehty kaikki isot remontit. Ravintolan vuokra 4500 €/kk(alv.0%) yhtiövastike 1460 €.
Järvenpää
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
185 000 €

Myytävänä baari-, karaokebaari, yökerho Lounais-Espoossa

Uuden metroaseman välittömässä läheisyydessä, vilkkaalla liikepaikalla, perinteinen hyvin toimiva ravintolakokonaisuus, jossa on myös tällä hetkellä käyttämätön ruuanvalmistuskeittiö.   Ei rajoituksia aukioloaikoihin. Asiakaspaikat 180 + 16 terassilla Neliöt 420 Vuokra 4980,00 (ei alv rek) / kk Sopimus voimassa toistaiseksi  
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Myydään/vuokrataan kaksi pubia Kotkassa, yhdessä tai erikseen.

Myydään (toinen mahdollisuus myös vuokrata) kaksi Kotkassa sijaitsevaa perinteistä pubia, molemmat sijaitsevat  hyvillä paikoilla. Toinen sijaitsee Kotkan keskustassa (Kotkansaari), ja toinen lähiössä, muutaman kilometrin päässä keskustasta. Tämä ravintola on toiminut jo lähes 30 vuotta (asiakaspaikat 50 + 20 terassi), ja Kotkansaarella sijaitseva ravintola (asiakaspaikat 60 + 30 terassi) on toiminut samalla paikalla jo 60 vuotta. Tässä ajassa ravintolat ovat todellakin vakiinnuttaneet paikkansa kotkalaisessa ravintola elämässä.  Ravintolat ovat aikuisen väen pubeja/olohuoneita, molemmissa paikoissa järjestetään satunnaisesti esim. live musiikkia, biljardikisoja, tietokilpailuja yms.   Salassapitosopimus vaaditaan.      
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Meidän Baari Oy / Pub Armo, Bar Nurkka & Bar Kylä

Meidän Baari Oy on Tampereella toimiva, kolmen anniskeluravintolan kokonaisuus, jolle etsitään yrittäjää/yrittäjiä jatkamaan vakiintunutta liiketoimintaa. Kokonaisuuteen kuuluvat ravintolat ovat rentoja ja olohuonehenkisiä lähiöbaareja; Pub Armo, Bar Nurkka ja Bar Kylä. Jokaisessa ravintolassa on lisäksi suositut ja viihtyisät terassit. Terassit ovat Meidän Baari Oy:n omistuksessa.Ravintolat sijaitsevat Tampereen asuinlähiöissä, hyvillä ja vilkkailla liikepaikoilla. Kaikissa ravintoloissa on rasvakeittimet ja keittiössä mahdollisuus valmistaa perinteistä pubiruokaa. Viihdetarjonta muodostuu pubitapahtumista sekä livemusiikista. Jokaisella ravintolalla on omat FB-, IG- ja verkkosivut.Kauppa on mahdollista toteuttaa osakekauppana siten, että kaikkien kolmen ravintolan liiketoiminnat sisältyvät kauppaan. Kaupasta on mahdollista neuvotella myös liiketoimintakauppana/erillisinä kokonaisuuksina siten, että kauppaan sisällytetään vain 1–2 ravintolan liiketoiminta. Kaikki ravintolat toimivat vuokratiloissa. Pub Armon ja Bar Kylän vuokranantajat on yksityistahoja. Bar Nurkan vuokranantajana on Tampereen kaupunki. Kaikissa ravintoloissa on toistaiseksi voimassa olevat vuokrasopimukset.Bar Nurkan ja Bar Kylän ravintoloiden kaikki kalusteet, tekniikka ja terassit ovat omia. Pub Armossa puolet kalusteista on vuokranantajan, mutta sohvat, tekniikka ja terassi ovat omia. Ravintolat ovat työllistäneet yrittäjän lisäksi neljä vakituista, kokoaikaista työntekijää. Työntekijät ovat ammattitaitoisia ja sitoutuneita tehtäviinsä. Tämä tilaisuus sopii erinomaisesti asiakkaiden parissa viihtyvälle, ravintola-alaa tuntevalle yrittäjälle, yrittäjäpariskunnalle tai yrittäjäksi aikovalle. Jokaisessa ravintolassa on mukava kanta-asiakaskunta, jonka kanssa asiointi tarjoaa yrittäjälle hienoja tuttavuuksia työtä rikastamaan.Ravintolakokonaisuuden toiminta on valmiina jatkettavaksi heti kauppakirjojen allekirjoituksen jälkeen. Nykyinen omistaja on valmis opastamaan ja perehdyttämään uuden yrittäjän toimintaan erikseen sovittavalla tavalla.Kiinnostuitko tästä hienosta mahdollisuudesta? Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi. Neuvotellaan yhdessä paras kokonaisuus. Lisätiedot ja yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla: meidanbaari@gmail.com Puhelintiedustelut iltaisin klo 17.00 jälkeen, puh. 0503451151. Pub ArmoArmossa on 50 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 20 asiakaspaikan kesäkautena avoinna oleva terassi. Armo on Tampereen keskustan laidalla Armonkalliolla sijaitseva ravintola, joka tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta, laadukkaasta livemusiikista ja monipuolisesta juomavalikoimasta. Armo on kotoisa seurusteluravintola, jossa voi tavata ystäviä, rentoutua lautapelejä pelaillen ja hyvästä musiikista nauttien. Pub Armo FacebookissaPub Armo InstagramissaPub Armo verkkosivut Bar NurkkaNurkassa on 50 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 50 asiakaspaikan, ympärivuoden käytössä oleva terassi. Bar Nurkka on Pohjois-Hervannan olohuone, joka tarjoaa asiakkailleen viihdettä jokaiseen makuun. Nurkan viihdetarjonta pitää sisällään mm. tietovisoja, musabingoja, karaokea ja biliskisoja. Nurkka tarjoaa myös maistuvaa pubiruokaa. Bar Nurkka FacebookissaBar Nurkka InstagramissaBar Nurkka verkkosivutBar KyläKylässä on 75 asiakaspaikkaa sekä lisäksi n. 30 asiakaspaikan, ympärivuoden käytössä oleva terassi. Bar Kylä on Koivistonkylän kohtaamispaikka, olohuone, joka tarjoaa paljon kaikkea, mm. erikoisoluita, biljardia, karaokea, bingoa ja pubivisaa. Kylä tarjoaa myös maistuvaa pubiruokaa. Bar Kylä FacebookissaBar Kylä InstagramissaBar Kylä verkkosivut
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari

Persoonallinen viinibaari / A wine bar with a twist

Tämä on loistava konsepti! Klassisen pohjoismaisen tyylin omaava viinibaari. Tunnelma on kuin tulisit oman kotisi olohuoneeseen hyvien ystävien kera, joiden kanssa rentoutua ja jutella. Voit ottaa vaikka koirasi mukaan. Konseptiin kuuluu monipuolinen tarjonta elämyksiä. Viinibaari toimii niin taidenäyttelynä kuin kirjailijoiden lukutilana. Seiniltä löytyy taiteilijoiden tauluja, jotka ovat myytävänä ja joinakin iltoina voit kokea kirjailijan lukemista tai elävää musiikkia.  Valikoimasta löytyy erilaisia viinejä edulliseen hintaan, joita et muuten tavallisesti löytäisi. Viinitarinamme ovat osa konseptia ja suosittu keskustelun / pohdiskelun aihe. Valikoimaan kuuluvat myös erinomaiset pohjoismaiset tapakset Välimeren twistillä.  Kaiken tämän kruunaa ystävällinen, henkilökohtainen ja korkealuokkainen palvelu sekä mahdollisuus maistella viinejä itsepalveluna. Tähän paikkaan tekee mieli palata uudestaan ja uudestaan. Myytävänä yrittäjän sairauden vuoksi. Lisätietoja numerosta: +358 40 562 9642 ---------------------------------------------------- This is a concept! It will be a classic Nordic style, and the ambiance is like coming home to your friends living room where you can relax and chat – take your dog with you. An artist has her exhibition on our walls (for sale), and some evenings you can experience live reading from an author or live music. Different wines from producers you normally don’t find and still at an affordable price. Our wine stories are a topic for discussions and contemplation. Excellent Nordic tapas with Mediterranean twist. To top it off with friendly, personal and high-class service, and some self-service of the wine. Makes you want to come back, again and again. For more details, contact me on +358 40 562 9642
Myydään
PÖRSSINOSTO
Baari
99 000 €

Myydään bar/yökerho Lahden keskustasta paraatipaikalta

Myydään baari/yökerho vilkkaan kadun varrelta Lahden keskustasta. Ravintolassa on 470 m2. Asiakaspaikkoja 300 sisällä ja 20 terassilla. Mahdollisuus lisätä terassipaikkoja.
Etelä-Suomi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista

Tee ilmainen hakuvahti

Pysy vaivattomasti ajan tasalla kiinnostavista kohteista. Saat meiltä sähköpostiisi tiedon aina, kun hakuasi vastaava kohde julkaistaan. 

TEE HAKUVAHTI NYT
  • 1
    Luo tunnukset
  • 2
    Valitse hakuehdot
  • 3
    Saat sähköpostiisi hakuusi sopivat ilmoitukset
TEE HAKUVAHTI TÄSTÄ
loder image