secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään baari

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Baari
59 000 €

Viihtyisä baari Helsingin keskustassa

Erinomainen tilaisuus kahvila/baariammattilaiselle. Myytävänä persoonallinen anniskelupaikka, jossa on vakiintunut asiakaskunta. Voidaan keskustella myös osakkuudesta. Tila sopii erinomaisesti kahvilaksi, viini- tai olutravintolaksi. Yhteistyön jatkaminen tuotteita maahantuovan yrityksen kanssa on mahdollista. Liiketoimintakauppa sisältää kohteen koneet, kalusteet, varusteet ja laitteet sekä liiketilan vuokrasopimuksen siirron. Edullinen vuokra. Ei siirtyvää henkilökuntaa. Ota yhteyttä viestitse, niin keskustellaan lisää.
Myydään
Baari
47 000 €

Kunnan parhaalla paikalla, hyvämaineinen koko kylän oma pubi

Haluatko olla osa Luvialaista tarinaa? Koko kylän oma, ja keskustan ainoa pubi-liiketoiminta on nyt myynnissä. Saat haltuusi menestyvän ja hyvämaineisen yrityksen, joka toimii hyväkuntoisissa toimitiloissa aivan kylän keskustassa. Keittiö on tilava sekä toimiva, ja sen kautta valmistuu herkulliset ruuat niin yksityistilaisuuksiin yrityksen tiloissa, kuin myös catering-tilauksiin muualle. Asiakastilat ovat väljät, ja toiminnalle suunnitellut. Tiloissa myös tilaa esiintyjille, ja niitä täällä on viikonloppuisin vieraillutkin. Kesäisin terassi palvelee suurempaa väkimäärää. Toimintaa kehitettävissä vielä vaikka ja mihin! Ota siis aitiopaikka Luvialaisten sydämiin, ja tule luomaan kylän omaa legendaa! Tämä yritys toimii kuntalaisten kohtaamispaikkana. Tiloja vuokrataan yksityistilaisuuksiin ruokailun kanssa ja ilman. Yritys myös toimittaa ruokatilauksia asiakkaille. Laajentumisen mahdollisuudet ovat suuret! Tähän yritykseen on helppo ottaa kiinni, ja kehittää sitä haluamaasi suuntaan.  Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana Vuoden 2019 Käyttökate oli 26400€
Myydään
Baari
243 000 €

A-Pub+kiinteistö myydään Helsinki Sörnäinen

Myydään kiinteistön kanssa baari sörkästä 24as.p n.50m2 liiketila
Myydään
Baari
250 000 €

Baari Helsingin Kalliossa

Myydään baari Kalliossa, Helsingissä. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Asiakaspaikkoja 120 salissa + 12 terassilla. Työllistää omistajien lisäksi kolme työntekijää. A-oikeudet.  Hintapyyntö 250.000 / tarjous. Kysy osoitetta ja sovi esittely! 
Myydään
Baari
450 000 €

Baaritilan osakkeet Vantaalla

Myydään baarina toimivan liiketilan osakesarja. Hyvä sijainti Vantaalla Hakunilan ostoskeskuksessa. Pinta-ala 210 m2. Vuokratulo 5000 € + alv.  Hintapyyntö 450.000 € / tarjous. 
Myydään
Baari
99 000 €

Baari Rajamäki

Myydään A-baari Rajamäessä. Asiakaspaikkoja 150 sisällä + 49 ulkona, tila 252,5 m2. Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Työllistänyt omistajat.  Kysy tarkka osoite!
Nurmijärvi
Kohteet 1 - 6 hakutuloksista
loder image