secure.adnxs.com
JÄTÄ ILMOITUS

Myydään baari

Viimeisimmät ilmoitukset
Myydään
Baari
420 000 €

Myydään monitoimiravintola(pub,ruoka,yökerho) Helsingistä

Myydään monitoimiravintola Helsingin kantakaupungista. Ravintola taipuu moneen liikeideaan. Tällä hetkellä siellä on pub/karaoke/yökerho puoli ja ruokapuoli erikseen.  Asikaspaikkoja ravintolassa on 200 sisällä terassilla 16. Asiakaspaikkoja voi hake tarvittaessa lisää. Liikevaihto ennen koronaa 1,2 milj. €
Myydään
Baari
240 000 €

Myydään bar/yökerho Lahden keskustasta paraatipaikalta

Myydään baari/yökerho vilkkaan kadun varrelta Lahden keskustasta. Ravintolassa on 470 m2. Asiakaspaikkoja 300 sisällä ja 20 terassilla. Mahdollisuus lisätä terassipaikkoja.
Etelä-Suomi
Myydään
Baari
35 000 €

Pubin liiketoiminta Vantaalla

Myydään pubin liiketoiminta Vantaalla. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Toiminta 120 m2 vuokratiloissa, joissa salissa 55 asiakaspaikkaa ja terassilla 16. Kuukausivuokra 1300 € (ei alv). Työllistää omistajat. Hintapyyntö 35.000 € tai tee tarjous.  Ota yhteyttä! 
Myydään
Baari
120 000 €

Pub-ravintola Pohjois-Helsingissä

Myydään pub-ravintola Pohjois-Helsingissä. Liiketoimintakauppa sisältää pubin vuokraoikeuden ja kaluston. Asiakaspaikkoja 112 salissa ja 4 terassilla. Vuokratila n. 200 m2 ja vuokra 6600 € / kk (ei alv). Työllistää omistajien lisäksi 2 henkilöä. Kuukausittain myynti n. 30.000 €.  Ota yhteyttä tarkempien tietojen saamiseksi!  
Myydään
Baari

Ravintola Uljas

Myydään ravintola Uljaan kalusteet, laitteet ja irtaimisto. Uljas on loistokas ja viihtyisä anniskeluravintola Logomon välittömässä läheisyydessä Turussa, kehittyvällä alueella.   Ravintolassa on sisällä 100 asiakaspaikkaa ja terassilla 150 asiakaspaikkaa. Yläkerrassa on sauna- ja kokoustila, johon mahtuu n. 30 henkilöä.   Tässä olisi valmis paketti hienoon tulevaisuuteen.   Hintapyyntö 200 000 €/tarjous.
Myydään
Baari
69 000 €

Monien mahdollisuuksien baari ja maustekauppa

Nyt myynnissä Länsi-Helsingin ainoa ja rakastettu paikallinen karaokebaari. Baarissa on kaikkiaan kuusi juomahanaa + ulosmyyntioikeudet max. 5,5 % juomille. Samassa tilassa toimii myös pieni aasialainen maustekauppa.  Liikepaikka on rauhallinen, täynnä tunnelmaa sekä ihania asiakkaita. Baarilla on pitkä historia, ja paikalliset pitävät paikkaa hyvin arvostettuna. Sisälle on mahdollisuus laittaa pieni lava, jossa voi pitää live-esityksiä. Asiakkaille on tarjolla teemailtoja esim. suositun tietovisailun merkeissä.Ulkona on tunnelmallinen ja kesäaikaan todella suosittu puistoterassi. Asiakaspiiri on hyvin ystävällistä ja baari on täynnä mukavan rentoa tunnelmaa. Baari ja maustekauppa sijaitsevat vilkkaasti asioidun lähikaupan vieressä, joten uusia asiakassuhteita muodostuu joka päivä.Lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu myös pakettiautovuokraamo, jonka kaupasta on mahdollista neuvotella erikseen. Autot eivät kuulu ilmoitettuun hintaan. Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan! Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi: Puh. 0445178024, Jayantha Rajapakse
Myydään
Baari
200 000 €

Myytävänä Lahdessa legendaarisen pubin liiketoiminta

Myytävänä Lahdessa legendaarisen pubin liiketoiminta, kalusteet ja laitteet. Mahdollisuus myös osakeyhtiökauppaan ostajan niin toivoessa. Keskeinen sijainti isojen asiakasvirtojen ääressä   Aukioloaika nyt 9.00 -03.00Ravintolassa 500 m2 ja iso terassi, 180 asiakaspaikkaa   Myynti tällä hetkellä 70 000 euroa kk Siirtyvää henkilökuntaa on yksi vakituinen työntekijä Vuokra 4500 euroa kkHintapyyntö 200 000 euroa / tarjous  
Myydään
Baari
37 000 €

Myydään hyvin toimiva, Bar Moose Kurikasta

Myydään unelma, joten tässä sinulle mahdollisuus, tehdä myös sinun unelmistasi totta, Myydään Kyyper Corporation Oy (2735657-6) ja sen liiketoiminta ( Bar Moose ). Osakeyhtiökaupan yhteydessä kaikki luvat säilyvät uudelle yrittäjälle, joten ei muutakuin kovaa myyntiä vaan. Bar Moose toimii Kurikan keskustassa ja on tunnettu viihtyvyydestään ja tunnelmastaan. Yritys/ Baari on korona-ajasta huolimatta tuottoisa, hyvin voiva ja velaton. Asiakas paikkoja ravintolassa on 120, ( 60 sisällä ja 60 terassipaikkoja) Kauppaan sisältyvät ravintolan kalusteet ja koneet (käydään läpi yhdessä mahdollisen ostajan löytyessä). Ravintola toimii vuokratiloissa. Baarin sisätiloihin juuri viimevuonna tehty mittava remontti, sekä terassin kaiteet uusittu. Tarkempien tietojen saaminen edellyttää salassapitosopimuksen allekirjoittamista. Myydään nykyisten yrittäjien tulveisuuden suunnitelmien muutoksen johdosta.
Myydään
Baari
130 000 €

Hyvä Baari myydään Kirkkonummi 110+24as.p

Baari Kirkkonummi 200m2 vuokra 4.600€ ei arvonlisäveroa
Kirkkonummi
Myydään
Baari

Kannattava Karaokepubin ja majoitusalan liiketoiminta

Kaavin keskustassa, erinomaisella liikepaikalla sijaitseva suosittu karaokepubi ja majoitusalan liiketoiminta etsii jatkajaa nykyisen omistajan eläköityessä. Kauppa toteutetaan liiketoimintakauppana, johon sisältyvät myös liikehuoneiston osakkeet ja kalusto.   Karaokepubi sijaitsee keskellä kylää. Pubin liiketila sijaitsee katutasossa liikehuoneistoiksi rakennetussa kiinteistössä. Kiinteistön tiloissa toimii  useita erilaisia toimijoita mm. R-kioski, Alko, paikallislehden toimitus ja kunnan toimipiste.  Pubissa on 40 asiakaspaikkaa sisätiloissa ja ulkoterassilla 20 asiakaspaikkaa. Tiloissa on pieni keittiö grillivarustuksella ja kahviotila sekä toiminnassa tarvittavat kalusteet.   Liiketoimintaan kuuluu lisäksi pienimuotoinen majoituspalvelutoiminta.  Pubin yläkerrassa on kaksi hotellihuonetta ja liikekäyttöön vuokrattu huoneisto. Huoneistossa on kolme erillistä huonetta, vaatehuone, keittiö, WC ja suihku.    Karaokepubin asiakaskunta on monipuolista ja paikallisena "olohuoneena” tunnetussa pubissa viihtyvät kaikenikäiset asiakkaat. Pubi on ainoa anniskelupaikka alueella iltaisin. Tiloissa kokoontuvat niin paikalliset nuoret, aikuisväestö kuin alueen aktiiviset harrastusryhmät. Pubin tilat tarjoavat mahdollisuudet myös yksityistilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen. Pubin nykyiset yrittäjät ovat järjestäneet asiakkaille mm. teemailtoja tietovisailun merkeissä.   Tämä on erinomainen tilaisuus alkavalle ja jo toimivalle ravintola-alan yrittäjälle tai yrittäjäparille. Toiminta on ollut kannattavaa lähes kymmenen vuoden ajan ja liiketoiminnassa on paljon kehittämismahdollisuuksia.   Tämä on myös loistava tilaisuus yrittäjälle, joka etsii elämänmuutosta ja tilaisuutta muuttaa suomalaiseen pienkylämiljööseen. Toimintaa on mahdollista pyörittää hyvin kahden henkilön voimin ja työllistää näin esim. yrittäjäpariskunnan molemmat osapuolet. Tilat tarjoavat toisaalta myös erinomaiset mahdollisuudet etätyöskentelyyn yrittäjän perheelle.Tervetuloa tutustumaan  tiloihin ja toimintaan milloin sinulle parhaiten sopii.Tartu nyt tilaisuuteen ja sovi aika esittelylle.   Lisätiedustelut sähköpostilla: guestiakaavi@gmail.com  Voit lähettää viestin myös oheisella yhteydenottolomakkeella.   Kaavin kunta tarjoaa rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön asumiselle. Kaavi sijaitsee Pohjois-Savon maakunnassa ja kuuluu historialliseen Karjalaan. Alueen ympäristö tarjoaa jokaiselle vuodenajalle upeita luontoliikunta- ja  virkistysmahdollisuuksia esim. patikointiin, hiihtoon, melontaan ja kalastukseen. Kaavissa toimii lisäksi useita aktiivisia yhdistyksiä, järjestöjä ja harrastuskerhoja. Tutusta lisää Kaavin kuntaan tästä linkistä  
Myydään
Baari
220 000 €

Myydään pubin liiketoiminta ja liikehuoneisto Helsingin Kalliosta

Nyt myynnissä pakettina sekä pubin liiketoiminta että liikehuoneisto, jossa pub toimii. Pub sijaitsee vilkkaassa Helsingin Kallion kaupunginosassa.Kompaktissa pubissa 24 asiakaspaikkaa ja 50 neliötä. erittäin halpa yhtiövastike.
Myydään
Baari
0 €

Myydään perinteikäs pub Helsingin Kalliosta

Myydään peinteikäs pub halutulta kallion alueelta tarjousten perusteella. Pubissa 48 asiakaspaikkaa.
Myydään
Baari
85 000 €

Suosittu olutravintola Kotkassa

Myydään suositun olutravintolan liiketoiminta Kotkassa. Ravintola on toiminut 20 vuotta samalla sijainnilla Kotkan suurimmassa lähiössä. Hyvin tunnettu ravintola, jolla on monipuolinen asiakaskunta.  Olutravintola toimii 220 m2 vuokratiloissa. Asiakaspaikkoja on 80 sisällä ja 40 ulkona. Viihtyisät, modernit tilat ja iso baaritiski. Hyväkuntoinen ja ajanmukainen sisustus, kalusto ja laitteisto. Ravintolan käyttöaste hyvä ja vakaa. Neljä kokenutta, sitoutunutta työntekijää.  Myydään liiketoimintakauppana sisältäen vuokraoikeiden, täyden kaluston ja laitteiston sekä liiketoiminnan.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!  
Myydään
Baari

Olutravintola

Länsi-uusimaalaisen kaupungin keskustassa sijaitseva olutravintola
Myydään
Baari
73 000 €

Baariosake

Nyt on markkinarako ! Remontoitu valmis tila Kahvilaravintola toimintaan. Hyvä asiakaspohja, Ei vastaavia lähellä. Lähellä työpaikkoja, kauppa, ravirata. jäähalli ym. liikuntapaikkoja. Ennen remonttia entinen yritys ollut ruoka, anniskelu, musiikkiravintolana. Tehnyt konkurssin kun oli uusi kokematon yrittäjä joka ei taloudenpitoa hallinnut. Tiloissa maineikas baari ollut jo 80 luvulta muutamalla eri omistajalla. yhtiövastike 333,98e/kk, vesiennakko 280e/kk. Todellinen laskutus(palautus tai lisä) omien mittarien lukemisen jälkeen. 140m2+ulkoterassi. Kauppaan kuuluu myös paikalla oleva kalusto, pöydät, tuolit astioita, kylmä-ja lämpö tiskit, jääkaappi pakastin, keittiökalusteita yms.
Myydään
Baari
515 000 €

Legendaarinen gastropub Vantaalla

Nyt myynnissä legendaarinen gastropub Vantaalla. Pubi on ollut yli 25 vuotta, vuodesta 1995, samalla omistajalla. Hyvä sijainti pienellä ostarilla, isoja kerrostalojen keskipisteessä keskellä Vantaata. Erittäin hyvät myynnit!  Myydään koko paketti eli liiketoiminta, liikehuoneisto ja käyttöomaisuus. Liiketilassa on 153,5 m2 ja 56 asiakaspaikkaa salissa + 32 terassilla. Liikehuoneistoon on tehty laaja remontti vuonna 2017. Hintapyyntö: 195.000 € / liiketoiminta 320.000 € / liikehuoneisto Huom! Myydään pakettina yhdessä.  Ota yhteyttä lisätietojen saamiseksi!   
Myydään
Baari
250 000 €

Baari Helsingin Kalliossa

Myydään baari Kalliossa, Helsingissä. Kauppaan kuuluu liiketoiminta, vuokraoikeus ja kalusto. Asiakaspaikkoja 120 salissa + 12 terassilla. Työllistää omistajien lisäksi kolme työntekijää. A-oikeudet.  Hintapyyntö 250.000 / tarjous. Kysy osoitetta ja sovi esittely! 
Myydään
Baari
80 000 €

Baari Rajamäki

Myydään A-baari Rajamäessä. Asiakaspaikkoja 150 sisällä + 49 ulkona, tila 252,5 m2. Kauppaan sisältyy pubin liiketoiminta, kalusto ja vuokraoikeus. Työllistänyt omistajat.  Kysy tarkka osoite!
Nurmijärvi
Kohteet 1 - 18 hakutuloksista
loder image